8 TIMMAR STRANDKROPP

Publicerad: 2009-04-29 1 kommentar Textstorlek:

Åtta timmar till strandkroppen

Blogga om artikeln

Länka till artikeln från ditt blogginlägg - kopiera den här adressen: http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/traning/article5021435.ab


För att komma med i listningen här behöver du också ha presenterat din blogg på Bloggportalen Läs mer här!

Aftonbladet.se ansvarar inte för det som står i bloggarna.

Det är inte för sent att börja - här är programmet som får dig i form

Maria Ahlbergs träningsprogram är enkelt, effektivt och ser till att hela kroppen får rätt träning - med minimal tidsinsats.


För vem passar programmet?
Främst tjejer, men även för killar. Tränad som otränad.

Vad behövs?
Ett par hantlar.

Fördelar?
Passet kan göras var som helst och går snabbt att göra (tar endast 30 min inklusive kondition), men är samtidigt tufft.

Hur många övningar?
Tre kombinationsövningar som görs i tre varv.

Hur lång tid tar det?
Beachprogrammet: 15 minuter + kondition: 15 minuter = 30 minuter totalt.

Hur ofta?
3-4 gånger i veckan.

När får du resultat?
På 4 veckor märker du betydlig skillnad och ska vara i betydligt bättre form än innan.

Hur mycket kondition?
15 minuter före träningsprogrammet.

Hur ska du äta? (för ett bättre och snabbare resultat):
Regelbundet och näringsriktigt i lagom stora portioner - fördelat på 5 mål om dagen (två mellanmål). Dra ner på godis och sötsaker - men en gång i veckan är okej! Se även Maria Ahlbergs eget favoritrecept.

Obs! Övningarna görs i ett flöde, dvs utan stopp mellan de olika muskelgrupperna. ( I beskrivningen är de för enkelheten uppdelade efter de olika stegen/muskelgrupperna).

Övning 1: Ben och axlar med knäböj och axelpress



Foto: Björn Lindahl


Gör så här: Stå rakt upp med hantlarna ovanför axlarna. Gå ner i en djup knäböj ( så långt ned du kan). Gå upp till ursprungsläget och för armarna rakt uppåt i en axelpress.

Obs! Upprepa kombinationen 8-10 gånger.

Tänk på (under alla övningar) :

- Spänn magen under hela tiden

- ryggen ska vara helt rak då du går ned i knäböj

- Fäst blicken framåt/uppåt hela tiden


Övning 2: Rygg, baksida ben, rumpa och biceps med rodd, marklyft och bicepscurl






(Övningarna visas från vänster till höger på bilderna.) Foto: Björn Lindahl





Gör så här: Stå upprätt med armarna vid sidorna. Fäll överkroppen i 90 grader och låt händerna hänga. Ta ett roddtag. "Släpp ned" hantlarna och låt armarna hänga. Res dig sakta upp med armarna tätt intill kroppen. Fäll överkroppen framåt i 90 grader (i ett marklyft) med armarna nära kroppen. När du åter är i upprätt läge för du händerna till sidorna (vid höfterna) och gör en bicepscurl. (i högsta läget är knogarna vända framåt).

Obs! Varje övning/muskelgrupp görs i två repetitioner. Och kombinationen görs i 4 varv. (Dvs två rodd-drag, två marklyft och två bicepscurl x 4).


Övning 3: Mage och triceps med tricepspress och vanlig crunch



Foto: Björn Lindahl

Gör så här: Lägg dig på rygg på en bänk eller matta. Placera armbågarna/armarna i huvudhöjd med händera/hantlarna nedåt. För underarmarna uppåt och håll underarmarna helt stilla. Tänk på att ha smalt mellan armbågarna. Gå till baks till läget med armarna bakåt och gör två vanliga chrunches. Upprepa sedan triceps.

Obs! Varje övning/muskelgrupp görs i två repetitioner. Och kombinationen görs i 4 varv. (Dvs två triceps, två sit ups x 4).

Tänk på:

- Håll underarmarna helt still när du kör triceps.

- Ha ett smalt avstånd mellan armbågarna.

Anna Westberg


9 heta tips som maximerar din förbränning

1. Styrketräna

Nyckeln till en hög förbränning stavas muskler. Din dagliga kaloriförbrukning är tätt förknippad med hur mycket muskler du har. De bränner kalorier, också när du sover.

2. Förbättra konditionen

När du tränar hjärtat produceras enzymer som bryter ner fett och gör att kroppen kan använda det som energikälla. För att fett ska kunna brännas som energi krävs syre. Människor med hög hjärtkapacitet har väldigt lätt att bränna fett, eftersom deras muskelceller får mycket syre.

3. Intervallträna

Bryt rutinerna och ge kroppen en liten chock.

4. Minska lagom med kalorier

När du äter för lite ställer din kropp in sig på överlevnad - den tror att du svälter. Minska inte plötsligt ditt kaloriintag drastiskt. Forskning visar att kvinnor som äter färre än 1200 kcal per dag minskar sin förbränning med så mycket som 45 procent.

5. Ät frukost

Förbränningen saktar ner när du sover och kommer inte igång ordentligt igen förrän du äter. Skippar du frukost betyder det att det kan gå omkring 18 timmar sedan din senaste måltid. Inte bra! Så även om du inte är hungrig på morgonen, försök att äta så snart som möjligt.

6. Fler måltider

Blir du sugen mellan målen? Ge din förbränning en skjuts och dela upp dina måltider i fem eller sex mindre mål i stället för tre stora. Ät var tredje eller fjärde timme. Om det inte passar dig, gå tillbaka till tre mål om dagen men gör dem lite mindre och lägg till ett mellanmål på förmiddagen och ett på eftermiddagen.

7. Sov!

Sömnbrist kan både påverka förbränningen och öka hungern. När du sovit för lite kan du känna dig hungrig trots att du egentligen har ätit tillräckligt. Det beror på att sömnbrist påverkar utsöndringen av cortisol, ett hormon som reglerar aptiten.

8. Drick vatten

Vattendrickande kan öka kaloriförbrukningens hastighet. Vatten minskar dessutom uppsvälldhet och får dig att känna dig mättare.

9. Hoppa över alkoholen

Att ta en drink före maten får människor att äta runt 200 kalorier extra, visar flera studier. Att dricka alkohol under måltiden är inte heller bra. Alkoholen förbränns nämligen först, vilket betyder att kalorierna från maten i högre grad riskerar att lagras som fett.


nyheter

Sitter just nu i ett riktigt "nyhetslokal" alltså härifrån är det direktsändningar från internet jag är med i typ 7 tvskärmar och skriver på den som dom ska läsa av... cool

PASSA PÅ!!!!


Ut och springa med hunden




Godnatt på er!

Sweeties blev inte många inlägg idag men imorgon börjar jag faktiskt vid 2! Så jag ska nog vara ute och njuta och sen ska jag vara på jobbet till klockan 6. Sen efter det ska jag på loppisen på engelbrektskolan! Kom dit! Det är GALNA reapriser! Läs på lappen! Jag ska så dit..




Love you

SHOPPING ME MAMA


Jeans från Zara

Peaky peaky på Signes lilla sak (Karins ska köpas!)

Starkare hår och naglar

Nya glajjor, super fräna!

Världens sötaste tunika som man inte ser så mycket på bilden!

Gladiatorskor, grr

Fräscha va? Grymt coola!

2 shorts, ett par vita och ett par svarta!

Sköna till sommaren!

Och självklart blev det ett par nya converse eftersom mina andra är äckliga och förstörda! Spray till så att det inte ska se ut så denna gång..

De vita prickarna är bara blixten, en as söt blus! Löööve it. Dont you? Superfin till sommaren.

Två vanliga linnen

PÖSS




Fokis Blogg

Tittade runt på bloggar och hittade denna, tycker den är grymt unik och bara helt underbar! Jag berömmer hennes långa naglar och hennes stora hår, läs hennes blogg här





Har tråkigt vid datorn




Tired

Just nu sitter jag på jobbet, jag fick vänta i en timma därnere för receptionen inte fick tag på paula som skulle lett mig idag. Så mamma ringde runt som en galning och ringde emma och hon fixade in mig här, drack en varm choklad därnere. hoppas jag slutar tidigt idag jag är dödstrött! åh....


270409

Hellu 2 you! Hur mår alla? Jag mår great.

Efter jobbet som slutade vid halv tre så gick jag till benji's skola och låtsades vara hans kusin Anna, i found that quite fun!! Haha iallafall så gick vi till engelbrekts dag och åt lite kakor sen stack jag hem till karin som ni vet. Imorgon börjar jag 9.30 och vet inte när jag slutar, ska iallafall efter skolan kolla på skor med mami .. sen ska jag möta upp Rosanna, vi ska fortsätta därifrån till Team ID's möte. Efter det ska jag antagligen hem. Jag längtar tills torsdag: Jag ska till Ivars landställe med Benji, Frida, Gurra, Ivar, (PV och hans tjej?) venne... well see!! PUSSPÅER

Today


Karin ville inte vara med

Sounds good?

Reklam huh?

Karins reklam

Usch

SER NI HUR KORT DE BLEV? ÄVEN OJÄMNT!!

På Karins balkong





Ett måste för att jag såg helt störd ut¨

CRAZY

PORN

Babyyy

GRRR

KORT!

skriver från jobbet

Hejhej, bloggar från tvhuset just nu och hann inte göra videoinlägg imorse. mitt hår är axellångt för mamma klippte det jag grät hysteriskt hela natten.. hoppas det växer lika snabbt som alltid..... jag hatar det. jag slutar vid halv tre och ska till karins skola och köpa kakor för 2 kronor! puss från jobbet


Videoinlägg 2morrow! ;)




Nu ska jag faktiskt duscha och sen ska mamma klippa mitt hår rakt. Imorgon ska jag till jobbet klockan 11 och innan det tänkte jag göra ett videoinlägg på morgonen. Så se till att se mig när jag skämmer ut mig! Haha, iallafall så ska jag efter skolan imorgon vara med Karin. Vi har inte varit ensamma med varandra sen så länge jag kan minnas, så jag hoppas det inte blir en massa bajsknas nu då. Iallafall så hörs vi imorgon och önska mig lycka till! Ciao på er

First One

Har inte tagit så mycket bilder, men mer kommer imorgon. Lägger ut en bild på en mysig tröja iallafall.... 100 kr



<3

 



Oh my god, im going fucking crazy! His so cute... come 2 me...

Its POPPIN!

Har fått lil mama på hjärnan och sjunger på hennes låtar hela tiden, så nu sitter jag och ritar för jag har tråkigt.. haha iallafall. Ska sortera mina kläder snart, sorry! Måste bara sjunga lite mer, draaaaaaaawie..

Haha skitful blev dom båda... har aldrig ritat på paint förut så dont be ruff!!


260409



Kan man se headern?

Rock on

NYA DESIGNEN KOMMER!

Come on!


Jag vet att det är jävligt synd att Martina slutat blogga i denna blogg, och jag saknar henne också och det kom lite som av en chock för att jag ville ju ha henne men jag vet endå att det är svårt att hinna med att blogga ibland. Därför vill jag hålla bloggen uppe! Men då måste jag få kommentarer, tips och råd om hur jag ska fortsätta med bloggen. Vad tycker ni? Tycker ni jag ska göra något speciellt som ni vill läsa? Kom igen! Kommentera. Det är tråkigt att skriva utan att ha någon respons. Det är ni läsare som väljer!

Hello babies

hejsan! gud vad härligt väder det är ute. mamma lägger sig ner en stund vi var ute och solade nyss och dixie var med. Sen åkte vi hem nyss och snart ska vi grilla ute på balkongen lite, för man ska ju njuta av det härliga vädret! Har aldrig längtat efter sommaren så mycket som nu, vintern har känts så lång.

En gammal kjol jag hittade i garderoben, tänkte ha den imorgon på jobbet. man ser inte så mycket men den är babyrosa och har små vita prickar på.



usch usch, känner mig så ofräsch just nu!

Lördag - tummen ner..

Jag kom nyss hem från det iskalla. På dagen var det ju skitvarmt men sen blev det iskallt, jag cyklade ju till karin. Och gissa vad? Karolina skjutsade mig till vanadis, vi tog upp cykeln till där var sebbe,pontus,jojje satt och sen satt vi där dom grillade. Sen så ville jag och karro åka lite, så jag åkte först bakom där, sen ville jag prova köra och när jag kör så hahaha svänger hjulet så att det går sönder så vi fick ta framsidan och köra med den för hela långa vägen till närmsta cykelställ så får den vila där över natten. Vi mötte Sara, Julia, Emil, Felix, Martin och någon jag inte vet namnet på. Så stack vi till (ÅH TRÅKIGASTE STÄLLET VAR SÅ JÄVLA SUR!) johannes. Jävla onödigt för jag skulle till ivar med frida och madeleine men så blev det ju inte då... iallafall så åkte jag sen därifrån för jag var den enda som tyckte att det var skitråkigt och bara förjävligt töntigt och kallt. Så busringde någon mig, "hej det är hampus" jag ba jaha okej. "du vet vem jag är" jag ba jasså, en busringare? Typ något sånt visste hela tiden att det var busring, sen han ba hampus med fiskarna i händerna jag ba va? Sämsta busringningen ever! Haha sen fick jag veta att det var theodors kusin.... jaha??
"mami är sängliggande så jag tycker jättesynd om henne, det är bara så ledsamt att se :( love u mami




ps. Är ganska nöjd med hårfärgen jag har nu! Visst att jag ska ha mörkare? Men jag har känt mig rättså fin varje dag den här veckan med denna hårfärg! (dock inte i skolan....)


Yeah sommartider

Hejhej bloggar från karin (vlad är här också) läs hans blogg - här.
Vi ska snart ut och grilla och jagär så himlans varm efter att ha cyklat hela fridhemsplan steriksplan odenplan tekniska upp hit. iallafall så är jag här och försöker ta det lugnt!


Yesterday


Den kända sexboken

Fjortis-Felix "mammabjörn"

Sara och Sally gullungar

Sötnosen på tunnelbanan påväg bort från mälarhöjden!
Bilderna är tagna från Karin


Say, What?!

Imorgon tänker jag lägga ut bilder på kläder som ska ut från garderoben! Billigt.





Det här är några kansken som jag hittat på bild från webben. Vi får se


Working on my tan

Datorn dampar igen, internet är helt fuckad. Men nyss kom jag från att ha solat vid havet, skitskönt och lyssnade på musik med mamma och dixie. Sen så åt jag och mamma på italiensk restaurang, jag åt röktlax sallad och mamma rökt skinksallad typ? Iallafall så var det super gott, sen så ville jag ha en smoothie och mamma kom tillbaka med en glass som hette smoothie. Hare gött, ska träffa carro kanske vid 6 sen tänkte jag åka och träffa mella efter eller med henne! Vet inte hur det blir...


De två nedre bilderna är ifrån imorse, tomatmacka

Nöje 4 fun



Kolla dessa videon, det är riktig nöje! Haha iallafall.. Ooooh väntar på en caesar sallad från mami jag e ashungrig inte ätit något.. illa

Crazy! - men lyckad kväll

Juicy! Jag kom hem nyss och gick ut med hunden. Det var galet kul! Alltså haha hela kvällen blev totallyckad, inget gick snett om man säger så. Först mötte jag upp Felix och Karin i t-centralen, sen åkte vi till mälarhöjden där julia och sara var sen kom det fler och fler vi satte oss någonstans det var jättemysigt och det var massor, jag kände typ 3 av dom. Så var vi där och så kom typ "Lincoln" och en annan, sen en till, dom var galna indiska från bombay. Lincoln var galen och dansade hela tiden och förstod lite svenska, sen han andra förstod ingen och det var askul när jag tjatade ut "har du stor kuk?" då han var trevlig och trodde jag bara, HEJ! Haha, iallafall så skulle jag och Karin gå. Så kom dom efter oss, vi satt bredvid en kille som jag snackade med haha galet och då var det värsta "BLACKCREW" oh jag diggade dom dom skrek när killarna kom haha allt var stökigt och jag garvade som fan. Vi snackade om Karins kända SEXBOK! Och sånt, ja iallafall så sa jag att han killen bakom var en apa och han tog illa upp.. jaja life goes on! Sen mötte vi upp sura Vlad som tappat bort sina nyklar och busskort och var jättenära på en rejäl smäll för jag skrattade åt honom, jag trodde inte han var seriös.. och daniel var med. Sen så åkte vi till mcdonalds där vi såg små busingarna kitty amanda o.s.v vet inte va dom heter och dom var väl helt borta, anyway, åt vi ett par glassar och så åkte jag och daniel 4an hem och vlad och karin någon annanstans!!! Imorgon ska jag väl vakna tidigt och gå och kolla på Emelies dansuppvisning! Skulle sovit hos henne men mina batterier fuckade så jag kunde inte ringa förens nu... jaja det ordnar sig!! Puss



Dom andra vägrar laddas upp... Hörs imorgon

DESIGNEN&HEADERN ÄR BARA TILLFÄLLIG OCH HEMSK!

Som det står däruppe så är den bara tillfällig och hemsk, så oroa er inte att det ska se sådär långtråkigt och budget ut.... jaja! jag provade bara... Men nu ska jag ge mig iväg, möta karin och felix typ och sedan försöka få tag i Sandrissen

Visst är dom vackra? Haha, Lollo och Karro

Sandra, Frida och jag

Årets fulaste bild men... aa

Sandra jag och Lollo

Jag och Sandra på kvällen då killarna kom, Gustav, Fredde, Benji Ivar o.s.v

CU

Nu ska jag ut! Hörs senare puss



tänkte ha snebena för en gångs skull..

<3

Gud vad fint väder det är ute! Jag var först i skolan sen skulle emelie med men hon kom inte med och jag ringde karin då jag gick ditt obsan där hela hennes fräna klass var, så var vi typ 25 pers som satt på gräsplätten, 13 tjejer och typ 10 killar. Iallafall så solade vi där och elin läste ur den lilla sexboken, alltså massa äckliga saker : som att man tänder på att runka in i någons bakhuvud, då dör den. Och som att peta ut en ögonboll och lägga in där, alltså vidrigaste grejerna. Iallafall se åkte jag hem och nu var jag ute med hunden, ska snart till karins skola antagligen sen ska vi väl möta upp sandra. eller iallafall jag!







Grillning och sen hem

Hola my gals!

Kom precis hem, japp det är torsdag kväll och det känns som helg! Imorgon ska jag (KANSKE) ut och jogga med frida på morgonen men jag tror inte det blir av. Men i skolan har vi färgtema men om inte emelie tar med sig sin lila tröja kommer jag vara boring, iallafall så ska jag efter skolan cykla med sandra och göra det vi gjorde idag- grilla. Det var ju så mysigt! Det ska iallafall göras igen, kommer få bilderna senare av louise och karin (lite av karolina kanske) men jag har också tagit men fattar inte hur man får bort dom från mobilen har ingen sladd!Vi cyklade hem, alltså haha Frida jag måste ge henne 5 av 5 tosters! Alltså hon klarade av hela uppförsbacken från brunsviken till sveavägen.. DUKTIGT!  Pusspuss




Cya!


Designen

Ändrar designen eftersom Martina slutat blogga...

Likheter?

Jag har kommit på att jag faktiskt inte är lik någon, som är bra på ett visst sett eftersom man ser ut som sig själv och inte liknar en massa. Men så är det personer som säger random personer, som mamma som valde den här kvinnan jag har ingen aning vad hon heter. Förut sa hon även lisa marie presley, och vissa är det sen också som säger "Lindsay Lohan" hört det ett par gånger, men det är oftast bara på bilder. Inte i verkligheten, tycker jag.




Eller vad tycker ni?..

Tänker sälja kläder på bloggen (?)

Jag ska börja sälja kläder här på bloggen, tänkte att jag skulle i helgen redan börja lägga ut plagg så håll utkik efter riktigt billiga priser! Och kläder i gott skick som jag inte andvänt finns det också! B Reeeeeeeeeeeeadyyyyyyyy gaalllssss

Busigt

Sitter just nu och bloggar från den andra datorn och det ska ni få bevisat! Lyssnar på en jäkligt bra låt och snart ska jag ut med dixie, sen ska jag möta Sandra och vi ska antingen på bio eller så på picnic me karin o.s.v




Day and Night


Cry a river, bulid a bridge and get over it

Måste tyvärr säga..

JAG SLUTAR BLOGGA, det funkar inte för mig.
Har inte den tiden jag behöver eller redskapen, hittar fortfarande inte min j*vla usb sladd.
Det är skit tråkigt att sitta och bara läsa text så..

Hejdå från (M)-in del. /PUUUSSS

Nellisen

Gud vad jag saknar min älskade nella

Vi var som tvillingar sommaren - vintern 2007-2008 vi hängde hela tiden och sen slutade vi helt plötsligt eftersom vi inte bodde så nära varandra och inte hade tid. Jag vill att vi ska börja vara me varandra igen, som du skrev nella min bebi kom tillbaka jag saknar dig gillgren pullgren oboyface♥

Yo you guys!

Kom hem för en liten stund sen, efter skolan var jag med en kill kompis åkte till han och sen så mötte jag upp Elin vid hötorget och vi pluggade på matten. Nu sitter jag hemma och har tråkigt men är väldigt trött så jag ska nog lägga mig snart för klockan är ju inte så himla lite..




Tisdagkväll

Yo!! Jag har kollat på desperate och lite av ugly betty. var och kolla på skräckfilm med karin, den var inte läskig men bara äcklig. eller ja lite iallafall, inte kul om de skulle hända en själv. den hette desinations 3 eller vad det var! Iallafall så ska jag duscha nu! Kisses on y'all

Orange tröjan ser man dåligt, men den är från bikbok och den andra från gina

(C) ya later


MM

Hej favoriter!

Sitter hos Karin nu vi ska kolla på skräckfilm, ska ringa hanfrån team id snart jag har inte fått tag i rosanna. men vi hörs senare jag lägger upp lite tråkiga bilder från festen då

Älskling och jag NU!

Min nya tröja dessutom!

Karin och Signe på prinsesstjejmiddagen haha

Linnea och Freja

Freja igen, Elin, Alice

Elin, Alice och Emelie

WIHOOO




Emelie, Linnéa, Alice och Louise

Matilda, Thomas och Freja
Emelie, Freja, Gustav, William och Alice

Detta är bilderna från början av kvällen när alla började komma, det var väl inga bilder från lokalen. Bara att jag laddar in de!

Team ID

Hey! dålig uppdatering men försöker hålla med
Idag kortfattat: Jag var i skolan sen åkte jag och emeliy till mammas jobb, jag köpte tre tröjor slänger in bilder imorgon. Sen åt vi på mcdonalds och sen drog vi till slussen mötte upp jasse och sen drog jag vid halv 6 till karlaplan och mötte elin. därifrån gick vi till "elverket" inte den i lidingö då utan restaurangen eller vad det nu är? där var det mot gatuvåld och en massa coola. ska bli medlem i team id så fick hjälp av mario nu smsar vi han ska säga mer om de sen... ska iallafall kolla det där me han. STOPPA GATUVÅLDET, MOT VÅLD OCH DROGER! och min älskling rosanna rappade mot döda romario, skitduktig! Japp sen åkte jag hem, skitsur ni vill inte veta jag skakade för jag koka av ilska aldrig varit så jävla sur! men nu är jag hemma och ska sova.. pussi


Corinna

Hej! Somnade efter senaste inlägget och sen sov jag till åtta, eller strax innan nio kollade på along came Polly och sen har jag lallat runt. Imorgon är det skola borde nog lägga mig, har lite bilder som jag hittade från karins & karolinas blogg som får räcka för ikväll. för har fortfarande inte hittat den förbaskade usb-sladden!!

Jag damsuger och dansar och Vlad ligger och sover på soffan,detta är i lokalen

Det är såhär Signe och Karin festar! Riktig prinsesskalas. Juste: ere fest eller? haha

Signes och Karins kända pizzor och riktigt goda var dom (detta var på tjejmiddagen) bilder från riktiga festen får jag fixa fram imorgon! Tjulululu


Fast and furious

Fan..! Jag skulle ju gymmat idag. Aja kan göra det imorgon och träna lite på bollen idag jag måste bli slim och nu är de typ försent. Iallafall så orkar jag inte dra ut idag. jag är megatrött och jag ligger i sängen och håller på och halvsover till fast & furious som vi laddat ner. den är bra men har bara sett 40 minuter av den. blir så avundsjuk på kvinnornas snyggo kroppar! imorgon så är det tänkt att jag möter elin och går på någon mot våldtäckt och drogergrej! .. vet inte, men vi hörs lite senare ska äta nu


Nej jag brukar inte ha lugg men såg helt galen ut utan, men inte så klok ut med heller. men man kan inte alltid se perfekt ut!

Now, in pictures





Mitt hår har växt ganska mycket sen sist jag klippte det ca.en månad sen


Ps. Tycker ni att jag ska sälja kläder på bloggen? Har en massa jag vill bli av med! Skulle ni helt seriöst ens köpa dem? Skriv i kommentarerna! Tack för er hjälp.  / Corinna


Bilderna ikväll från födelsedagsfest igår!

Hejhej! Hittar inte min USB-sladd så jag laddar in bilderna från igårkväll ikväll!
Jag kom hem för en stund sen, sov över hos Signe med Karin, det blev en helt okej lyckad kväll. Vi gick ner till en jättestor lokal så fler fick plats. Slutade vid 2 typ och imorse gick vi ner och städade så bilder kommer senare
Hip hip hurraaa!
'Grattis' tjejer. - en gammal bild

Juste, glömde nästan!

Vilka av dessa klänningar ska jag ha ikväll? Er chans att välja!



Överraskningen misslyckades..! Hahaha

Jag skulle bleka håret så det blev ljusbrunt och inget annat funkade på mig. men jo det funkade på mig, men det blev orange. helt klart! Hahahaha.. jag grät och grät, men nu har vi köpt 2 paket ljusbrunt det ska lyckas! Fyfan! här är vilda bilder från idag med mitt tigerhår.

Okej jag tycker helt ärligt att det här är sjukt kul att se ut som en höna. man lever ju bara en gång!

Snart kommer överraskningen!



mamma me sin glass i bakgrunden

K to the arin

Hej bloggen!

Just nu är jag med ett knasbarn! Vi sitter hemma hos henne och jag ska väl snart dra! Vi var och solade men ser inte bruna ut i camen så ni får ge er! Imorgon ska det bli kul med lite party, har lånat två klänningar, ni får besluta vilken jag ska ha! tar bild på det sen. puss på er


min bebi med jag bakom

Godnatt!

Just nu sitter jag och printar ut min svenska och snackar i telefon med "vecko revyn" som det första var karin sa i telefon. Haha, jaja. Nu är det ett MÅSTE att plugga. Kan ingenting. Puss

amore

Min bebis, min älskling. Jag kommer alltid finnas här för dig, blä för den där skiten. Om jag skulle uttrycka mina ord för dig skulle det bli en hel bibliotek, dig går inte att beskriva. Du är helt fantastisk, underbar och bäst! Jag vill aldrig förlora dig, du finns alltid här för mig och du vet att jag finns här för dig. Vi har gråtit, bråkat, skrikit, skrattat, slåtts, sovit, druckit, kissat och massa mer tillsammans. Haha ja gjort allt möiligt! Mina minnen med dig kommer jag aldrig att glömma, har haft många av mina lyckligaste stunder med dig!


Den som inte har en person för dig tycker jag jävligt synd om, men alla som är runtom dig vill nog inte släppa taget. Du är min allra bästevän och barndomsvän, det är så synd att vi tappade kontakten med varandra annars skulle vi känt varandra i hela tio år! Men det är bra senare än aldrig, för genast när vi var med varandra satt vi igång! Det kändes så bra, jag kan alltid säga allt till dig och jag vet att du inte säger det till en annan. Du är så äkta, när alla andra är falska. Du är vad jag kallar en sann människa, och vi ska ju flytta ihop med varandra! Så jävlar om det här inte kvarstår då vet jag inte vad jag gör med dig, torterar dig med chicken nuggets. Fy, skulle kunna sitta här en evighet men jag bestämmer mig att jag slutar nu. Nu. Okej jag slutar nu! Var vid min sida resten av vårt liv, LOVA MIG! Och bli inte som alla andra, du är bäst precis som du är.Min alldeles egna Karin Larsson
 

Fastfood

Det är inte bra med hämtmat, men jag har faktiskt ingen mat hemma och dessutom så tackade jag nej till mcdonalds! Så one point, gick till ett wokställe och köpte wok. Skitgott! Jag skulle åka till lilla essingen, men sen så var det skitkul på bussen. de var ett killgäng, dom gick längst bak där det var en fullgubbe, och han vaknade till och typ skrek på dom, - ska vi slåss? Lalala, så jag satt och garva därfram. Har inte hänt så mycket, träffade wille och martin ett pyttelitet tag sen åkte jag hem nu måste jag plugga för jag har prov imorgon.

Imorgon är det FREDAG! Jaaa! Jag ska vara med Karin, sola om det är soligt. Sen ska vi sola solarium med frida antagligen, så alla blir snygga och brunisar! Sen ska vi åka till bromma och träffa killarna antagligen. Om jag inte drar till emelie, får se! Puss på er




Det är webben som gäller nu när jag inte hittat kameran

Godnatt!

Sov sött på er. Imorgon kommer jag vara helt sliten, jag kom hem idag och la mig i sängen och somnade direkt. Så nu ska jag se till att iallafall en gång, komma i tid. Haha, men godnatt på er så hörs vi imorgon! Puss

Sant eller falskt?

Jag ska skaffa en tatuering? Sant eller Falskt?

..Och vilket av dom isåfall? Ett kors?... eller ett litet hjärta?!

FRÅGA OLLE! Hur pillar man med fingret? haha

Nu sitter jag och kollar på fråga olle, har käkat två stycken grape frukter. Älskar dom! Men det blir KLAAAADDIGT.. har duschat och ser ut som en liten korv. Puss





Osminkad - a night all alone with U guys;)

Hey my babies!

Jag kom precis hem var ute och köpte en sak på Åhléns som ni får se sen! En liten överraskning. Mamma kommer inte vara vid datan ikväll so it means, you and ME all night looong! Girls night? om det finns några killar därute, hejja! Ja iallafall hade tänkt titta på de jag köpte sen ska jag antagligen bänka mig framför tv:n och ta de chill.. eller kanske borde öppna SO boken och iallafall göra VG MVG frågorna. Imorgon är liksom sista dagen innan provet, och jag fattar iiingenting. Jag undrar vad ni tycker, tycker ni man kan ha en såndär liten väska?, ursäkta, haha det kan tas fel. det är ju fint med små väskor, men jag är en STOR väsk människa. Men det är så skönt med små! Ångest. Bjuder på en liten reggaeton remix av roll it gal älskar reggaeton




har funnit ny passion för reggeaton, men gillar hiphiop och rnb mest

Badass!

Riktigt ointressant dag! Hände verkligen inget alls speciellt!
Skolan
Gick hem till mig med Anna och Nadja
Sitter nu ensam
Godnatt..

Lite sur också.. /M

C!! Kan ej svara på dina sms, du har inte comviq. Ring mig så fort du kan så kan vi dra och fika någon sunny day!

Come on SOMMAR?

Det är lite från och till med vädret, ibland är solen framme och ibland är det jättekallt. Jag vill inte att det ska vara vår, kom sommaren! Jag vill kunna sitta i solen, helst vill jag vara brun då och ha världens snyggaste kropp. Men allt kan man ju inte ha? Får göra det bästa av läget då..
image3
En bild jag hittade från min förra blogg 

Bilder från igår(tisdag)


Jag och Sebbe, mitt hår blåser wow

Igen

Vår lilla cooling

Dejavu

Här var det rejäl musik på G! Med våran egen DJ SEBASTIAAN

Älsklingarna Frida & Karin

Bjuder på den även fast jag ser ut som en KANIN!

Tuffingarna på G


Corinna

Hejsan! Min internet fuckar hela tiden och äntligen (!) kom jag in. Igår var jag och solade med frida,karin,sebbe och vlad i vanadis. sen gick karin så jag och frida gick till solariumet så jag kunde sola, 20 kronor för 6 minuter? rån! haha, men seriöst de är skitdyrt. Sen så gick vi tillbaka så hade killarna gått, åkte hem och sedan cykla jag till affären. Köpte fel hårfärg och åkte tillbaka. Idag åkte jag bara hem och ska gå och lämna tillbaka färgen snart, ska köpa rätt - och det är bleka håret.

Jag just nu

Godnatt!

Ingen vidare uppdatering. Men jag ska bli bättre! Imorgon vill jag fan sätta mig ute på en krog vid gamla stan och mysa i solen, (..ja juste! hoppas det blir sol) men fan man missar halva dagen när man sitter inne på en skoldag. men slutar ganska tidigt har jag för mig. Jag ska gymma efter skolan, ja juste... jag ska kanske börja ta sånglektioner! men det är inte säkert. iallafall, lite trött nu så jag babblar på. ska duscha nu! Ciao Bellas!/c
                   

Kanske borde bli mun-modell? ha-ha....

Godis i lass

Tjenare, kom nyss hem. Skulle ut och köpa lite candy till broder för 100 kr. Riktig tjockis, men vafan ibland får man fan unna sig lite onyttigt. Tycker jag iallafall!
Så stod inne på ica och lassade ner, då ser jag jessica och julle, så var med dom ett tag. Vi gjorde typ inget, satt bara ute på en parkbänk. Sen kom Eddie och Jannis.. Och drog typ precis då. Har inget mer att säga, juste jag har tandläkar skräck så jessica ska följa med mig på fredag, gullig av henne!
Puss från MMMMM

Bjuder på en rikgit ful bild, men vafan. Haha tagen för några dagar sen!!

/ corinna

Hej bloggen!

Var ute i Forum Nacka idag och köpte en jeansjacka, solbrillor och ett par vanliga örhängen. Åt nyss och så nu ska jag väl bänka mig framför tv:n och titta på lilla harry potter. om drygt en halvtimma börjar "skicka vidare" på kanal 9. Men Harry Potter är en gammal god vän! Haha ska nog snart ringa emelie, har pluggat lite so idag men det är helt oklart för mig alltså. Imorgon ska jag gymma och kanske träffa karin, (skulle träffat nicklas idag men de blev inge)

Jag just nu

jag i alvik när vi cyklade igår

Lyckades verkligen fucka till mig, men iallafall jag i forum nacka

En liten fjortis-klick på mig i nya solbrillor, vad gör man inte när man har tråkigt?

Min nya jeansjacka och pärlörhängen


SO-plugg...... zzzz

Mat i magen

= mår bra! Haha, kom nyss hem med pappa från kina restaurang. Åt wokad kyckling med cashew nötter, det var super gott. Men haha, inte lika duktiga på att stava, cashew nätter skrev dem. Haha!

Vad som händer idag, tror jag ska vara med nadja lite senare. Kánske gå ut på en liten promix eller bara ta det lugnt hemma hos någon. Time will tell, i tell you later.
Puss /M

Godfuckingmorgon!

Är så jävla irriterad på mig själv, eller på allt. Imorgon är det skola, jag har verkligen inte tålamod ända till sommarlovet. Har massa saker känns det som, och just nu orkar jag verkligen inte.. But.. Jag måste hålla igång.. Fan, snart nian..jävlar!

Vaknade för typ några minuter sen känns det som, hade datan på undernatten, den stod på nattduksbordet så jag tog den bara och la den i knäet. Haha, skit lat. Har ätit lite smått. Ska väl börja fixa mig snart, ska nog vara med min nadja idag! Vi har inga planer, vi får se vart vi hamnar, när och hur. Isånnafall berättar jag ju allt ikväll :)
Puss / MMMMMMM

Vi hörs imorgon:)


hola /M

tjenää. Kom nyss hem, var ute med nadja och jasse en snabbis. Gjorde inget alls, bara, satt ute och snackade. Innan det var jag med kassandra, emma och fredrica. Vi gjorde inte heller alls något speciellt. typ var ute och jag och fredrica skrämde typ folk.. haha, fråga inte. Jag och freddan har vår egna humor.. haha!, Sen tagga vi  til fredrica och lite så - inget märkvärdigt alls..
Ååå, jag vet inte alls vad jag ska skriva. mina inlägg blir så tråkiga och jag är sämst på att förmulera så texten ser bra ut..
Kan faktiskt passa på att svara på en liten fråga. Det super söta blommiga linnet jag har är från indiska. Den är gjord till en högmidjad kjol vilket är asläckert. Men en dagar som den när solen skiner och det inte är så varm så passar den jävligt bra till ljusa jeans. Har jag fel? neeeeej :)


BILDER FRÅN I FREDAGS


Jag hade Agnes grymma brillor, Agnes, jag Karin och Mischa

Sånadär brillor har karin också så jag snodde hennes

Boel och jag

Jag Karin och Mischa

Jag och min absoluta bästavän

Vlad

Skönaste bruden Agnes!

så hittade jag en busbild på mig från i onsdags/torsdags - inte min mcdonalds meal haha


Påsk *gäsp* lov

Vi var ute och cyklade i bromma och vi blev helt slutkörda för uppförsbackarna. Vi stannade vid alviks torg och käkade två glassar och sedan fortsatte hem. Sen solade jag lite ute på balkongen och visst fick jag lite färg, men inget man märker sådär mycket. Tänkte gå ut men får inte göra det för att jag lovat (DUMMA JAG!!) att vara inne hela helgen med familjen. Men imorgon då jävlar, ska ut och shoppa (listan för det är:
tunika
kanske ett par shorts -om jag hittar
ETT MÅSTE: SOLBRILLOR!

Annars så ska jag nog sola eftersom det är sista dagen av lovet, imorgon alltså. Är jag den enda som måste sitta inne hela påsken typ? Ikväll ska jag tamejfan tvinga mig själv ut

Åh jag saknar mina svarta glajor var helt kär i dom.. så gick dom sönder


påsk-lov(e)

Tjena!!

Vilka jävla dagar, helt najs aså!
Tisdag - Kom hem från göteborg, på dirkten mötte jag nadja och jasse, vi chillade hos mig och hade mysigt.

Onsdag- Var hemma och tog det lugnt, sen på kvällen var jag med Fredrica.

Torsdag- På dagen var jag med anna, och vid åtta tiden samlades Jag och massor med människor. Drog till klipporna, grillade och så. Sen drog jag och jasse vidare till mig och såg på alladin. Jag somnade,hahah! (bilder från torsagen!)





fredag - var ute med jasse på dagen och så. Sov sedan hos henne. (bilder från fredagen)



Idag, lördag - Vaknade hos jasse, tog en dusch, och sen började vi fixa oss. Drog till the wave, måste skryta lite. Men själv var man ju VIP gäst, haha! Var inte där länge, det var ganska tråkigt... Men aja, så nu sitter jag och jasse in my bed och ska sätta på stomp the yard. See ya tomorrow babes!

Goodnight

Godnatt på er älskade läsare! Hoppas ni sover gott och vaknar till att solen skiner in i ert ansikte, gud vad jag längtar tills imorgon på morgonen! Är det bara jag? Underbart väder! Puss på er.

Jag lovar bättre uppdatering på Måndag

Jag har desperat försökt få internet att funka, men det har inte gett sig på min dator. Den är helt världelös, mamma ska köpa en ny laptop till mig snart hoppas jag. Jag blir galen på mac'en. Imorgon ska jag vakna tidigt och ut och cykla. De är bland det härligaste jag vet, och nu dom dagarna gymmen har stängt så är det bra kondition också!!

Back from TROSA! :P

Hejhej! Härligt väder, ätit god mat, kan man vara mer nöjd just nu?
Vi kom hem från "trosa" för en timma sen kanske, nyss åt vi mat och jag har faktiskt bilder från dagen! Det var en ganska mysig liten "stad" eller by eller vad man ska kalla det. Men jag skulle inte kunna bo där, för jag är en sådan innerstans människa. Alltid bott i stan liksom, det är bara ett minne blott för mig att flytta till landet och skaffa kossor. Jag hatar naturen, älskar avgaser. Det var iallafall jättesöta villor och så där, mamma blev totalt förälskad i dom men det var roligt att det var en massa "Trosas Pizzeria" eller så. Ja... snacka om humor. Nu ska jag kolla på sandor slash ida som jag aldrig sett. sen ska jag iväg och cykla!

Många dockhuslika och färgade hus som var urgulliga

Under pizzerian, inte en så rolig bild på mig. t-shirten blåste så jag ser extra enorm ut



Svar på frågor

hej C, jag har en liten fråga. 
vilken slags av jacka tycker du man ska satsa på nu på våren/sommaen? 

mycket tacksam för svar! 
puss och kram!

2009-04-09 @ 18:26:45
Postat av:

En fråga till C. 
Jag tycker att du har jätte fina ögonbryn! 
men jag är själv inte så nöjd med mina! 
jag är lite mörkblond eller väldigt ljus brut hår ungefär som ditt rigtiga då, men jag har typ kolsvarta ögonbryn med jätte ful form, och jag hatar dom för det ser så konstigt ut med så mörka ögonbryn med ljust hår! jag vill ha ljusare ögonbryn altså! 

så har du något litet tips? 

i love your blogg!

 

Fråga: Lyssna.. hur får du sådär fin hud? Vad göru förnått? Vilka produkter använder du? Caaaioooooo

 

 

 

Svar1 : Hej :) Jag tycker helt enkelt någon snygg, som man trivs i själv. Jag har min skinnjacka, sen andvänder jag en annan jacka som jag kan ta bild på men oftast tar jag bort den jag är inte riktigt någon jackperson. Jag vet inte hur jag ska ta det. Men jag tycker, din stil är din stil! Så kör som du vill, det du trivs i! Puss på dig!

 

Svar2: Jag tror, alltså jag ska färga ljusare. Ritar du alltså dina ögonbryn? Jag har väldigt ljusa, jag tycker inte heller man ska ha väldigt mörka men det har blivit så. Det är snyggt med mellan då passar det både mörkt hår och ljust! Så någon färg emellan, du kan ha en aning mörkare färg på dina ögonbryn eller en aning ljusare. Formen kan du välja själv! Jag brukar prova med pennan innan på handen, sedan börja med ögonbrynet någonstans i mitten och arbeta mig framåt! Hoppas det var till någon hjälp, annars finns det ju jätte många bra ögonbrynspennor och du kan leta efter din färg och den du trivs med bäst! 

 

Pussar, gud tack så mycket! :)

 

Svar3: Jag andvänder inga produkter, ibland lite lotion eller mjukningskräm från Nivea. Men annars så tvättar jag bara bort sminket varje kväll. Har aldrig haft problem med finnar, så det är antagligen generna! Ciao

 

 

 

(Ni som vill veta något, kan ni helt enkelt skriva i kommentarerna. Jag svarar gärna på era frågor! Det är det minsta jag kan göra!) Love you!

 


Jag lovar att ta med mig kameran imorgon, till TROSA(N)

Hej bloggen! Gud vad jag älskar att säga det, när det känns som att jag inte skrivit på år! Och det är faktiskt inte på två dagar, och om inte - så är det faktiskt min internet. Nu skyller jag på det, så hata inte mig för att jag inte uppdaterar. Jag ska ta med mig kameran imorgon för att jag och min familj ska faktiskt till trosa (?! vet inte om jag ska vara glad eller sur).. vilket blir lite intressant eftersom jag aldrig varit där. Men som man brukar säga, kortaste vägen till fittja är genom trosa! Juste föresten, glad påsk! 

Idag har jag varit på långholmen med mina älsklingar Mischa,Agnes Boel, Karin och Vlad. Men det var på dagen, vi skrek: WELCOME TO SWEDEN! till turisterna som var i sightseeing båtar. Vilket var lite kul, så när vi skulle gå vid halv sju så kom det ett gäng med snygga killar. Som visslade och whatever, så skulle vi ha grillfest ikväll med dom. Men vi kom en timme försent, dom hade lämnat grillen men inget syn på killarna. Bara ölburkar. 
Men så orkade jag inte åka till bromma med dom så jag drog hem istället,vilket som är mysigt för jag är helt död i benen och vi ska faktiskt kolla på slumdog millionare, jag tycker inte den verkar bra men alla säger att den är ett MÅSTE? Då ringde iallafall lilla Nicklas och det var ett tag sen och dom var lite fjantiga för dom var på fotbollsläger. Haha, det var någon som skrek som en höna i bakgrunden. Men iallafall, för att ersätta detta hemska ska jag ta med mig kameran! I promise you, i sweeeear


Jag och Karin på morgonen, klara för att ge iväg oss till gymmet!

Här sitter jag och bloggar




Red or black nails?

Hej bloggen!

Jag kan inte bestämma mig ifall jag ska ha röda eller svarta naglar, vilka problem va? Jag och mamma tänkte gå och gymma, för att det endå är så fult väder så kan man passa på att komma i extraform! Och sen är det ju inte öppet på gymmet förens på tisdag nästa vecka, har jag för mig iallafall. Det är ju sånt skitväder! Vad är det här? Usch och fy, men på lördag blir det förhoppningsvis soligt och bra väder och då ska jag ojävlar sitta ute och sola! Det ska bli 16+ enligt vädergrejen iallafall. Så nu ska ni välja, röda eller svarta? Jag älskar det där punkiga och coola i de svarta, men endå det snygga och solbrända looken i rött. Har både ljust rött och mörkt rött.. Ångest. Jag vill också ut och köpa solbrillor, jeansjacka och ett par nya skor eller en fransväska. Det får bli nästa vecka. Jag är så himla stressad just nu.

Jag ska senare på bio med karin (vlad och daniel?) kanske mischa också. Vet inte vilka det blir.. men iallafall så vill karin och jag kolla på dumpa honom. Den verkar så himla bra! Jag skriver lite senare. Puss på er

Det blev Marley & jag. Som var verkligen skitbra, jag började storböla på slutet det är bara för att min hund varit med om detsamma. Nu ska jag inte prata om för mycket, men det var en verkligen jätteljuvlig film, rolig för att Marley var så tokig och så. En vanlig "rea-valp"




A list by M

Hur mår du just nu? - Jag är lite sjuk, men annars bra fan!
Har du piercat dig? -  Både öron och navel.

Vem ringde du senast? -  Jasmin
Vem ringde dig senast? - Fredrica
Vem sms:a till dig senast? - Erik
Vem sms:a du till senast? - Anna

Är du hungrig just nu? - Ah, som in i helvete!
Vad är klockan nu? - 12.15
Vilka sidor på Internet e du inne på just nu? - min blogg, facebook och pa.

Hur länge sen var det du träffa din morsa? - somras..
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - idag
Har du sminkat dig idag? - nejnej.
Vad har du på dig för trosor just nu? - björnborg fan, bästa att sova i.
Lyssnar du på musik just nu? - Nej, kollar på rädda willy!
så fall, vilken låt för tillfället? - Erik Hassel - hurtful, mettro station - shake it.
Vad gillar du för musik? - Blandat.
har du fler än 4 linnen? - A
Har du fler än 3 jeans? - A
Har du fler än 5 tröjor? - Ah
Var brukar du handla kläder ? - Överallt
Använder du mascara? - Japp
Andväder du Wax? - Haha, nej(?)
Använder du ögonskugga? - Ibland vit eller lite guld längst ner.
Använder du kajal? - Nej, eyeliner.
Använder du hårspray? - Ibland
Använder du volymspray? -  Nej
Andänder du mouse? - Nej
Använder du deodorant? - Yesyes, varje dag.
Använder du skiinspray? - nej
Använder du parfym? - Ja
Använder du ögonfransböjare? - Nej
Använder du täckstift? - Nej
Noppar du ögonbrynen? - Ja
Uppsatt hår eller hängande? - nu? eller vilket ja har? nu har ja uppsatt men trivs bäst i utsläppt.
Plattar/lockar du håret varje dag? - när ja känner för det.
Duschar du varje dag ? -  Ja
Smörjer du in hela kroppen varje dag? - Ja med bodylotion, och lite andra grejor.
Målar du naglarna ? - Always, nadja syndromen.
Har du det bra hemma? - Ja
Har du bra självförtroende? - Fuck no!!
Hur tycker du att ditt liv är? - Okej.
Har du ett bra liv tycker du? - Jadå..
Är du nöjd med din kropp? - nej
Något du vill ändra med din kropp? - Massor
Har du bra vänner? - VIssa är helt enkelt bättre än andra.
Du tycker om att va med dina vänner? - Jadå, självklart.
Har du många vänner? - Kan inte avgöra själv.
Vad heter dina bästa vänner?  Marielle
Vad är bäst, få bra vänner,eller många som man inte kan lita på till hundra? - Få bra
Har många sagt att du är mogen för din ålder? - Vet inte?
Har många sagt att du ser äldre ut än vad du är? - Ibland och ibland inte.. Haha

Godnatt!

Är allt bra med er? Tänkte gosa mig in i sängen och kolla på tv och käka en massa mat. Imorgon gäller gymmet igen!
Nyss ringde William också så jag ska antagligen träffa honom imorgon, jag kan inte fatta att det är påsk från imorgon till måndag! det är ju en evighet. Haha jag fattar inte vad man firar. Kycklingar? Wohoo..
Så idag vaknade jag med att klockan ringde, karin hade såklart vaknat. Vi åt frukost, gick till gymmet men sen åkte vi buss för vi inte pallade. Så tänkte vi på gymmet åh gud vad skönt det är sol ute vi kan sitta på uteservering! Sen var det skitkallt ute. Varför var det så kallt ute för? Åh, har inte hunnit sitta så mycket på uteserveringar! Skitjobbigt ju. Sen så åkte vi och åt, vi spanade in en riktig "heting" han hade flint och sen var det ungefär hälften av huvudet så hängde det asmycket hår. Då skämtade vi att jag skulle gå fram och bara, åh alltså vad tvättar du ditt hår med för schampoo? Det är så glansigt och snyggt! Men sen så fegade Vlad ur när vi skulle göra det, han började skratta så mycket så han inte kunde andas. Haha, men sen drog vi vidare, vi var ju med Mischa först. Men hon gick, och vi fortsatte till mcdonalds där daniel åt två mcfeast. Ingen kan äta så äckligt som han. Men nu ska jag fan lägga mig, börjar bli riktigt seg och måste ju vara taggad inför imorgon! Det regnar ju ute nu så jag ångrar mig inte att jag satte mig ner och åt två ostmackor nyss, nu sitter Nicklas bänkad framför en tv, mamma framför en och nu ska jag tamejfan gå och bänka mig framför den tredje! Ciao, och godnatt :)


Svar på frågor del 2

ska du utomlands i sommar, vart?

Jag ska åka till pappa i frankrike i juli ungefär tror jag och sen ska jag, mamma och storebror fortsätta därifrån till runtom i europa/frankrike.. sen ska jag till visby med karin (inte helt bestämt) och kanske med Mischa o gänget till göteborg. Får se hur det blir i sommar!



vilken är din favorit färg?

svart passar till allt, sen gillar jag ju lila, grått o.s.v

vad gillar du inte när folk säger till dig?

Jag är inte sådan som blir jättelätt irriterad, men när jag väl är det så är det inte kul. Så det tar ett tag att reta upp mig. Men såklart det inte är KUL när någon säger kränkande ord.

är du alargisk mot nått?

Nope..

är din mamma äkta blondin?

Yes!

berätta hur din dröm framtid ser ut!

En gigantisk garderob, jag är framgångsrik och allt flöder. Har en gullig kille, en bil och kanske några hundar. Ja, det är en bra framtid! Helst inte smällfet och fattig alltså.

har du inga ögonbryn?

Haha ja så kan man uttrycka det, dom är väldigt ljusa.

varför använder du så nedrans mycket BUS?

Haha, jadu... förut visste jag inte att man skulle tvätta bort den efter typ 2 timmar. Så jag har slutat dosera nuuuu.

vart bor du?

Stockholm

oskuld?

REDAN SVARAT

hur mycket pengar gör ni av med i månaden?

Vet inte hur mycket Martina, men jag gör av med en hel del må jag säga. och bara en liten del av det går till kläder. Jag är en slösare. Mitt barnbidrag går åt redan två månader innan jag fått den.
 
vikt och längd?

Redan svarat, skrolla upp!

hur fixar du dina ögonbryn så perfekta ?

Jag ritar dom själv! Den modellen jag vill ha. Iförsej är jag inte alls nöjd med dom ibland för jag har ju inte färgat dom och dom är helt konstiga. Men iallafall så andvänder jag h&ms ögonbrynspenna den är skitbra! köpte den för inte så länge sen och den har en sådan liten borste som gör dom bättre.



Nöjda? Yey! Ses! :-)


Svar på frågor del 1

Vad har du/M för betyg?

Jag har ingen aning om vad Martina har för betyg men jag har ungefär G/VG och sedan ska de blir fler MVG!

Vilka ämnen gillar du/ogillar du?

Jag älskar drama! Sen är det ju svenska, bild m.m och sånt som jag är bra på som man lär gilla mer av. Det jag gillar minst är spanskan för den är jag sämst på, hatar inte NO längre.. Men jag hatar nog syslöjd!

Vilket är ditt favoritplagg respektive hatplagg i din garderob?

Favorit? Hmm... jeans är det nog de svarta eller dom absolut ljusaste. Sen har jag en massa tröjor, så det är svårt. Det jag känner mig bra i är iallafall en t-shirt. Hatplagg slängs i soporna direkt!

Hur lång är du, vad väger du?

Jag är runt 160 må jag tro och väger har ingen aning, runt 50 kg.

Vilken är din naturliga hårfärg?

Om jag ska uttrycka det rätt, så tycker jag ska kalla det lite mörkare blondt eller ljus-ljus-ljus brunt. Mamma är dock helt platinablond. Men det är inte jag.

Hur många förhållanden har du haft, med vilka?

Om du menar seriösa, så har jag inte haft så många alls så seriösa. Jag är inte riktigt förhållandetypen.

Är du oskuld?

Personligt.

Vilket är ditt absoluta favoritmärke?

Som det nu ser ut så är det ginatricot, men jag gillar monki, h&m, bikbok, zara och dom vanliga budgetkedjorna

vad använder du för smink?

Loreal oftast. Annars bara randomprodukter

vilken är din absoluta favoritlåt?

Hmm.. har många, men jag älskar iallafall hip hop & rnb så där finns det skitmånga!

hur många har du haft sex med ?

Personligt.

vad hände med dig & melody ?

Också personligt. Känner mig inte bra efter det. Och jag vet att jag gjorde fel men vill inte lägga ut det över bloggen?

känner du dessie & paulina bra ?

Nej, inte alls. Tur är.

Känner du sandrua bra ?

Ja, en riktigt gullig och söt tjej! Vi var tightare i somras, men nu snackar vi knappt...

Berätta om fjortisminnen

Det var bra tider, om jag må säga. Jag ångrar ju ganska mycket, det är ju rättså skämmigt. Men inget enormt som att jag knullade på elverkets toa eller så. Jag roade mig, sminkade mig och var allmänt ful.



Vad är din bh-kupa ?


(?) C-D

Vart köper du helst kläder ?

Gina, har det blivit nu. Men jag gillar andra också, (svarade på en liknande ovan)

Accepterar du en på facebook ?

Inte om jag inte känner den (eller vet vem det är)

vad hände med dig och ridha ? eller ska jag säga ruds@ ?

Haha! Vad är det här? (är det emilia som driver bakom skärmen? ;) haha..) Ingenting. Jag var patetisk.

vad hände med dig och sofia?


Det funkade väl inte. Nu snackar vi inte ens med varandra, tycker jag är lite synd. Eftersom vi känt varandra så länge, men det jag har nu är bra. Och jag är endå nöjd med att allt slutade som det slutade, att det inte blev stort tjafs. Men vill inte säga mer här i bloggen. Privat.

är du altid sådär söt?

Åh vad gullig du är! *generad*

vem är din största föreblid?

Har faktiskt ingen just nu, men dom jag tycker är i stort sett GRYMT snygga är Charlotte och Kenza!



vad tränar du?

Gymmet heter club lindhagen och jag tränar kondition

vilken blogg är din favorit blogg?

Om jag ska vara ärlig så läser jag kissies och desirées. Det är alltså dom som har roligaste inläggen, andra är bara sega.

Home S home

Hejsan! Kom hem nyss, har varit på gymmet med karin och sen så åkte vi till kungshallarna och käkade mat. Sen mötte vi upp daniel, vlad och daniel så yrade vi runt - nu ska jag gå igenom frågorna!



Friday


"as(s)-king"moment


Tyckte vi borde köra lite frågestund! Och ojävlar om ni inte kommenterar.
Då blir det inte kul! Frågestunden avslutas imorgon vid klockan 18-19

No homework, det är ju påsklov!

Skrivit klart min svenskauppsats.. skulle varit klar ett tag sen men det var slutet jag var obestämd på. Iallafall så ska den absolut in då när skolan börjar då den blir betygsatt! Hon sa ju att det var absolut (minst) ett vg+

Snack om håret.. blablabla

Hej!

Jag har ju snackat en massa om mitt jävla hår. Haha, det har blivit en del färgningar i bloggen. Iallafall, det är ju för att min jävla utväxt kommer ut hela tiden. Haha blir så piss sur, men nu ska jag inte färga mitt hår själv längre. För jag ville ha ljusare, så jag slipper färga och göra en massa. Så mammas kompis, som är sjukt bra frisörska, hon ska komma till oss på lördag. Och då ska hon fixa slingor på mig, så att det blir ljust. Det krävs typ 3 paket för att det ska funka på mitt hår, det är ju fan stört.

Inte kanske lika gult som Lindsays..

Ganska perfekt..

Ganska också perfekt..
En blandning av dessa tre, tack.

Åh, älskade vårsol!

Jag sitter just nu på balkongen och njuter av vårsolen. Den var nog starkare några dagar sedan, men jag njuter endå! Vaknade ju dock så sent kanske missat hela grejen. Så jag ska inte säga något! Mamma åkte precis till jobbet, så jag ska städa lite och sen ska karin komma hit vid 6 och vi ska ut o grilla med våra frieeennnddz. Ska bli supermysigt! Såklart ska kameran med. Om jag hittar den. Koftan som är på bilden är från ZOUL.





shit

oj jävlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar vakna nyss de här är inte acceptabelt ska fan lägga mig tidigt idag.. Damn, fuck it! Nu vill jag ut och cykla.

THIIIS I LIKE

Vart är du Martina som inte är här och firar med mig?
UHLALA, REKORD MYCKET BESÖKARE




Nu ska jag fan sova, jag är TRÖTT!



Självförtroende.. ?!

Jag är då inte rätt person att säga att jag har bra självförtroende. För det har jag inte, det har jag aldrig haft. Men jag har börjat tänka mer och mer på det här, vad är det för fel.. egentligen? Om jag får höra från andra, och jag inte kan peka ut vad som är felet, vad är då det som är fult m.m? Då har jag lärt mig, med tiden att bara acceptera hur jag är. Kommer inte att bli annorlunda bara för att jag vill det, visst... plastikoperera mig, yeah.. right? Men, man kan inte se ut som de modellerna i tidningarna, retuscherade apor. Om inte din näsa är sne, dina ögon är nere i hakan och din mun är i bakhuvudet.. vad är då, snyggt? Alltså, jag menar.. varför ska man peta ut alla som ser olika ut, ALLA ser olika ut. Vad ska man göra åt det hur man ser ut, visst.. man kan minska sminket eller ha mer smink? Vissa dagar är det så för mig, att jag bara vill ååååh vafan är det här, gömma mig och aldrig gå ut. Så är det, ganska mycket. Men vissa dagar är det bara så att SHIT, kan nån se hur snygg jag är? De dagarna glömmer man ofta bort och tänker, åh men jag är så ful. NEJ DET ÄR DU INTE! Jag börjar tröttna på mitt tjat, visst jesus vilken stor rumpa och vilka lår jag har. Jag ska fan träna bort dom, det är för min skull. För jag inte vill störa mig på mina fettvalkar. Men jag säger det själv, från och med nu. Vemsomhelst som vill säga att jag är ful, visst säg det! Jag älskar din åsikt, men hjälper det dig på något sätt och vis? Och jag, jag kommer bara bli snyggare och snyggare för varje dag. Så är det man ska tänka. Ändra på saker du inte gillar, gillar du inte ögonbrynen? Haha visst, raka av dom. Är din ögonfärg ful? Skaffa linser. Tjock mage? Banta. Eller så kan du helt enkelt skita i andras åsikter, göra det du känner är bra. Och så kör du på det! För det ska jag göra. Har hört en massa crap från avundsjuka fula ungar som säger massa bajs, man ska inte visa sig svag.. det ska man inte, då tror andra att dom kan tracka ner en. Det är så världen är nuförtiden.. så får man väl leva efter den.


Jag hatar min näsa, men jag älskar mina ögon

Ett helt inlägg med alla veckors bilder, just 4 u!

Ja, här är en del bilder som jag varit riktigt seg med att ladda upp.. så här kommer alla dom bilderna.. lite nöje? Yeah right ;)

Bilder enda från earth hour'n, egentligen var det mörkt men det var blixt.

Min älskling den dagen vi sågs, tror det var i tisdags.. alltså en vecka sen! Wihoo :)

Erkänn att tanken räknas! Hehe, tog fan bild på good shit. (de går fan att träna på dessa)

En outfit, uuuuuuu

visar bara detta, resten av rummet är bara pinsamt ostädat! Hehe..


Okej inte så mycket.. :$

Helloooo

Sorry för de är bara uppdateringar på kvällarna, men det är då jag är hemma. Och det är väl på kvällarna ni läser? Whatever det ska bli mer! Men just nu är det massor bara. Borde tagit me kamera, sorry! Jag och mamma åt iallafall, sen så åkte vi till gymmet.. där vi köpte årskort, japp det är sant! Jag SKA börja gymma, och det är inte längre bara babbel jag ska träna som en höna!

Efter gymmet så träffade jag Melissa vid odenplan, MIN PEPSI! Hon hade färgat sitt hår brunt, asfint! Och vi åkte runt sisådär, jag busringde till några från hennes skola haha.. sen så åkte vi till globen där jag nödkissade och sen åt vi. Vid åtta åkte jag till Karin och där låg vlad o sov. Sen åkte vi o mötte Sebbe o Pontus och senare kom det fler kompisar... vi hängde bara sen åkte jag hem, imorgon ska jag chilla hemma känner jag. Så ska karin komma hit senare o vi ska ha MYS! På onsdag kommer storebror :) Och jag slog in armen nyss den typ schmaschade in i stolen.. litet blåmärke :(


Dixie ska till veterinären imorgon:(

Hey jelly!

Kom nyss hem, har jätteont i magen, kan säga att jag har m 2 the s. (ja.. ni får klura ut de själv) så jag stack tidigare från nicole, emelie och jossan. Vi hade iallafall kul men gjorde inte så mycke, kom hem och är jätteorolig för min lilla bebi.. vi ska köra henne till veterinären första vi gör på morgonen. Skulle gymmat egentligen då, idag cokså men det blev inte av. Men våran familjemedlem och älskling är viktigare än allt. Jag fick bära henne, vi gick ut med henne för vi tänkte att hon skulle få frisk luft.. men hon orkar inte gå, jag fick bära henne för hon inte kunde röra på sig.. är så himla orolig, nu har jag lagt henne på sängen men hon kan inte sova.. hon är stressad, hon skakar och jag hör att hon har ont för hon andas så mycket, alltså hela tiden, och emellan andningarna skakar hon och låter lite.. jag får så himla ont i hjärtat :( min älskling...

Nicole sminkade mig helt stört, alltså haha jag tycker jag ser ut som en transa helt ärligt men jag älskar ögonbrynen på något sätt. Ska köra på lite tjockare, har så himla smala annars... men mina ögon är helt bajs!!





Där ligger min lilla råtta och andas djupt..


DEN 17- fyller bloggen 5 månader

Japp! Det är så sant, och sen en månad till så är det ett helt halvår! Vi började i december och nu är det snart redan sommar! Kollade på lite äldre inlägg, jag har ändrats ganska mycket från då. Åh, gått upp i vikt ja!!!!!!!!!!! FAN.





Bilder från i Fredags

 
 
 

Min bebi är sjuk..

Hejhej!

Vad vill ni att jag ska göra för att göra bloggen bättre? Martina uppdaterar inte så mycket längre, hon är i göteborg nu och jag vet inte när jag kommer höra från henne. Men jag ska börja designa om bloggen för den har så tråkig design och allting! Så kom med idér det är jättebra. Idag ska jag vara med Emelie, jag ska vara med karin om jag har biopengar men så verkar det inte vara. Min lilla vovve är sjuk, hon är så konstig, hon brukar alltid ha jättemycket energi och vara glad, men nu märker man verkligen att det är något fel. Hon kommer inte när man säger hennes namn, hon stirrar bara på en. Sitter och gör ingenting, hon andas jättemycket. Det är ett tecken på att hon är nervös eller varm, hon är stressad. Mamma läste på internet, hon har feber och är stressad. Hon har inte sovit alls, så nu ligger mamma och är helt tyst så att hon ska kunna sova utan att väckas. Så ska vi se om det blir bättre... min bebi..

<3

Visst är jag duktig

NU kom jag hem-.... haha:) jaja, jag var iallafall hos sebbe. först vare karolina, 2 killar (som jag inte kommer ihåg namnet på!) jojje, lovisa, karin, vlad, sebbe ja m.m... sen kom sebbes storebrorsas kompisar då blev de kul :) iallafall så ska ja lägga mig nu helt död! trött bara... Jaa, tog lite dagens outfit nyss! åt också chickenbits på vägen, asa gott :)





Såååå. hiss eller diss? You knooow, jag driver på bilderna


R.I.P

Hej bloggen

Jag har lite huvudvärk efter igår, men det ordnar sig. Jag ska göra bloggen roligare under veckan, alltså uppdatera och så (med massor av bilder). Igår hängde jag med mina kompisar,först va vi hemma hos karin.. alltså jag och frida, WOW! haha,sen till white night, några andra kompisar hade arrangerat den också så jag tänkte: varför inte? visst jag kände lite elverketvarningar, och så var det också. Bara att det var halvnakna brudar som typ strippade på scenen. Iallafall så körde jag inte den stilen, HIP HOP! det var bra att dom hade the voice alltså såna låtar jag gillar, så de va lugnt.. det var jättevarmt och så.. också. men det jag vill komma fram till är, att Malin Karlsson vila i frid R.I.P, vi var så ledsna när vi hörde det. Jag kände dig ett tag förut, men inte nära.. Jag fattar inte att det har hänt, hon är en av änglarna nu. Det jag hörde var att hon hoppade framför tåget för att hon blivit dumpad av sin kille.. vilket som helst så är det så hemskt, som jag kommer ihåg henne var hon alltid glad och det här var det sista man kunde tro... R.I.P

Sov hos Karin igår och vi kom hem vid 3 tiden så jag kunde inte skriva, jag var helt slutkörd.. Sen hämtade mamma mig imorse och vi åkte till vaxholm, som vi gör varje år. alltid när vi ska någonstans " vi ska promenera " på sommaren vill vi till vaxholm. så blev det också, varmare där!

Idag ska jag göra någonting, måste nog ringa till karin nu det är ingen TÄCKNING!! har försökt ringa tusenbiljarder gånger, iallafall s¨duschade jag nyss för jag var så svettig o äcklig från igår..

Götet!

Imorgon på morgonen drar jag till göteborg och chillar i några dagar, kommer hem snart. Sakna mig för mycket!! PUSS (mobilen vid min sida 24, sms&ring på!) Ha ett bra lov nu kluttar!!

 /MARTINA

YE

Hejhej!

Kom hem nyss, har varit med emelie. Dagen började med att jag kom försent en hel lektion, syslöjden. Men det är inte ovanligt, varje slöjdlektion blir så, vet inte, det är väl torsdagarna som påverkar mig för hela veckan sover jag dåligt. Iallafall, så på svenskan så hade vi åsikter om patrik 1,5 "om homosexuella ska få adoptera" och min grupp var för, absolut ska dom få det. Varför inte? Och andra gruppen emot. Sen när vi slutade så åkte ja o emelie till medis o sola. eller hon solade, haha vi sjöng högt så alla bankade på dörren. sen så stack jag hon skulle träffa adam så ja åkte hem mötte mamma vi gick o köpte busskort o sen gick vi in på åhlens... gissa vad jag köpte där.. snart kommer ni få se!
senare ska jag träffa dante, måste snacka me han, och sen ska jag möta upp abra. vad händer för er ikväll? Sååååå himla fint väder jag har lust att vara ute hela tiden nu!!

den här webcameran får en att se riktigt hemsk ut

bad hair day..

Blää bajs och fy att jag gjorde såhär! Hade långt, och ganska tjockt hår? Tills jag tunnade ut det och klippte askort:( nu är den påväg ut (håret) och jag har utväxt 24/7 alltså mitt hår växer så snabbt som jag vet inte vad. Jo förvänta er lika långt som förut, i sommar!

Och ursäkta för att jag ser ut som en påsk kärring, det är ganska gamla bilder... det är bara håret jag menar! Men det är ju påsk snart, så varför inte passa in?

1 APRIL


Hey!

Har inte kunnat blogga på dom senaste dagarna. Ber om förlåtelse för det! Jag ska börja blogga kraftigt mycket i helgen, det kan jag lova er. Det har varit en massa trubbel med internet och så har jag pluggat varje kväll sen i fredags. Har inte varit några utedagar dessa dagar i veckan. I helgen ska det bli galet och sova hos karin och hela skiten! (tror jag?) Så då har jag absolut med mig kameran och då blir det bilder på allt jag gör. även när ja går på toa!!! (eller?)

Jag blev så chockad och så ledsen, the voice.. imorse så sa jacob höqvist att han fick kicken för han visat rumpan i radio när dom tyska cheferna hade viktigt möte och jag kommer helt ärligt inte kunna lyssna på the voice mer, paul haukka är ju fullt seriös hela tiden, och josefine crafford hänger efter jacobs ord hela tiden som "ja, visst är det så" det är jacob som leder programmet! Vafan är det här. PROTEST! Gud vad pinsamt! Jag är så lättlurad...

Imorse kollade jag med klassen på skolbio Patrik 1,5 och så hade vi lunch och SO och sen NOprovet! Kunde allt och är så himla nöjd... satsar på riktigt MVG! och det är ju 1 april idag, men jag hann tyvärr inte köra ett bra skämt iår me mamma, sa att jag var gravid men det gick inte så bra... förra året funkade: MAMMA! DET ÄR EN NAKEN MAN UTE PÅ VÅRAN GÅRD! /c

Shoes

Tjenä, kom hem för dryg en timme sen. Har inte gjort alls mycket idag, tagit det lugnt. Vart i skolan och så. Igår fyllde ju min kära bästavän Marielle år så var bjuden på födelsedags middag med hennes familj. Jättegott och jättetrevligt. Även om jag skämde ut mig själv.. Det tar vi inte upp.. Haha! Åt grekiska biffar, och sen tårtan vi hade gjort innan samma dag och sen åkte jag hem vid nio. Pappa hämtade mig.

Idag ska jag om någon timme till kista och köpa ett nytt par high heels, skit snygga från bianco 600!! Så ska ha de imorn när vi ska ut på middag jag och några tjejer, för att fira Marielle.. Annars då? Det händer väl inget speciellt.
Kvällens planer -

*Kista med pappa
*Middag
*duscha
*på börja so läxan

puss people!
Älska dig pappa


RSS 2.0