Promenad på stranden,Las Palmas och Pepe jeans

Hej!
Kollade nyss på dansk tv med massa drama som en talkshow, även fast jag inte fattade något. Idag var det IGEN mulet väder, så vi åkte till las palmas, grymt mysigt och 23 graders värme på kvällen! Köpte en röd tröja med en söt rosett därbak och coola detaljer fram från pepe jeans för 40 euro! Innan det var vi på stranden DUNA BEACHoch gick för den evigt långa fina stranden precis vid vattnet med bara fötter. Om man bara kunde göra det varje dag.... Sen drog vi hem senare och nu ska jag nog sova.

Godnatt för mig!

Jag vet inte var min bror är. Han försvann bara snabbt. Trodde han bara skulle ut och ta en cigg men nu verkar det som om att han åkt enda till Kina. Men pallar inte gå och kolla på terassen, lat.. Ska vakna extra tidigt imorgon för att inta poolen och solstolen. Klockan 8 på morgonen, yes! Det låter inte som mig, alls, jag som brukar vakna 3.. Men det är klockan 9 där. Jag HOPPAS verkligen att det är sol imorgon för om det är det kommer jag fan heller röra mig från den där solstolen. No way. Puss & godnatt

R.I.P Brittany Murphy

Om vi har några läsare kvar efter denna dåliga uppdatering såå.. hej!
Jag har ju somsagt inte tid att skriva för att jag fick möiligheten nu från min brors dator att kolla lite grejer. Kan nog säga lite vad som hänt, Såklart får ni bilder från denna resa med vår systemkamera! Men inte idag. Igår kom vi hit klockan typ 3, gick och la oss eller kollade på lite dubbad tv och sen la oss. Gick och åt riktigt god frukost imorse, drog vidare och hyrde en bil och körde runt, åkte hit och badade i poolen, kunde dock inte sola för det blev lite molnigt senare.. hoppas det är mer sol imorgon. Tror dock inte det för det är mest dåligt väder. Sen åkte vi för att äta vid stranden, hur mysigt som helst. Ja... så åkte vi hit och mamma ville sova, jag och bror drog ut med bilen med hög musik och körde fullt. Haha skitkul. ÄR DET NÅGON MER SOM ÄR CHOCKAD ÖVER ATT BRITTANY MURPHY ÄR DÖD?????? JAG FICK EN CHOCK, som om jag känt henne, hon var en av mina absolut favoritskådespelerskor, så underbart vacker och så himla livfylld och bra! 32-år gammal dog hon... Hemskt./c

So tired of love songs, so tired of tears.

Trött på allt just nu.. Är det inte nu man ska må bra och allt? Lov och jul? Aja,allt känns inte riktigt bra idag,känner mig så rastlös och tråkig..

Vad händer idag? STÄDA MITT RUM, det ser ut som bagdad här inne, inte bra! Sen vet jag inte om det blir någon större utgång eller om det bara blir en chillkväll. Ska iallafall ta en låång dusch och fixa mig efter igår!

Ciao, M

O to the rättvist

... På kasst humör idag, men ändå inte! Pretty sick but however. Läste nyss att snorungen C ska bort till solen och känner en jävligt stor avundsjuka... Får väl istället glädja mig åt att jag ska iväg i 3 veckor till malta i sommar!

Så.. Vad har jag gjort idag? Jag kom till skolan vid 10, fick mina betyg,vilket jag är jävligt lack på då lärare är fel knullade sometimes, ursäkta språket men ilskan.. gaaaaah!
Iallafall så åkte jag och Nadja in till stan vid 11,åt lunch och har vart där tills 16,alltså i 5 timmar. Hittade julklappar så det var bra! Annars vad händer ikväll,ska dra på fest i hornstull med några vänner och sådär,så
ill update you later guys!

(Gårdagens kan jag lägga upp senare,den finns på Nadjas data! Men nu kommer dagens!)

Easy and casual,
Tunika,eller vad fan det heter - gina
strumpbyxor - (?)

GRAN CANARIA HERE I COME!

Oh herregud jag är i chock!

Gissa vem som ska till gran canaria? Jag? Oh ja!! Fick chock, kom hem med mina betyg och min storebror kollade igenom de som normalt inget udda. Så går jag in i mitt rum städar lite undan. Sen kommer han in och säger med en hemsk ton, jag blir liksom jätterädd att något hänt han ba: Corinna, du måste få veta en sak.
Jag ba vadå?
Han ba: Vi ska till gran canaria imorgon. Mitt hjärta börjar bulta.. herregud. JAG ÄR SÅ GLAD!men vi ska åka till kalmar imorgon. Tänk, tänk att vi ska till det varma medans alla fryser!!!!!
.

Var hos Jasmine med Laura efter skolan vi åt upp hennes mat och vi mulade varandra. Sen drog vi med tåget och där skickade vi bluetooth till alla på tåget.

ÅH JAG SKA FIXA RAGG DÄR!!!!!! FLIRT SKA DET BLI OJJJAAA!!

Brun utan sol har funkat hittils men nu blir det RIKTIGT!


Ivriga bilder så fick ingen stillbild!


Martina får ta över här sålänge! Skriver såklart ikväll..

Snow

Spiderpig,spiderpig, does whatever a spiderpig does...

Kollar på the simpsons movie, har ni sett den? Jag älskar den! Jag kom nyss hem. Var ute med Karin, vi bytte presenter. Jag gav henne en "best" och "friend" halsband, då jag fick halva och hon halva. Jag fick då en riktigt fin tröja med världens fulaste bild på oss två, hon sa att istället för att välja en snygg bild så skulle båda vara fula. Mys! Tänk så omtänksam hon kan vara ibland ;) Har ju inte haft tillgång till min dator, men nu har min mirakelbror fixat den så jag kommer kunna blogga!! /C


Det här tycker jag är ganska kul, mamma försökte fixa min dator. Men istället råkade hon ta kort på sig själv, och när hon såg det såg hon ut såhär.

Hej hamsterpaaaj

Hon säger inte det bara, hon trycker det på en tröja!
Tack karin baby jag är väldigt nöjd :)

Jag har best
Hon har friend

 

 

Love you guys.. puss!


Peace man

Tja! Kom nyss hem, synd att jag inte har hunnit uppdatera men who gives a fuck? ;D
Jasmin sitter här breve mig och vi har inte gjort mycket idag, typ.. tjockat oss och tittat på desperet housewifes så det var galet chill. Sovmorgon imorn igen som hela veckan och på fredag är det lov,tagga till som fan!
Har inte haft kameran till hands idag så det blir ingen dagens men kan bjuda på gårdagens.


Vit stickad tröja - gina
jeans - tiger
jacka - boomerang
uggs - vagabond
väska - hm
halsduk - gina
smycken - överallt


Sara,Nadja och Anna i FUCKING SNÖ BAJS VÄDRET!

Pysssssss / M

Love is the closest thing we have to magic/C


Det känns konstigt

All den här tiden vi haft på oss. Jag älskar inte dig mindre, men du måste erkänna att det känts relaxing att vara borta från varandra och rensat luften lite. Jag har saknat dig, och inte säger jag att jag inte velat träffa dig. Jag har det, men jag tyckte det var bra för båda, eftersom båda alltid hittar det minsta felet med oss. Jag vill ha det som förut, men jag tror inte heller det kommer bli som förut, man har träffat nya, man har hittat kärlek, jag vet inte, jag står på samma prick som jag stod då. Jag tänker inte försvinna. Men vi kanske ska börja om på nytt? Inte ha så höga förväntningar och ta ett steg i taget? Leva dagarna som om de vore de sista.. För när vi väl inser att vi faktiskt har kul tillsammans, kommer vi att fatta. Men min present imorgon kommer vara lite opassande.. Ta åt dig nu!  K


Försök också att förstå att när jag fann dig igen, har jag aldrig haft en mer lycklig period än den sommaren. Allt var perfekt för mig, bara jag hade dig. Jag önskade så grovt mycket att vi skulle bli bästavänner, jag hade inte så höga förväntningar. Allt bara kom till mig, vi blev så bra vänner under tiden jag lärde känna dina kompisar, du fattar inte hur glad jag är för att jag har dig. Men som sagt har vi bytt umgänge, ibland är det svårt att vi har den lilla ålders skillnaden. Men jag älskar dig inte mindre. Du, du är så fin Karin.




Vill utomlands, men kommer jag åka?

Jag hoppas, jag hoppas verkligen att vi åker till kanarieöarna på fredag. Det är inte alls säkert för att mammas pengar kommer på måndag och isåfall kommer inte jag kunna åka för att jag kommer komma hem den 28 och det är den dagen jag ska åka till pappa. Åh, vilket kaos! Men jag får ångest, för det är så himla kallt ute. Jag skulle ge tillbaka kläderna mamma var missnöjd med i stan, så mötte jag upp Emeliy och Nicole. Vi drog till medborgarplatsen, på tåget mötte vi på en asgalen tant, hon skrek massa som "det är undergång, jävla k*kjävel" - "det är överbefolkning" Vi ba: Hur ska du veta att jorden går under nästa år? Hon ba: "För då spräcks fittorna" Vi garvade ihjäl. Så åt vi på mcdonalds, gratis - nästan, Nicole kände han som jobbade där. Vi träffade på en asläskig snubbe också, sen åkte vi och köpte skor till emeliy dit daniella och yasmin kom. De drog sen vidare och jag åkte hem nu. Imorgon är det skola, vill verkligen inte gå. Var inte där idag heller, vill bara att jullovet ska börja.. Jasmine kanske sover över här idag, får se.. hon blir klar ganska sent, och min storebror kommer hit imorgon ganska tidigt... jaja får se hur det blir ni orkar inte läsa. puss


/c


Jag ser det snöar, jag ser det snöar









Bilder från nästsenaste resan i frankrike, lite fula bilder och lite blandat. Detta var i februari
Just det! Har jag glömt berätta till er, att jag ska till pappa den 28:de och komma hem den 4:de? Det var ett snabbt beslut. Tänkte först vara i sverige över nyår, men jasmine är inte heller här och det känns att alla är borta dessutom så vill jag träffa mina vänner i frankrike.. så jag tänkte ta en liten roadtrip dit, chilla lite, åka skidor, festa galet mycket med min kusin nora o.s.v.... hoppas det blir lyckat då och så.. nyår med pappa? njaaa??


school /m

Ah,sitter här i underbara skolan nu och det är ju.. underbart! Sitter och håller på med min svenska, recension av en bok. Efter skolan, tror jag slutar direkt efter lunch så ska jag och sara sola och kirra lite färg:) Nu till lovet så!
Efter eller innan blir det väl fika eller något,sen tror jag att jag ska träffa Nadja och Anna inne i stan och kolla julisar! Jag vill ha julafton nu,nu,nu och nyår nu,nu,nu och 2010 tycker jag kan började med sommar ända till julafton igen! Hatar kyla och vinter, usch!!!
Aja kan inte skriva mer nu,gotta focus bicthes!

Laterooo, pysssssss!

Kass

Förlåt för kass uppdatering från min sida, men har knappt några krafter kvar. Längtar ihjäl mig till lovet. Och är fortfarande rätt ny med tanken att blogga,så jag kommer igång sakta för om jag stressar upp mig kommer det sluta med att jag slutar blogga, och det vill vi inte. Men jag tror att jag lär komma igång som bäst i slutet av veckan, då lovet tar fart för det är då det börjar hända saker. Nu är det mest samma babbel all the way, skolan, gjort efter skolan, göa ikväll, outfit osv. Men jag ser den här veckan som en slow start, i need it!

Dagens 5

-Skola, från 9-16. Vg i Hk, helt ok!
-Var med Anna hos Victor
-Sista Lucia showen, lönen 50 kr denna gång ;D
-Hem,ta de lugnt. Såg film
-Godnatt ma people!
Kyss!


Godnatt!

Godnatt på er! Hoppas Martina bloggar snart.. Puss!/c

Snack om EX

Jag längtar verkligen tills jag funnit någon jag kan vara mig själv med. Hittils har det bara varit en massa jävla slöseri med tid. Visst har alla sitt unika jag. Men det jag heller inte fattar är, okej, man är med varandra, man gillar varandra umgås jag vet inte vad, man känner sig så himla glad, men sen, när man gjort slut. OK, over? Som nu, när mina ex börjar skriva igen, come on?= två år sen? Detta kallar jag att man faktiskt får rulla vidare. Som jag heller inte insåg förut. Det är SÅ fel av ett av mina ex att komma nu och säga "jag saknar dig" jag vet inte vad, jag vill bara spotta han rakt i ansiktet för hur äcklig och ful han är. Men det bästa som finns är kärlek, men det jobbiga med kärlek är att båda kanske inte har likadana känslor eller åsikter då det kan bli fel ibland. Någon såras och allt blir till ett stort jäkla kaos.. mindre bra.
/c


?... is love worth fighting for?: DAAAH??


Julshopping

För det första måste ni kolla på det här, det är jag som dansar i en tomtedräkt. Kinky va? Jag var iallafall på stan med Nellisen idag, long time ago. Vi gick och köpte en jacka till mig, dock tror jag nu att den är lite för liten på mig. Eller tycker ni? Ni får se bild under. Fastän annars är den väldigt mysig och har inte sett märket på någon annan. Shoppade lite julshopping dessutom, plattång till mamma samt nattlinne, t-shirt ascool till nicklas min storebror, och ett X till karin vet att hon läser detta så hon får inte reda på det så lätt. No!



Brutal bild längst upp men får väl lida för er skull! /C


godnatt

From me to you. / Corinna

Kommer sakna min bubbi

Jag hoppas på att nästa helg blir oförglömlig, för jag kommer inte kunna sluta tänka på att min Jasmine ska åka till Thailand i en månad. Hur ska jag klara mig utan både henne och Noah? Inte ens i mina tankar. Ska lägga mig och ringa Mille nu. Vi var nyss på bio Luftslottet som sprängdes, den var bra, se den! Såklart, alla 3 delar är bra. Imorgon ska jag träffa Petronella som herregud, sist var typ 2 år sedan. Min tvilling, mitt oboyface jag vet inte vad vi kallade varandra. Men jag vill inte förlora henne som jag gjort! Imorgon är det julklappsshopping! Vad önskar ni er?

Ska nog också köpa min vinterjacka, men hoppas pappa laddat in pengarna tills imorgon. Skrev även till honom för fick sån lust att komma bort härifrån. Om man har en pappa som bor i frankrike, varför inte åka dit? Så jag vill stanna där längreeeeeee och chilla med mina vänner där!


Bild från förra helgen med Menea.

Menea och Jasmine

Jag var helt off, här står vi och väntar på bussen som vi hade gjort i säkert en halvtimma. Jag hade dansat till flera låtar och bara larvade mig jättemycket. Inte så lyckat nej, men igår, igår är värd historia.


Never back down

Tja man! Kom nyss hem,har varit och solat (andra gången i mitt liv, peace!) Men är.. BRUN.. Fast det lär väl bara hålla i någon dag :( Men anyway! Drog dit med Sara och solade en 15 min och nu tittar jag på Gossip Girl. Missade one tree hill så får se på internet men det överlever jag!
Nu kommer båda pics från Fredag och Lördag


ääh,jag orkar inte. Är såå trött och måste duscha så, mer imorn okej? Puss och Godnatt
/M

Luftslottet som sprängdes

Nu ska jag på bio. Hörs senare!

Myskläder, check!


Early, so fucking early

Förlåt! För att jag har inte har skrivit sen igår men drog på fest och sen imorse vid sju (som corinna säger, på bakis dagen) åkte jag båt med min kära familj och åt julbord och allt.. Men om det var gott! Bilder på igår kväll kommer och tyvärr inge från idag. Glömde la camera hemma, stupid me! Men skriver mer sen, måste VAKNA till liv. Sov i bilen, hehe
Ciao bellas, love M

Söndag = Bakisdag

Det är idag man ska chilla. Och jag känner att jag behöver det idag. Jag sitter framför tvn i mörkret i vardagsrummet, mamma och hennes kille har varit i IKEA och allt är bara mysigt... Kollar bara på falskaste tvprogrammet, något " årets bröllop" eller något. Herregud.



Peace out, /C


Vad tycker ni om mina geeky ritningar?

Jag vaknade nyss. Hade fått ett sms från Mille och haha när jag ringde honom satt han och hans kompisar och bastade, han hade antagligen sovit över hos Basse. Jag var så utråkad igår så jag bara gjorde någonting, då jag tänkte att jag kunde rita. Persoligen tycker jag EJ att de är fina, men jag ville visa för jag inte har något annat att visa.. puss!/Corinna




L to the ööördddddddag

Det här med att uppdatera är en riktigt dålig grej för mig. No deal for me. Min dator är doomed och den har virus överallt, musen funkar inte så det är i princip att ge upp. Jag kan iallafall försöka vara från mammas dator men det är allt, hoppas Martina håller sin grej nu alltså... annars är det synd. Jag ska berätta om idag och igår för er mina vänner.

Igår: Åkte till emeliy ganska tidigt, vi åt och så sen kom Sara, Claudia, Nicole och två killar, sen kom Jasmine och samt Menea. Vi förkrökade där och hade jättekul, sedan drog de vidare i deras bil och jag Menea och Jasmine åkte buss till Brommaplan, därifrån åkte jag och Jasmine vidare till mcdonalds, där satt det en kille som käkade as skabbigt, så kollade vi på honom utan att han märkte det, men efter ett tag gjorde han det och sa att han pratade franska. Eller sa iallafall något på franska. Så jasmine började säga "du är asskabbig" på svenska och jag garvade ihjäl mig, när andra killen snac2kade till oss på svenska. Vänta, kan du svenska? Sen åkte vi hem till henne men på vägen sa vi vår typiska replik: " Vill du ha pisk? " Så träffade vi en kille som var aslik Szoppe, en postman, på tåget träffade jag en som lyssnade på musik och vi snackade dövspråk, sen kunde han snacka! Så jag la ner en grej i hans tröja och sa "varje gång du runkar, tänk på mig" haha. vi drev såklart. Men han sa med ett stort JA!

Idag: Var med Evelina, vi träffade Natalie och drog till söder på fest hos någon Basse typ. Lekte ölleken, riktigt kul att köra för att liva upp stämningen. Roligt folk, senare kom Milad och hans polare och så.... Det var några tjejer som klädde av sig och grejer vi tyckte bara var pinsamma. Jaja.... inget mer om de, hahahahahaha Eve och jag kissade i hissen(inte första gången...ops)

Träffade Telenor eller vilken reklam det är, glömt, men ni vet killen som är son till mannen och det är familjetelefonreklam? Iallafall så bor han nära mig, träffade han och han hade två skiiiiitfula tjejpolare, jag ville bara säga det.. JAAPPPP så var det. Puss/Corinna



Osminkad...


Middag

Yo! Har verkligen inte gjort något idag, har bara degat i soffan. Vaknade vid 2 och har legat där sen dess. Kom hem vid halv ett igår, vart en tidig kväll men väldigt skönt. Såg på bio med Nadja och Sara och det var trevligt. Något ovanligt störande publik som man fick ryta åt några gånger man annars joråååå.

Idag blir det tjejmiddag/fest hos Sara och det blir nice. Ska skynda mig och fixa för att dra till henne lite tidigare. Outfiten får ni senare för nu har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig och ska typ vara hos henne om en halvtimme.. Ops!
Juste, måste lägga till att Lucian var.. Kaos! I kyrkan för skolan var det helt okej, men sen på DHL.. ha-ha, vissa skrattade så mycket att de började gråta, helt seriöst(?).. Aja, vi fick 1000 kr för att göra det och vi får mer pengar på måndag så, man kan inte riktigt säga nej :)
/M


Goodnight friday all ya

Nu sover Jasmine. jag borde tvätta bort sminket, dålig på att somna om kvällarna. Är jag så dåligt sällskap? jag tycktes iallafall vara skrattanfall rolig för en stund sedan, jag snackade med alla på tåget och då menar jag alla. Blir väldigt social om kvällarna, eller rättare sagt jag är väldigt social hela tiden. Men inte för uppmärksamhet, älskar bara att prata med olika personer. Så sa jag och Jasmine " vill du ha pisk? " till alla som gick förbi. hittade några... jag gjorde en väldigt rolig grej. Skriver imorgon i promise you..

/c to the orinnaaaahhh

Fucking tired

Godmorgon är allt jag kan säga, är så jävla trött. Skriver mer ikväll, lägger in bilder och allt.
Mina ögon är halvöppna :S
Nu är det Lucia time, ska sjunga "solo" med Anna z, Anna y och Moaa - the one and only Lucia
Wish me luck

(En låt så man vaknar, lite iallafall :P)

Kolla denna!

Hahaha... herregud, är allt jag säger.

Something pretty?

Pongpangwowchow. Jag har precis varit och kikat i mammas garderob för det är som att alla mina kläder försvinner (alltså inte till henne utan att jag blir av med mycket kläder hela tiden..) Så är det lucia imorgon, och fredag! Jag får panik.. och prov! Och jag ska ringa Mille nu. Men vi hörs imorgon och ses! Love Corinna







Hate is safer than love / M

Yeah man! Ska dra mig, tänkte bara kirra ett till inlägg snabbt innan jag slaggar.
Nu blir det Criminal Minds - bästa!
Sleep tight fuckers!

Guess whos back?

Yeah you heard me! Im back on track och jadu,vi får se hur länge det här håller.
Well hoppas på det bästa!
Som C skrev så är det bara en tillfällig skit ful header så, please no coments! Hon också redan berättat om att vi sågs i dag och allt så det är ju avklarat.
Imorgon ska man vara i kyrkan kvart över sju på morgonen för Lucia, underbart... Och sen är det väl bara någon vecka kvar tills jullov vilket jag får 18/12 så jag mår bra.
Tänkte slänga in en dagens bara så där så man får tillbaka "the blogg feeling" ha-ha
Minus alla smycken, tog av de när jag kom hem.

Och jag vet,ser något överdrivet uppblåst ut på första bilden..
Tröja/tunika/Blus - Va fan det nu än är - VILA
Svarta Jeans leggings - Gina T
Väskan - (NY!) H&m
Jackan (ej på bild) - Boomerang
Skor - (ej på bild) Låga converse



Galen låååt

Im No broken hearted girl



Är ni taggade för Martina eller? Hon kommer börja blogga snarast! Vi håller på och klurar med designen den ska absolut inte se ut sådär, utan den med text är bara en tillfällig paint-fixad tråkig sak. Vi ska ta lite klicks on us och sätta upp en FLÄÄÄSSSHHIIG fin en. Puss

Saknar dessa tider!


All I want for christmas is this!
Jag ska aldrig mer klippa mitt hår, jag LOVAR!


Yes you heard me!

Hej!
Jo jag vet att uppdateringen sugit, men min dator har hackat upp sig så musen funkar inte så no GO... jag ska iallafall få en kamera och vi håller på att fixa datorn så snabbt vi kan. Men jag har iallafall en GLAD nyhet att komma med? Vet ni vilken det är? Ni behöver inte oroa er för dålig uppdatering längre.. för Martina som skrev på denna blogg förra året, SKA BÖRJA BLOGGA HÄR IGEN! Vi ska fixa snygg design. Inte sån B som jag har now. No way! SÅKLART ska ni följa oss då.. eller hur?:D

Idag var jag med Martina, vi snackade lite om det och så. Fikade på Waynes coffee, myste lite och sa att vi skulle bli lebbar för megan fox, adriana lima och jessica alba. Det skulle ni väl också? Så gick vi och åt på mcdonalds, mötte på Jasmine och Andrew så sen drog vi hem. Min honey Karin har åkt till norge och är borta jättelänge.. Gonna miss that girl! Jaja, så länge.. puss!


När vi bloggade såg det ut såhär. Ni kan kolla längst bak i arkivet också!

Shit.. helt blonda ögonbryn

Eller när jag hade lugg?

Hittade inte bilderna på Martina!!...


Förra helgen


Födelsedagsbarnet i grått, Nico (GRATTISS!!) och arez

Har ingen överläpp, hjäääälp


Hahahaha tvungen

Bad photo: riktiga fotos som bara blivit HELT fel..










Okej ska nog lägga mig nu,
Roligt när man är utråkad som fan.. puss


Nighty

Hahahaha, jag tror jag dör. Rohaid skrev till mig plötsligt på msn och skickar en länk att jag ska gå in där, jag vågar inte eftersom jag gått in på så mycket virusprogram på msn.Så jag frågar vad det är. Man chattar med okända personer på webcam. Kolla den här t.e.x här. Vet ni hur mycket jag garvade? Oh! Ska nog prova någon dag, jajemen. Ska nog lägga mig nu men njut av er kväll så hörs vi imorgon!

Love/ C



Finally!

Äntligen kunde jag ladda in bilder från mobilen som kommer hamna rakt ut på facebook men också här på bloggen! Här kommer festbilderna från senaste helgerna och jag ursäktar att de kommer försent. Har fortfarande inte fått senaste helgens bilder men hoppas jag får tag i de på något sätt!


Till vänster: Jag och amanda på kisspaus någongång i november i think. Höger: jag och olivia slutet av november

Jag och min älskling på väg till kista på fest hos martin (hon driver)

Vi skulle till aspudden men det blev väl innerstan den kvällen? dont remember..

Tagna med Nattas mobil, jag ser ut som en vampyr, hos Petter förra helgen

Jag och Petter

Haha älskar att det var bara vi som pozade och alla andra var borta

Vi drev i Petters jacuzzi.. fick inte bilden då natta var med! :(

Egentligen: är det en bild på mig, olivia,karin och karro

Släpper loss på t-banan

Innan vi skulle på fest hos Wille åt jassan en CURRY-macka..

En jätte-jätte-jätte gammal bild jag tog från jassans mobil då jag såg ut som h*lvete


Hahaha


Go with the flow

Nu ska jag ta och plugga och försöka få in mobilbilderna!


Bullshit

Hej snyggingar!

Kom hem nyss från en tuff dag eller vad man ska kalla det, har inte varit på några lektioner som var väldigt dåligt men jag behövde vila. Jag gjorde omprovet på matten imorse och jag hoppas det blev bra, är en väldigt snabbt stressad person så det var väldigt mycket folk där imorse så jag inte kunde koncentrera mig som jag verkligen skulle behövt göra.. Håll tummarna uppe. Blev lite deprimerad efter att jag hört att NO-provet gick dåligt, detta är en sådan period som INTE får hända, det är så med mig, om jag får bra på ett prov en gång går alla andra bra också, men om det går dåligt på ett går det på alla det också.


Saknar/längtar tills daddy i frankrike..


Jag får panik

Skulle ringt pappa för några timmar sedan nu har han redan lagt sig antagligen, han köpte en jacka till mig där i frankrike för att han samarbetar med adidas o.s.v så en liknande som jag ville ha. Men jag tyckte inte den var ett dugg lik för jackan måste gå över rumpan för lite kräsen ska man endå vara? Ska väl skicka bilden över mejl. Godnatt nu måste jag verkligen slita mig från datorn! Puss

Vanlig svart, the man of my dreams!


Alby and home

Kom precis hem från alby och är helt trött. Ska plugga matte med mamma nu och förmodligen gå och lägga mig tidigare för att komma upp till provet imorgon. Vi hörs imorgon eller senare ikväll! Den osminkade sanningen:




Bilderna tagna innan vi åkte. Puss


Hitler is crap

Är det någon som kan göra en cool header här? Isåfall kontakta mig! [email protected]
Håller på att plugga till andra världskriget, har bestämt mig nu att jag inte ska göra uppsatsen för jag kommer inte ens hinna börja på den innan vi ska lämna in den, nämligen på onsdag. Hinner man skriva en uppsats på två dagar? Tror inte det. Har iallafall suttit och försökt leva mig in i detta men alla årtalen bara surrar omkring i ens huvud. Kommer inte hinna plugga färdigt för att mamma tänker dra med mig på någon tantkalas.

Tråkiga inlägg jag vet, men såhär är det för mig idag. Tar med mig kameran idag.

 

Love, Corinna


Godnatt!

Ingenting sker som jag vill. Hejdå.

Angry and Im...yes... Im putting it sooo out on you

Planer för imorgon: Njaaaa..... plugga. Sen åt helvete med att jag ska träffa Noah som jag ville verkligen, jag ska ringa honom och tell him the bad news. För någon miss. präktig nämner inga namn mamma ska ta mig till något jävla bastukärringjävla grej. Jag skulle plugga, ja! P-L-U-G-G-A, men nej nej det får jag tydligen INTE göra. Men OJ, hade inte jag matteprov imorgon, som jag fejlat 3 gånger i rad för min lärare är dum i huvudet? Men oj, har inte jag syslöjdsprov på tisdag som jag inte hunnit kika på, men OJ har inte jag SO-uppsats tills på onsdag som jag inte ens börjat skriva på!? Hela dagen imorgon måste jag plugga. För jag, jag är sämst på det, men jag är verkligen inte någon som skiter i plugget, tvärtom, jag försöker lägga tid i det, men alla mina veckodagar går åt det och när man längtat till helgen så gör man det man gör och tar söndagen åt att plugga. MEN NU FÅR JAG INTE DET?!?!?!?!?!! Tror du jag vill jobba på korvkiosk eller?!

You have lost me.



Just a little bit confused

Zliten. Kom hem från bagis precis och vår kväll blev helt misslyckad. Helt ärligt är det nog bra för att jag nog inte pallat gå i de där höga klackarna så länge till. Mötte upp Natta och vi åkte till Mickan vid 8, vi var där, madde kom och vi var jävligt utråkade... så jag ringde emeliy efter ett tag så vi skulle spica upp lite för jag lovat henne sen tidigare, vi åkte dit vid 12 och vi hann vara där i kanske 2 minuter. Allt blev bara fel. Som nu, vad fan händer nu?

Jag är inte tjejen som jag var förut, du måste förstå det. Saker ändras, VI har inte varit med varandra sen jag var ett litet barn. JAG blir sur, väldigt lätt nuförtiden, och JA jag lägger det över dig, men jag HAR försökt den senaste tiden att komma i tid, som jag gjort sen alltid och lärt mig av mina misstag, jag skulle aldrig ens TÄNKA på att stänga av mobilen och inte ringa dig och säga var jag är. Det är JAG som håller koll, och att du nu inte tänker mig göra som jag vill får mig att flippa och inse hur sur jag kan bli. Det är läskigt, men jag är inte samma person som jag var för 3 år sen. Jag älskar dig föralltid, men våra gräl, är nog det värsta jag vet. Var tvungen att få ur mig något. Ursäkta ni som inte förstår, men ni behöver inte läsa..

Och just nu ber jag för att det ska finnas en enda person som INTE är falsk.
För tyvärr har jag inte funnit den personen. Alla har en ideal att leva upp till.
This Is mine.


Plugga

Min lille bebis Jeanpierre fyllde 14 igår, jag saknar honom så in i heellll :(

Jag ska nog plugga nu, ska träffa Natta senare, kanske även träffa Emeliy om Natta pallar åka så långt haha. Iallafall ska jag ta det lugnt nu för jag knappt orkar röra på mig. Ha det så bra dittills. Slänger in en outfit sen också... Yes sir...

Han kommer bli värsta katten när han blir stor. Visst? =) Mjao


I tell the truth but leave away many things

Livet rullar
När karin pullar
Medans jag bakar bullar

Jag kom på en rimgrej på bussen. Jag är så sjuuuuuukt seg, ont i huvudet, överallt. Min hjärna tänker inte, den fungerar inte denna söndag haha tänkte jag säga, lördag menar jag.. hehe.. Iallafall så berättar jag lite kort om igår. Det jag visade för er som outfit blev inte min outfit senare på kvällen, hoppas aisha lägger in bilderna så syns de. Grå högmidjade, FATTA ATT DE ÄR EMELIYS HON ÄR SPINKIG SOM FAAAAAN OCH JAG HAR BOOTY OCH KRALLIGA LÅR de var för stora på mig. Men inte understa knappen dådå... Iallafall åkte jag och mötte Emeliy och nicole vid t-cen, vi fixade lite grejer sen åkte vi till solna till nicole, där var vi i 3 timmar typ till klockan 9 (då vi egentligen skulle varit hos nico) Så lagar vi köttbullar och är fett sega. Sen åker vi till emeliy enda till bromma, fixar oss där och vi är ute klockan 11.. duktiga va? Daniella kom dit och vi åkte direkt till bagis. Vi firade nico med roliga människor enda till 12 slaget, då han fyllde år påriktigt alltså. Så gick vi ut, arez,marco,nicole,daniella,emeliy,aisha,bonjo,ille,nico,yasmin,jimmy,milo,shayan alla möiliga faaaan kommer inte ihåg namnen.. vi var ute men hade ingen känsel så det var lugnt =) hade tungt kul alltså... jag och yasmin började fakebråka och massa.. sen gick vi till t-banan där vi mötte sara den nya nykteristen och ey-walla eller vad han hette som jag förknippade hans namn på :P Haha.... hade skitkul iallafall kan bjuda på en video från mobilen som emeliy tog som jag inte har ett minne av sen åkte vi till slussen mådde jättedåligt haha men inget hände sådär, arez hjälpte fett snällt.. Sen var vi på mcdonalds och åt, sen åkte jag emeliy,daniella och nicole vidare vi sjöng på tunnelbanan o alalalalala... vi åkte hem sen alltså jag och emeliy, skiiiiiitsega och så kissade jag läääh mycket! :)
Dagen efter: åh.. mår inte bra alltså... men försökte spexa bara för er skull.. bilder kommer!





Haha nicole säger att jag ser ut som kycklingen den gula i någon barnkanal :(
Osminkad.

 

 

Peace & love


Trevlig fredag...

Börjar bli sen nu. Ska möta upp emeliy och nicole i stan, eller ja får se om de är ens kvar för jag varit så seg.. hehe... iallafall så hörs vi senast imorgon eller ikväll! Ikväll är det Nicos 18-års födelsedag! Grattiiiiiiis!! Dit ska vi alltså. Kul med nytt folk =)


Den här bilden ser inte ut som mig. ufo

Godnatt!


Godnatt!

Oh mamalord... klockan flyger iväg. Ska duscha nu och göra någon förändring med mitt hår känner jag. klippa det uppåt eller så.. :) Puss
(Det är något fel på kommentarfältet när jag ska acceptera
kommentarer, så ifall jag inte accepterat de så är det för att det inte går.
Har inte funkat hittills!)


Shiiiiiiiiiii, tråkigaste människan på jorden

Bara för han sa det: Noah sa precis ett jättetråkigt skämt. Det är därför han alltid säger att han får ont i ögat, " jag blev träffad av en intressepil " Hahahaha.... snark :(
Update: Ska nog skriva alla tråkiga skämt han säger..
"Corinna, Ska du börja simma"
XoXo gossip Corinna

Först skrek jag att om han sett dildon på odenplan,
sen kom vi till...
Jassan betalade för lite pengar i kassan,
så corinna nästan svimma
Noah är katten i den bruna hatten




All alone

Äntligen fick jag tar på min mamma. Hon har varit ute hela dagen idag och jag gick och tog en powernap för jag var helt slut från igårkvälls allt pluggande och hade typ blå ringar under ögonen. Noah ringde mig dock och störde, var helt borta för man får faktiskt inte väcka mig när jag sover för då blir jag helt allmänt seg hela dagen.. Ska nog hoppa in i duschen och göra något som ni kommer få se resultat på sen! Snackade precis med papa, han ska fixa så jag ska få en ny vinterjacka för i h*lvete det var på tiden. Jag vill åka till frankrike, skulle dit på julen men tror inte det blir av.. nu snackar vi om nyåren, men det vill man ju fira med sina vänner? men jag har iförsig mina killkompisar leo, frank, hugues,frederik,dylan,jacob,pietre, o.s.v det var kuuuuuuul and I miss that :(


Jag hade precis badat i pappas pool och kände mig extra töntig. Sorry.


Dagens

Skolkläder:


Ut-med-hundenkläder:


S: Brun halsduk, h&m
Skinnjacka, Zara
Babyrosa långärmad tröja, Bikbok
Svarta jeans, h&m
converse (samt någon väska)

U: Grå tjocktröja
Lila byxor
Fjällräven (hahahahahahahah!!!)

Change DA styles

 

Okej, jag kan vara lite kreativ(haha) när jag är utråkad... men nu ska jag plugga


Godnight bitches!


Bild från i somras.
Nu ska jag lägga mig i sängen. Ha det så mysigt ikväll! Imorgon ville jag egentligen gå på bio men det får bli plugg hela dagen. Så vi hörs efter skolan eller före! Puss

Jag måste bara påpeka

Jag ska säga det här till honom ikväll. Men ifall han råkar ha skuttat in på min blogg, så vet jag faktiskt när vi träffades för första gången. U know who you are. Och det var INTE den 7 januari, det var den 27 januari. Juste, bildbevis! Det hade du med.. men 20 dagar för tidigt.. eller hörde jag fel? Iallafall hade jag kul den kvällen med Mischa, Karin, Boel, Fanny, vilka var det mer? :$


Syftet med denna bild var:
När Boel sa något riktigt korkat tog jag en pantburk-
och slog den i pannan på henne och skrek: PANTAD!
Då vi tyckte skämtet var kul, iförsig väldigt intärnt för vi fattade sammanhanget.
Bilden tagen ur ett video. Jag längst till vänster, Boel i mitten och Mischa till höger. Very, very... un usual.


Vad önskar ni er?

Ohhhh... julen är snart här, that means: JULKLAPPAR! och att min baby Jasmine åker bort :(....
Vad önskar ni er? Jaaaaaag.... önskar mig...
  • Sneakers, converse som lila,röda o.s.v


  • Jeans som sitter tight, ja.. jeans använder man alltid så det skulle vara ett plus...

  • Stor newyorktavla... frääääzzigt

  • Cash
  • Klocka
    Locktång

    Sen vill jag gärna ha en massage av emeliy i skolan imorgon

    Och massor med billiga thai-grejer som jasmine ska bära med sig till mig.. JA!



    Sen måste jag ha min nya vinterjacka och massor med pengar.. har inte kommit på vad mer.. eller JO! nu kom jag på, mama om du läser: EN SNYGG BRA KAMERA!


Peace and love

Schaize

Heil Hitler! Jag har läst lite om andra världskriget, och finner det väldigt intressant faktiskt. Lite läskigt att det faktiskt ännu IDAG kan bli så, hur lätt det går, om man tänker efter. Det är också hemskt att det finns i Sverige, där vi bor, en parti som är för att utrota invandrare, rena rasistpartiet! Och att det finns folk som röstar för detta också... borde inte de hängas? Det är min åsikt, sedan finns det ju många åsikter, TUR.. huh.. att vi har ett demokratiskt land. Tack! Taaaaack.. tack. Jassan ligger i soffan, mamma kollar på tv och de två har umgåtts lite ikväll för jag varit busy woman men snart blir det läggdags och DÅ dååå... ooja...

 


Jag borde ha en egen parti, mot gatuvåld eller något! Fett great..
Therese var med i kvällens efterlyst! R.i.p.

Tog dessutom svinisen idag... :( ville egentligen inte. AJ fy helvete,
ser helt knäppt orange ut och helt olika röd äcklig konstig färg överallt helt knäpp cam aZÅÅÅ....

 

 

Take care, peace

Goodnight Y'all!

Ser man min nya header? Hoppas ni gör det! Ska iallafall börja lägga mig, eller fixa mig till sängen. Ska vakna ruskigt tidigt imorgon och börja med matte. Inte kul! Ska även ta och käka något, nattäta = bad girl! Ska iallafall börja göra något åt det. Dont worry. Haha jag snackar med mig själv helt ärligt, jag vet att ni finns små pluttisar men fan i mig ni kommenterar dåligt ;) Puss

Jag ska iallafall ha flätor på mig inatt.. bus


Take care

Jag har fallit för er


Tv-time

Kollat på Desperate Housewives nu. Nu är jag nöjd =) Snackar även med min älskling Jasmine. Min hund ligger och andas väldigt fort under min säng, väldigt högt, gör mig lite orolig.. men hon brukar göra det. Hoppas bara hon inte har astma eller något. Imorgon är det väl en helt vanlig dag, tänkte dra på mig vinterjackan imorgon eftersom jag frös som en g-a-l-n-i-n-g idag. Men annars så har vi gympa, får skippa lite på musiklektionen för att jag ska ta gardacylvaccinet efter skolan med mamma. Efter det borde jag nog plugga, men tar min tid att träffa Jasmine en snabbis.. Puss







Take care, candy

Not good..

Besviken på mig själv...


Kanske borde..

Har ni några bra förslag på gymnasium? Jag har nämligen bara två i tankarna, men är inte ens säker på om jag kommer ha betygen till det. Vet ni någon med linjen sam journalistik? Eller något liknande? ;) Jag har noll koll... Shit, kanske borde ta reda på lite mer. Det kanske är dags nu alltså.

I miss my babies..

Hmmm..yeah

Hey! Jag kom precis hem och har städat här i rummet. Visst är jag duktig? Även fast jag är tjockt seg så gjorde jag det! Har haft en rolig dag idag, eller knas.. jag gjorde den rolig ;) Efter skolan åkte jag och Emeliy in till stan, hon käkade på mcdonalds... gissa vem jag såg? HAN JAG SKREV OM, ÄCKLET SOM SKREV PÅ FACEBOOK! Sen drog jag och Olivia vidare(vi mötte även upp amanda och agnes!), vi skulle till mikas för att hon skulle kolla lite modellgrejer och så. Haha, jag älskar att driva med sånadär spinkiga tjejer för jag själv har kött på benen. När jag kom dit hade dom gjort de fint, fina stolar och pepparkakor lalala... så jag tog direkt en pepparkaka, ett äpple o vadsomhelst. Så började jag garva för en liten tjockis kommer dit och alla är spinkiga och... ja ni fattade inte hur mycket narr jag gjorde av mig själv och de. Haha! Jag hade ett äppelskrutt, så visste jag inte var jag skulle lägga den, de fanns inge papperskorg.. så skämtade vi om att om vi skulle slänga den ut ur fönstret snabbt när de kommer in sen ba är fönstret stängt så bara glider den ner för fönstret. Ja, det är intärnt. Efter det åkte vi till tacobar där jag och amanda blev totalt stämplade som total-iq-barn, vi skulle köpa nacho deluxe grande för 83 kr typ, så hade vi 90 spänn men hahahaha vi ba shiiiit haar nååågooon 5 kronor? Jag vet inte hur vi tänkte. Men kassören bjöd oss på cola bara för att hon tyckte synd om oss. Vaknat på fel sätt denna dag. Hihi. Okej får kramp i armen när jag skriver nu. Bye!


RSS 2.0