oldies



halloweendags


normala fortfarande..

min outfit för kvällen...ellerinte

först skulle det vara djävul... men det var karin så kanske ska köra på the innocent istället??


Wake up?

Borde jag väcka jassan? vi har ätit frukost men sen gick hon och la sig igen, klockan är nu tre.. ska möta karin vid 5. wake up call? Vad händer ikväll lovely readers?? :) Skriv gärna! Jag ska klä mig ut till.. gissa? Har redan idag fått torka bajs från dixies rumpa och duschat. mysig start på halloween..eller hur? haha..

Fredagkväll

Fixat mina naglar så liiiite svårt att skriva.. hehe.. iallafall så va jag med jasmine idag. träffade karin vi köpte djävulsöron till mig,yes spicy!sen så åkte ja och mötte petter och benji och sen kom jassan vi fikade på baresso vid östermalm och sen drog ja och jassan hem till mig fixade oss åkte till gullmars hände inget åkte till östermalm hände inget åkte till slussen där joel och de va sen drog vi hem. orkar inte dra detaljer

Kvällens citat:
"JA HALLÅJA"
"DU MÅSTE RÖLLA PÅ ÄRREN"
"SKA VI DRA HEM?"


Home Sweet Home

Helllo! Jag är hemma och jag är gladare än någonsin.
Iallafall så har jag längtat som in i h*lvete efter alla kompisar. Nu ska jag snart rusa iväg och möta Karin. Imorse när vi skulle åka taxi från terminalen så tog vi taxi 020, men den taxin var i mitten av kö:n, men vi ville inte ha någon annan taxi, KUNDENS VAL!?!?!?! Iallafall så ska dom där jävla fritaxina skrika och hejda att kom hit kom hit, så vi säger att vi inte vill åka med de. När vi ska sen passera gången ut därifrån blockerar en av de taxin vägen. Vi tutar och så, sen får mamma TOTALFLIPP haha hon springer ut och börjar jaga bilen för den rör sig äntligen, men den varit där för att jävlas, han går ut ur bilen och börjar hota min mamma och säger håll käften och en massa, mamma har såklart vaknat på fel sida av sängen idag so dont mess with her! hon skriker som en fåne och taxibilen förflyttar sig. Jag hade lust att banka sönder hans huve, vad tänkte han med!?!? jag satt där med dixie som hade panik, hon skakade och jag kunde inte komma ut för en av de där killarna fucking blockerade min dörr!!!!! h*lvete!! Iallafall så kom vi iväg sen med våra tusen kilos väskor! Åt på mcdonalds till frukost jag var sååå trött. Men iallafall nu har jag lite bråttom jag lovar er bättre uppdatering nu i SVERIGE!!:d:d:d

Mina ögon är för sömniga. Sorry

 

SHOPPAT GALET PÅ TAX FREE, UNDRA VAD?????? WOOHOOOO IKVÄLL!!


Hihi

Vi städade nyss här och jag har packat klart. Helt seg är jag och bara längtar tills vi är på väg, tiden går så sakta just nu.. varför det? Storebror och jag sitter och fjantar oss, han spelar upp låtar i typ 3 sekunder och jag är en snabb och bra gissare. Alla rätt! Rnb ♥mig


Hahahaha Poopomama & sexgalningen läs tydligt

GÅ NER I VIKT MED HJÄLP AV SEX?

TA AV KLÄDER
Villig..........................12 Kalorier
Ovillig........................187 Kalorier

KNÄPPA UPP BH:N
Med båda händerna.....7 Kalorier
Med en hand...............12 Kalorier
Med tänderna..............85 Kalorier

TRÄ PÅ EN KONDOM
Med erektion...............6 Kalorier
Utan erektion..............315 Kalorier

ÖVNING
Försöka hitta klitoris.....8 Kalorier
Försöka hitta G-punkten......92 Kalorier

STÄLLNINGAR
Missionären..................12 Kalorier
69:an, liggande............78 Kalorier
69:an, stående.............112 Kalorier
Skottkärran...................216 Kalorier
Bakifrån (doggy style)....326 Kalorier
I ljuskronan..................912 Kalorier

ORGASM
Riktig...........................112 Kalorier
Fejkad..........................315 Kalorier

EFTER ORGASM
Ligga och kramas...........18 Kalorier
Gå upp direkt.................36 Kalorier
Förklara varför du går upp direkt................. 816 Kalorier

ATT FÅ EN ANDRA EREKTION
Om du är:
20-29 år.........................36 Kalorier
30-39 år.........................80 Kalorier 
40-49 år.........................124 Kalorier
50-59 år.........................972 Kalorier
60-69 år..........................2916 Kalorier
70 och uppåt.....................Döden

KLÄ PÅ SIG EFTERÅT
Lugnt...............................32 Kalorier
Snabbt.............................98 Kalorier
Med din pappa knackandes på dörren......1218 Kalorier
Med hans/ hennes flickvän/pojkvän knackandes på dörren.....3521 Kalorier

Älskar er bästavänner, och jag älskar att jävlas! <3


Ikväll gäller det!

Helllo, jag har precis vaknat. Igår kunde jag knappt sova för jag hade två jävligt snarkande idioter i mitt öra, sen så var Dixie så aktiv och jag lekte med henne hela natten typ, älskar när hon morrar sådär och leker kaxig. You dont go there girlfriend! Iallafall så ska jag packa snart och sen är det dags att åka! Åhhhh så jag längtar. Mamma lagar pumpa nu, vår fina halloweenpumpa är död.

Fick inga bra bilder på plaggen för jag inte hade någonstans att ställa de..

Det här är ett linne även fast det ser konstigt ut! :)

Visst är mina panties coola hahahahaha


:(

Hej, jag saknar typ alla känns som att jag varit borta ett år.

Interneten fuckar ur

Hej, jag har just nu ingen internet så jag kan inte skriva ett blogginlägg. Men skriver ner detta iallafall, vaknade vid 1 tiden och det var då mamma åkte iväg någonstans ut på stan och slängde lite pengar på mig så jag skulle vakna. Så jag vaknade såsmåningom och gick och duschade, klädde på mig och gick ut i det kyliga, mitt huvud var så kallt så att det gjorde ont. Det blåste som in i h*lvete ute och jag fryser ännu fast jag varit inne ett tag. Jo, jag var ute på stan och gick förbi några affärer. Ni vet hur jag är dålig på att hitta något jag verkligen gillar nuförtiden, förut kunde jag bara gå in och impulsköpa något, det gillade jag att göra, men nu får jag ångest om jag gör det, så jag brukar ALDRIG hitta något som jag gillar. Men idag så kände jag mig tvungen, att ha några iallafall baskläder, så jag tog mig förbi de originella budgetaffärerna, ginatricot & h&m. Gina hittade jag en grå välsittande tröja, h&m hittade jag ett leopardlinne (undra när jag ska ha den?) har exakt likadana tights.. haha! Puss på er hoppas internet funkar snart!

Lyckades precis få internet, svåraste alltså..iallafal så kollar jag på film och sitter här med familjen.  Jag var ute och åt på världens godaste restaurang, det var så god mat att man ville dö! Så himla gott.. Iallafall så harjag inget att säga nu. Köpte några tröjor kan ta bilder på de sen. Hörs!


:)

Sitter här och pratar ut om mina "kärleks"problem till Alex och han är världsgulligast! Inget man kan ana under hans supertuffasecretansikte men endå så finns det en såndär gullig liten pojke därinne :) Och det gulligaste var nog.. som fick mig att (om jag var en av hans lovers):
-Hur kan man inte inte gilla dig?
All love to you my friend jag vet att du läser ;)

Violence

Sitter framför tv:n och storbölar till programmet om våld. Det är så hemskt, där som jag faktiskt bott, i scottland så är det en av de farligaste knivvålden i området. Så var det en mars mot våldet bland ungdomarna, så var det en kvinna som precis dagen innan förlorat sin son Oliver, han hade blivit knivhuggen 9 gånger och inte klarat sig. De hade tilloch med huggt i ansiktet. Hon kom trots sin sorg till marsen, som inte någon av de förra offrens föräldrar klarat. Hon berättade om honom, hur han var en så bra pojke och ville göra allt för att andra skulle ha det bra. De visade bilder på honom, sen var det begravning, och först ville hon inte se hans lik i kistan för att hon ville ha kvar den fina tanken hon hade kvar av honom. Men sedan ville hon att alla skulle fatta hur hemskt det är, hur det ser ut, hur man kan göra så mot en annan, skulle man själv vilja bli så? Han var helt sönderhuggen i ansiktet. Han bara låg där, helt tyst och livlös. Mina tårar bara rann..


Today

Hej!! Saknat mig? Snackar just nu med min bästevän Karin. Vi planerar lite till halloween, gud vad jag saknar alla fast jag inte ännu heller varit här en vecka,det känns som mer! Iallafall så ska jag klä ut mig (ni får se till vad) och karin med! Ska hitta fest och bara vara grymma! Idag var jag med min kompis, drog till hennes skola hon tvingade upp mig så jag var ute inom 5 minuter fattar ni hur trött jag var då??Iallafall var jag med på hennes lektioner och jag var hur seg som helst, hade inte ätit något, sen så åkte vi hit efter hennes skola och jag åt, gjorde massa fåniga quiz på facebook o.s.v. Sen drog vi ut, träffade på de där turkarna igen, hur skön som helst han pratar typ turkiska med mig och jag härmar honom. De ser ut som att dom bara hänger vid torget, sen drog hon hem och jag hit och ska nog sova snart är trött.

Halsduken är från H&M, skjortan gina, bootsen dinsko tror jag!

 



Blandat del 2


jag med kusinen ebba

kreta

nyvaket

danmark

färgat hår, ofärgade ögonbryn och hade ont för jag slagit i mitt ansikte någonstans ett antal gånger haha kommer ihåg det!

Blandat del 1











rosa o jag, r.i.p


mamma o ja på någon jättegammal grej


min bästavän, då, alexandra

älskling rosa brevid..






Godnatt!

Ska nog gå och lägga mig nu efter en lång dag. Dagarna går snabbare än jag trodde det skulle göra. Iallafall så hoppas jag att jag är hemma i sverige tills på lördag, då fyller bl.a Petronella 16 och då är det halloween och i helgen ska jag träffa en som var en av mina närmaste vänner Benjamin och några till som Rosanna, Jasmine Karin o.s.v! Som jag saknat så himla mycket! Iallafall så ska jag ta och sova nu.

2007

Det finns inget mer romantiskt..

Än att kyssas i regnet. En äkta romantisk scen då man varit borta från varandra och springer till varandra.
Vad är er mest romantiska tanke?

Jag vill ha.. so bad..

Like

Och jag kom precis på att han är väldigt lik, PÅ ETT SÄTT,men inte alls i utseendet, men om man sett filmen Fame och är helt sjunken i det, som jag är...så Fattar man nog att denna kille har sin charm i själva sig själv och inte utseendet, det är den som får honom så snygg!


Tänkte sjunga någon av dessa..

 

To who..? well..


Yeh

Hej. Ska snart ut med hunden och diska, är helt trött och vill bara sätta mig framför en film och slöa hela kvällen. Mötte min kompis och så kom det nog tio stycken till nya ansikten, lite kul att träffa en "ny kultur" som jag var då men ändrats totalt... konstigt nog. Men vi hade iallafall jättekul, "you tuch my trallallaa, uuh my dingdingdong!"

Man ser jättemycket, eller hur? Såhär mörkt är det härinne. Vi är vampyrer.

No go

Ska nog börja fixa mig nu.. har världens ögonpåsar känns det som! (som verkligen inte är sant. No way!) :)

Tröttis

Heeej. Jag kom precis hit från att ha ätit ute med mamma och storebror, Blanco vid bron och det fick bli pasta. Riktigt gott var det, fotade min outfit ganska så snabbt eftersom jag var helt nyvaken för jag bara studsade upp ur sängen så snabbt mamma sa att vi skulle gå och käka om cirka 5 minuter. Drog på mig något bara och det fick bli det här. Snart ska jag ut och möta my girl.

Närmare titt på jeansen, konstigt vikta

Homies

 



Min blogg kommer typ bli känd bara av musiken..

..För jag har så himla bra musiksmak! Inte sant? I know you like it.. kanske inte roligaste att kolla på men bra att lyssna på. Music is my love♥


Min blogg kommer typ bli känd bara av musiken..

..För jag har så himla bra musiksmak! Inte sant? I know you like it.. kanske inte roligaste att kolla på men bra att lyssna på. Music is my love♥

Out of my life out of my mind

Godnatt, babes. Ska nog logga ut från min lilla bloggdator nu, kanske fortsätta kolla på tv men endå snart lägga mig. Imorgon ska jag vakna 9 och gå ut på en joggingtur här i området med hunden, inte så långt för att jag inte kan området! Men efter det ska jag till min kompis skola, hälsa på gamla vänner och så.Inte för att jag är bra kompis eller snackat med någon av de i 6 år. Iallafall, vart var jag? Godnatt! Tar med mig kameran!



Psykfilm

Hejhej, sitter och kollar på någon psykotisk film med Halle Berry och man kan verkligen inte titta bort man fastnar totalt. Iallafall så ska jag nog ta ett päron att käka eller något jag håller på att dö av hunger! Hörs senare!
+

Fame is the game

Heej favoriter!
Jag är just nu här och har fixat mig, var tidigare hos en gammal vän och sov över där, det var den bruden jag snackade om, fun 2 catch up. Jag mötte henne och hennes kompis Max, vi drog sen till någon kille och där var det två tjejer, där rökte vi vattenpipa och umgicks, sen så hällde killen vatten över min kompis och hon blev typ sur, kul iförsej! Iallafall så gick vi förbi här hämtade lite grejer och sedan hem till henne, hon somnade lite senare även fast vi lovade att stanna uppe hela natten, som jag nästan kunde hålla,satt vid datorn och chattade som vanligt, geek I know... så vaknade hon till alltid ibland var halvtimme och satte sig upp sen sov hon igen, men tillslut så vaknade hon till och då kollade vi på chatt tv, där det satt två pinsamma blondin-silikon-tutte-brudar och garvade åt sms-en som människor skickade in en lördagkväll klockan 4 på natten! Vi satt och garvade åt sms som skickades av b.l.a "lonely Shadow" och "Disco-Jari"... Sen så stängdes deras chattruta av helt plötsligt, så deras kollega som hade också en chattruta fast var en kille i en annan kanal fick sällskap av de, och de var så patetiska! Tjejerna såg ut som orangemålade transor och killen var typ ett leukemioffer. Och de fick de kommentarerna och satt där och man bara garvade åt de! Att de ens vågar sitta där och skämma ut sig! Iallafall så somnade jag sen, busted! Och hon satt kvar, fast sen somnade jag och vaknade vid 9 och då hade hon gått ner, men sen så somnade jag igen, det gjorde hon typ inte, så hon hade försökt väcka mig hur länge som helst, men klockan blev 1 och jag vaknade.. Sen var vi ute med hennes "barn", haha tro det eller ej? Det är frågan, kommer slänga in bilden på henne och Hubbe senare. Hörs!!


Kom precis hem, var på bion Fame och den var så bäst! Har verkligen insett mitt intresse för dans och ska börja ta det på större allvar, som mitt sjungande, som ingen har hört påriktigt men som jag älskar att göra. Kan lägga in en video på när jag gör det. Tycker ni det? Iallafall så innan bion så var det två stycken "utomlänningar" som hon sa, men alltså några från turkiet och kosovo som vi pratade med och fjantade med. Men sen var det biodags, vi båda älskade filmen och jag tycker verkligen ni borde se den!

Så som jag såg ut igår, mm fräscha naglar!

Samt idag!

Jag önskar att min hand inte hade värsta rycket

 


Update

Tjena broder från en annan livmoder. Jag är väldigt utråkad och bruden i soffan har fortfarande inte... men ska väcka den där saken om dos minutos!

Live Show

Så har bruden deckat. Hon ligger där helt livlös i soffan. "Ja men vi dygnar", 20 minuter senare så vägrar hon att vakna. Iallafall så händer det här, som vanligt nu när jag inte är i Sverige att jag chattar med Alex. Och jo, vad gör man då? MAN HAR TRÅKIGT! Iallafall pratar vi om halloween, pedofiler och 7-åringar man vill sätta på. Shit, börjar bli trött. Har nackspärr!

Såhär ser det ut när jag skriver med Alex, (jag är konstnären)


Hey lovers!

Hej. Knarkar låten som jag la in igår. Sedan chattar jag bara med mongo-Alex, kollar även på musiktv och bara har allmänt tråkigt.För vad ska man göra härborta? Tur att jag har en dator. Lite dåligt uppdaterat men jag ska faktiskt ut på stan snart, kan även göra ett videoinlägg någon gång under dagen! Tar bilder ute och så! Goodbye


Hahaha busted! Fan vad ful :P

 

 


:(


The Spartans

Helllo, jag är just nu här. Har ni kommit på var?
Iallafall så ska jag på begravning imorgon och så sitter jag och kollar på the spartans med mamma och storebror.
Hörs senare! Puss


Hemligt...

DAAAMN GIRL!
Som de flesta kanske vet så var Szoppe lite dragen under mingelfesten. Men inte kom han ut tomhänt! Han hade nämnligen en liten fling med framtida modellen Lillemor Gertrudson! Han hade alltså fått en viagratablett i sin drink, och som ni ser på bilderna i understa inlägget gick det inte så bra! Iallafall så hade de ett ensamt rum, ensamt säng och ensamt överallt! Nästa får tala för sig själv. Han har iallafall (enligt säkra källor)

" inte kunnat sluta tänka på min lilla älskling littlemother<3" citerat från Szoppe.

 

XoXo pinky

 


Bitches! Jag hittade ett foto från i måndags!

Då jag och min babe Szoppe var ute och shoppade! Shit, kolla hur snygg han har blivit! Efter det var det partyyy, like allways! Och då drog jag på mig snyggaste kläderna! Värda 22.0000 men jag var ju endå sponsrad..so what a heck!?!? Lite mingelbilder från i veckan!

Szoppe och jag handlade lite fyllekäk!

Jag i min snygga outfit, sponsrad av Gucci. Redo för att gå ut!

Fyllepuss, enda ute i blackeberg. ja hur kom vi dit!?

Jassan hade finaste outfiten för kvällen!

Szoppe satt snällt i soffan i väntan på sin vodka.

Karin satt lite smådragen i soffan, men ragg hade hon fått! rosor och snygga boas!

OJ, spårat.... menmen.. vem är det?? (SZOPPE)

 

XO XO pinky

 

 


Just det..!!

Tja! Igen, jo.. Som ni vet så är ju min blogg största fashionista bloggen. Kommer ju lägga in mina outfits och frisyrer. Tycker att vi ska börja genast! Idag så var jag och shoppade nya kläder, lite från "det hemliga stället" det här är SOOOOO me! Så försök inte härma mig nu, jellylips-style rent av! Så gick jag förbi frissan, har haft så sjukt slitet hår på sistonde, och blev sååå trött på mitt blondie krull! Så jag körde lite hardcore.. hell yeah. Like it?
Jag vet att Szoppe gör det.

Jag, innan min fettsugning i september. Fick en blåbärsfläck på denna fina outfiten, var såå tvungen att slänga den. Synd. Det var ju såå jag.

Efter Anna Ankas rådgivning,känner mig frisk och nyttig! Sofies Mode hjälpte mig med att matcha dressen till mina ögon. Visst ääär jag snygg? Åh, typiskt mig att alltid vara snygg! Avundsjuka läsare!

Jag i min totalt nya hårfärg, och någon snuskpelle som jag hittade vid baren i nattklubben white room vid stureplan! men nog om det (jag är minderårig) host.. eh, gillar ni frisyren? ;)

 

BITCH! OH I LOVE YA GUYS SOO.. XO XO, pinky

 


dont you like it

Det är blir nog sista inlägget för idag, och imorgon kommer jag nog inte kunna göra förens på kvällen så spana in tills ni får se den! Mycket bilder ska jag ta. Lite bakom scenen bilder, eller? Haha det brukar oftast bli så när jag och mamma hittar på något! Iallafall tänkte jag länka min vän Szoppes blogg, den ska bli känd! Haha! Iallafall så slänger jag in en väldigt skyhigh bild på mig från ikväll. Väldigt sliten och väldigt osminkad. Ska inte.

Jag, igår med min nya regnjacka, h&m 199:-


Rihanna does it again


Imorgon gäller det

..Fan vad jag blir grinig! Men endå är det lite skönt att slippa hela tiden stressa och måste göra något med alla,  så det är väl lite off och stänger av min mobil och går på bio varje dag. Låter chill.. så har jag datorn med mig ifall att... jag tar självmord.. men annars så..

I vintras när jag var på väg till.. ja, gissa vart jag ska?
Börjar på F och är känt för vodkan(och bastun)


That was the game for falling in love

Hej, jag sitter just nu och försöker hålla mig vaken, som inte går. Väntar på att min mamma ska ta sitt ass till stan så jag ska möta henne där. Vi ska ut och äta sen ska jag åka hem, sova och sedan packa klart. Vill inte åka bort, alls. Men jag tar iallafall med mig kameran, datorn och fotar allt som händer (som inte kommer att ske).. men tappa iallafall inte hoppet på miss.Corinna!




Dont stop make it pop DJ pull my speakers up


Höll lektion för småungar idag, första lektionen gick perfekt, de löd och allting blev kul. Men den andra blev mindre lyckad, även fast vi skulle göra samma sak om igen. Det var väldigt kaos, alla pratade i mun på varandra och ingen lyssnade. Iallafall så fick man skrika ett par gånger. Helt trött och seg nu, måste nog packa snart..

Look at that

Bra att det är BRIMS imorgon, (Barnens rätt i Matteus skolan) Vi ska alltså hålla lektion för mindre klasser och bestämma innehållet i den. Riktigt kul alltså! Så jag ser fram emot imorgon! Hörs, liten sneaky peak på tomorows outis!



Mycket skönare utan bh, menmen kan ju inte gå dit naken direkt!

Osminkade sanningar


U'R Gonna Like it

The best of Kollo Torsgård 2008, never again.


Filmdags!

Jag skjuter

Kolla mina ögonbryn! Soli och jag

Kolloledarna, i sina vanliga outfits haha

Jag har bollen!

Ser ut som en munk, inga ögonbryn! wow

hAHAHA

Gruppbild


Snabbis

Hellllo, inget speciellt har hänt idag. Var med Nicole och Emeliy pytteliten stund efter skolan, sen så åkte jag och träffade Andreas. Somnade i bussen på vägen dit, så var heeelt slut! Så hämtade vi hans brorsor, sötaste ungarna i världen, och gick till deras skola. Sen åkte jag hem, imorgon åker jag bort, men också så har vi BRIMS hoppas det är en rolig dag... Chattar med Ali just nu hinner inte skriva! Haha..


Snabbis

Hellllo, inget speciellt har hänt idag. Var med Nicole och Emeliy pytteliten stund efter skolan, sen så åkte jag och träffade Andreas. Somnade i bussen på vägen dit, så var heeelt slut! Så hämtade vi hans brorsor, sötaste ungarna i världen, och gick till deras skola. Sen åkte jag hem, imorgon åker jag bort, men också så har vi BRIMS hoppas det är en rolig dag... Chattar med Ali just nu hinner inte skriva! Haha..


Godnatt!

Hellllo, mår bra och såvidare. Ska nog gå och lägga mig i sängen nu med min söta lilla fläta.

Godnatt!♥

NEW BOYZ

Ohhh I like those! Nu ska jag ge de en chans i min musikkategori. Eller vad tycker ni? Yes or no? Ska de stanna? Iallafall tycker jag de ser rättså bra ut faktiskt! Eller kommer göra det snarast.


Aj!Satan!

Fy vad jag har ont i tanden och läppen. När jag skulle lägga mig i sängen och dra över täcket igen så hade jag glömt att min mobil låg där, så jag drog den mot mig med hög fart och SPLASH var mobilen mot min läpp. Gjorde så ont så att tårarna började rinna, och visst... mina läppar börjar hela tiden se mer och mer ut som kissies..


Aj!Satan!

Fy vad jag har ont i tanden och läppen. När jag skulle lägga mig i sängen och dra över täcket igen så hade jag glömt att min mobil låg där, så jag drog den mot mig med hög fart och SPLASH var mobilen mot min läpp. Gjorde så ont så att tårarna började rinna, och visst... mina läppar börjar hela tiden se mer och mer ut som kissies..


Vilken är er favorit?


1. Ashton Kutcher

2. Channing Tatum

3. Adam Garcia

4. Zac Efron

Hello

..And goodbye!
Kom hem från Andreas nyss, vi satt och pluggade och sen åkte jag hem nu till ugly betty och desperate housewives. Tummen upp!

love icey


<3

Want you.


Hehe

Ska hoppa in i duschen nu!! gissa vad jag ska göra?
(ja jag sitter i handuk)


Hahaha bara karin och amanda fattar " amen vad kostar de då??" - "får du inte ont i huvudet?" fan!

ursäkta rumpstrecket ahhahahahahhhahaahHAHAHHA


Man måste kunna engelska..

För att fatta den här! Hahahahahahaha.

Hola at you

Hello you!

Jag kom hem nyss från dansen, träffade på Robin the masterdancer, och så.. åh vår grovsnygga danslärare är bara för snygg! Man kan inte koncentrera sig på det man gör! Iallafall så... luktar det så instängt i mitt rum var tvungen att öppna fönstret... HOLALA..

(vet att de är stökigt)

Gissa var jag är??


Street is my dance

Hey fellahs! :)

Jag kom hem nyss men måste också rusa ut för att jag måste gå ut och käka och fixa lite grejer alltså! Så det blir ett riktigt snabbt inlägg, ni får ett videoinlägg och lite bilder. Nu sticker jag iväg ofixad i mjukiskläder! Cya

Mina saknade miss sixty som jag inte andvänt på ett tag!

Snygga därbak, visst? eller är de jag som har snygg ROMPHAaa? :$

 


Om man har tråkigt så har man


Yeah

Tog ett videoinlägg men stillbilden var brutal. Haha! Men iallafall så sitter jag och kikar i min VR och ska snart sova! Puss


ID

Under ung 08 var det ett tält för mentor och team ID. Där var jag medlem ett litet tag men sedan kom jag inte på mötena längre, här är en bild på när jag var medlem. Ser ut som värsta bitchen. Men det var kul att se vad de/vi lyckats göra för att skapa skydd mot gatuvåldet. Det gick riktigt bra!

NO..Kemi? Kolväten! Mmm..

Nu har jag äntligen pluggat klart, eller läst ut boken och sammanfattat för mig själv. Behövde en liten paus ifrån det, men det här gäller bara en kvart för jag måste ta det här på allvar! Låter som att jag snackar med mig själv.. Iallafall så är det skola imorgon och jag längtar inte alls, får gå upp tidigast av alla och sen efter provet måste jag vänta tills alla andra ska komma, hur kul är det liksom? Iallafall så är NO, socialt självmord, iallafall enligt mig och sam! Så dagens inlägg blir lite tråkiga men det får ni stå ut med, men bara idag. För det händer inte ofta här?


Eller hur?...

Oh no..

Okej.. eh.. jag skojade, kanske. Men iallafall så kollar jag FORTFARANDE på tv, för att repriset av Desperate Housewives kommer nu. Missade ju typ 20 minuter av den också. Iallafall så ska jag faktiskt plugga efter det här. Måste verkligen göra det, den slutar snart! Nej! Helvete, hatar NO.. varför just jag?

Ugly Betty

Just nu så satt jag på tvn och där kom reprisen av Ugly betty, så himla bra för att jag missade den i  tisdags! Ska iallafall se klart den och sen plugga.

Ugly Betty is not so ugly..

 


Som två huvudlösa kycklingar..

Bara jag och mamma fattar. Men endå så såg det ut såhär.


Jätteseg

Vaknade nyss. Jasmine gick hem för 5 timmar sen minst och nu vaknade jag liksom, är jättetrött och jätteförskyld. Ingen chock, för att det var så kallt igår.. Iallafall så hade jag en mardröm inatt, som verkligen lättade mig på morgonen att den inte var sann. Jag skulle ta hand om min hund, men var tvungen att gå till skolan, så jag bad vaktmästaren ta hand om henne för att jag inte fick ta med henne till lektionerna, så ville jag ha hans nummer och att han inte skulle gå någonstans med henne där jag inte visste, ja såndärt normalt prat.. Och han sa att han endå skulle vara ute mycket idag så hon skulle kunna ha jätteroligt för att hon inte blir tvungen att sitta inne.
Så efter skolan ringde jag honom, han var med en person jag inte vill nämna, men var mycket rimlig till berättelsen, de skrattade och sa att jag kunde komma och hämta henne, bra hon klarade sig! När jag kom dit så sa han att de gett henne ägg och att hon dränkt sig i det, hon låg där, helt livlös och de bara skrattade. Jag grät så mycket och det gjorde så ont, varför lämnade jag henne här? Det var en typisk dröm som får mig att må dåligt, för att jag redan förlorat en av mina bebisar, rosa, som fanns med i hela mitt liv. Ingen hund-, ingen familj.

Mys..

Just nu i sängen, sover med mina båda älsklingar,med dixie i mitten som ligger och andas mig rakt in i ansiktet. Det här kallar jag mysigt, vad har hon käkat? Typ fisk!?

Det jag sover i mina sexiga byxer


LÄGGDAGS!


Its The One and the ONLY!

Hoppas man hör... När jag kom på att jag kunde filma.. Hehe lite senil.

Allt för att vi ska komma ut..

Hjälp!

De ska spela gitarr
plocka blommor
köpa choklad "amen vi har inge pengar, kom igen corinna"
Köpa pizza till jassan HAHA
Gå till kina först

*Tiden tickar nu..*


hahahahahahhahahahahahha

HAHAHAHA VÅRA STALKERS STÅR NERE VID MIN BALKONG OCH SJUNGER TEARS IN HEAVEN MED GITARR OCH CHOKLADASK!!! hahaaahahahhahhhahahahahahaha

You know you like it


Hemma med Jasmine

Ikväll har varit en riktigt seg kväll, även fast det hänt EEEEN MASSA! Haha var ska vi börja? När vi bytte om så tog jag av mig en klänning för att jag skulle kolla om det andra skulle vara bättre, så jag la ner den på stolen. Kollade inte mig för, och när jag sedan letade efter dixie så insåg jag, att dixie låg där tyst, under klänningen. Iallafall så fixade jag löshår på henne och det blev superfint! Så gick vi ut, och åkte till söder till william, hon köpte världens curry- kyckling (jasmine ville citera det) macka och vi satt ute och frös i typ en halvtimme när hon satt och gnagade på sin jävla gigantiska macka.. sen så åkte vi dit, där var det lite trevligt folk, men vi drog nog efter ca. 10 minuter, så jag och Jasmine, såg bussen när vi var på väg därifrån och hon ba" är det där bussen vi ska ta?" och jag ba "aa" och sen kutar jag som fan, det var hela gatan upp och vi sprang bredvid bussen med fullfart hela uppgången. Så jävla adrenalinkick! Hahahahah! Sen så åkte vi med den, så tog vi 1an och den så kutade vi efter också. Skulle på fest med Tom och Victor men det tycktes inte bli något nu för vi orkar inte gå ut igen, blev helt segt nu. Men passade på att sätta ut mitt tråkiga ensam-prat flum på video! Lägger in videon sen på ensamma jag.


Hennes ställning i sängen

Min älskling

My baby


Seriöst!!

När ska den där flabban vakna?
  • Vi ska ju åka hem till henne, hämta några jävla hästgrejer för hon ska rida imorgon och åka TILLBAKA hit och sen ut igen.
  • Vi måste fixa oss som tar minst en timma
  • Vi ska möta kompisar (vilka?) martin,chricke,josefine,rosanna,o.s.v
FAN VAD OTREVLIGT OCH OSOCIALT ATT SOVA! Corinna= ledsen.. :(

Jassan är en gris, blondinbella? Är det du?

Såhär är action i sängen just nu..

 

HJÄLP JAG HÅLLER PÅ ATT DÖ AV TRÅKIGHET!


Today is the day of party

Hej!

Jo idag så gick det inte som planerat riktigt. Men iallafall så skulle vi åka till hundkenneln, men det gick typ inte. Så jag och Jasmine gick och åt i hötorgshallarna istället, där åt hon kebab och sen så efter gick vi och plockade "gratis" - smak godis torkade papaya o.s.v! Och där jobbade Vera, karins kompis. Riktigt gullig typ! Iallafall så fortsatte vi,så kom en indisk man och frågade om håll hur man går, vi berättade, så undrade han om vi kunde ta sällskap för han inte hade någon att vara med. Tyckte lite synd om honom riktigt gullig hans första dag i Sverige... Vi kunde inte för vi skulle åka hem, så han tog bild med båda oss. ÅH! Varför tog inte jag en bild på honom? Jaja bilderna läcker väl ut på internet, haha!

Jag i väntan på bussen

Min sömntuta

 

Det var en bild på Jasmine men den har försvunnit från kameran! Min kamera är lite cepe. Ursäktar.


hehehehehe evil

ÄR HEMMA NU OCH JASSAN LIGGER I MIN SÄNG OCH FÖRSÖKER SOVA MEN NEJNEJ DET SKA INTE SKE!
  • Rita henne i ansiktet med tuschpenna
  • lägga " body &face kräm" på hennes hela ansikte
  • sätta tandkräm i hennes hand och röra henne lite i ansiktet så hon flyttar den dit!
  • pilla henne i rumpan
Vad tycker ni?

Finn några fel? Är hon verkligen där?

Haha sliten, men ett frågetecken? Men jag ser ju ut som ett frågetecken! Ring 118 100

Out


Jonas Brothers

Aldrig vetat det. Men fan vad Joe och Nick i Jonas Brothers ser bra ut!

Åh! Håller ni inte med? Jag tycker däremot Nick är lite lik Nicklas (en kompis till mig)


I want too have that...


Kunde inte få den riktiga så det fick bli B-versionen. Men lyssna på texten så förstår ni.


Jag ska ut och kolla valpar

Med denna idiot (gjord av Isabelle) iallafall så ska jag möta henne kvart tolv och sen ska vi till en hundkennel och mammas kille har varit i duschen i en evighet nu?! Vad gör han därinne? Hmmmm.. Haha iallafall så måste jag jaga ut honom. Nu kom han ut! Jippie! Iallafall.. Hörs på dagen eller något! Pusssssssssssssssssss


KÖR EN LADY GAGA

HAHAHAHAHAHHAHHAAHHAHA! HUR KAN MAN VARA SÅ LÄTTLURAD? Chattar med min barndomsvän och då kom vi in på ämnet att jag är shemale. Inte fattar jag hur han kan gå på det!
C säger:
oj, gillar du kuk?
L säger:
nej fy satan

C säger:
hahahahaahahahahhahha jag e ju shemale
Visste du inte de?  
L säger:
NOEZ  
hhahahaha
C säger:
seriöst..
L säger:
MOhahahahahah
nej men
C säger:
..
L säger:
ok jag vet att du driver.
du kan inte lura mig
C säger:
:/ de e inte kul..
L säger:
jag vet.,...
C säger:
alltså.. Liam seriöst.
L säger:
att du inte e shemale.
C säger:
Du måste tro mig, det är inte kul att du säger så. Gillar inte ordet shemale, men om jag säger brud med kuk blir det ju fel?
L säger:
ok jag frågar dina kompisar, jag vet att du driver med mig ba för jag e lätt lurad
C säger:
Det var svårt att komma ut ur garderoben!
okej fråga vem som helst. "Är corinna shemale?"
L säger:
jag kommer gråta om du lurar mig jag blir the next omar.
wooohooo jag känner inte dina pollare  
C säger:
Okej..
L säger:
ok hur stor balle har du då ?

C säger:
Det är drf jag är oskuld..
nej helst vill jag inte prata om det..
Omar lyckades hjälpa mig
L säger:
haha,
C säger:
Men Liam! Jag trodde du visste..
Nu blir jag besviken.

L säger:
förlåt
du e inte shemale..
jag har sät dig i bekini xD du har ingen pillesnopp
C säger:
har du? hahaha fyfan! äckligt.. hur fet jag var.. eeh.. Men visste du inte att jag hade bandage för?!  
helst vill jag inte dela ut mina knep
L säger:
lägg ner xD du e fan inte fet du har en skit snygg kropp tard.
Haha
C säger:
Men förut! tard.
L säger:
DU E INTE SHEMALE
C säger:
Joo..  
L säger:
ok lova
du svarar aldrig mig snyfft **  
C säger:
Svarar
på vadå
L säger:
ok så vad kisar du från `?
kissar *


L har precis skickat dig en vibb.

C säger:
Snoppen ?   kolla, det är inte en hel.. utan lite missbildad grej du vet  jag ser ju normal ut.. men inte därnere..
L säger:
jag skär av dom hals om du driver xD
C säger:
Okej..
Vill helst inte att du ska gå runt och säga det till alla, för det är endå rätt personligt :/
L säger:
okej du e shemale då w/e
ska inte.... då
C säger:
mm,tack  
L säger:
aja ok, så vg du nu då
C säger:
lyssnar på musik dude sj
L säger:
chattar till dig, /facebook
C säger:
oki..
vrf blev du så dryg?
L säger:
vaaa jag e inte drygg min vän _ =
C säger:
tycker du de e äckligt?:/
L säger:
nej då i guess!
C säger:
skulle du kunna..tänka dig ha sex me en sån??:/
L säger:
vetinteeeeeeeeeeee
C säger:
Aha...
för alltså..
Liam..
jag måste berätta en sak för dig, men lova att inte berätta det för någon
verkligen lova.. jag vill inte att min penis ska komma i vägen för något..
L säger:
xD
ehm ok jag säger inte till något
någon.
C säger:
Alltså, jag brukar drömma om tjejer, för jag känner ju mig delvis som en kille liksom. om du fattar?

Lillisen i femman.


Ska ut och äta nu


Memories


Visst hade mina ögonbryn fin form då? Inte för tjocka inte för smala (för efterblivna läsare så ritar jag mina ögonbryn själv! )

 


No Crazy Friday Today

Hej, sitter just nu och kollar igenom lite gamla bilder och hittar mycket gottigott! Efter det ska jag ut på en promenad med dixie och plugga lite, sen ska jag nog bänka mig framför tvn. Inte ofta man har lugna fredagar, så jag tar min tid idag och imorgon så är det röj med Jasmine! Love.


Thank god, säger jag bara, för att jag inte ser ut såhär längre (iallafall lite bättre? hoppas jag..)

Family

 


Kläder

Nu när jag väl är hemma så kollar jag igenom kläder, alla mina tjocktröjor som jag kanske inte andvänt mer än en gång! För att jag aldrig hittar nya längre så kollade jag igenom gamla. Säg mig, har ni sett någon av de här i bloggen? Bara en liten del av alla.


Mitt nya linne som jag inte lagt in på bloggen

En gammal jacka från Vero Moda som jag aldrig annars skulle ha på mig, men jag frågar er, bra eller dålig?

Väldigt hängig, men mysig kofta från N.Y nine west. Bra eller dålig?

Kofta med silkessnören. Bra eller dålig?

Ylletröja med mönster från Vero Moda.. Bra eller dålig?

Randig lång tjocktröja från Gina. Bra eller dålig?

Haha ylletröja jag gjort själv länge sedan. Bra eller dålig?

Ylletröja från gina. Bra eller dålig?

 


Skolfotot haha!

Blev taggad på den här, och det är dagen innan skolfotot när jag och Emeliy väljer outfits. Haha!


Today is friday

Vaknade av att min hand hade somnat och hade världens ont när jag rörde på den, ni vet när foten har somnat? Handen är tio gånger värre, och det kunde inte sluta. Så kunde inte sova efter det. Nu är jag uppe, hemma från skolan. Who could guess? Och så är det fredag, åh! ..

inte världens piggaste på morgonen, ser ut som jag har afro


Nu ska jag sleepa

..Men först ska jag ta en liten ride på bollen och cykeln för att komma igång. Inte så bra för jag är lite sjuk, men ett måste! Pussar

Cus when I leave the night, I aint comin back

Min baby just nu!


Music Baby

Känner mig sjukare och sjukare för varje minut. Så det mest lugnande medlet för mig är musik, känner att nu när jag ska välja gymnasium så har musik en stor del av mig, som jag kanske borde andvända till något kul i framtiden? Som att skriva låtar, eller o.s.v? Kanske skulle bli kul, jag ska ju kanske gå med i skolkören.. fånigt, men en bra bit på vägen.

 


Utvecklingsamtal

Kom hem nyss, hade utvecklings samtal så jag satt i två timmar och väntade på att mamma skulle komma och att mitt samtal skulle börja halv fem. Satt där och ritade lite på.. ja.. eh, inget, men sen så kom några sexor, hur sköna som helst, han satt och gav mig komplimanger, how cute is that? Tjejerna var också urgulliga, fattar inte att jag tyckte jag var jättestor när jag var lika stor som de är nu.. pyttelilla!
Iallafall gick det superbra på samtalet, ingenting var fel denna gång!Så stolt över mig själv, så mamma blev lite i sådär smyg stolt så vi ska gå och kolla på vinterjackor snart, skulle endå fått en men nu lovar hon haha! Iallafall så åt vi sushi, och sen så gick jag ut med hunden med min "gå-ut-med-hunden" jacka (fjällräven) för ingen vill ha den då..mamma sa att jag skulle behålla den, så kan vi köpa en vid sidan av så är det där min gå ut med hunden jacka..





gotta rusa

Börjar om en kvart käkar just nu men hörs senare har utvecklingssamtal men efter det! lovilovi



Försöker..plugga..

..Men det funkar förstås inte. Kan inte koncentrera mig för jag tog en dusch och nu är jag hur pigg som helst. Förstås borde jag vara trött. Har inte ens öppnat boken, åh.. suck! Nu måste jag det så detta blir mitt sista inlägg. Ciao

BLEK!

Underhållning


Happy




My Boo



14-10-09

Jag kom precis hem, gick ut med hunden och har just nu Dixie i famnen när jag skriver detta inlägg. Min ring fastnade precis, har jag fått tjockare fingrar? Helt otroligt! Den bara fastnade, aldrig hänt förut. Ville bara inte av. Jaja! Det var inte det jag ville prata om, jag ska nu plugga och sen äta för att jag är vrålhungrig. Emeliy har från och med idag ett smeknamn: ROOOMPHHNISSE.. ;)
Hade också världens roligaste musiklektion, vi fick marsera ut därifrån och klappa händerna och dansa i hela korridoren. Helt sjukt! Jag hade tänkt att börja i skolkören för att få högre betyg. Skulle ni ha intresse av att höra mig sjunga? Oroa er inte, är ingen nybörjare..

Sliten efter en hel dag i skolan

Jag med min uppmärksamhetssökande bitch :) hon är allt söt hon..

Ser ni hur mycket utrymme hon tar? Haha!



Cassie

Godmorgon!

Peak

En överstor Peak har jag hemma i garderoben som jag andvände lite förra året. Och nu åker den väl på en liten stund iår också.. hatar det här med vinterjackor, alltid varit min svagaste punkt. Nu får jag sms att det snöar?

HÄRMA INTE MIN HALVFRISYR!!!


yeah

Gud vad det är kallt ute! Såg ni när det snöade imorse? Iallafall så har jag varit seg hela dagen idag, och senare så träffade jag Andreas, vi gick och fikade på café 60 och pluggade lite NO. Samt skrev ett brev om en kille "killerboy_1943" att han jobbar på naturkompaniet mittemot och har glasögon och brunt mysigt hår. Det finns en där som gör det, så vi var fjantigt noga..
Nu är jag hemma vill bara värma mig jag fryser så mycket! Måste hitta en vinterjacka, fjällräven kan det inte bli iallafall! Någon som är intresserad av en grön fjällräven xxs? Tror inte det.. men vill bara ha en vanlig svart jacka! Vad kräver man?


Forever<3


Mormortrosor

Nyss tagit en dusch och fräschat till mig lite. Har ont i halsen för jag frös så mycket ute idag för jag hade en sån tunn jacka idag så jag ska sätta på mig halsduk nu. Hoppas jag inte blir sjuk imorgon, för jag ligger lite efter nu när jag var borta en dag! Har prov på fredag och på torsdag. Hela tiden! Inte kul att gå i min skola, inte .. Börjar tidigt imorgon så ska nog bädda in mig i sängen nu. Godnatt hörs imorgon!



My style, Cassie Style

Stannade i skolan till klockan fem för att halva av min klass (i två grupper) redovisade pjäser om rasism. Själv gjorde jag provet för att min lärare tyckte att det var lättaste vägen till ett bra betyg, och det jag trodde skulle bli lätt för dramagrupperna verkade inte längre så lätt. Iallafall så var en av de bra! Seg efter denna dag så ska nog bara vila en stund och sedan vakna pigg till svenska hollywood fruar, inte sett de senaste tre gångerna (jag vet,visst?!?!? jag dör!) så äntligen ska jag se. Om det fortfarande kommer? Jag hoppas det?!
Idag hade jag även en ovanlig frisyr, eller en frisyr som jag inte brukar ha. Eller någonsin haft, och det är då en inspiration av Cassie, som har egentligen snaggat av andra delen som jag i viss del också vill göra men vågar absolut inte, så jag fäste ett hårspänne därbak, hade så smutsigt hår så det såg fixat ut fast det inte var det. Fick flera komplimanger för det och kände mig riktigt fin i det! Även fast jag hade min ful-dag..


stannar nog hemma ikväll

Stannade i skolan till klockan fem för att halva av min klass (i två grupper) redovisade pjäser om rasism. Själv gjorde jag provet för att min lärare tyckte att det var lättaste vägen till ett bra betyg, och det jag trodde skulle bli lätt för dramagrupperna verkade inte längre så lätt. Iallafall så var en av de bra! Seg efter denna dag så ska nog bara vila en stund och sedan vakna pigg till svenska hollywood fruar, inte sett de senaste tre gångerna (jag vet,visst?!?!? jag dör!) så äntligen ska jag se. Om det fortfarande kommer? Jag hoppas det?!
Idag hade jag även en ovanlig frisyr, eller en frisyr som jag inte brukar ha. Eller någonsin haft, och det är då en inspiration av Cassie, som har egentligen snaggat av andra delen som jag i viss del också vill göra men vågar absolut inte, så jag fäste ett hårspänne därbak, hade så smutsigt hår så det såg fixat ut fast det inte var det. Fick flera komplimanger för det och kände mig riktigt fin i det! Även fast jag hade min ful-dag..



Brittan

Halloj!

Jag har suttit och skrivit upp en hel Britney Spears uppsats känns det som. Som jag ju gjort, fattar inte hur jag ska kunna klara av att få det att låta som om det vore jag imorgon. Jag gör mitt bästa! Snart måste jag börja med SO-vg-mvg fortsätta på de.. Sen är det ju att vakna riktigt tidigt imorgon! Ciao Bellas.


Music makes me loose control


Sunshine

Stått och övat framför spegeln på danssteg och hur jag ska göra imorgon på dansen. Hoppas du klarar av det också min bebe Karin! Jag ska kanske följa med till göteborg i helgen med hennes återförening med maltagruppen, gud vad kul! Måste öva till Britney Spears tills imorgon kom jag på att det var! Och det går lite dåligt just nu!!

Hörs


Kan inte han sluta stalka mig?

Jag är helt ärligt för snäll för jag vill inte ha ett jävla peddo efter mig. Hur blockar man personer? Kan han bara inte fatta att han inte ska skriva till mig för snart kommer jag bli fucking sur...
Claes **** den 9 oktober kl. 13:43 Anmäl
holaaa:) vad händer till helgen sötis?

Corinna ****** **** den 9 oktober kl. 16:37
Sluta skriv till mig idiot, okej?

Claes ****den 10 oktober kl. 12:14 Anmäl
vad händer i helgen då ha en super helg!!!!

Corinna ****** ***** den 10 oktober kl. 12:58
kan inte du bara lyssna på mig? :S
bio

Claes **** den 11 oktober kl. 15:02 Anmäl
ok vad kul vad såg du för film sötis:) jag var ute festade på ett ställe
Jag är helt enkelt för snäll. Jag har tagit bort vänförfrågan flera gånger, men endå så fortsätter detta jävla pucko. Ni har nog också fått nog av den här gubben.


Youve been waiting so long im here to answer your call

Gud vad det regnar, riktigt kall regn också, obehagligt

Var ute och fikade med Karin på espressohouse åt en bulle och chailatte, ungefär det vanliga. Vi pratade lite, men Karin tog bilder hon laddar väl in de när hon är hemma. Iallafall så är jag inne i värmen nu! Måste plugga till SO vg-mvg delar tills imorgon, hann inte göra de förra gången så gör de på omprovstiden. Så måste jag öva på Britney Spears till draman, kom inte på någon annan att improvisera. Älskar henne endå!

Seg och trött!

Out!

Bara slapp outfit idag.

Ugs,jeans, vitt linne och skjorta

Osminkade sanning

E to the spresso House

Hellu my ladies! (and boys)

Jag vaknade ungefär nu (2) och väckt av Karin. Vi ska gå och fika i stan och prata lite så jag ska ta så mycket bilder som möiligt! Allt för er. Iallafall så hörs vi lite senare. Puso


Bilden tagen i somras!


Ny kategori, Musik


Saknat dig!!

Var ju på bion The Final Destination som jag inte förväntade mig vara bra. Har sett 2an innan så, den är läskig på ett sätt men endå så överdriven och dåligt gjord på ett annat sätt. Iallafall så var den så läskig att jag och Rosanna hoppade till ett par gånger. Efter så hade vi så segt så att vi gick ner till tunnelbanan och jag skulle ragga upp killar till henne, sånt där jag gör bäst att skämma ut mig själv! Iallafall så bytte vi tåg till tåg för jag inte hittade några, sen så satt det en kille på tunnelbanan. Han satt och läste en bok och vi satt och larvade oss "vad läser du för bok" Iallafall var det inte det jag ville komma till. När vi gick på perrongen på blå linjen mot akalla, så går vi och rosanna ber mig att fråga var en kille köpt sina byxor (de var fula som stryk) och jag går fram. "Var har du köpt dina byxor? - de är så himla fina" Han säger: "Ja men det är inte byxor det här... heheh (stolt) det är en overall!" då jag börjar garva och säger "Jahaaaa amen DÅÅÅ fattar jaag!!" och så har rosanna gått en bit bort för hon skrattar och jag hittar inte henne så jag står där själv och skäms. Så går vi en bit bort så sitter det tre andra killar, jag går fram och hälsar på de "hej jag heter anna och där är min kompis rosanna som tycker ni är skiiitsnygga" de typ generas alla för de är SÅ fula. Inne på tåget så sitter två afrikaner typ, jag frågar om han kan lära mig prata afrikanska. Hur mår du: BanNNNNgladessch, ja= WOW! nej= didin typ :P

Sen byter vi tåg i hallonbergen helt misslyckat och sitter där och skriker bangladesh till alla. Hittar ett tecken att leka gangster med o.s.v. På tåget möter vi på Martin,Josefine,Elias,Joel o.s.v en massa och sen åker vi hemåt.
Lite seg nu måste nog sova! Puss

Sötaste Rosanna, Missed you♥


Adios

Hellu :)

Jag har precis fixat mig klart, hade lite svårt att välja jacka men det fick bli det vanliga. stor halsduk och liten skinnjacka! Såååå.... stay safe.. ska möta Rosannis 19.00 så har ungefär en kvart på mig till. no stress! Hörs ikväll och har med mig mobilkameran.. puss

Jackan jag tänkte ha på mig..

Men fick bli detta


stora ugs på mig hehe

Yes..

Gud vad jag känner mig ofräsch! Men samtidigt stolt över att hela dagen gått åt att städa mitt rum, som nu är rent frn topp till tå. Sängen är bäddad, har tilloch med skrubbat golvet rent och tvättat och inget är dammigt i det här rummet inte, damsugit o.s.v Fint! Så nu ikväll ska jag bara ta det lugnt med Rosanna, gå på bio och sen kanske hitta på något med henne ifall vi får lust... ;) Hörs!

Trött och (ful) ofixad som fan!


Vaknat

Måste städa mitt rum och så sen senare ikväll blir det bio. Kollar på idolauditions på youtube för att Alex tvingar mig typ haha!

Han Mathias Siroiney är fan asduktig!


Vi kanske ska flytta.

Nu, nu är Pauline borta. Hon åkte halv elva imorse och det känns fortfarande inte verkligt. Jag kommer skriva till henne så ofta som jag kan, även hon ska skaffa blogg så jag hoppas hon verkligen uppdaterar för jag behöver ha någon tröst från england. Mamma vill även flytta, om inte till en annan lägenhet i stockholm så till london där storebrors flickvän bor eller kanske något annat.. något varmt land..

Bild från mitt förra rum, riktigt mysigt och minsta rummet jag bott i av alla mina lägenheter i livet.

Mitt nuvarande, skriv bordet

Det stora fönstret som börjar precis brevid skrivbordet

Från skrivbordet är min lilla gamla tv under åren och en stökig bokhylla

Andra delen av bokhyllan, de där bruna på golvet är stora kuddar längst väggen sedan har jag en mysig brun matta som leder till sängen.

Sedan leder det en gång där mina garderober är och min säng

VILL HA FÖRÄNDRING!

So long

Godnatt på er och sov så gott ska försöka göra ett par inlägg om dagarna så håll i er! Ska ta bilder med mobilen så snabbt jag kan. Imorgon kanske det lyder en "planerad" kväll, liksom bio!? jag tycker det låter riktigt bra! N ska jag sova.. Ciao, hörs imorgon



Nya pussy cat dolls? Riktigt bra låt iallafall!

Riktigt ful unge

Gissa vem det här är då? Såhär såg ju inte "den personen" ut hela tiden. Utan hade sin köttbulleperiod.. en liten tid.. som denna...men ser oftast lika hög ut i verkligheten som på denna bild

Three is the magic number

Hej! Länge sen! Hur är läget med er "alla" ...

Iallafall var kvällen riktigt seg, jag var med janice, sara,veronika, filip, agge och några och det är bara en sådan här kväll som inte får hända. Så vi glömmer det,iallafall är jag glad att jag är hemma. Synd att jag inte drog på festen hos Majken med Karin, inte bra inte bra. Jaja! Kom på att tänka, nu när Pauline åker iväg till england och flyttar dit imorgon klockan halv elva så tänkte jag på folk jag verkligen älskar och jag är så tacksam för att jag har min älskade lilla pussgurka Dixie, min mamma som är bara det bästa som finns och min bror som jag inte pratar med så mycket men varje gång vi gör har vi så nära kontakt och uppfostrats tillsammans. Ni är de enda jag har, jag skulle inte klara mig utan er. I love you

Världens bästa mamma<3

min ivriga hårboll<3

HAHA JAG I MIN TJOCKASTE TID HAHAHA, och min storebror.. sooo 80-talet


Change the world

Hejhej!

Inte kunnat skriva pluggat jättemycket, så idag hade vi matte provet och So. Så det gick sådär på SO det var lite svårt eftersom det är kryssfrågor men sedan att det är liknande svar men det är ett som är rätt, svårare än jag trodde! Matteprovet gick bättre. Efter skolan var jag med Menea och Jasmine kollade runt på stan och så. Nu är jag hemma ska möta upp Karin senare antagligen! PÖSS

New teeeeshirt

orkzr inte åker nu

Hellu babes

Ska snart åka iväg och möta Jasmine, 3 hours to go! Och då är min lady ett år äldre! Jag ska köpa en tårta.. bjuda henne på lite mat... hmm vad ska jag köpa till henne? Förslag?
Såhär ser jag iallafall ut. Duschade och sen Slängde jag på mig något bara


En trappa ner

Jäkla grannar jag har! Förbannade ungar som sitter och spelar på sin jä*la piano dagligen. Gissa vilken låt? Varje dag, varje natt, varje morgon. Så vaknar jag, kommer hem till, och lägger mig till titanic låten, my heart will go on. Visst är det en fin låt. Men inte orkar jag tjatas ut av den! Nu när vi väl är inne på den låten, så några dagar sedan satt jag på tunnelbanan på väg till en kompis och så var det en tom tunnelbana, då två riktigt kraftiga män som såg jätteläskiga ut och riktigt tuffa, de sätter sig på bänken bredvid mig. Jag försöker se allvarlig ut, då en av de plötsligt börjar sjunga "near, far wherever you are..." och fortsätter, med världens ljusaste,falskaste ton och helt seriös.. då jag inte vet vad jag ska göra för att jag är nära på att dö av skratt, jag tar fram mobilen, försöker tänka på något hemskt, bara ber att jag inte börjar skratta, jag får ont i magen när hans kompis börjar med, sätter på låten på mobilen, sedan ändrar låt till lugna favoriter, någon annan riktig fjolllåt. Jag tror inte jag haft så svårt till att låta bli att skratta NÅGONSIN!

Alla HAR väl sett titanic, underbaraste filmen skapad?


MIN ÄLSKLING FYLLER ÅR IMORGON!

Min bebe, mitt hjärta, min andra halva, en person som jag blev nära med väldigt lätt, som alltid får mig att skratta, som jag saknar när jag inte är med henne, min drog och födelsedagsbarnet! Fyller 15 år imorgon! Därför ska jag sova hos henne idag!


Jag hoppas jag aldrig förlorar dig, you and me baby!

Or did you?

...Förut red jag
...jag har varit rödhårig (färgat)
...jag blir väldigt lätt stressad och arg
...jag har haft två fiskar, anna och fantomen, som dog och vi spolade de i toaletten
.. jag hatar att lyssna på min röst i video/inspelning
... jag har dålig kontakt med min pappa men börjar få bra nu
.. jag har alltid önskat mig en stora/lillasyster
...min favoritfärg är svart och lila
...jag är dålig på att ljuga


Michael Jackson har ett spöke i sitt gamla hus..

Hej allihopa!

Sov till klockan tre och sen har jag suttit och pluggat lite. Var nämnligen inte i skolan idag, för jag är så sliten jag kunde verkligen inte komma upp imorse. Helt sjukt, helt utbränd för jag suttit sena kvällar och pluggat för fullt.. Men iallafall så har jag vilat så mycket jag kan idag och sedan komma till skolan imorgon och orka göra något. Spana in det här videoklippet, då de är i Michael Jacksons hus och man ser något därinne. Läskigt!


Dålig Uppdatering

Uschuschusch!

Gud vad jag är dålig. Ingen bra uppdatering idag alls. I ow you! Men jag har helt enkelt inte hunnit eller orkat alls.. Så det har inte blivit några händelser idag. Men kan dela ut lite slitna bilder direkt från sängen. Update.


Ken ring

Fastnat på hans låtar. Även fast jag inte gillar något svenskt, värst svensk hiphop, men han har en bra fling som man bara gillar. Hans låtar betyder något. Har suttit och kollat på tv och bara legat i sängen. Efter skolan var jag med Andreas vi kollade på lite jackor som han ska ha på sig till vinter, han är fan omöilig! Inte hittade vi en enda, eller så vågade han inte gilla något för jag skrattade åt alla. Men jag menade inget illa med att skratta, men det var bara sättet han reagerade.. jaja!

 

Kär i hans röst!<3


MEN LÄMNA MIG IFRED!

Claes ****den 3 oktober kl. 10:16 Anmäl
kan ses nån dag ?

Corinna ******* **** den 3 oktober kl. 15:28
NEJ!

Claes ***** den 4 oktober kl. 13:06 Anmäl
är du inte singel sötis?

Corinna ******* *****den 4 oktober kl. 16:37
Jo, men du är betydligt äldre. Så lägg ner!

Claes ***** den 5 oktober kl. 10:29 Anmäl
vad skall du med yngre då? är un g i sinnet du känner inte mig så utalar dig inte

Corinna****** **** den 5 oktober kl. 09:37
jag känner på mig att du är mycket äldre än 23! vad ska jag med dig till?

Claes ***** den 5 oktober kl. 18:39 Anmäl
nej då gumman lovar dig tycker du är jätte söt trevlig vill inte bråka med dig

Corinna ******* ***** den 5 oktober kl. 09:42
haha du känner inte ens mig? vad är det du vill egentligen!?



Hade iallafall tålamod mot denna kille men snart får det väl räcka att han skriver hela tiden.. han ser äldre ut än 23 kan jag lova..


Ingen bild i nyktrare tillstånd


Dancing queen

Hejhopp!

Jag har precis käkat och pratat med mami. Snart ska jag dra iväg till dansen som börjar 8 och slutar kvar över 9. Direkt när jag kommit hem måste jag plugga inför matteprovet imorgon!Samt göra klart Steinbecks uppsats nu!



dansklädsel

Chris Browns "comeback"

Lite besviken på hans nya låt, som var med i vakna med the voice imorse. Den hittar ni här, eller också under texten. De säger bara säger saker hela texten, och jag tycker inte att han ska komma så heavy med "rap" nu när han precis lyckats få en platta efter misshandeln av Rihanna. Djupt besviken, men man hör hans underbara röst den bara sjunger till. Har saknat den. Han är så sjukt snygg!


Godnattis

Nu har jag pluggat klart, eller inte klart och klart men klockan är ju faktiskt ett och jag har skola imorgon. får sova typ drygt fem timmar för jag ska duscha imorgon!


Pluggat

Hittils har jag pluggat matte. Det gick grymt bra, kunde allt ganska bra men hade Elin som hjälp (min mentor, inte i skolan utan utanför) vi satt i statsbiblioteket och pluggade sen klockan 1 till fyra. Så det var ganska länge faktiskt!
Nu ska jag äta middag sen ska jag fortsätta, med So.. No...Hemkunskap...Svenska...o.s.v.. snark.

det jag hade på mig dit, svart,svart,svart och mysdräkt bara



Upptagen!

Tjenare!

Jag har så mycket att plugga idag så det inte är sant. Vaknade nyss och kom på att jag ska möta Elin snart, helt otroligt hur jag hoppade upp. Har sovit med värsta lagret av tröjor för jag frös så mycket inatt. Riktigt mysigt med varmt under täcket (eller under mina 3 täcken som jag har).

Göra idag:


Möta Elin och plugga matte, prov på tisdag

Åka hem, göra SO-frågorna, prov på fredag

Läsa NO-boken och göra uppgifterna,(även rapporten) prov nästa fredag

Hitta bättre recept till hemkunskapen, till på måndag(imorgon)

Läsa klart Svenska boken, Möss och män och göra klart frågorna, tills imorgon

Ni ser väl att jag är helt upptagen idag? Stressad som fan! MÅSTE göra allt detta idag. Kommer nog sova bra inatt pga mina trötta ögon! Ingen data idag har jag bestämt.Så vi hörs kanske ikväll!


Jag har märken på haken p.g.a min hand så har text på hakan! haha

Kolla vilken läxhög? ååh!!..


Hey

Vad det står på min hand: Jag hatar Nicklas( på hans hand står det jag älskar corinna ) hehe, och 112! Som betyder att andreas skulle hjälpa mig för att två av killarna var jobbiga haha!

innan jag åkte, sliten

Kommit tillbaka: trött!

Vad ska man ha på sig?



HELP ME!!

Noodletime

Min middag fick bli nudlar denna gång! Smaklig måltid!


Jag ser inga kommentarer!

Jag har ju så att jag måste acceptera för att ni ska kunna se kommentarerna. Men nu ser det ut som att jag inte kommer kunna acceptera för att kommentarerluckan är avstängd! :O

Äckelgubbe

Den där snubben jag snackade om någon dag sen? Han slutar verkligen inte skriva! Han skriver på wall, han skriver mest på "meddelande". Det är så störande, att han inte fattar! Det är så kul att se vad han skriver, men samt så irriterande och vill bara slå honom med en hockeyklubba rakt i näsan.

Claes ***** den 1 oktober kl. 12:01
hej corinna vad snygg dui är på dina bilder gillar din figur är du singel? är en trevlig socail skåning bor i sthlm är halv latino berätta lite om dig?

Corinna ****** ******den 1 oktober kl. 17:03
Hur gammal är du, typ 30?

Claes *****den 2 oktober kl. 10:13
23 sötis vad gör du i helgen då

Corinna ****** ******den 3 oktober kl. 00:27
men inget!

Claes *****den 3 oktober kl. 10:16
kan ses nån dag ?

Corinna ****** *****den 3 oktober kl. 06:28

NEJ!

Om han skriver en gång till kommer jag lacka ur och inte leka såhär snäll.

Tonight is gonna be a goooood night

Blivit lite uppdateringar. Men iallafall så sov jag hos Tess och vi somnade på soffan till Down with love och början av Mean Girls. Sen imorse så mötte jag upp Elin, vi kollade runt på stan, gick och fikade och då fick jag panik och ville ha en brun halsduk. För jag länge strävat efter en sån, så jag letade överallt, kom inte ihåg var jag sett den, sista affären var H&m där jag blev deppig för jag inte hittade den, men sen så såg jag den och jag hoppade av glädje! Regnet var irriterande så vi åkte hem båda två. Ska städa rummet nu sen ska jag ut och möta Karin (och amanda?)
Pusshej

Kolla inte på mig, sliten, utan på halsduken. haha olika färger på håret. hårfärgen räckte antagligen inte enda ner

Såhär såg jag ut igår, tublinne, med grå kjol över, Tights, converse och skinnjacka

helt drogad blick, men tagen nyss på det jag hade på mig igår, eftersom jag sov övero ch inte hade någon ombyte!.. ofräscht..

Sova hos Tess

Nämen tjena på er alla!

Kom nyss hem till Tess, segaste kvällen ever vill inte ens nämna. Slut på pengar på mobilen, skulle dragit med martin på k.. men sen blev det inget med det för jag skulle endå sova hos tess och hon pallade inte. Så vi drog till Johanna sen så åkte vi hem. När vi var nere i akallalinjen (för skojs skull typiskt oss) på fridhemsplan så skulle vi se hur många som gav oss blickar, det var så kul hur många det var vi började asgarva.. Helt random saker vi kan komma på. Men nu ska vi kolla på Mean Girls. SO LONG! Thats like soooo Fetch?

Friday every day

Hey honey's!

Kom hem nyss, var och åt med mamma på hardrock café sen så gick vi till systembolaget för att köpa FETT med sprit. Haha, kom väldigt försent imorse så missade i princip halva dagen. Men annars ska jag typ sova hos Tess ikväll vara med Martin och de kanske.. MÅSTE ÄVEN TRÄFFA SAKNADE AMANDA JANICE O.S.V<3Får se! PUSI

Dagens Loook


Jag är vaken..

.. även fast jag borde lägga mig. Min sömn om nätterna är alldeles för kort, lägga sig ett och vakna sex är en NO GO känner jag nu för tiden när jag somnar på bussen på väg hem :P Har iallafall målat mina naglar fräscha och pluggat lite SO nu ska jag skutta i säng! Godnatt på er alla♥


Ehh..

Okej jag erkänner. Jag börjar plugga... NU.
Godnatt efter de!

Håller ögonen öppna

Sexyass ska plugga

Känner mig så grymt snygg just nu (inte).. Och ska nog nu börja plugga som jag skulle gjort för länge sedan! Men bättre än aldrig. Bjuder på lite osminkade bilder från fuldagen jag haft idag..

Soo daaamn hot... hahahhahahahahaha

simple


Draft: Okt. 1, 2009


This False Love..


I miss what we had, even if it did take a long time but lasted like a minute.


Snack om självförtroende

Idag så när jag och Ellinor satt i uppis satt vi och pratade om hur vi ser ut. När ellinor säger att hon vill ha större läppar, då jag säger att det vill jag med. När hon säger att hon vill ha större bröst säger jag att jag har olika profiler från olika håll. Då vår kära Hanna som är personal i uppis börjar rabbla upp saker vi ska vara nöjda med.
(Hanna) - Ja men Corinna.. vad ÄR du nöjd med?
(Jag) - Ehh... mina ögon?
(Hanna) - Okej, Ellinor.. Du då?
(Ellinor) - Eee...
(Hanna) - Dina ögon är jättefina och stora de verkligen lyser. Något mer Corinna?Du har ju jättefint hår!
(Jag) - Neej! Alltså ögon spelar ju liksom ingen roll..Som om hår gör det?
(Ellinor) - Vill ha större bröst
(Jag) - Jag med! Kolla.. komplex!
(Hanna) - Amen jag vill ha längre hår...(försöker fortsätta)
(Ellinor) - SKAFFA LÖSHÅR DÅ!! DET ÄR JU LÖSNING?
(Hanna) - Jag vill ha mindre näsa, jag vill göra fettsugning jag vill..
(Jag) - vill du göra din lilltå mindre?
(Efter det börjar vi mäta tår! Haha vi är sjuka och oseriösa.. vi börjar skoja och Hanna försöker få oss att inse att vi faktiskt inte är fulast i världen. Så då börjar vi puta med tuttarna och håna varandra.. haha)

Vad är ni nöjda med, med er själva? Jag skulle nog säga.. förutom ögon och hår för det känner jag inte räknas. Min näsa är ju inte enorm och inte så liten. Får väl vänja mig att jag måste välja ut något. Vet inget annat.Haha!

Smink döljer ju inte allt..


Jag saknar dig, varför ska vi bråka?

 

Och varför ska jag ha känslor kvar för dig för..

Facebook

Claes ****** den 1 oktober kl. 12:01
hej corinna vad snygg dui är på dina bilder gillar din figur är du singel? är en trevlig socail skåning bor i sthlm är halv latino berätta lite om dig?

Corinna ****** *******den 1 oktober kl. 08:03
Hur gammal är du, typ 30?

Jag fattar inte vad det är med killar/gubbar som addar unga tjejer, skriver helt obetydliga saker. Tror ni fan att vi bryr oss om ni tycker att vi är sexiga o.s.v? jag blir så äcklad av dessa. Hahahaha de skämmer bara ut sig. Herregud. Borde det inte finnas åldersgräns för sånahär?!

Me,me and me

Update: Tog lite nya bilder idag. Mitt hår har blivit längre! Min bebis har jag myst med.

Kom försent till skolan så jag missade svenskalektionen, sen så missade jag gympan även så jag satt i uppis med ellinor. Sen skulle vi ha språk, men den hade vi håltimma på. Så vi satt ännu mer i uppis, så var det bara en lektion kvar för mig, engelska. Sedan var dagen slut för mig, jag och Jasmine åkte till slussen till mcdonalds och där åt hon och sen åkte jag hem. Nu sitter jag och tar det lugnt, lyssnar på musik och ska snart plugga!



RSS 2.0