Sleepy

Godmorgon sunshines! Hoppas ni är piggare än mig, tyvärr är jag på riktigt dåligt humör så detta inlägget kommer inte bli värst långt.. Vaknade strax innan åtta för pappa väckte mig inte, så fick utbrott på honom och sa att jag inte skulle gå till skolan. Men nu en timme senare sitter jag påkläd och klar. Så ska gå om typ en timme.. För annars skulle jag gjort både en prao redovisning och en bok redovisning och jag orkar inte.. Och jag skäms jätte mycket för att prata i klass.. :$ Aja. Så..


Grattis till dig från mig, Go go go Mella its youre B day. Älskar dig bästavän

Plugga, plugga plugga!!

Hejsan!

Har inte haft tid att blogga så himla mycket för jag satsar väldigt mycket på plugget just nu. Idag har det sett ut så att först så hade vi alla lektioner, så hade jag lunch och kilade ner till fannys praoplats på mcdonalds!! hahahaha hon är städerska.. gud, stackarn.. Iallafall så slavade jag henne o åt en glass. Så hade jag utvecklings samtal vid halv tre och det gick asbra, allt var helt glasklart bara att min lärare sa att jag skulle sova mer typ.. haha för jag kommer försent o.s.v ganska ofta..

Iallafall så ska jag välja bort spanskan och förbättra mig på engelskan tyckte jag så jag väljer engelska som språk, och ja... o.s.v. har pluggat på elins jobb idag och sen kollade vi på kenny starfighter.. jag tyckte inte den var speciellt bra, speciellt inte från björn gustafssons sida... han var tråkig! synd.. iallafall så var gustav eller vad han heter stellan skarsgårds son var iallafall lite söt tycker jag.. haha!
 
Ska försöka ladda in lite "vilken outfit ska jag ha?" bilder som jag tog nyss... kan inte bestämma mig! alltså det blir alltid till slut the "safe card" alltså att jag inte kan ha kläder som jag inte använder, SOM ÄR TUSEN!!!!! ska sälja massor snart... orkar bara inte.. andvänder inte ens en 8 del av mina kläder... bajs! /c

Hårspray = fjortis?..

.. verkligen inte! Självklart att överproducera så att håret ser ut som ett skatbo. Men inte för att fixa till en frisyr så att den ska ligga på plats och så. Fick världens blick idag utav någon tjej när jag stod på hm och skulle betala en hårspray och en kjol.

Igårkväll, det var ritkigt mysigt. Vi körde saning och konka, tro det eller ej men fyfan va roligt och det vart riktigt kinky eller vad säger du .. nadja.. haha! Vi beställde hem american pan pizza, åt godis, tårta, snacks, jordgubbar doppade i vit óch mjölk choklad. Det var en riktigt mysig kväll. Senare när det bara var jag, mella, jasse och jessica kvar satte vi på the grudge (asian version) fyfan, jag såg kanske i 30 min sen blundade jag igenom exakt hela filmen. Jag är ju självklart så löjlig att jag är både mörkrädd, jävligt mörkrädd och jag tror på ungefär allt jag ser inom skräck. Patetiskt kanske men växer väl snart ifrån det, hoppas jag.. Haha! Sen somnade vi senare, vid 4..5 kanske. Vet faktist inte.. Haha, vaknade av mella som satt och slog mig klockan typ tio.. Tro mig hade jag en pistol just då hade hon inte levt nu. Hahah! Sen så käkade vid och senare vaknade jasse och jessica. Haha tro ine att vi är störta inbjudarna och bara plockade på oss mat. Hennes mamma ställde fram frukost till oss. haha! ( och bilder från kvällen kommer, det var två toppen fotografer, jasse och mella)

Sen vid 4(?) drog jag, mella, jessica och sandy till deras farmor och fick mat. Vi käkade lite vid sex var vi i kista och sen skulle jessica och hennes syster se en shopaholics beskännelse så jag och mella fortsatte att kolla runt, hittade ett par sjukt snygga high heels för 600 från bianco men dem är så mina. Svarta och mella ska köpa lila, skit fint. Vi har redan planerat våran outfit till hennes födelsedags kväll som kommer vara ute i stan på någon schtek resturant, hah!
Fick med mig hem en lila jätte söt kjol som verkligen kan användas både till fest och till skola. Så det är toppen!
Kom hem vid åtta, sitter nu bara med datorn i knäet och kollar på van veteern, sorlig vis har jag redan sett den som går nu..

Take care bitches /M

Yeeah.. godnatt

Hej! Jag skulle ju färga ljusbrunt, och det blev misslyckat.. fast jag hade i den jättelänge så har man ju inte märkt någon skillnad eller hur? Ja, så jag ska till frissan någondag den här månaden och funderar på att slinga mitt hår ljusare, långt och ljust skulle vara finare men jag får väl köra med kort eftersom jag typ klipper mig varje vecka... störande nu när jag kom på att jag vill ha ljusare! var med karin idag och de va SUPERKUUUUL!! Yihuuu.. så lovade vi att vi ska gå in i guccibutiken, i oäkta kläder o massa och ba aah men daarrliiinggggg (ja driva iallafall, dom är ju så himla seriösa därinne!)





Nu ska sömniga jag kolla på sanningens ögonblick (senare) och äta våfflor mamma gjort!! MUMS!


Family


Jag när jag var typ 10, tjockis, och mina två hundar (den bruna är död :(...)

Och mamma som skyller på mig att jag poserar, va är detta? Haha!!

Första gången jag höll i min älskling! På flygplatsen från Frankrike.

Jag och min brorsa, han såg gay ut me haircuten HAHA




Yello

Tjaba!

Kom hem för en stund sen började plugga direkt - ja jag satsar stenhårt! Gjort alla tre läxor, alla innehåller att man ska läsa och skriva uppgifter. Asjobbigt och tröttande men jag är äntligen klar! Eller inte med engelskan, än heller men snart har jag läst ut den. hela kvällen på mig för jag ska inte ut. den här helgen har varit lugnt, nästa helg blir det drag! Ska sova hos karin vi ska me frida, chricke o.s.v på någon vit-tema fest.. vettefan!!




/C to the orinna

bajs

Glider. Vi glider ifrån varandra. Jag hatar att säga det men jag känner det verkligen, och nu när den här " nya tjejen " kommit in i hela grejen. Visst hon hatar mig, bryr mig inte. Men att du ska umgås med henne så mycket och börja skita i mig, kanske är roligare ni är ett gäng. Visst men jag tänker inte försätta så...

Imorgon tar jag me mig kameran på äventyr!/c


Earth Hour

På earth hour då vi släckte alla lys (som jag hoppas att ni också gjorde) skulle jag träffa karin men sen orkade vi inte tillslut. Så vi ska mötas imorgon klockan 11 i stan. Jihuu.. jag som är en "riktig morgonmänniska"! Yeah right. Iallafall så kollade jag nyss på D.E.B på tv någon film riktig spiongirly film den va bra. nu ska jag kolla på den här filmen med daniel craig jag vet inte, om jag kommer somna. men iallfall så hörs vi imorgon. tjululu




Ser riktigt trött ut.. det här är kan fan inte vara sant. This is not me, någon har drogat mig! Den här veckan har jag blivit trött vid NORMAL läggningsdags. Vad har hänt med min nattvana, miss. do-not-sleep? Håller jag på att bli sjuk?

slaggen bitc-h!

Sover hos jessica med mella och jasse, så orkar inte direkt sitta och skirva. mer lovar, eller ska inte lova. Ska försöka skriva imorn!
Sleep tight (; /m

Yesterday





Gårdagens Outfit
Tee från gina
svarta jeans h&m
klocka ur&penn
jacka från h&m (beige)

Snart ska jag ut me blondyfanny och snacka lite skvaller, cus' thats what whe do!! (sen kanske träffa karin också, min favoritunge)

Biljetter..

...till Club glamour finns att köpa, skirv för mer info babes!

american slummer party

yo people!!
Kom nyss hem, har vart och fikat hos Saga och sen drog jag och pappa till stan och så köpte ja två par skor och lila leggings. Ska ta bussen 15. 41 till jessica med fredrica.

Det ska bli en mysig kväll hos jessica, i pyjamas. haha, drinkar, sanning och konka, mys och god mat. Kommer skirva allt ikväll när jag kommer hem om kvällen.
Puss / MARTINA

Kameran & internet fuckar

Suttit och pluggat i två timmar och nu börjar jag faktiskt tröttna. Har skrivit in ett helt häfte, ja jag är riktigt stolt att jag suttit och tagit tag om det. annars brukar jag bara åh jag pluggar men sen sitter jag vid datorn eller fastklistrad till mobilen. Det är lätt att bli det, eller tv:n, om den är på. Men det var den inte! Så ikväll eller imorgon ska jag förtsätta. Provet är ju endå på onsdag så jag har god tid på mig. Igår var jag och min bebis Jp (jeanpierre) på bio: en shoppaholics bekännelsen. Den var grovt bra! Alltså alla bra omdömen den kan få - ska den få! Den fick en att skratta vansinnigt mycket.

Iallafall, så regnade det ute.. så jag orkade inte vara ute, det var fredagkväll, och jag åkte hem vid åtta! Det är sant. Ja, jag kan lova er att ni som var ute igår, har en jävlig förkylning och baksmälla. Men det har inte jag! Haha, nej men vad hemskt det låter. Aja, jag och mamma mös hemma framför tvn. Först åt jag hemskt massa popcorn o kyckling o druvor o shit. Sen somnade jag paddam, vid tio kanske? Så jag fick typ sömngå till min säng, men jag kommer inte ihåg någonting. Bara att det var jävligt skönt. Bilder kommer men kameran fuckar, och så gör datorn också.


Nu ser det ut såhär igen, så jag får återigen städa....

S***paholics bekännelser

Hejhej! Har inte haft internet jag skriver sen jag pluggar nu, en liten grej bara: kollade på en shoppaholics bekännelser igår.
http://manskompany.files.wordpress.com/2009/03/shopaholic_poster.jpg

Mr & Mrs Smith

Kollade nyss klart på film (rubrik) det var ett tag sen jag såg den så kände för att se den. Nu ligger ja bara i sängen och tar det lugnt.
Godnatt gott folk, puss M

Metrostation - shake it


/M

M

Hey!
Asså shit, jag vet itne riktigt om jag kan blogga nu.. Herregud! Det är så jävla mycket och C skriver så jävla ofta, och får värsta dåliga självförtroendet så kanske ska låta henne skriva en egen? Jag ska göra mitt allra bästa!!!!

Just nu gör jag inget, städar mitt rum. Har precis duschat och kom hem för någon timme sedan. Har vandrat runt i stan med Nadja hela dagen. Hon har shoppat som vanligt (riktig shopaholic!) Men så vi har traskat runt i stan en aning. Förra veckan beställde jag 2 väskor och en kjol. Och imorn ska jag köpa två par skor som jag har lagt undan och självklart tänkte jag lägga upp bilder från luren men det är snodd och har inte usb.n till den jag har nu, en gammal och grå skit (sry anna!!) haha, det är hennes gamla.

Imorgon ska det lunchas med Saga. Drar dit och sen till stan och köper  skorna. Efter det vid fyra tiden så drar jag till jessica där det är som en fest, BYXMYNDIG BABY!

PUSS, skriver ikväll.

Skaffa bättre självförtroende, kolla på denna starka kvinna

Haha faktiskt, först trodde jag det var skämt! Men hon är så nöjd över sig själv, det syns verkligen. Och då tänker jag, vad finns det inte jag är nöjd med? Alltså varför ska man slösa bort allt på småsaker! Njut av den du är, det finns inte flera som är som du. Live the life your living, look at this!! Vill inte snacka skit om någon... men, hur kan hon se ut sådär? Om hon gillare, sure!!



Efterlyst


Hon försvann den (.....) klockan (....) med sista inlägget i bloggen:*
-Jag ska börja blogga nu.
Var har hon tagit vägen? Var är hennes inlägg? Kontakta mig om du ser denne tjej!


Mamas computaaah







Skattjakt med mentorer

Hejsan!

Jag ska somsagt till skolan imorgon. Och då fick jag gå ut nu på kvällen med min mentor Elin och vi gick med en stor grupp mentorer och runt på stureplan och gjorde tävlingar. det var riktigt skönt att vara ute bland andra, känns som jag varit instängd i evigheter (fast det inte är så). Iallafall så var vi superduktiga, vi var med mentorn Lida och hennes "barn" Karro. Riktigt sköna båda två, så efter grejen så åt jag och Elin på tacobar. Nu ska jag läsa min engelskabok så har jag gjort det, och så ska jag hämta min No bok imorgon från skolan och börja plugga till NOprovet om kroppen som är prov på onsdag. Ska satsa på VG eller MVG! Behöver lite beröm.

Precis när jag pratade med Karin så la det av, som jag sa karin så tog mina pengar slut! Du kunde ringt upp *sur min*.. men ja nu vet du iallafall det! Måste bara säga att en himlans otrevlig tjej var på mentorgrejen jag störde mig verkligen på det, jag vet att du läser min blogg. Du känner mig, varför bara inte säga hej? agro. haha! / Candi









Imorgon är det (absolut) skolan!

Hejhej!

Jag och mamma kom hem nyss, jag känner ju mig hur bra som helst. nu fick mamma bekräftelse för det, vi var på karolinska. då jag träffade min "nya" läkare fabian som är typ runt 25 år. och han var sådär jättetrevlig - och intim. han flirtade med mig så det syntes, och jag frågade mamma om det bara var jag så skrattade hon och hon hade märkt det så mycket. det har blivit allt oftare att, alltså mamma brukar prata förmig. typ när läkaren frågar ja vad har vi här så svarar mamma, men nu vill dom inte ens lyssna på när hon sitter där i hörnet o pratar. hahaha, omg. Så sa han typ: ja du och din pojkvän pussas, ja du har ingen nu va? jag ba ne, typ så börja han pilla på mitt ben jag ba wtf!!!

Vi åt frukost på sirap och sen gick vi till h&m mamma skulle handla en sak snabbt, men så såg jag smink och underkläder som jag behövde. så jag köpte: 1 casual svart bikini överdel/underdel, 2 trosor, 2 bhar, 1 mineral puder maxfactor, 1 foundation någon mineral grej loreal, en ögonbrynspenna från h&m..

Tar bilder sen.. jag är himlans trött nu och ska nog lägga mig, kameran har laddat ur så jag laddar den nu! Puss
http://liiiisaa.blogg.se/images/namnl_s_1178210956.jpghttp://www.skonhetsguiden.se/data/page/image//block/ny-mineral-puder-fran-max-factor---natural-minerals-foundation-8.jpg

Trean på bilden.

Karolinska

Godmorgon!


Klockan är runt sju och jag är vaken. Vi ska till karolinska någongång här och ska kolla min hals och bestämma operationstid. jag hoppas inte det är än iallafall, eller att halsen ser illa ut. men vi får se. hatar när dom tar prov och sånt när man måste säga - aaaaa. Skitäckligt man vill spy. /c

Han har fett bra röst..

det hjälper det inte att ni byter skola om ni båda två gillar mig det sårar bara mig att ni gör de för ni va mina vänner...
Lyssna på första låten iallafall! Lova miiiiiiiiiig.. 1an <3



Lyssna på denna video, han har verkligen underbar röst och det får mig att tänka: varför är inte han känd??


Gå in på hans sida på youtube, Airto.

Jag är helt förälskad i hans fantastiska röst! Han gör om låtarna till hans sångröst.. åh... in love
Airto

karin larsson

Förlåt för att jag är cepe i telefon just nu jag är helt flum. haha men iallafall, jag älskar dig över allt annat. du är värd allt bra i hela världen, jag älskar dig och skulle kunna skriva en hel bok om dig. jag vill att vi ska vara så tighta som vi var förut. och fortfaarande när jag tänker en lycklig dag med dig tänkerjag på dagen när vi var ute jättesent på strandvägen och vi hade askul.. jag har alltid kul med dig, jag kan berätta allt till dig och lita på dig. du kan göra samma med mig, ja lovar min älskling. vi ska INTE glida isär, vi ska bli tightare än tights. Ja, bästevän. Som jag väljer att kalla dig efter alla våra minnen, egentligen har vi känt varandra i 10 år men .. ja det blev inte så efter pausen. men jag har gjort allt med dig, gråtit skrattat bajsat och druckit m.m hahaha... ALLT! älskar dig

bilden från den kvällen. världens bästa kväll.....

Haha boring? = paint!


Haha nu ska jag låta er vara! Jag är bara så himlans utråkad och trixar på paint.. Kolla vilken bild, min överläpp täcker typ hela min underläpp? Hur fick jag till munnen så, wow! Haha iallafall. Vi hörs senare älsklingar

Testing


God kväll!

Hej! Läget?

Tog en liten promenad så jag inte skulle tappa andan härinne med dixie. Men nu är jag hemma.. Fan vad jag stör mig på att jag inte får gå ut.


Jag älskar att fixa och trixa med paint när jag sitter vid mamis dator..

Vad tycker ni om..? Kanske vill ni..?

KOMMENTERA MERA!


Boring time at home

Hey y'all!

Sovit i typ tre timmar sen så kollade jag på tyra banks och mamma har lagat mat till mig. det är fint väder ute och det tar  kol på mig, ska sitta ute på balkongen antagligen. Kan inte fatta att mamma sjukanmält mig tills imorgon också! Måste ut och köpa underkläder ju.. ååh... nu är mina två dagar förstörda. Jag vill inte vara sjuk!

Är det någon som vet något kul man kan göra nu när man sitter hemma förutom att kolla på tv, blogga, fixa håret, fixa naglarna, fixa benen, ögonbrynen och ansiktet? Isåfall! Lägg en kommentar därnere!! Pussi
http://www.expressen.se/polopoly_fs/1.581455!slot100slotWide75ArticleFull/3447786819.jpg
http://www.kvp.se/polopoly_fs/1.1135264!slot100slotWide75ArticleFull/3447786819.jpg
http://content.glife.se/dynamic/imagecollection/30779/8be303a6-ac83-4a21-889e-06b6d5918ba3.jpeg
Dom man ser mest i sverige. Ja som har rättså snygga och stylade ögonbryn, jag vet inte. Men jag är på något sätt förjust i Natascha Peyres ögonbryn. Dom har en fin form som inte syns så ofta på bild, men när den syns är den hur fin som helst. Dom är på något sätt söta, inte tuffa eller hårda drag utan söta och lite rundare. Så vill jag ha, tack!

Nu ska jag lägga mig igen

Japp det ska jag. Jag är så himla utråkad och trött. Så jag har beslutat mig. Dessutom är det stökigt i mitt rum så jag vill inte städa (igen)

Jag gör min frukost på ett glatt sätt

Grapefrukt är ett måste vid frukostbordet och Yoggi

Nu börjar det bli lika stökigt igen..

(få) Bilder från i lördags




Dom här bilderna hittade jag i Karin & Karolinas blogg från i lördags. Inte så många men det var iallafall på tunnelbanan påväg från Mischa till tekniska. Jag var helt trött medans alla andra var mer pigga. Haha vad som slog mig när jag kollade på dom här tunnelbane bilderna var att vi har varit ganska många gånger tillsammans på tunnelbanan, iallafall jag, mischa karolina och karin. och jag kom precis på en från förra helgen eller förrförra. Då Mischa höll i någon ölburk, och hon insåg att det var en vit grej därinne.. vår konversation:
M: Det är något vitt här i

Karin: Det kanske är en tablett

Corinna: Shit, en tablett? Får jag se!!

*Tittar in i det lilla hålet. Knappt ser något, sen visar Mischa en synvinkel*

C: Det är fan en boll.. typ en pingisboll! Tänk om den innehåller knark?

M: Shit, jag har ju druckit typ halva. Och nu ser jag den? Den är typ tysk! Dom kan ha gjort vadsomhelst.
(Alla pratar och är oroliga över den vita bollen som lever i hennes burk... när plötsligt..)

En kvinna: *Hon kollar på oss som om vi var dumma i huvudet, som haha får det att få oss som det. Fatta vad kul att se ett gäng tjejer som sitter och är oroliga och ba shit jag ska anmäla det här lalala.. sen brister hon ut:)
- Det är meningen att det ska vara en boll där.

Sick

Godmorgon allihopa!

Har varit vaken ett tag har inte kunnat sova sen 7. Jag somnade vid Christine igår och sov med smink på. Inte bra, det är typ fint väder ute så jag stör mig på att mamma har sjukanmält mig. Jag vill vara ute! Men får väl leva med det.. kan inte bli sjukare än igår. Då kan det bli allvarligt med min hals, och det är inte kul..

När jag är sjuk blir jag mer "åh jag vill göra saker" så jag orkar att göra en stor frukost. Jag orkar blogga, jag orkar.. ja det mesta. För jag är inte sängliggande (thank god!)




Nu gnäller Dixie ut och hon luktar! Åååååååååh


JOFAMA BY KENZA

Jag ska nog ut och träffa en killkompis snabt. Som jag inte får av mamma men jag tänker göra det endå pallar inte tjafsa, mår ganska dåligt. enligt henne får jag inte gå till skolan imorgon men måste iallafall lämna praolappen tillbaka till skolan för det är sista dagen imorgon. det är kallt ute så det är inte så kul för mig, jaja vi får se hur det går.. Jag är med i kenzas tävling och tävlar om hennes jofama by Kenza skinnjacka. Den vill jag sååå ha! När man skrev i kommentarerna var det många som smörade överdrivet mycket som t.ex: "jag har blivit rånad" och "jag har ingen jacka" eller "vi har det jobbigt just nu" o.s.v /candy

Noodles

NU SKA JAG ÄTA NUDLAR PUSSI
http://svt.se/content/1/c6/80/91/39/NUDLAR_stor.jpg
c

Vad vill jag bli i framtiden?

Ja, det är en fråga man frågar sig själv nu när det börjar närma sig gymnasiet. Tänk om jag inte får tillräckligt med poäng och hamnar i någon ig-skola?? Tänk om jag inte kommer in i någon fast jag har betyg?? Tänk om.. jag inte vet vad jag vill bli! Och leva med.. Jo, jag har tänkt på dessa frågor väldigt mycket. Jag tänker satsa! Men vad ska man satsa på?..
1. Bloggandet?

Ja det finns ju dom hära "kända" bloggerskorna som man känner till, t.ex "vuxna" blondinbella och den.. mindre vuxna kissie.. eller så helt enkelt den skogalne kenza! eller söta stina-lee..  ja jag har helt enkelt inte fallit för det, visst är det kul att skriva om sig själv. men hur kommer man in på detta? Skriver man ett långt brev till blogg.se och "ja jag vill ha pengar för det här" hur gillar en person ens blogg? Jag är så himla insatt på bloggande, men bara inte tagit det på så stort allvar eftersom.. nej jag tjänar ju inte pengar på det. Och vi delar ju.. men om jag skulle göra det, wow vad det skulle vara inlägg varje minut! Och vad dom här tjejerna har, det är självförtroende som är en STOR del av vad dom håller på med.
http://imgs.sthlmsfinest.com/articlePageImages/4086.jpghttp://www.amelia.se/_internal/cimg!0/4mhku29yh07xlb2kdihx352nzi7soi4/blondinbellahttp://upmodels.com/new_faces/kenza/bilder/kenza26(2).jpg

2. Skådespeleriet?

Jag går i drama klass, det kanske ni inte visste. Men det här med skådespelerska och att bli sångerska har varit ett stort + alltid flör mig. Jag skulle verkligen kunna tänka mig som det, jag är största drama-quuenen när det gäller vardag och flera ser att jag har teater som vardag. Jag älskar att sätta mig in i en roll som inte spelar mig utan släppa mina problem och ta itu med andras. Det är verkligen skitkul! Något för mig? Bli en stor skådespelerska i Hollywood? Wow... im the new angelina jolie, tom cruise? Scarlett Johanson! Vad sägs? Jag håller just nu på att spela in "scrubs" med klassen i draman. Jag är huvudrollen Elliott.
http://blondinbella.se/files/2009/03/confessions_of_a_shopaholicbgb1.jpghttp://storybookwedding.files.wordpress.com/2008/06/official-sex-in-the-city-the-movie-poster1.jpghttp://pukaseries.files.wordpress.com/2009/01/scrubs.jpg


3. Sångerska?

Sjungt har jag gjort sen 2 åring. Jag var en stor fan av spice girls, like my nuuumber OOOONEEE... det och dansa. Men jag suger på koreografier så jag skiter i punkten dansa. Jag har ett guldfisksminne när det gäller det. Annars så har jag inte så svårt för att dansa. Har dansat i hela mitt liv men känner inte att det är min framtid, eller hobby. Jag skulle ta sånglektioner men sen sket det sig, jag älskar att sjunga. Det gör jag alltid, överallt.
http://www.beyoncepicturesbeyonce.com/beyonce-picture-experience-tour-singing-Recury.jpg

4. Journalist!

Jag älskar att skriva. Allt. Jag bara älskar att uttrycka mig, skriva berättelser och noveller på en vanlig dag - utanför skolan också. Lika som mamma, som håller på att skriva en bok (och gjort det ett tag nu) men hon är seg. Så vill jag bli författare, fast inte riktigt. Kanske efter min dröm som journalist, alltså att kanske vara en av dom som skriver i veckorevyn. Jag älskar skvaller! Gossip is my thing.. xo xo C/gossip girl




Sjuk.. igen!

Jag kom precis hem. Har fetaste halsen, jätteont och så... imorse vid 9:30 var jag i tvhuset och fick ifylld min praolapp av en man. Så åkte jag till min skola och missade spanskalektionen, åt mat och sen på so:n var det uppspelning av pjäser då vi gjort en sådan som (vi har politik just nu i ämnet) vi skulle spela upp som i tv, så jag var en reporter som var direktsänd men den egentligen inte var just då alltså.. ja, den var inspelad men vi låtsades att det var live..

På svenskan haha bet jag emeliy i näsan, det såg ganska roligt ut kan jag tänka mig. Ja, juste! Och jag förväntar mig få ett VG- MVG i svenskan.. wihooo.... yey. Nu ligger jag hemma och mår sämst, jag är sjuk och på torsdag ska jag till karolinska och kolla min hals. När blir operationen? Well ill see...

Och shit det gick verkligen inte att missa att först var det helt klart i himlen, sen blev det grått.. sen började det små snöa och sen blev det storm i typ 1 minut. Klimatförändringen är på väg? Hjälppppppppp!!!!!!/ C





2 cool 4 school or to slow 2 go

Yo ma fellas!! Sitter i skolan och fick nyss tillbaka ett gammalt recention av en bok. Jag fick VG , im goood!!
Idag vet jag itne riktigt vad som händer, sitter brevid eliias och han hälsar att jag är världens snyggaste och att han druknar i mina ögon- igår gjorde jag inte så mycket, var med jasse lite och fick sluta tidigare vi som hade HK för att det hände en liten grej.. höhö! Skirver mer ikväll, har engelska och franska sen lunch.
Puss /M


Äntligen!


Såg inlägget innan att Martina skrev att hon börjar skriva! Och jag hoppas verkligen det. För det är en räddare i nöden. Jag skulle verkligen behöva få hjälp att hålla upp bloggen för det varit krisläge många gånger här. Jag älskar bloggen och vill fortsätta och vill också fortsätta med Martina! Det ska bli superkul och vi måste träffas oftare. Vad sägs om i veckan SweetHeart? Ja men nog från mig nu ska vi ge chansen till martina att ta lite plats.. kom igen nu bruden
/ C to the Orinna

Äntligen!


Såg inlägget innan att Martina skrev att hon börjar skriva! Och jag hoppas verkligen det. För det är en räddare i nöden. Jag skulle verkligen behöva få hjälp att hålla upp bloggen för det varit krisläge många gånger här. Jag älskar bloggen och vill fortsätta och vill också fortsätta med Martina! Det ska bli superkul och vi måste träffas oftare. Vad sägs om i veckan SweetHeart? Ja men nog från mig nu ska vi ge chansen till martina att ta lite plats.. kom igen nu bruden
/ C to the Orinna

God natti

Jag somnade på mammas säng och är helt paff just nu. orkade inte färga håret så det får bli imorron.. kunde inte låta bli att grrrr-a genom hugos bilder från den rätte för rosing. Melissas mamma har fått kap!
[Snapshot_20090111.jpg]

Ny start!!

Seriöst, från och med imorn. Då ska jag blogga, och jag menar det this time. Promise!!!! Ska verkligen börja, saker i mitt liv har börjat klarna upp, mår bättre osv.. Så imorgon kommer en ny sprillans ny martina.
Puss så länge guys!

Tillbaka från en låååång.. resa

Vågar jag verkligen färga så ljust??!! Ja? Nej! Nej?? Jo... nja..
Jag har beslutsångest om, om jag verkligen vågar köra den här gången. Jag har alltid tyckt att mörkt är riktigt fint på mig (eller iallafall bäst..) och att jag trivs i det bäst, och lala.. men den här gången fick jag inte köpa mörkbrunt/svart.. utan så ljust som - ljusbrunt! Och jag vet helt ärligt inte om jag vågar köra på det än, nu när jag inte är så brun faktiskt.. Läsare! Hjälp mig!!! Ska jag köra på ikväll eller inte? Måste endå duscha...

Så vad säger ni? Yes or No? Is Corinna going brown 4 real?


Det snöar i slutet av mars.

Hej bloggen!

Jag har suttit här och nyss åt jag en kiwi. Så himla gott med frukter tycker jag. Man känner sig bra, inte sådär att åh fan vad stoppade jag i mig nu?.. Jag är så jävl* sur på vädret! Kan det inte bli vår snart? Fick värsta vårkänslorna förra veckan ju, sen igår började det snöa.. och idag är det helt som vinter igen. Helt ofattbart.. åh. Bilden är lånad från google. Det snöar i slutet av mars.

http://goteborgonline.blogg.se/images/dscf8299_1206456387.jpg

Iallafall så efter skolan idag åkte jag och Emeliy in till stan. Vi skulle söka prao till henne, men sen skulle vi träffa hennes kompis. Så jag ringde Jp och han var i stan. Har inte träffat han på ett år säkert! Ja, iallafall så träffade jag bebisen och sen hans kompis tim typ. Så träffade vi Olivia och så gick vi runt i lite butiker som Olivia ville gå in i, sen åt vi på mcdonalds (Som olivia ville) haha.. värsta Olivia-slavarna hela bunten. Ne, men så åkte jag hem efter ett tag riktigt seg och trött. jag känner mig sjuk jag har jätte ont i halsen. den 25:te ska ja till karolinska och kolla min hals vi ska bestämma när jag ska operera mig.. Läskigt!

Imorgon ska jag till min praoplats och lämna lappen. Tänkte vara sjuk imorgon för jag inte mår speciellt bra, men jag skiter i det för jag måste vara på SO:n och så praolappen... O SHIT NU MÅSTE JAG GÅ! Jag ska ju ut o köpa hårfärg.. i know. Förlåt, men min utväxt får kål på mig och jag ska färga ljusare..

Vad andvänder jag för...?

En jävla massa tjat om internet här: men jag säger det igen, det är alltid ibland. Nu är det fast jag vet inte hur länge det håller så jag tar det jag skulle ta igår, nu!

Smink:

  • Först så tar jag lite foundation (inte över hela ansiktet) utan bara under ögonen. För att täcka skuggor och mörka delar, ja det brukar jag oftast ha under ögat. Det har blivit som en vana med foundation där, annars skulle jag aldrig kunna ha det över ansiktet för jag tycker inte det är så fräscht. Eller jag gillar bara inte foundation helt enkelt, vet inte varför.. lärt mig utav fjortistiderna antagligen.
  • Efter, när det blivit jämt och så.. så lägger jag lite brunpuder (obs. INTE ÖVERDOSERA ALLTSÅ!) Lägger brunpudret under ögat -där jag lagt foundationen- och ja fortsätter mig framåt. Förlåt men jag tål inte att ha så att man bara har på kinderna och så blir det värsta sträcket som visar: åh jag har 1000 lager brunpuder på kinderna... bara. Jag har 1000 lager, överallt! Jihuuu.. jajuste.. så går det till..
  • När jag känner att jag blivit orange nog så böjer jag mina ögonfransar. Jag känner att det är ett måste. Ha-de ganska långa ögonfransar förut, men nu har jag böjt sönder dom om man säger så. men dom finns kvar, jag bara har blivit besatt av att böja dom (men innan jag lägger på mascara...) så det är väl lugnt.. ett tag iallafall!
  • Såklart efter så lägger jag lite mascara, jag är inte så beroende av mascara så därför överdoserar jag inte, och min chanel så försvinner det typ efter halva dagen så det ser typ ut som jag inte har något på ögonfransarna. Jaja, det är lugnt!
  • Så fyller jag i ögonbrynen, det är endå ett måste för mig. Eftersom dom ser ut som hokuspokus efter jag sovit. Jag fyller i dom, och ibland blir det överdrivet mycket (och ja.. jag skyller på ljuset!!) Men jag har ljusa ögonbryn (alltså inget alls typ..) men jag ska färga dom så jag slipper detta. Om man skvätter lite vatten dit så liksom försvinner andra ögonbrynet.. bajs.

Håret:

Ja nu har vi kommit till håret.. Jag andvänder inte så speciellt många "oh wow" produkter till mitt hår som blondinbella eller kissie m.m. Men jag har vissa saker som jag alltid ibland behöver för att klara mig med mitt jävl* hår! Och det är då:

  • Garniel Fructis baby spray. Världens bästa spray, om jag ska vara ärlig. Om man har en tova eller vill släta ut håret eller vadsomhelst, få den att lukta gott?! Ja.. då väljer man Garnier Fructis Baby spray. Det är ett mirakel och jag har andvänt den sen jag var liten. En skit bra, enkel.. liten.. gul burk.
  • Plattång: Det är ju en grej tjejer har, och såklart har jag en. Innan jag hade den blev jag totalgalen på mitt hår, hade inte den i början av 2008 tror jag ens.. men jag har ibland lite kaluffs man vill bli av med. Och då är PHILIPS den otroligt bra plattång. Jag brukar bli galen på mina kompisars b-plattånger. Så jag är tacksam att jag har en gåva från gud, hehe.. Den är iallafall rekomenderad! Och den sliter inte alls på håret.. i promise you..
  • Hårsprayen som får håret att stanna kvar även fast du blåser iväg: TIGIs grön/blå flaska. Mamma älskar dessa produkter och därför har jag fått vara en del av det. Jag föredrar dyrt framför billigt. Då detta inte är en budget flaska. Det är äkta vara.
  • Sist men inte minst andvänder jag en till av garniels produkter. Det är då den gröna runda flaskan, den får tovigt eller stökigt hår att bli lent och friskt. Jag andvänder inte den så ofta eftersom jag precis hittade den, men den är superbra och man får inte stökigt hår. Har jag märkt.

Kommentera mera!!




xoxo/ corinna

Vi hörs imorgon om jag får tag på Internet

Det är så himla typiskt. Att interneten slutade funka på apple datorn (mac)..

Iallafall så fick jag (äntligen!) mammas dator i typ 2 minuter. Jag kollade på sanningens ögonblick och sen det där horprogrammet, nu kollar jag på trean då det är i hennes skor. det är det väl? ingen aning. tror det iallafall med cameron diaz. Mötte dantish på fridhemsplan så gick vi en långpromenad då vi bara snacka, vi har ju känt varandra så länge. det känns bra att jag kan vara helt normal med han för vi e så lika på något sätt. iallafall så snöade det ju så det var svinkallt så vi åkte hem sen. Snart ska jag sova.. så godnatti

Dom goda wrapsen mamma gjorde med nyttig fyllning

Jag såg ut såhär när jag gick ut. Men man ser inte mycket. (Mjukisdräkt)

Det blev mycket bra städat denna gång, eller lite bättre än förra iallafall.

Min tvätthög. Så nu har det tvättats..

ÅÅÅ... igen!

Hey dudes!

Precis när jag laddat in bilderna från kameran på mitt ostädade rum och ja en massa saker som jag väl får fixa fram bilderna på sen så funkade inte internet igen på min dator. Mamma har säkert suttit en halvtimma och försökt fixa det men macdatorn är helt störd. Nu tog jag ett par bilder här en snabbis på den här datorn! Ni får nöja er en stund.. snart ska jag käka sen ska jag ut. Låg och storböla när jag kolla på greys anatomy nyss på  tv. Den var riktigt bra faktiskt, inte för att jag gillar sånadär sjukhus grejer men den där är lugnt den bästa. När går Greys Antatomy på tv vanligtvis?


Hello gorgeous...

Hejhej!

Vilken.. dag, igår. Alltså ingenting speciellt hände, emilia sov över så gick jag till Henrietta och sen så spelade vi in vår intervju och det var kul i typ 10 minuter. Sen åkte jag hem och senare träffade jag några killkompisar. Vi snurrade runt i vasastan och sen mötte jag Karro och Lovisa vid tcen kl: 20:00. Vi åkte till Mischa och där var Boel och sen kom Karin. Vi kollade lite på Robinson där Mischas kusin Erik (han smala blonda) var med. Inte för han tar så stor plats i tvrutan men, haha..

Efter så åkte vi till tekniska och där var tjejerna jättekissnödiga (jag erkänner.. jag borde tagit bild) kalla 4 satt på rad och kissade och det såg riktigt kul ut. Haha. Så stack jag hem för jag orkade inte gå på någon fest dom skulle på. Nej jag kände bara för att åka hem, så jag ringde Dante och fick gå den långa sträckan till Stadion och det var sviiiiinkallt!!! Så väntade jag på bussen i evigheter och så åkte jag hem och åt mackor och var skithungri.. Ska möta dante senare sen måste ja också göra engelska läxan alltså jag måste läsa ut en hel bok idag, för jag inte haft tid med det annars.. fick liksom läxan i fredags. Jaja jag klarar det!! Vi får se hur det går.. hoppas att mami o jag fortfarande ska gå på bio ikväll. Vi tycks ha glömt det helt..

How was youre yesterday??


Tre-väskan där jag köpte min underbara trådlösa älskling ifrån

Min rosa dröm3

Blev helt klart inspirerad av Emilias O i fredags (sorry!!) Skitfint.

/Corinnahhhhhh

Hittade lite gamla bilder



image112





image119


image112


image109

image88



Bye

Släppte precis ner en julgran som fortfarande är kvar sen i julas. Mamma sa: Ska du vara nere och ta emot den eller slänga ner den? Så gick hon ner och jag slängde ner en enorm julgran ner för balkongen. Vad tror grannarna egentligen? Haha, jag såg ut som en rymling. Har en stor huvtröja på mig och julgranen är i en stor blå sopsäck. Typ såg ut som vi slängde ner ett lik? Haha ingen var där iallafall! Huh... busted!! Jag ska snart fixa mig och sen ska jag ut och måste hinna städa rummet innan. Ska nog äta också. Jag kommer nog inte kunna skriva förens ikväll så att ni vet. men tror inte så många av er förlitar sig på att vi skriver mer. Martina har slutat skriva totalt? Ingen aning var hon tagit vägen! Efter frankrike har jag inte hört någonting från henne. Hoppas jag får in mobilbilderna för jag tog grymt många! Mamma kan nog hjälpa mig med det sa hon för att hon faktiskt gjort det förut. Nu säger mamma att hon tar med mig till slumdog millionare och det vill jag gärna! Orkar inte festa ikväll, ikväll passar det precis med bio. Låter asmysigt!

(Bilden är från början av 2008)






ÄNTLIGEN! OCH DET STANNAR

Fick äntligen tag i internet! Mamma har köpt en rosa tre-trådlös.. mm lycklig! Igår var jag med Emilia och Sandra på Williams fest och det var väl kul! Men inte i början, när det bara var en massa fj*rtisar. Haha, men iallafall det var roligt att träffa gamla vänner man inte träffat på länge.

Nyss satt jag på träningscykeln och körde i 30 minuter jag orkade inte mer för jag är helt trött fortfarande. Och dessutom satt mamma och damsög bredvid så jag orkade inte vara i vägen. Snart ska jag och en klasskompis göra en sån grej som att vi ska göra till SO-arbetet. Vi ska låtsas att jag intervjuar folk men egentligen är det hennes två kompisar. det tar kanske typ en halvtimma sen ska jag iväg och träffa en killkompis, eller också senare Karin. Vi hörs senare för äntligen har jag dator! Jag lovar att ladda in nya bilder... love ya/ c

Lite bilder från i tisdags... (Tagna från karins blogg)

i provrummet på ginatricot

en oseriös och nästan oförberedd bild när jag tar av mig en tight tröja


4 One day with Sandra

Hej!

Sitter just nu och skriver klart min industriella revolution. Fick betygen och fick vg i so annars bara att jag inte gjort klart denna, så jag skrev ut den nu och ger den till johan senare sen. de gick faktiskt ganska bra faktiskt, bara att spanskan är helt åt ***.  Idag var jag med sandra o vi gick inte på bio utan vi åt istället. de va så himla kul, det var en såndär som plockar disk efter en i kungshallen. så satt vi och åt, så kom han fram. han leker värsta affärsmannen han har hörlurar till sin telefon och allt "diskernas chef" antagligen!! Haha, iallafall

- Du är så vacker flicka. Dina ögon dom skiner (så börja han prata typ franska) så såg Sandra ut som ett frågetecken och blev röd som en tomat när jag satt och asgarvade! Haha, det var så kul. "Jag är fransk och du är vacker tjej du mycket vackra ögon. Vackra ögon.

Sötnosen Sandra fick en komplimang! Riktigt skoj var det också. Så gled vi vidare till bion, så kom inte nästa bio förens halv nio rigoletto. vi pallade inte va så länge så vi åt glass på mcdonalds och garvade åt någon mans öronhår och någon tjej som haha. det går inte att beskriva vi fick attacker när vi garvade jättemycket. typiskt. Jättenice att träffa sandra på länge hon är ju min barndomsvän och känt henne länge vill ju inte tappa kontakten med henne! som vi gjorde.
men så ska hon följa me på min kompis williams födelsedagsfest imorgon och de ska bli jättekul att hon ska med!! Tar me kameran fellahs..


/C

Sista inlägget för ikväll.

Så får vi hoppas att jag har internet imorgon. Det får jag fixa. Nu ska jag ta en dusch och städa i rummet lite, hade superont i rumpan när jag satte mig på spinningcykeln nyss. Det är väl rumpträningsverk från igår, jag vet inte? Haha.. iallafall så ska jag fixa iordning allt. Juste, och göra spanskaläxan! Det måste jag komma ihåg. Puss


3

Again..

Laddar in lite bilder "part 3" sååå här kommer dessa små bilder från France. Inget ögongodis men det får räcka!! byee

Daniel gör läxan. Jättesnygg handstil har han. Och går i 2:an liksom.

Ja, han är riktigt ful på denna! Hahahahaha

Axel behind the box. Lillisen leker tekniker bakom tv apparaten o är mindre än byrån.

Daniel är riktigt spinkig liksom, han leker krallig. Knappast? Haha you wish!!

Busing.



Den supergoda salladen vid stranden

Pappas (host...) fru och Daniel

Så spelade vi tennis..

..och så gick vi en promenad fast den här coolingen, han cyklade! Checka brillorna.


Ciao

Ingen internet! Fixar det..

Hej allihopa!!

Jag har inte haft internet och därför har det inte varit några inlägg från min del. Lyckades nu få liten stund med trådlöst på mammas dator. Köpte tre tröjor igår, ett linne, en tshirt och en tight tröja med urringning därbak. Visar bild nedan! Idag har jag varit med Ellinor och så följde vi med alex, simon, majid o dante till vanadis. men sen efter gick ja o ellinor till ett solarium för vi skulle kissa och så skrev jag en lapp på väggen för man skulle det. så skrev jag "corinna och ellinor har varit här. Aldrig solat men bra toalett!" så när vi skulle ut hörde vi en mans röst: Hur gamla är ni flickor? och vi blev rädda, för vi såg ingen. Sen blev det tyst igen. Ingen var där men rösten var nära.. läskigt?

Nu ska jag snart sätta mig på cykeln (spinningcykel) jag har hemma framför tvn och så ska jag städa rummet lite. Inte så mycket dator ikväll eller någon kväll så länge tills vi fixat en ny internet trådlös till MIN dator! Men jag skriver så mycket och så ofta jag kan!! imorgon ska jag på bio med barndomsvännen sandra som jag inte varit med på flera år! typ. pussi c

Här är bild på de tre "tröjplaggen" jag köpte igår. Idag hade jag på mig den längst till höger och imorgon ska jag köra på den i mitten tycker att den är lite cool och färggrann. Den vita är helt vanlig med urringning därbak och jag älskar såna! Helt galen i min helt vanliga svarta och grå såna liknande tighta tröjor! Så jag kör på den. Förlåt! Internet segade sig igen. Love ya

tmorrow del 3

Laddar in imorgon resten eller nåt ska dra nu pussi / c

Del 2

Lite bilder på huset










Del 1











back on track

Hej älsklingar! Missed me?


Jag är så van att skriva på den franska tangenten så det är jättesvårt att skriva med å ä ö nu hehe. Jag är iallafall tillbaka från papi! Jag koö hem vid 4 och så åkte jag och mamma hem jag visade bilderna från resan sen åkte jag in till stan och mötte ellinor. jag köpte ett par jeans från gina jag skulle köpt en tröja från jc som e jättesöt men då var affärerna stängda. vi var på tacobar också kände mig riktigt skitig hela dagen så jag tog en dusch nyss! har också handsfreen nu på telefonen så det är skönare att gå runt. lite bilder på jeansen and a little bit from france:

dom ser ungefär ut såhär och dom är ett par storlekar förstora och det får mina ben att se enorma ut, ett par storlekar förstora är bara för att min feta rumpa inte ryms in i ginajeans haha

Dom skrynklar till sig jättemycket när jag står vanligt


lägger in france bilderna nästa inlägg/c



why cant I breath

imorgon aker jag hem!! da kommer massa bilder. xo

My weekend!

Fredag, var med tilda hela dagen i skolan. Eller dom ynka 2 timmarna vi behövde sitta och garva för att sen dra. Träffade Mariss och Hanna åkte buss med dem ett tag, möte sedan upp Unn i Solna c. Och två tjejer till, typiskt mig minns ja fan inte vad ena tjejen hette men en hette Amanda. Efter det drog jag och unn hem till henne och chillade, sen fick vi springa till kista c och ta tuben till solna c och möta zazz, sen bussen hem till mig. Jag byter om, sminka om mig och sen var unn tvungen att åka tillbaka till solna och senåkte ja värsta skumma vägen så tog tuben till hallonbergen och sen möt kista och mötte upp unn och sara J på samma tåg. Så drog vi hem till unn började fixa oss och sen var det röj. Det kom några killar och inte mer med det, Åkte hem på natten. Thats all!

Lördag, vaknade ganska så tidigt. Träffade Fredrica, hon kom till mig. Sminkade sig och sen drog vi till medis för att träffa Sebbe och johan. men.. vi var sjukt hungrig, vi hällde i oss mat från burger king. sen träffade vi killarna, gick runt lite med dom och chillade (Har faktiskt bilder från den ddagen!!!) aja, sen drog ja hem igen och fredrica hade typ glömt halva sin garderob hos mig så vid halv tio tiden drog jag hem till henne och lämnade av sakerna och då var jasse och mella där och det slutade med att både jasse och mella sov hos mig. Vi såg på the hills maraton tills mella somnade sen började jag och jasse med gossip girl maraton. yeah!

Söndag, vaknar rätt tidigt av mella. Jasse sov mer. Jag och mella satte på bolt och typ låg i sängen och chillade. Sen vaknar jasse. Och dem skulle in till stan och hämta någon fri produkt och jag vene fan. Så dom drog vid halv två. Sen har jag rensat bland mina väskor. Trodde fan inte jag hade så många:O aja. Sen har jag städat lite och så.

JÄLVAR!!!
NU ÄR DET GOSSIP GIRL!!

PUSSS /M

bloggen ska bli roligare

Hej!

Just nu ar bloggen i en jattetrakig vecka for att jag inte kan ladda in bilder. men jag lovar pa mandag bombar jag med bilder! so stay  in touch. fatt en massa bloggider ocksa att gora bloggen trevligare att lasa och sa. just nu ar den lite boring, sorry inte den forsta bloggen man laser just nu.

brothers





TODAY








haha va fula vi e

poooopppppsssi

Hejhej!

var och akte skidor idag och jag laddar in bilderna nar jag kommit hem. det ar 20 grader i luften sa det ar riktigt sommarvader gick utan jacka o allting.... riktigt nice!!!! pussi





kram c

little from france

Hej!

Sitter har med min minsta bror axel och ska snart sova ,itt internet funkar inte ^pa min andra dator sa det blir mest web bilder om jag inte far den att funka. akte till frankfurt da mitt geneveflyg var canceled och fick vanta i en timma efter nasta. ja imorgon far ni hora allt!!!!!


faaaan det gick inte o ladda in.. jaja imorgon ciao!!

Wow!

Jag menar ingenting elakt med det här inlägget. Men jag blev verkligenchockad när jag klickade runt på blondinbellas blogg. När hon rensat garderoben med en ung tjej, först trodde jag att det var någon ung granne typ högst 12 år?! Och så trodde jag att det var hennes mamma som hette angelicas closet men så var det inte! Hon är 20 år och visst är hon supersöt men jag trodde inte hon var äldre än iallafall Isabella! Shit.. Jag trodde det var en ung tjej i min ålder som bara hade jävligt tur i modebranschen, och visst har hon tur men är betydligt äldre../ C


Somsagt - jag menar absolut ingenting elakt med inlägget!!


Bara för att jag älskar er (och ni älskar mig)

.. så gör jag detta onödiga inlägg och det får bli den sista före france. Tro inte Martina att jag klarar att vara utan att blogga och säga nyheter från frankrike! Nepps. Jag tänker hålla bloggen i kontakt!! Jajemen. Jag och mami blev lite hungriga och då var vi nog busiga och gav oss av till mcdonalds. Vi åt där och nu mår jag illa. Okej, sista mcdonalds på en månad! det här med bikiniformen, är nog bortglömd. Kommer sakna karin, dante och alexander (såklart martina)och hoppas jag får lite samtal när jag är borta. eller om det inte är alltför dyrt att ringa därifrån till sverige.. jaja nog pratat! You will miss me right?

Haha jag drev jag stoppade aldrig in dom..

Jag ser helt galen ut (och äcklig för den delen! Dusch imorgon!)

Hehehe lite gulligt va

Mami ville inte vara med på bild men jag tog endå smygis

Ute i det vita. Sista bilden för ikväll... laddar in mer imorgon!

Kisses


France, NEXT!

Hej!

Jag håller på och packar just nu.. det går sådär och den är redan helt fullproppad. Hos pappa är det 16-20 grader varmt och det är ju helt nicevarmt då alltså! Så jag packar med lite varmare, men så ska vi åka skidor också.. så vi får se hur de blir alltså. jag och mamma e så sugna på tjockismat så vi ska snart iväg (haha oj sent...) till mcdonalds! haha. Men det är ju endå vår sista time på 1 vecka. Behöver njuta lite för jag kommer knappast få tjockis hos pappa. Men, jag får leva med det och uppdaterar därifrån och har med kamera! Nice va? Följ bloggen!

Förlåt för idag alltså, det är ite meningen att det har blivit så. Men jag mötte upp fanny och sofia efter skolan och det blev drama lite.. kanske avslöjar senare kanske.. men jag sov sen när fanny och sofia åkt hem. Så jag sov till halv 10. Nu ska jag packa klart åker ungefär vid 10 imorgon och bloggar när jag kommit dit! Sounds good??


Inte färdigpackat!

Min efterlängtade mössa som lagt hemma hos fanny i 3286 år

/C

M

Men tjenafan, M is in the house fellas! *saknar C*
Så hänt idag? Själv har jag verkligen missat att breätta för er att jag inte prao denna vecka. Skulle egentligen på Cafe 60, sveavägen 60. Men fyfan heller! Shame on them. Man ska fan inte ta emot prao elever ifall eleven får stå i ett hörn i tre jävla timmar. SÅ irriterande. + det var en till tjej som var där och prao och deras föräldrar kände varandra så hon fick göra jättemycket, själv om jag tog ett steg från mitt hörn var jag ivägen.. Bläfyfan!

Så går faktiskt i skolan, bättrar på betygen. Haha även fast jag bara är där till halv tolv från nio. Väldigt chill, sitter bara framför datan. Skriver klart lite grejer, läser och så. Nääjz! Vid ett var jag hos Jasse. Vi har inte gjort alls mycket, mer tagit det lurre. Snackat, kollat i gammla skolkataloger and so on. Yeah!

Och eftersom C ska till underbara France så kommer jag leva med bloggen ensam i några dagar. I'll do my best, promise!!

(saknar U ?bästavän?..)


PUSS

Vilken?


False people make me *** sick!

Asså ursäkta, men mitt hat mot falska hopplösa idioter växer allt mer och mer. Fan blir så äckligt irriterad!! Åh måste göra något med all min ilska jag bär på.. Vad lönar det sig med att hugga folk i ryggen, ha två olika sidor, snacka skit och asså nej. Jag lackar ur! Måste andas..

Nog om det. Mer till bloggen. SÅ vad händer nu då? Chillar framför datan, har vart med jasse i princip hela dagen. Sen lunch till för halv nio drygt. Vi har inte gjort så mycket, mer "catch up lost times".. Känns hemskt att allt som hände skulle hända. Saknar allt förjävla mycket.. Dom förstod mig på ett sätt, stöttade mig, fanns där och allt. Gör ont.. Saknar för många människor, hatar att glida isär.. Har förlorat för många människor på senaste, känner mig förjävligt. Jag orkar inte.. Det gör ont, tanken av allt som hänt och allt som händer. Vill bara börja om, förlåt alla.. Jag suger på att vara vän

FYFAN VILKET NEGATIVT INLÄGG!

..är skit sur. Allt är fel just nu.. I cant do this, not now. Why?? /M
 Förlåt.. ni 3.. 


Snowstorm

Jag är med karin hemma hos mig o vi ska snart äta sen ska vi kolla på film :)


Hoping for the best but expecting the worst.

Ja allt har gått åt piip. Martina skriver också när hon kan, shes doing her best. vänta bara tills hon skriver,snart. saknar henne också! här är dagens outfit sen måste jag rusa till karin

Godnatt

Godnatt

/ C Angelica E

Jag och mamma har småbråkat lite och det är synd.. vi sa förlåt sen men det har varit en massa humörsvägningar för mig den senaste tiden.. hmm.. Så på torsdag ska jag till pappa. har snackat med mamma att det kanske är bra om jag skulle umgås me farsan lite också, kanske ska bo där i sommar liten stund bara. njuta av läget liksom att jag faktiskt bor i frankrike också!!

Menmen, sitter här och saknar min bästavän Karin. Kommer inte kunna sova på hela kvällen känner jag, hur kan klockan vara så mycket som 11 redan? Gud vad bra att det är studiedag imorgon! Thank god!! Jag älskar min mami mest i hela världen o min bebis dixie det finns inge som ersätter min familj.

Chilldag!

Jag kom hem nyss från Bedtime stories med sandra den var sådär. Köpte också en blus som är skitsöt från bikbok 299:- sen så ja jag har haft en ganska chill dag. allt har varit lugnt och så... mår bara lite illa nu, ska nog imorgon när jag har studiedag besöka vlad o karin haha lite kul. har annars inget att göra förutom att träffa sandra efter hon slutat... pussipuss här får ni bilder på en orange jag ( vi tog bilder me sandras mobil men kommer aldrig få dom!! haha)


jag är så himla orange så de inte finns. men kolla blusen bara!


Kyssar: C

Good morning

Hejsan Sverige! Sitter just nu och äter oboy och knäcke bröd (som alltid) hehe.. och ska snart iväg till skolan. Är inte alls trött, konstigt för jag la mig 2 igår. Men jag åt en grapefrukt på kvällen så det kanske är energin som varar inom mig. inte vet jag. imorgon har vi ialafall studiedag så det är skönt.



Har på mig lacktightsen idag dom sitter riktigt bra! /c

Okej seriöst sista gången jag färgar håret iallafall på 1 år!


Utråkad

Snackar med Magda i min klass för att hon ska få mig på roligare humör. Haha, mamma kommer snart hem hon är ute och handlar. Min hund har tystläge hon har inte skällt på hela dagen, konstigt? Gumman då... vi ska ta henne till veterinären om det blir värre.

bläddra ner bland smsen och räkna till 10.

1.Vad skulle du säga till din pojkvän om han var otrogen mot dej?
-  Driv inte:( När åker du dit?
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
-
Nej men det är lugnt
3. Vad är det första du skulle säga om en kompis blev på körd av en buss?
-
  Nej men det var inte du
4.Vilket sms blev du mest berörd av?
- Ring röstbrevlådan du har 5 nya meddelanden o.s.v ...
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dej?
-
är du vaken älskling?
6. Vad skulle du skrika om du vann 1 miljon kronor?
- Ojdå :( va jobbigt <3
7. Vad skulle du säga till gud om du träffade honom?
-
A tungt.. Galet med pussar på dig <3
8. vad vill du höra mest av allt?
-
Corinna, är du där?
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
-
  Jag säger sen<3
10. Din mest romantiska replik?
- A åååh<3
11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
- Haha du skulle sett mig i action, i den låten asso


Haha fan vad tråkigt! Nu blev jag ännu mer  utråkad..

Sant eller Falskt?


Jag har inte rakat mina ben på 2 månader?

Internationella Kvinnodagen

Hej fabulus! sitter hemma med min sjuka hund dixie och tycker verkligen synd om min lilla bebis. eftersom jag köpt naglar s¨fixade jag dom och dom blev bra faktiskt! bara 110 kronor och dom ser faktiskt stilrena ut. köpte också piz buin solsprej för 170 kronor och två läppsyl, hårspännen och mamma köpte ljusare hårfärg till mig för jag har utväxt hela tiden och hon ska fixa mitt hår typ. vet inte vad,men hon köpte iallafall en ljusare färg än vad jag har nu, för jag vill helst hålla det mörkare brunt. jag åkte enda till slussen för jag trodde det fanns kvar den där tunika tröjan jag vill ha.. men den var slut, ska leta vidare imorgon! hoppas den finns kvar jag är helt besatt. idag är det internationella kvinnodagen och snart kommer mamma hem vi ska göranågot mysigt!! vad ska ni göra kära läsare?

bild på mig och mamma jättelänge sen

ungefär den här färgen tänkte vi oss då

Naglarna och min mjukiskofta

Lite pozzaaaaaaaare

Min sjukling på bild:(

Alla bilder tagna med webcam.

Jag åker till Frankrike till daddy på torsdag tror jag och då tar jag me datorn och bloggar därifrån såklart! Ska försöka låna mammas kamera också! kommer hem på måndag igen..  /c

/C

Godmorgon. Ska snart till åhléns för att köpa naglar och b-u-s vi får se om jag köper någon lång tröja riktigt sugen på en från vero moda.. eller var det vila? äh blandar dom där. men jag hittar den säkert! pussipuss

..

Hela 11 inlägg blev det idag.. Lite stolt. Snackat med Dante och Karin och dom får mig att bli gladare. Så jag mår rättså mycket bättre nu. Jag orkar inte gråta över någon kille. Jag tänker inte göra det. Så är det bara.. Snart ska jag lägga mig och jag hoppas imorgon blir en bättre dag.. Vi hörs imorgon.

Miss my hair


Hur tror ni jag är som person?

Nå, läsare? Hur tror ni jag är? Tror ni jag är blyg, bitchig, social, trevlig, gullig, skrattig, flirtig, otrevlig yes you name it! Jag vill veta vad ni får för bild av mig, (eller Martina) och på vilket sätt ni kanske gillar oss och kanske även hatar oss? Vad är våra, "åh vad irriterande när hon gör det" delar, och vad är det "åh, åh.. nu kommer det igen! Jag längtar!" delar?
Jag vill ju så gärna veta! Jag vill veta hur ni är och så. Det är alltid kul för bloggaren själv att veta också! Och kommentera gärna också inläggen mer. Har inte varit så hemskt mycket fast våran läsarsiffra har blivit högre! Hoppas ni gillar bloggen för vi gillar er. Jag kommer snart ladda in videoinlägget och det blev lite konstigt och man hör knappt något. Så förvänta er inget högt nu, för jag är inte bäst på allt. Och det är då videoinlägg, det är haha det sämsta jag gör. Ni kanske har märkt?
Har också kollat igenom lite gamla bilder och så och jag var så brun förut! Inte i somras dock, det är så ledsamt.. för jag inte var utomlands alls. Som jag alltid brukar vara. Jag blir ju så lätt brun men Sveriges sol gav mig ingen färg! Men nu är jag dock olagligt blek. Hehe. Var och solade igår, men det gav ingen resultat. Eller på magen lite men inte alls i ansiktet! So bad... funderar på att köra på b-u-s igen (brun-utan-sol) och det är ett bra resultat! Dock att det blir orange.. /c

Video inlägg kommer strax...

Laddar in videoinlägget strax fick inte till ljuset när det spelades in eftersom vi inte har något speciellt ljus i vårt kök.. Men det blev helt ok. Sitter här helt osminkad och ganska trött faktiskt, skulle ju hoppats på att få gå ut eftersom jag städat som en galning idag. Men.. jaja bio imorgon med Fanny iallafall! Och jag behöver fixa mina naglar så funderar på att köpa några naglar också.. he-he.. Tog 1:30 h att ladda in bilderna i förra inlägget. Förstår ni hur förbannad jag blev? Haha! /C.a.k.e


Städ-dagen

Hejsan! Äntligen börjar jag bli klar med rummet. Vi har tagit bort soffan helt totalt bort från mitt rum för den var störande och lagt den i mellanrummet och det ser mysigt ut till öppen spis. Ska snart låna mammas dator så att jag kan publicera ett videoinlägg så kan jag göra det snabbt och enkelt! Dixie är helt på mig hela dagen, hela tiden är hon bredvid mig. Blev sur eftersom hon var där jag skulle städa hela tiden och hon kom tillbaka efter 5 sekunder igen när man sagt att gå till mamma istället. Jaja, nu funkar det. Hon är lite nervös för vi flyttat runt på möbler och hon tror typ vi ska fltta. Nu kollar hon på mig med hundögon... What am i going to do?

Sorterade min "neccesär"-bland låda

Örhängen jag köpte för 49:-

Mina klippta jeans, dom ser korta och tjocka ut men det är strl 24 och dom är korta för jag klippte dom!

Armbanden från Freedom, 10 kronor

Lack tightsen från Gina, 149 :-

Det blev stopp när soffan skulle till vardagsrummet

Music


det är hemskt det här med Chris Brown och Rihanna, och jag hoppas verkligen att dom hittat på allt *drömmer* fast det inte är så...

FRÅGESTUND


VÅR BLIVANDE SOFFA

Martina, jag byter bild snart!!!


Corinna

Tittar runt på Mio.se

Tittar runt på olika möbler jag vill ha i mitt rum på mio.. men jag hittar nästan ingenting av det jag tittade på igår när jag var i heron city och i mio där. Jag vill ha ett såndärt skåp man kan ha på väggen, en lång vanlig brun var man kan ha lite onödiga saker. Så ser det stiligt ut. Så har jag tänkt på en stor garderob, där det finns utrymme för både kläder, skor o.s.v. Det här var det närmaste jag hittade av mina val..

En byrå är alltid bra

En liknande, ja ni fattar. En byrå!

Som sko eller typ pappershylla?

Den övre fast helbrun eller den undre som helbrun/helvit och då tänker jag PÅ VÄGGEN!

Garderoben jag vill ha fast då vill jag bestämma hyllorna.

Dom övre till höger är sånna jag vill ha fast bara i en färg. Get it?
Vad tycker ni? Några förslag?
/C



M, sara slaggar hos mig! 7/3

CORINNAAAA!!! Seriöst, jag ser ut som världens minsta lilla barnfjärt på bilden. Måste bytas!

Aja, annars då? Känns som att varje gång jag skriver i bloggen att ja ska börja så gör jag inte det.. Väntan på en egen fungerande dator, ge mig tack! Sitter knappt vid datan längre, eller iallafall verklingen inte som innan. Aja, jag behöver en ny fresch start. Nu tog ju prao tiden slutn på waynes coffe -synd,trivdes ändå rejält mycket. Nu veckan som kommer hamnar jag på cafe 60 - hört mycket kretik från både bra och dåliga sidan. Att killarna som jobbar där är rätt snuskiga (så mycket om en tuch och jag sticker!!!) Aja, så startar där vid 10 tiden på måndag. (wish me luck!)

Hade ett ganska intressant samtal med Sara imorse.
Varförvarför måste jag vara så jävla kräsen när det kommer till killar? Jag kan aldrig "binda" mig och när jag väl gör det är det bara skit killar i slutändan. Jag vill inte vara kräsen, jag nekar alla som vill komma nära. Jag släpper inte in någon. Jag har alltid vart den där "bitchiga" typen som jag fått höra. När jag var mindre släppte jag inte ens in nya vänner. Vilket jag så stort har ändrat nu. Jag kände nog mest att jag inte behövde några nya vänner, att det dög med dom jag har.. However.. Jag vill ju ha en kille, min kille, som jag älskar och spenderar tid med. Varför kan aldrig han komma fram?.. Jag vill inte ha svårt med att öppna mig, men jag vill inte heller vara överdriven.. Allt blir så jävla svårt, allt är fel nu för tiden.. Det känns mer som att jag "leker" med killar, och sen går jag vidare. Jag binder mig aldrig :(

Show me the mening of being lonely? - Svara på min fråga. VIlka goda skäl finns det att vara killfri?


Förlåt! Bilder kommer

..senare. Jag måste storstäda mitt rum helt totalt för jag ska flytta några kläder till någon korg där jag har alla mina neccesärer för mina kläder inte ryms i garderoberna.. Vi ska köpa två nya garderober till mig och några bokhyllor. Jag ska göra om mitt rum totalt så jag måste se vart allt ska ligga så jag måste städa mycket. Får inte gå ut heller idag så ska väl på bio med henne om jag har städat. Jag tar med kameran (SÅKLART!) då. /C

bilden är inte tagen idag då jag hade så mycket mindre städning!! :(

She did it


"Acrobats twirled from suspended fabric as Spears sang and danced, showing off her toned body with flirty, seductive moves."  -  Associated Press

"...the radiant ringleader proved she's a "put on a show kind of girl" as she captivated thousands of screaming fans in the Big Easy."  -  Entertainment Tonight

"The pop star pulls out all the bells, whistles and clowns in a sparkly New Orleans show that dazzles fans and sets her up for a big comeback."  -  LA Times

"It's truly a sight to behold ... the biggest show under one roof."  -  MTV News

"...[Britney fans] want lavish productions, insane choreography and spectacle, spectacle, spectacle! Well, that's exactly what they were given. All in all, it seemed like the kick off was a resounding success."  -  NY Post

"Britney Spears descended from the sky at the New Orleans Arena on Tuesday night to rightfully reclaim her role as the Princess of Pop... she looked great! The outfits were fab and her body was bangin! Her leg muscles are ridic!"  -  Perez Hilton

"Britney Spears put another notch in her comeback belt by powering through the nearly two-hour opening date of her Circus Starring Britney Spears tour last night (March 3rd) in New Orleans."  -  Rolling Stone

"...looking trim and showing lots of midriff and cleavage, she commands attention amid the chaos surrounding her."  -  USA Today

Hela inlägget lånat från Amirs blogg

Imorgon blir det bilder!!

Hejsan! Tyvärr blev det inga bilder nu. Har inte tillgång till kameran just nu men kan snäppa ett par bilder på mammas dator imorgon innan vi börjar storstäda. Köpte lacktightsen, sista på gina. Sen så köpte jag en grå tröja som var på rea som är mysig och hängig. Ett armband, vanligt tjock och svart som bara kostade 10 kronor på Freedom. Har fått inspiration av ginas ljusa håliga jeans, dom är så grymt snygga men jag är så pass kurvig så att dom inte passar på mig. Så jag skapade egna! Och dom blev snygga faktiskt hade på mig dom och ett par svarta tights under!! Mm... vi hörs imorgon / c

/Corinna

Godmorgon! Just nu sitter jag och tittar på the voice, det är en vana. Men jag brukar lyssna på den, fast nu när dom snackar om wipe out och visar videoklipp så satt jag på femman. Sitter och äter knäckebröd och oboy. Jag väckte emeliy och jag hoppas hon vaknat jag tror hon somnat om för hon inte svarar. Haha oh fuck.....
Vi hörs senare! Ska till stan och skaffa mig ett par lacktights som jag hungrat efter hur länge som helst, sen ska jag in på american appearl som är min nya favoritaffär!!
+

Goodnighty

Godnatt allihopa nu ska jag gå och lägga mig. jag börjar halv tio imorgon så jag och emelie ska sola innan och sen så slutar vi halv tolv och så är det shopping som gäller. vet inte vad vi ska göra sen, dra hem till henne eller något vi får se.. vet inte om jag kommer sitta så mycket vid datorn tror inte jag åker hem emellan och är ute hela kvällen. vi hörs iallfall
 / c


tisdags outfit

SHAKE WHAT YOUR MAMA GAVE YAAAA

Sitter och snackar med min bästevän Karin i telefon och sjunger till "shake what you mama gave ya" såg en indisk version också.. hehe... nice, kör hårt! Sen snackar vi om att om jag skulle säga till henne att jag gillade henne, om jag var "lesbisk" eller homosexuell alltså. Hur hon skulle ta det? Hon blev blygare än vanligt! Heheheheheheheh.... grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. (Och jag har absolut ingenting mot homosexuella, jag älskar er!) / C-shake it-orinna



Saknade ängel

Jag saknar min Melissa. Jag ringde henne när jag satt på bussen och hon blev minst lika glad som jag! Hon kommer till Stockholm nästnästa helg och jag är enormt glad! Saknar den där söta gullungen så himla mycket så det sviiiideeeeer. Synd att hon missar lite saker i helgen då men vi får catcha up!! (Bilderna tagna från google för jag inte hade några andra) Jag längtar tills min lilla halmstads-blondy kommer hem i miss her so very much


Alla gör fel ibland..

+ att du är tonåring. Vi som är i tonåren, tänker säkert been there done that. "vi" har upplevt mer än vad vi förväntat oss och stött på nya saker hela tiden. Det vi kanske inte ens visste om tidigare. Vi har provat nya grejer och ibland gjort fel. Jag kommer ihåg, när jag var 12 sa jag: Åh, tänk den dagen man är tonåring. Så kan man skylla ifrån sig, amen kolla... så här t.ex: Jag har mens!! + att jag är tonåring. (Jag har en svår period, hallå!??!?!) Så skulle alla förstå mig.

Men så är det faktisk inte. Alla förstår en inte alltid. Det har jag insett, redan. Fast jag har läääänge kvar. Jag har redan sett en jävla massa saker jag inte hade ens anat i tidigare situationer. Jag har förändrats omöiligt mycket sen i somras. Jag har fått humörsvängningar och jag gråter som en bebis minst en gång per dag - (I know right?) Man byter oftast vänner och det blir bråk, det är alltid något bråk. Om man inte skulle bråka skulle man antingen bara ligga på golvet och säga ja till allt och låta alla ta ens saker.. ja eller något sånt. Jag hamnar inte ofta i bråk, men det är jättebra! Men det är vanligt, att man speciellt i min ålder.. hamnar i bråk. Eller att någon bara helt enkelt stör sig på en kanske, på gatan? I skolan? Ingen aning! Det finns annorlunda människor. Vissa kanske är ängla-barn och inte gjort någonting, men jag menar.. Visst.. plugga är ju skitbra! Men då har man inte tid att gå ut? Plugga och gå ut är bra.. det är  det målet jag vill ha, men det har blivit en massa "inte plugga, gå ut!" Ni förstår kanske inte. Men jag förstörde hela 8an med att bara skolka i 7an.

Jag försöker komma ikapp men det är inte bra alltså. Ibland tröttnar jag bara på allting, det är normalt. Det är det man gör. Jag har gjort massor med grejer jag ångrar, men jag har iallafall inte hoppat isäng med en främling, eller supit mig full och knullat i en toalett. Nej, jag är oskuld! Och tänker vara det ett tag. Jag står på mig, jag tänker inte springa rumpan bar och söka efter ligg vid 14årsålder? Visst kan man få ha kul, och jag har kul! Jag njuter av att vara ungdom, men ibland får jag konsekvenser för det också. Och det måste jag väl antagligen ta. Att mamma också inte förstår mig, utan bara försöker undvika hur jag har det. Och killproblemen är nog värst... jag har varit kär 2 gånger, en gång under fjortistiderna (FY!) men den där magkänslan gick inte att ta bort på ett år...så! Sen i en störd sjuk i huvudet kille som bara sket i mig.. och nu, i världens underbaraste kille.. men han lyckas fortfarande såra mig så jag känner mig värdelös, jag fattar inte. fast jag har haft hur många dummaihuvudet killar många gånger, kör jag på samma? Jag tänker inte bli sårad! Och det är dumt att ens försöka tro något annat. Inse det, killar är dumma i huvudet.

Tjejer som bantar för att dom tror att dom är feta, visst.. jag har varit en av dom. Eller jag kanske är en av dom. Jag har alltid varit lite småkurvig och haft ganska kraftiga lår om jag säger så. Jag har lärt mig trivas i det mer och mer för varje dag nu när jag märker varje dag när jag går framåt hur värdelöst det egentligen är, att man tänker på vad andra tycker. Who gives a shit, egentligen? Man lever bara en gång. Okej jag trivs mer i välformad kropp, vill helst inte ha valkar och undviker såklart celluliter.. Tack! Men visst, man kan gå på en sport. Men det här med att, spy ut mat?! Inte äta någonting? Det gör det bara värre. Det löser inte era problem! När ni tömt eran mage, vad ska ni då göra? Ni kommer äta mer, och en tom mage kräver mer. Då kommer det lägga sig. Bulimi, anorexi är precis som fetma eller något liknande. Det kan vara dödligt!! Tänk er, pinnar och ben... tänk efter!
 


<3

Frågestund

ex. Har corinna haft lila hår? Har Martina mustasch?

Home..

Hemma!! Äntligen!! Jag bråkade med mamma imorse och det blev värsta konflikten. Så jag sa att jag inte skulle komma hem ikväll för jag fick utegångsförbud men det blev annorlunda, mamma är ute med en väninna så jag kom och hämtade ut hunden för jag tyckte synd om henne för mamma är på jobbet och hon inte varit ute.. Åkte till Karin efter skolan vi åt en massa, jag åt två mackor, nudlar, 1 toast, 1 till macka och ett äpple! Oj.. Sen kollade vi på forgetting sarah marshall "dumpad". Men jag somnade. Haha så jag tyckte det var dags att gå.. Jag hoppas jag får gå ut imorgon, det är ju fredag och jag är dötrött på skolan! Ska vara med Emeliy imorgon, vi kanske ska på stan. Eller på bio iallafall..Så får vi se vad som händer mot kvällen. På lördag är det iallafall fest hos eeeeee*****eeeeliy. Gjorde både ett engelska-oförberett-hörtest och ett svårt spanskaprov.. det gick absolut INTE bra på spanskan!!!


Kramar C


In france


Hittade några bilder från frankrike iår

What?

Dummaste raggningsrepliken idag: Jag blev verkligen chockad över att han ens öppnade käften när jag kollade på honom som han vore dum i huvudet, en idiot i min skola passerade förbi mig då hans 3 kompisar var med. En av dom sa plötsligt något:

- Ni tappade något.

-Aha, okej. Det ser inte ut som det iallafall.

-Ni tappade mitt nummer

-Haha...haha...haha, den satt ju bra.

Godnight

Hejsan! Bloggar från mammas dator nu för att min dator är så seg så att man har lust att slänga in den i väggen! Iallfall.. för att vara lite positiv om min gammeldator så funkade det faktiskt att ladda in headern! Inte speciellt snygg om jag säger så... jag har svullnat upp rejält av min medicin jag andvände förut mot "pusssjukan" Whatever. Vi hörs imorgon babes? Sorry för dålig uppdatering, i promise you, bättre imorgon! Chiaaaooooo / Från den bäste





haha... ehm....

Fixar header bara kameran LADDAR IN!!

Dålig uppdatering! Såhär ska det såklart inte vara, kom precis hem var med Martina. I own you, så jag ska lägga upp en header. Då tar jag väl den bästa bilden jag hittar alla är brutalt hemska! Jag somnade när jag kom hem, så märkte jag typ en halvtimma innan jag träffade henne att jag skulle vara där vid tcen vid halv sju. Haha så jag hade sovit med sminket och jag var fläckig och sliten... Inte vacker syn!!! Mamma körde mig till Åhlens och sen mötte jag Martina. Vi åkte till östermalmstorg och så ja.... det var riktigt kul att träffa "bruden" hehe..

Min dator strular snart tillbaka!


Today

I skolav var jag och emeliy helt galna vi hade vikarie haha det var kul att skoja med honom, han var lite trög. Iallafall så efter skolan gick jag hem till en killkompis sen åkte dom till kallhäll sen (också Mr. Fuck him...) Men vi blev sams.. Så nu är det helt okej mellan oss tror jag? Iallafall.. Senare ska jag möta Alice och byta en jacka snabbis sen åker jag hem igen jag är seg och trött!! Snackade också med Martina, vi ska ses imorgon och det känns bra efter all tid vi haft bloggen och inte träffats på ett braaaaa tag. Puss & Kram

BILDER KOMMER SNART MIN DATA HACKAR/C

Some of them..

Martina ring mig!!! Jag ogillar verkligen textstilen och stör mig. Förlåt! Men det är det enda jag verkligen stör mig på. Haha jag bara måste ha tahoma eller något man kan läsa. Sooorrryyyyyyyyy!!! Men du måste ringa mig för jag inte har ditt nummer! Ring mig när du ser detta puss!














Vilken tycker ni är bäst av dessa få? / c

Dålig uppdatering!!

Sorry...!!! Jag har inte kunnat få tag i en dator förens nu. Jag kom precis hem från att ha sett män som hatar kvinnor, jag kan inte fatta att det är sant.. men filmen började klockan 18:00 och slutade 21:00. Jo? Den var 3 timmar lång! Och det var inte långtråkigt heller! Hela tiden blev den bättre under filmen, jag tyckte den sög i början. Men den blev bättre! Den var bra! Gå och se den tycker jag absolut... ett måste. Jag var på stan med Emeliy och åt, sen så gick vi runt och så vid fem ringer mamma och säger att jag ska skynda mig för bion är klockan 6. Och det tar 45 minuter till mig från typ odenplan? Jag blev ju galen! Jag skulle ut med hunden och hon var redan där. Jag sprang som en galning från bussstationen och var ute med dixie i fem minuter och kutade tillbaka. Så stressad! Så hann jag inte sätta på mig byxorna, så jag satte på mig dom i bussen (hade en lång tröja och tights först) Och det var jobbigt!

När jag var vid hötorget insåg jag att bussen inte åkte så nära rigoletto dit jag skulle, så jag fick kuta med klackskor ner för hela backen för kungsgatan och klockan var 18:00!!!!!!! Så såg jag en hyffsat snygg kille, så såg jag att han hade tjej. Så jag snubblade och skrek: OJDÅ!! Och det blev verkligen skämmigt haha för jag lyckades verkligen klumpa till mig. Men hörrni underbara läsare! Snart kommer bilder och förslag på väskor som jag skulle kunna ha i skolan. Ja eller nej? Snart kommer bilderna.. pussar/C

DESIGN!

Bara tillfällig, dö inte!!! Ville bara kasta den förra i väggen så gjorde något på någon enstaka sekund. Chillout, det kommer en ny. Men den här gången tkr jag att vi ska göra den tillsammans så den blir bättre.
PUSS M

Waynes!

Amen tja efter en lång tid. Har tänkt att börja lite smått och sen tillslut köra helt. Vill ju inte lämna hela bloggen åt C ;) Hah! Idag har jag jobbat på waynes coffe, praor där så det är rätt scnajs. Får göra skit mycket mer än vad jag trott, men det bästa av allt. Får äta vad jag vill, ta vad jag vill, när jag vill och allt. Gr8! Så första dagen startade som värst. Skulle ta tuben 07.34 men fan heller, det kunde jag snabbt glömma. Det var stopp i trafiken och stod och väntade på erkättnings bussarna mot stan i en jävla timme. Stod med tygskor, kylan gick tamigfan rakt igenom. Det gjorde ont, folk trodde du jag var kiss-nödig. Stod och hoppa som en jävla kängru för att få blod ner i fötterna. Jag hann hem och tillbaka, hämtade vantar och ringde min handledare.Men aja, slutade med att jag fick nog. Tog 509 till Solna C och tog tuben mot Kungsträdgården hoppa av i TC och bytte mot Hötorget. Framme halv tio, började liksom 8.. *pinsamt* men tjejerna där var skit söta mot mig, fick värsta kläderna och allt. Hade faktiskt riktigt kul!
/puss M

Tips med hyn?

Kommentarer
Postat av: andrea

asså corinna, du har nog SVERIGES vackraste hy, har aldrig sett nå finare, jag vill veta exakt hur du sköter den? :)

2009-03-01 @ 22:10:19

Postat av: C

Haha, tackar.. jag sköter faktiskt inte den. Tvättar bara bort sminket varje kväll! Är faktiskt inte noggrann med några krämer eller sådant!! Både mamma och pappa har ganska bra hy. Och därför har jag det! Jävligt tur det. Jag är inte speciellt sådan som skulle klara av att smörja in min hy varje kväll.

MEN! OM DU VILL FÅ BORT FINNAR: om jag får en finne, eller två någongång om året eller så haha. Så har mamma en superbra nöd-finnborttagare. Den är så himla bra och effektiv! Den är borta redan nästa dag det är då en grön burk som är från clinique 2 cairing lotion (men det är inte lotion utan ser ut som vatten) Lycka till med hyn!

2009-03-01 @ 23:42:11
URL: http://jellylips.blogg.se/

Godnatt

Imorgon är det skola och jag är inte sömnig alls! Orolig att jag inte kommer vakna eller något för jag har lyckats igen få min rutin att gå helt åt *. Jag kommer hem liksom vid 1 och jag räknar med att gå och lägga mig 11 på skoldagar. Well wish me luck, jag är inte morgonpigg men jag är kvällspigg som fan! Imorgon ska mamma skjutsa mig till skolan på vägen till jobbet, har inget busskort så vi ska köpa ett och kanske ta en morgonfika någonstans innan en låååång dag.
Har något konstigt blåmärke över läppen men det är inte munsår eller något liknande, det gör ont som fan och ser ut som ett blåmärke. DEN MÅSTE BORT TILLS IMORGON! någon kanske tror att det är herpes? Shit! Haha.... det är det inte.

Bänkad framför tv:n hela kvällen!

Kollat på tv hela dagen och det känns ganska bra faktiskt. Längtar bara efter nästa veckas Desperate House wifes m.m! Snart börjar sanningens ögonblick också! Wohoo... då är det hemmakvällar alltså! M-M! Ikväll har jag tittat på allt som kom i rad alltså, Den rätte för Rosing One three hill och gossip girl.. Nästnästa helg kommer även min underbara vän Melissa. Och gissa vems dotter det är av dessa tre? Jag saknar henne så! Jag blev så glad när hon ringde mig och bara längtar att få träffa henne. Har inte träffat henne på flera månader. /C


..Dom skulle jag gärna ta emot!

Och det är ett par D&G underkläder och emporio armani. Det är då Kissies tävling som man kan få ett par underkläder. Och dom är inte så strykfula heller om man säger så! Dom skulle jag gärna ta emot! Good luck to you all



.

Mår skit. Varit sängliggande hela dagen, det är för jag gråtit och haft ont i magen för jag tänkt så mycket på allt... just nu är dante en sann vän och hjälper mig.. Karin finns där också! Tack ni två... Jag lovar att blogga imorgon.. Just nu är bara inte tillfället att göra det.. kram

RSS 2.0