Godnatt!

Pluggar NO nu. Ska lägga mig i sängen snart och snacka med en kompis tills jag somnar. Vilket kommer ske snart känner jag på mig. Orkar inte att jag har två prover imorgon.


Bjussar på en gammal bild
Kommer ihåg att vi lagade mackorna i ugnen men åt inget. Bra på bild iallafall?


Älskar låtarna<3



Har alltid älskat dessa låtar något speciellt,
de sätter sig. Man tänker. Man smälter. Man fastnar.


Dancing queen

När jag skrivit inlägget innan så la jag mig direkt. Sov ut och sen när jag vaknade väntade jag på att mamma skulle komma hem med mitt busskort som hon skulle laddat på påvägen till stan, vilket hon gjort, vilken tur. Men på dansen var jag väldigt seg, det var Karin också. Annars brukar vi flamsa runt jag brukar skratta och dansa lite knasigt för att liva upp stämningen. Men nu var det bara att följa john (daniel)!

Min man

Vad tycker ni om Chris Browns nya låt? (Är den ny förresten? Eller ligger jag bara efter? hehe..) Jag älskar honom, helt ärligt med grunden av mitt hjärta. Men även fast han är min man, och Cassie är snyggaste tjejen på jorden så gillar jag inte låten sådär jättemycket eller videon. Eller vad tycker ni? Am I totally out? Älskar hennes hår förresten.. provat så några gånger ju... dig it?






Ciara's style, my style


Min helg

Saknat mig? :) Jag är tillbaka! Har iallafall varit lite för upptagen för att blogga i helgen. I fredags var jag med mina guuurls hos Agnes som hade tjejmiddag, blev en mycket stressig kväll och jag tror jag har redan skrivit ett inlägg om det? Iallafall finns det bilder från det här under. På lördagen träffade jag Natta,Mickan,Rebecca och vi åkte till min vän Petter som hade en egen hyr-lägenhet där vi festade med skåningar och härliga människor! Vissa iallafall.. Sen igår träffade jag Noah i dimman, vi åkte och käkade, sen mötte vi Milad och sen åkte Noah för att kolla på matchen så jag och Mille åkte hem. Jag mötte Olivia i min klass och sen sov vi här. Skön dag! Men idag har inte varit lika skön.. vi hade omprov båda så vi åkte härifrån 7 och vi började vår kampsport på friluftsdagen klockan kvart i 10. Det var sjukt jobbigt där! Jag är helt slut...Puss


Olivia och jag gör fulaste grimascherna vi kan

Vet inte vad jag gör men Johanna var fin iallafall <3

Jag, Feli, Agnes och Olivis

Amanda och jag, hemsk bild på mig men en av våra få bilder tillsammans! <3

Olivia och Veronika!

Janice, Amanda, Tess

Haha, vackra Felicia och Janice

Therese och Johanna

Älsklingar!

Jag älskar bilden hahaha

Vackra tjejer. Vad håller jag på med i bakgrunden? (Drev iförsej!)

Haha, när man har tråkigt ska man ha kul. Johanna visar rööömpan!

Jag har saknat er <3

Vi har kul tillsammans!

Kvinnan för kvällen! Och en galen apa i bakgrunden.

Aldrig sett en roligare bild. Jag var tvungen för jag hittade den! :P

Jag skulle gå :(


Face & Outfit





Festkväll hemma hos Petter. Nice brudar! Natta,rebecca,melody,mickan och alla andra! thankYA! puss

Lady Gaga & Beyonce


Kollade på denna video nyss. Igår sa en kille till mig och jag fick höra en låt och han tyckte den var bra. Tänkte inte på det då. Men nu när jag lyssnade på radio, jag tänkte att shit först lät den som Lady Gaga sen resten lät som Beyonce. Och det är sant! De två tillsammans? Beyonce är så mycket bättre. Såklart hon är, det är därför hon är med mer också. Lady Gaga fick knappt vara med och när hon var väl med sög hon. Låten tycker jag SÖG,men videon var cool. Vad tyckte ni?


Thats my name.

Vi får se hur det blir ikväll. Måste iallafall släppa ut min hund nu jag tycker synd om henne. Vi hörs lite senare ikväll! All my love ♥

(Brist på bilder eftersom min kamera hackar)

Crazy night


Hej! Igår var det rätt stressigt. Skolan först, sen drog jag med Emeliy till stan för att möta Nico. Sen åkte jag hem, fixade mig. Åkte och mötte Olivia och tågen gick såååå segt! Gröna linjen alltså, två stationer tog säkert en halvtimma, sen kom vi till slussen. Skulle möta Felix, väntade i en timme, vi hade brottom till Agnes tjejmiddag, men han dök aldrig upp (det hände lite grejer) Vi åkte till t-cen för att möta Felicia, där mötte jag Emeliy snabbt och gav pengar. Åkte till Agnes, där Jasmine,Janice,Amanda,Agnes,Tess,Veronica, Olivia, Felicia, Johanna var.. Vi hade lite kul, sen åkte jag med stormfart mot bagis, men jag råkade ta fel tunnelbana, skulle nämnligen möta Menea,Sandra,Emeliy,Emma och Linda. Så åkte jag lättelänge, klockan var typ 10 då. Så när jag sa att jag var vid Sockenplan ringde emeliy mig och skrek att det var fel så jag hoppade av och så väntade jag på nästa tåg i 20 MINUTER!? Träffade även på killarna som bärde ut mig ur tåget förra helgen. Så mötte jag upp the drunkies, vi hade skitkul, åkte tåg hit och dit vi åkte till farsta men emma och linda var sega ner för trapporna då stängdes dörrarna till t-banan och vi garvade ihjäl. Vi sjöng på tåget och massa flabbigt. Sen kissade jag och Sandra nerför en trottoar. Yeye ska inte säga för mycket. Vi åkte till bagis där träffade vi massa folk. Klockan hann bli 1 och jag åkte hem hann inte göra något. Alltså vi skulle på fest i vällingby efter att ha förkrökat hos Emeliy. Men jag hann ej. Fett synd. Så det blir " efterfest " idag!

Mycket bilder.. lite text!

Hej! Är med Olivia just nu. Vi skulle plugga No men det går inte så bra.. hehehehehehe







Just det glömde skriva att jag köpte en tröja från h&m för 249 :- Puss!!

Del 2

 

 


Put och tjut




HAHA INTE VACKERT! Nästa.


Hej!

(inlägget låg i utkasten, skrev detta inlägg innan den under alltså!!!)

Hemma nu. Jag åkte till kista med Rohaid och Alex, skulle leta efter en klänning jag ville ha men de var slut! =( Jag åkte till t-centralen till Elins jobb och pluggade och somnade ett tag. Sen åkte jag och träffade mina älsklingar Olivia och Jasmine =) Vi åt ute, åt nudlar och sen så luffade med tåget sen åkte jag och Jasmine till mig och nu sitter vi här. Hon håller på med Dixie som vanligt. En sak: TA INTE MED JASSAN HEM OM DU HAR HUND!TORTYR! Dixie kom kom kom lek kom kom åååh du e sååååå sööööt koooom... lalala... o.s.v.

Dixie nyduschad, slit!

Yes, nu är dixie mycket smalare. Visste inte att hon var smal, under allt päls. YES säger jag bara! Min hund var inte fet. nananana vad var det jag sa? Iallafall så tappar hon hår för hon ska byta till vinterpäls. Så vi klippte av en massa och duschade bort bajset i hennes rumpa, mums! Middag!


Beautiful!

Godnatt!


Redroom-mo(o)rder

Hej!

Satt och knarkade min favoritlåt som jag också, (äntligen) har på min mobil nu! Nämnligen Russian Rolette - Rihanna, den är så döende bra men det är inte bra att jag lyssnar för mycket på den för då tröttnar jag. Never ever ska jag göra det. Imorgon tänkte jag eller jag är väl tvungen att träffa Felix, hade lovat Jasmine också att följa med en liten snurra runt. Senare ska jag möta Elin och plugga plugga plugga!!!!!!!!! Det är allt vi gör, alltid. Såååå... vi hörs imorgon, med ett videoinlägg maybe? 


Totally happy!!!

Hello!

Jag är superglad just nu! Min kompis Natta, som jag hängde med senast förra vintern (fatta, ett år sedan nu!!!!) vi hade iallafall jättekul under de där veckorna. Minnen det. Så skaffar hon blogg igen! Alltså senast vi var med varandra var då hon avslutade med bloggen, alltså exakt ett år sedan om några månader. Iallafall ska jag sluta babbla och säga att ni kommer njuta av detta. Och det kommer jag med!


Yes..

Jag måste ha den rosa klänningen jag la undan idag! Men det var tills idag.. fan att jag inte köpte den. Tänk om den inte finns kvar imorgon? * panik * !!!!!!!!!!

FAN VAD SEG INTERNET

Men fortfarande går allt lite snabbare när jag ser min drömman <3 ÅH JAG ÄR KÄR! HAN ÄR BARA 16? Eller fyller 17 antagligen? BARA DET IALLAFALL! Och han är SINGEL! ÅH!!!! Tro mig, jag är en säker källa, googlat allt hära..

Var det bara jag som smälte för det här inne på biografen?

Shoppingmainiac

Faaan vad seg internet är!

Hemma från Kista nu! Såklart kollar jag in kissie,dissie och pussie innan jag skriver ett blogginlägg! Jag skoja. Usch nu ska jag inte vara dum, jag har iallafall varit och shoppat lite! Japp, det jag behövde, igen, duuh... jag har ju blivit smart-shopper nu!? Nu tar vi allt från början igen. Jag var i skolan, kom i tid till matteprovet, Jihu! One point to me, brukar alltid komma försent... Iallafall trodde jag att matteprovet gick bra, det gick ju sen som det gick när han såg sådär besviken ut när han kollar på mitt prov. Efter skolan drog jag och Olivia till franska skolan och jag lämnade ett par saker till min kompis. Efter så mötte vi Nicole och Emeliy, på plattan var det så kul för vi skulle göra en grej *private*hihi iallafall så står vi där och väntar på att emeliy och olivia ska komma tillbaka för de mötte emeliys mamma, så säger jag: "huh, bra att jag aldrig hängde här iallafall" då nicole pustar ut: Jag med!! Jag brukade hänga exakt där... Då jag dör av garv. Hon är anti-fjortis och hon erkände!! Fast hon hörde ju fel.

Sen mötte vi E och O och gick och åt i kungshallarna. De åt nudlar som jag brukar också, men var riktigt sugen på tacos, så jag och Olivia tog tacos. Ointressant. När Olivia och Emeliy gick på toa gick jag och Nicole ut och väntade igen, så såg vi någon vi kände igen, jo en (X nämner inte hennes namn nu) kompis ex! Eller ex och ex, han är lite äldre och modell för Calvin Klein! Iallafall så känner vi igen honom, eller nicole gör, vi har sett bara 2 foton på han men för nicoles sinne räcker det. Vi får panik och ringer X och hon säger att vi ska göra något, såklart så ska vi skämma ut oss. Nicole frågar om en grej och han vänder sig om då hon ba: " ursäkta, jag känner igen dig jättemycket, vad heter du?" Så står jag där brevid och iförsig dreglar typ. Han säger: "x" och då börjar nicole ASGARVA som hon alltid gör när hon blir nervös. Så jag står kvar och huuuuur skämmigt är inte det?!?! vi kutar därifrån, eller jag springer efter nicole för att han säger: "vadårå, är det något fel med det?" haha fast det är bara för att nicole garvar. Så går vi bakom hörnet, så när vi ska gå igen för o möta E och O så ser vi de igen då vi KUTAR åt andra hållet. Hur pinsamt som helst. Möter sedan Karin och vi åker till kista centrum. Fick hem jeans för 500:- och skor för 500:- Perfekt!


10-12 cm klack Svarta med dragkedja!

Skinny jeans strl 25

 

Fyndade i garderoben lite:


Ingen av de här är använda utanför huset.

Paljett-top H&m, Keeper or a weeper?

Från N.Y Keeper or a weeper?

Volangklänning i marinblått, jag har någon skum kärlek för den men kommer kanske inte tycka det lika mycket när jag går utanför dörren. Håller ni med mig eller inte? K eller W?


Godnight

Buu för matte. Så mycket dåligt och tråkigt är det att jag gick och tog en powernap som blev väldigt lång medans jag egentligen skulle varit och sovit. Fick jättegulliga sms medans jag sov iallafall. Blev alldeles glad. Ligger och kollar på 2 1/2 men nu sen ska jag sova.Godnatt!




Girl you know you better watch out

Jag ska nu ut och promenera en sväng med mig själv(och min hund).
Jag behöver reda ut en del saker och just nu är det helt tomt i huvet.

Stressshopp!

Hej!

känns som att hela dagen flygit iväg. Och har dans om 6 minuter. Såklart ska jag inte på den nu när jag har matteprov men det känns så sorgligt för jag verkligen älskar den där dansen! Jag kom till skolan 10.25 FÖR ATT JAG TRODDE VI BÖRJADE DÅ, jag trodde så mycket på mig själv att jag inte kollade på schemat. Vet inte vad som gick fel i mitt huvud, missade då språket för det var 9.25 vi började alltså.. Hur kunde jag ha så fel? Så kom jag till skolan och gick runt i alla klassrum och blev helt förvirrad då jag ringde emeliy och hon sa att vi hade svenska. Kom dit och jag och Olivia spelade romeo & juliet, lunch, helt frånvarande för att jag var så borta på något sätt, sedan var det NO där jag gick och mötte Vera för hon skulle ha sitt smink. Sedan var det SO-redovisning, och ja... jag SÖG! Läste direkt ifrån och hackade, det var en total mardröm. Måste verkligen få bra på Andra världskriget!

Efter skolan åkte jag in till stan, själv, köpte en skinnjacka, lite dumt nu när det blir vinter men kände ett sug, från Zara, en mysig ylletröja från Gina och 2 tights, det jag behövde alltså. Men imorgon gäller impulsshopping!!!! Åt också sushi med mamma i stan. Mys.



Totalsumma för min shopping: 1057:-
Skinnis: 559 :- Yllis: 349:- Tightsx2: 149:-

Brutala bilder på en orange jag! Ps. Har ni förslag på några butiker förutom typ Gina, H&m Zara och Bikbok m.fl. ?



Plugga,plugga..ZZzZz

Finns det något värre? Inte när man är så skoltrött som jag. Har iallafall gjort klart SO-redovisningen så jag tror jag är redo inför imorgon. Känns skönt att få bort det. Hann städa lite här också och det känns fräscht. Öppnade fönstret för första gången, för det är så kallt ute har jag inte vågat men nu får man in lite luft härinne iallafall. Instängt är vad det har varit. Lyssnar på detta:


Change me - Keri Hilson ft. Akon



A la natural.


Girls,girls,girls..

Hittade denna hos Dollyblond.
Lite väl chockande, hur gamla är de, 5?
Oh, duktiga är de! Inge snack om det! Men rörelserna och kläderna? Kinky?


Imorgon = planerad

Hej! Sitter och FÖRSÖKER plugga men mamma ska SÅKLART höja ljudet och precis lyssna på musik, eller höga videos eller vadsomhelst som hon inte vanligt gör annars. TYPISKT!!! Jag ska iallafall skriva om texten på första världskriget i västfronten, någon som skrivit om det som vill hjälpa mig på vägen? Hihi... Sen ska jag plugga på matte. Jag längtar till imorgon, för ni vet att jag inte shoppat på jättelänge ju?! Imorgon ska ni få se! Jag har försökt liksom "använda" mina gamla kläder som funnits där i garderoben, men nu börjar jag bli deprimerad. Första saken efter skolan: Okej förutom att möta amanda, SHOPPA!! Sen blir det dans på kvällen. Puss!


Från i Fredags. Boring. I know.


No comments

Hello! Jag borde plugga, har So-redovisning imorgon, om vad(?) hehe. Iallafall ska jag ta reda på det och jag ska verkligen vara bra imorgon för det behöver jag verkligen! Iallafall så har jag också matteprov på tisdag, som jag verkligen MÅSTE få bra på. Så jag ska inte sitta och slösa min dag åt att skriva detta inlägg. Puss


Min boo fick en liten säng av mig för hon var sjuk, x antal dagar sedan
Helt lost

Just idag. Ser ut som the grudge tjejen.. kul

Klockan är..??

Update: Mår feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttt illa.... kan det bli värre??? =( Bett mamma laga kladdkaka. Jag är helt kallsvettig. Usch. Blä. Fy, borde räkna matte.

Igår, lång text, om du vill läsa. Läs.

Herrejessus för igår säger jag bara!
För det första så åkte jag och mamma till mariatorget för att kolla på lägenhet klockan 4, som var riktigt mysig och riktigt läskigt nära Olivia. Jag gillade den men mamma var lite mer tveksam fastän hon gillade området, sedan skyndade jag mig för att möta upp Karin och Vera vid t-centralen, de hade hämtat ut biljetterna till New Moon nämligen, så jag satt vid perrongen på en bänk och väntade, då en kille brevid mig, alltså jag satt i mitten av den där långa bänken och han satt vid kanten och några andra killar satt vid andra kanten, så märker jag att när jag kollar åt den där ensama mannens håll så rycker han till och typ fräser. Så jag blir lite förvirrad och jag slutar kolla ditåt, medans samtidigt ur konstig anledning börjar tänka på att vad skulle jag göra ifall han skulle komma nämre? Och vad var det han gjorde just då? Jo! Han glider in mot mig och puttar in mig in i de andra killarna, som han inte känner, eller liksom glider på bänken, då jag skriker vad håller du på med? men han bara kollar blygt, eller sådär konstigt och bara fortsätter som ingenting. Sen möter jag upp Vera och Karin, vi åker till Ropsten och väntar på Kattis och Nanna sen möter vi några mer och sen tar vi bussen till bion på lidingö och kollar på newmoon. Jag och Karin tänder på Jacob, så himla sexig! Men tummen ner för Edward. Efter bion skyndar vi oss till bussen och på bussen möter vi upp Alexandra, vi åker till Vera och vissa byter om till andra kläder och sminkar sig. Sen åker vi till Sticklinge, långt åt h*lvetet! Möter samt Bea på bussen som bor där men hon skulle inte på festen hos Michaela. Vi drar dit och när vi ska komma ut ur hennes rum så kommer det någon brud och någon citronsur kille och börjar gagga mot oss "är ni verkligen bjudna?" - "Fick de ens ta med så många?" - "grejen är att det kommer så många senare" Men ingen av de var ägaren, så vi stod kvar men hade ingen lust heller för de två surpupporna, så vi bad Vera komma och då hade det blivit ett missförstånd men sen kom den där sura bruden och bara fräste mot oss "det är ju inte kul att vara på en fest utan att vara bjuden" jag ville helt ärligt SPOTTA bruden i ansiktet, men ägaren var jättesnäll och det hade blivit missförstånd och som de sa, wow vad mycket mer folk det kom! Först var jag Karin och Alexandra jätteotaggade, efter det där kände vi oss inte riktigt välkomna, men det fixade sig snart, det var någon hyperkille där som var så energifull så han fick en att skratta och det var då vi började dansa mot låtarna, och jag vet inte vad som hände men plötsligt var jag i toaletten och såg en massa killar i ett bastu och sjunga "Vi vill se Olle strippa, vi vill se Olle strippa" då jag stod utanför och skrek "Jag vill se Karin strippa jag vill se Karin strippa".

Mötte på en massa roliga människor, en jättegullig bög som jag var emot först för han hade gett mig värsta snea blicken haha men vi pratade och hade jättekul efter. Sen gick jag och Karin upp till köket och det fanns öl under bordet, vi visste inte vems det var och ifall de övergivit de. vi tänkte bara, åh! 2 öl. Såklart tog vi de, inte visste vi? Hoppas de inte blir efterlysta eller något. Iallafall snart var det tid för mig att dra hem. Skulle egentligen sovit hos Vera och det var jätteplanerat men sen ringde mamma mig att dra hem omedelbart, jag drog med Alexandra, det var evigt långa trappor ner för hennes tomt och det var sååååå svårt att gå i klackskor!

Vi skyndade oss till bussen iallafall och där längst bak var det fyra killar, låt mig minnas, en sa att han hette typ marcobenko eller något men jag kommer bara ihåg det för jag sa mark och bänk hela tiden. Kommer dock inte ihåg hans förnamn, sedan var det greken som hette malte, jag kallade honom greken. Simon som hade superminne och kom ihåg allt jag sa även fast jag inte kom ihåg det själv. Sedan fanns det the leftover, victor tror jag han hette? Iallafall gav jag honom 6 bitchslaps. Iallafall när vi satt där, först var alexandra med, men sedan, aj aj illa så gick hon av och jag var med de några stationer till, och det typ böna och bad för att jag skulle följa med till danderyd på fest. jag sa såklart nej, men de blev lite jobbiga, och klängde och hängde och märkte tilloch med att de tagit mina 2 öl ur min väska. hoppas inget annat.
Så gick vi till tunnelbanan för att åka in mot t-centralen, jag hade klackskor på mig, jättesvårt att gå. De följde med, och vi satt på tåget som vanligt och sen när de skulle av vid östermalmstorg sa jag hejdå och de vägrade, så de BÄRDE UT MIG UR TÅGET. och jag vägrade röra mig från den där bänken för jag nu missade tåget. Så jag satt där tills nästa tåg och bad Noah ringa mig min nödräddare. Det hjälpte att snacka med honom, men gud vad jag var kissnödig när jag kom hem. Ett mirakel att jag ens kom hem. Kommer inte ihåg bussresan. Haha!
Men endå var det en rolig kväll. Tillslut. Bara hade en äcklig smak i munnen nyss när jag vaknade.




Feel crap

Hej*! Der bästan är inte att skriva just  nu! FÖr att jag inte könner mig riktigt bst. Jag ligger i sängen med min hund nömnlgen jag skulle soa hos vera mende blev inte så... jag var på fes i lidingö ni får veta alla vetadjker imorgon snackat med noah nu mårbättre av det. puss! aldirg mått såhär dåligt.


Update


Update. Just nu. Jag har lera i ansiktet, även jag kan få dålig hy ibland. Jag vet? Det händer bara inte! Och jag som inte sköter min hy alls... de va liksom på tiden? Så nu ska jag börja sköta den... yes.... you heard me, JAG!?!?!?! knäppt..

Fridaynight

Hej och hopp! Känner mig fräsch och allt man kan vara på positiva delen..... eller gör jag? Jag sitter iallafall i mitt kök nu, helt sliten och bara kaosat in med hundgodis till dixie och hon blir helt tokig och står och äter jättemycket och blir tjock, det gillar vi =) För jag är på gott humör för jag hittade en lussebulle mamma hade köpt till mig och det fanns mjölk, tummen upp! Jag var med Noah-(toa) nyss, vi gick runt på SÖDER och hade det skoj... Innan det var jag i skolan först, men sen efter skolan åkte jag till liljeholmen där jag mötte olivis sen drog vi hem till mig, efter det till mcdonalds, efter det hem till henne för att hämta grejer efter det till nico. Segaste placet att vara på en fredagkväll helt ärligt, vad tänkte jag med alltså? Drog därifrån själv sen till odenplan och mötte mimmi och bella.Toapaus i 5 sek skriver snart. Sen åkte vi till nacka. Jag åkte direkt tillbaka när jag insåg att jag inte skulle komma därifrån senare för det la i h*lvetets HÅLA!!!! Åkte direkt tillbaka bussen tillbaka och mötte Noa. Japp, min kväll. Imorgon kommer bli garanterat mer planerad och lyckad. Thank GOD!
(snart bilder)

Jag när jag äter lussebulle och dricker mjölk.
OMG jag blir nästan kåt på mig själv.


Är med Oliven

Min haffpolare är här och vi håller på att BÖRJA....LÅNGSAMT...........FIXA OSS.....men inte än. Casual idag med grå jeans, randig stor tröja, brun halsduk, mössa, väska, converse och ett leende på läpparna.

denna smurf.


Mi amore

Sitter och pluggar, jag tror jag har valt vilket gymnasium. Antingen Jensen norra, bara för det var en snygg kille som väglädde mig och småcharmade in mig där.. (alltså också fick gymnasiet att låta toppen) och mediagymnasiet. (Då vill jag alltså ha INRIKTNINGEN: JOURNALISTIK, eller estetisk men har inte kollat riktigt noggrant än..)Är det någon som går på det sistnämnda? Isåfall skulle jag jättegärna vilja ha era åsikter =) ♥ Träffade på många kompisar som stod och skulle hålla för sin skola för jag umgås med äldre men inte så lika många som är jämngamla, men iallafall rättså. Sitter och pluggar matte och mina ögon vill falla ut. Hoppas inte vi har redovisningen imorgon. Isåfall kommer det bli kaos! Vad gör ni denna kväll?
Det blir väl för mycket egobilder nu när jag inte har en kamera.. eller jo, men bara hemma (och den är trasig).


 



Vaken!!

Jag är så trött så jag knappt kan tänka, haha mitt finger ser tjockt ut men det är för jag rör på mig!

Ny-vaken. Lyssnar på The Voice som vanligt på morgonen, men är uppe tidigare än vanligt. Och inte försent! Det här är magiskt. Första gången jag kunde sova inatt på 5 nätter. Idag ska min skola på gymnasiemässan, ska någon av er dit också? Jag och Jasmine ska gå med varandra jag visste inte att man kunde gå utan sin klass, och gud vilken tur att man kunde det för inte skulle jag palla gå i marsch med de. Hoppas jag träffar på gamla vänner, Wille säger att han ska dit. Jippie! Efter borde jag plugga kom jag på, och storstäda för att vi har lägenhetsvisning på lördag och söndag. Alltså måste allting vara helt skrubbat i mitt rum. Ja, just det ni läste rätt vi ska typ byta lägenhet! Hoppas det blir bra. Kommer nog inte få lika stort rum som jag har nu, blä..

Vad gulliga ni kan vara ibland

Tror inte det blir så mycket bloggande. Iallafall inte denna vecka. Känner mig lite halvdålig, kan inte andas men gittar endå till skolan för att det är gymnasiemässan imorgon! Ville bara säga att ni är gulliga ni som kommenterar. Keep up the good work ♥

JASMINE HÄRMAR!!

ALLA SOM LÄSER: JAG SKULLE KÖPA FRANSVÄSKAN MEN HÄRMAPAN GICK O KÖPTE INNAN!

Min bebis är sjuk och jag kan inte sova..

Kan inte sova.. sitter och nyser och kollar på bloggar. Kan inte andas heller. Åh borde nog lägga mig.. Min lille unge dixie är sjuk också som oroar mig.


gamla bilder.

Ment to be

Thats weird? Hittade denna bild precis nu. Kolla vad jag tidigare fotat:
Sedan tycker jag, det är svårt att hitta en kvinna som man känner att man har lik kropp med, och ingen av de jag jämför med har alls liknande som jag, man vill ju kunna känna sig lite normal? Haha iallafall så har hon liknande som jag. Lite coolt i formerna, förutom de enorma tuttarna. Nu fattar jag inte själv vad jag pratar om ens. Blablabla skitsamma jag snackar i sömnen säkert.


Not looking at it

Hej! Tänkte snart pallra mig ner till sängen.Även fast jag ligger i den nu. Ska även ta ett snack med mamma om gymmet, jag och Emeliy tänkte nämnligen börja gymma och då måste jag ju ha ett kort? Wow, totally crazy. Iallafall ser jag att det här med paradise hotel är helt the new black, fast jag fortfarande inte har en aning om sändningstiden. Vet ni när Paradise hotel kommer på tv?? Dålig på att hålla koll på sånt. Iallafall så är Catja med där, hon ursnygga tjejen!!! Håller tummarna att hon inte visar sina tuttar eller knullar i tv. I hope not. Cus challie som var som en storesyrra för mig/är en förebild för mig men nu har vi tappat kontakten är hennes bästavän har jag även träffat henne och hon är hur gullig som helst så hoppas hon inte blir stämplad som no go! Good luck.



Godkväll



Skitigt hår och ofräsch samt jävligt trött
Sitter bänkad framför tv:n och framför favoritprogrammet Ugly betty och snart Desperate Housewives. Dricker ur min självgjorda goda chailatte i min stora mugg och njuter av sista kvällen innan skolan. Ja, imorgon ska jag fanimej rulla till skolan. Kommer inte heller ihåg vad jag ska plugga på.. så det måste checkas! Jag slänger in min outfit imorgon på morgonen och sen får ni även bättre uppdatering om dagen sen. Jag längtar inte till alla skitungar i vår skola :( ..Peace!♥

Channing Tatum

Kan inte beskriva min kärlek från utifrån till honom. Hans känsla och hur snygg han är (!) gör så att jag smälter varje gång jag ser honom, visst man säger han är snygg hon är snygg whatever men jag kommer ihåg när jag såg en av hans filmer, det var som att jag var kär, fjärilar i magen, mitt hjärta dunkade hundra, haha helt sjukt. Men han, han är min första kärlek haha!

Visste ni att han var strippa när han var 18 år gammal?

♥♥♥♥♥♥
Det finns ingen snyggare!

Låten som väcker många minnen

Att om allt var som vanligt igen. Brukar inte lyssna på något sånhärt, men jag är tvungen.


LYCKLIG!

OooOooOOOOOOOh!

Jag ber till gud! Snälla kan mina önskningar bli sanna. Om jag och Olivia kan åka till Indien skulle jag bli så lycklig så obeskrivligt tacksam så det inte är sant! Kolla bara på bilderna under. Heaven on earth.

Corinna

Oh yeah! And partyisch

12:01Olivia

YEAH :d

vi ska bo på ****** beach :):)

12:03Olivia

där kan ja kanske fixa billigare :):)

12:04Corinna

Vadådå?:P

Visa tuttarna?

thats mamas job!

12:04Olivia

Hahaha, känner äagrna :):)

DET FÅR HON :d

12:06Corinna

HAH ohlala

12:06Olivia

Hhahahaha

 



Tänk er det här, istället för kalla fula sverige?

 


Inne/Ute lista

Fixade naglar. Känner att jag blivit fixerad av det på sistone, och det borde vara en självklarhet att man ska ha fräscha och fixade naglar. Man känner sig också mycket bättre och då är iallafall den saken avklarad. Så gå inte ut med sönderbitna halvspruckna naglar med förra veckans nagellack på!

Vi dör samtidigt. Att nu är det bekräftat av Alex att han inte tänker låta mig dö innan för jag inte tagit vaccinet, han tänker inte låta mig vara före i kön utan kommer tränga sig förbi. Huh, det är väl bra att jag inte behöver dö innan? Iallafall dör vi om 3 år. Känns lite sorgligt. Eller mycket, isåfall vill jag dö innan.

Resa. Att kanske, om jag har tur, får jag åka bort med Olivia till indien i en månad och slippa alla i Sverige. Skulle kännas jätteskönt för ett tag. Det skulle jag behöva. Ligga där på stranden medans alla andra är bleka och deprimerade så är jag i Indien, shoppar för typ 1 krona och blir brun som satan! (och festar såklart).. (+ också att mamma vill flytta till ett varmare ställe. Det gillar jag?)

Vaccinet. Såklart måste detta vara med idag för att när det är epidemi borde de räkna med att folk ska vaccinera sig, för att smittan sprider ju sig på ett ögonblick, sedan att de skrivit på sin sida att vaccinet finns, men sedan när man kommer dit så sitter de där som vilsna hönor och skyller på allt annat förutom att de inte har kvar vaccinet och folk blir sjuka sjukt snabbt.

 

 

 


Sjukt sjuk

Vaknade klockan 8 och mina ögon gjorde ont, jag hostade, mitt huvud dunkade 100. Så åkte jag och mamma till vaccinstället på steriksplan, fanns inge vaccin, så vi åkte till hötorget, vaccin slut. Mamma krigade typ för det där jävla vaccinet, så vi stannade 2 timmar extra och fick stå där i regnet och bli alldeles blöt. Vi tog en fika och jag var svimfärdig, så köade vi till vaccinet då allt var slut. Åkte hem och jag sov enda tills halv åtta.. ganska seg dag men mår fortfarande inte så bra.

So dont try to change me

Hostar hela tiden och har ont när jag andas. Har jag fått svinen? Hoppas inte det, imorgon ska jag iallafall på morgonen gå och ta vaccinet mot det. Känns bäst nu. Var på The Box med Dario och den var bra men psykisk, alltså att man satt först som ett frågetecken men allt blev klart i slutet sen. Så den var nog bra.

 


the old me





OMG SER NI HUR BRUN JAG VAR,egentligen?

den dagen ja klippte mitt hår (det som ja redan klippt fett mkt av..)





gamla bilder

















<3

Såhär ser min klädsel ut idag, färgglatt typ?


Gul top cubus
Gråa jeans jasmine
Skinnsneakers warp

Movie!

Hey! Jag har precis duschat, ska snart dra iväg och träffa Dario vi ska på the box med cameron diaz! Ganska mycket bio jag varit på men det är typ det enda man kan göra nu för det finns rätt så mycket bra bio nu :P Jasmine drog bara imorse, hon vaknade tydligen sent till vad hon skulle till och hennes pappa ringde och hon typ hade panik. Men sen somnade jag.. det är alltid så. Måste snygga till mig nu. Un beso.

Ser röd ut i min webcam men det är för att inställningarna är fucked up!

Home again

Hola!
Ligger just nu i sängen med en pullande brud.. Gick och kollade på 2012 och kom hem såhär sent, wow? Nej men filmen var jättebra faktiskt, satt och bad till gud att det inte kommer hända oss.. ps. är inte troende någonstans! Efter så åkte vi till jasmine åt helvete och sen åkte vi till mig = tog minst 2 timmar typ!
Imorgon ska jag på bio, igen, med Dario typ, (idag) får bli någon annan än paranormal activity eller saw 6 för jasmine har TYDLIGEN redan bokat mig..

 

Outfit innan jag åkte

Black is back:
Svart kofta, mammas
Svart polo-lös lång tröja, Bikbok
Tights
Ugs


Outfit

Bara från Jasmine till mig.
Inget jag ska ha på mig som klädsel idag.
Men ni får bild på min riktiga senare!


Osminkad och ofräsch
Vit kofta, slängde den på mig hos Jassi
Svart baslinne, gina
Klocka, Ur&penn
Tights
Ugs
Täcke :P

Tonigt is the day we are going to see the worlds ending

Hej fellahs!

Jag var hos Nico igår åkte med Olivia och Filip till Nico och där började det dra igång lite senare. Grattis till Lovisa förresten som fyllde 16 idag! Sen så drog jag när Jasmine kom och hon kom mycket senare, då jag ville att vi skulle gå för jag var ganska otaggad, sen.. Vi skulle till bromma, stadion jag vet inte var. Så vi åkte till odenplan för att möta upp some homies men sen så bankade det på tunnelbanan, fast jag hörde inget, jag snacka i telefonen, men så var emeliy och nicole där och jag ringde och vi skulle följa med de till västerhaninge men sen kom vi på att vi nog inte orkade fast vi hade hela natten på oss!..
Vi åkte hem. Blä. Ja så tänker man, men det var faktiskt skönt, för varje helg har blivit röj, fredag och lördag. Men nu känns det som att det känns säkert när vi ska på bio och så är det klart så. Man behöver inte alltid ha kul,även fast jag är jätterastlös.

GRATTIS TILL DIG LOVISA!

HIP HIP HURRAAAAA!!

Gammal bild!


Fredag den 13

Alla checkar hos Alex (om man vill läsa något helt random).

Jag slutade fett sent, sen när jag ringde jassan som typ bombat
mig säger hon att hon har köpt biljetterna till 2012 imorgon!
Min ängel, det blir så himla bra! Idag ska vi antagligen röja,
men vi vet inte hur. Den där nunnan är fortfarande i stallet,
och hon svarar inte på mig.. what am I going to do?!


I love you guys

Men speciellt vill jag skicka till my most beloved ones! Karin, Jasmine, Alex
Ta vara på de som betyder. Jag har flera som betyder miljarder för mig, jag vet inte varför de här tre är just det antalet för mig just nu. Men det är nog därför för att jag nog mest litar på de just nu (alex tro det eller ej!.. :p) Och Karin och Jasmine ni fattar inte hur tacksam jag är för att ni finns där, jag skulle aldrig ha önskat mig mer av er. Ni är perfekta. Inget jag vill ändra på hos er, för det är som ni är som personer, som får mig att falla på knä. Jag skulle aldrig klarat det här utan er! Fast jag inte alltid visar min tacksamhet ska ni veta att jag älskar er mest tjejer! You are my only ones ♥♥

Svar på "tal"

Postat av: kim

hejhej , jag bad om att du skulle sätta ut dagens outfit men du gör inte det vilket som känns skiiit tråkigt men aja

 

Svar: Det är klart att jag ska lägga in de! Ska göra det nu absolut! Ursäkta för det jag har varit lite stressad och så och som ni märkt har det varit lite dåligt uppdaterat. Men nedan kan jag lägga en bild på det! Såklart, sorry för det ska ej hända igen! Ha det bra!

 

Vinterjacka Peak alldeles för stor
Rosa "tjocktröja" Emeliy's från Bikbok
Svart linne under Gina
Lacktights Gina
Converse


Yo broes!!

Heeeej homies!
Kom hem nyss, lite dramatisk tid såhär därför ingen bra uppdatering. Kommer med samma bortförklaringar hela tiden.. iallafall så är det bra att jag inte är en storbloggare iallafall, fy vad jobbigt! Iallafall, back to facts! Jag hade skola idag, dead boring. Bölade igen, lite problem sådär för min kära som jag älskar. Vi pratade och det kändes bra. Efter träffade jag Karin och hennes kompis Rebec(k?)ca eller hur hon stavas.. Vi fikade, köpte chailatte, i kön stod det en kvinna bakom mig i kön så försökte hon tränga sig hela tiden men jag stod emot för det var ju jag som var före?! så hörde jag henne stöna fett mycket, så klagade hon lite med någon liten ynklig röst. När vi sen gick och satte oss eller skulle, jag och karin ropade att jassan och rebecca skulle ta platserna längst bort ser vi hur hon kutar dit och tar några brevid. Så vi får endå platser,men brevid henne. Så kommer hennes jävla tantkompis och de börjar snacka skit om oss, PÅ TECKENSPRÅK! hahahaha de pekade och de peka fuck you och peka jag vet inte vad de var iallafall sura!! Haha såg så kul ut.. Sen drog vi till Karin och där kollade vi på film vart även Karolina kom och vi hade det lite hett i sängen (...).. Sen kom amanda och olivia från ingenstans! Yes.. tjejdag idag men så fick det bli.. Puss

Var hos denna konstiga varelse..

My look today.. hehe provade sån där grej man kan se bredare ut och såg fulare ut så mina ögon blev helt vimsiga! Det där i änden på min nagel är lila nagellack..

 


Dont try to change me

Hey gullisar!

Jag kom precis hem ur regnet och sitter just nu och lyssnar på några av mina favoritlåtar, gud såna humörsvägningar jag haft denna vecka så det inte är sant! Leder till en massa tjafs då jag lägger mitt huvud högt. Men iallafall är jag på bättre humör nu, bara att om mamma säger något blir jag irriterad.. Lite synd, förlåt mamma. Samma med många andra, jag lägger min ilska på dessa. Jag ska kanske ta svininfluense-vaccinet imorgon enligt mamma men sen orkar jag inte vara sjuk och gud vet vad för bieffekter man får av de sprutorna. Är ni för eller mot nya vaccinsprutorna mot svininfluensan? Jag vågar ej! Kan heller inte bli sjuk till helgen då vi ska ut och k*u*ba :D


Den här killen skulle jag gärna göra vadsomhelst för. Come to mama..

No good, No more

You see those tears ive never cried, you hear my scream but ive never scream. You can see the sorrow but my lips are smiling. You can feel my heart beeting, even if its for the wrong person. I say I love you but i never get nothing back. I hate that life, but I still go on living. C


Texten jag skrev nyss. Jag kände bara för något,jag vill skriva ut mina känslor. För det varit lite bergdahlbana på sistone, och det känns inte bra det här. Jag vill bara åka iväg (jag ber att jag får åka bort till Indien med Olivia i en månad, jag skulle behöva det..verkligen) Och jag vill komma bort från människorna som är runtomkring mig hela tiden. Jag vill hitta nya, jag vill börja om på nytt. Skita i tillvaron. Det var allt för mig. Tack.

You know that i love you..


Halloja!

Kom nyss hem. Jassan sprang ut skitglad, hon ska träffa mr.X nu!! *håller tummarna* Iallafall så efter skolan åkte vi till espresso house köpte två chailatte och en bulle (on me) och samma sak till karin igår. Så jag har inge pengar kvar och det har inte mamma heller :( Otursmånaden eller?.. Måste städa här, sovit på golvet (gosat till det med täcken och allt möiligt! Men nu försvinner drömmen och ska lägga allt på sängen igen. Har på mig rött läppstift, glammigt!

My lips like sugar..

Danslåten


Såhär ser jag ut varje dansträning
Eller hur karin? (ha ha)

Vi har en grym dans och låten har sin rytm. Den är lite mjukare än vanligt men hårdare i beaten så att vi ska köra den där "robot"dance eller vad man ska förtydliga den. Älskar koreografin! och fått tillbaka lite minne. Ska jag filma någongång när vi dansar så ni får ett hum? Your call..


Hi and goodbye


Jag ska dra till dansen nu. Eller före ska jag möta Karin och vi ska ta en fika. Prata över lite saker och sånt. Snacka lite gossip, ja sånt bästavänner gör. Senare drar jag kanske och sover hos Jasmine, det beror på ifall hennes mamma är där för hon är sjuk men hon sa att hon var ensam hemma så om hon är de då drar jag dit.. Iallafall så kan jag berätta mer om min dag senare (inte för att ni är intresserade så, jag somnade under hela SO-lektionen.. hehe) HELT DAMN MÖRKT UTE!

För en stund sedan..

Historian bakom detta: Jasmine kom hit och jag fick utbrott på henne för jag fick värsta humörsvägningen, så när jag åt flingor så ville hon också ha. Jag sa nej. Hon gick och hämtade endå och det var då hon hörde mig kuta med stormfart, hon stannade till och jag kutade och sprang iväg med flingpaketet då hon rusar bakom mig. mamma e inne på toan så jag skriker "aj mamma jasmine slår mig" och vi börjar garva som fan. sen tar hon flingor och kan inte sluta garva. skitirriterande så när jag tar upp kameran så leker hon som inget. KOLLA HELA.

 

Vill du ha pisk?

- ne:(


Showroom

Jag har just nu på mig tomtenissestrumpisar. Hur låter det?
Gud vad jag längtar till julafton! Vad önskar ni er?
Jag har redan börjat tänka på det.
Vet ni vad som händer som är speciellt med julafton för mig?

  • En/flera klockor, vill gärna ha en svart och guldig


  • Digitalkamera

  • Massa kläder

  • lite saker till mitt rum

    o.s.v


Söndagar behöver man

Godkväll läsare! Mår ni bra?
Tog en liten promenad med min hund, sen efter det har jag bara varit hemma.
Pumpar hög musik och sedan chillar jag bara!

Thats true!


Är det någon som följt bloggen enda från dag ett? Isåfall så kommer ni väl ihåg att jag delade blogg med Martina som efter några månader inte orkade blogga mer?


All my love to you girl!


Postat av: kim

Jag har följt alla dina bloggar, vad hände mellan dig och hon du delad bloggen toyshop med? kramkram

 

Svar: Jasså! Vilka är det då? :) Kommer inte ens ihåg själv.. Bytt från blogg till blogg.. Hon går i min klass men vi är inte vänner längre, så går det. Det är bara att acceptera det att vi skiljdes åt och lever nu helt olika liv, om vi nu skulle börja umgås skulle vi inte alls passa tillsammans. Så det kommer nog inte bli vi två någonsin. Men tiden med henne var kul! Men inget mer med det. Vi valde det och det mådde vi bäst av. Kramisar!

 


Favorit i repris

 

 


Chill day

Soft chill dag idag. Jag ligger (fortfarande) i sängen och min fot har somnat x antal gånger. Jag orkar inte ens dra ut utan bara ligger här och vill helst inte göra någonting utom en grej. Som ni inte får veta :P Iallafall så ska Jasmine sova här inatt så det är det jag längtar till. Egentligen skulle jag mött Olivia, eller? Men det blir nog inte av för hon är en sån seg mask. Puss


Yesterdatnight

Hallo! Mamma letar efter sina nycklar och nu ska hon ta mina. Jag är alltså instängd härinne, ooopps nu hittade hon de!!! Jag ligger iallafall fortfarande i sängen och klockan är tjugo i 3. Vad ska jag göra idag? Äsch, ligger här ett tag till.. Sen så kom jag på att jag låg hela natten igår och gjorde ingenting, tog videos på dixie och bilder på mina.. ja vadå? Vilken av de under tror ni är sann? Så: Falskt eller sant? Ni får bilder.


Dålig vinkel på min fot men texten är på vaden. "Dance through life"

Eller magen? .."i hate that i love you so"

What goes around comes back around

Or this star?


Vilken är "sant" och vilka är falska?

Svar på tal

Godmorgon favoriter! Innan jag sätter igång tänkte jag svara på två frågor som jag fått som inte hade någon bloggadress! Så här får ni svaren:

Postat av kim: börja sätta ut outfits varje dag , mycket roligare kommer din blogg bli då och du verkar ha sjukt fina kläder när du sätter ut outfits så kan du börja göra det ? kram

Svar: Ja det kan jag absolut börja göra har bara inte känt någon passion för bloggandet nu den senaste tiden för att ni läsare inte kommenterar fast statistiken visar att jag har nästan hundra/per dag, hur kan det vara sant? It must lie..

Postat av: liss finns det någon du saknar i ditt liv? någon tjejkompis som stod dig nära? eller har du alla kvar?:) braaa blogg

Svar: Ja det finns massor jag saknar i mitt liv. Jag saknar många vänner som jag förlorat, bytet av umgänge och att vi har tappat kontakten. Som stod mig nära i somras var t.ex Benji, som jag träffade en vecka sedan och nu pratar vi inte igen.. Sen saknar jag en kille som heter JeanPierre som jag snart inte träffat på ett år, han har varit bortrest, men jag har inte hans nummer ens och då är det svårt att få kontakt.. jag saknar honom så det gör ont, jag vill inte förlora en sån underbar kille som är som en lillebror för mig, men jag redan gjort.. :( ♥ Tack!

Träffade på den här hönan i fredags. Vi kallade hans "utblandning" för ajax vid slussen.


Music exclusive ikväll..

Bara för att jag är helt galen i musik så kommer mycket av min blogg handla om mina musikinlägg. Ni får ursäkta mig men jag kan inte leva utan musiken. Inte heller rytmen till man kan dansa. Helt otrolig känsla! U feel me?

 


Why are you dead?

Legenden är borta. This is it. All skit han fått mot sig, alla hemska personer. Visst att han blev stämplad som pedofil,men har ni sett dokumentärer, all kärlek han ger till sina fans,hans tuffa barndom och hans jobbiga uppväxt? Jag tänkte igenom allt i livet, kände att jag inte ville leva obesvarat genom livet efter dokumentären på bio. Gå och se den, man klarnar upp. Han visste vad han gjorde, det där var ingenting han lekte med, han gav order, som man ska göra, men endå sa han hela tiden: "God bless you". Han verkade som en välviljande person och det ger jag mitt hjärta på att han ville. Vi har en sista minut för MJ. Må han vila i frid. Legenden. The king of Pop. This is it.


 

U ARE NOT ALONE

Fast någon kanske inte vågar erkänna det, så var han en all-sångare. We all loved him yes we did.


5 minuter

En gammal,väldigt fula vinklar. och väldigt ful ylande röst. Men det nöjer vi oss med!


Halloj!

Jo igår var jag på fest ju,
självklart vill jag uppdatera er
även fast jag såg ut som en ko,
men nevermind! För jag tänker aldrig,
aldrig någonsin mer sätta på så mycket klotter
på mitt ansikte. FYFAN! och sen ska jag banta 50 kg!
Adioaasssaosaoaosoaooassks

Vlad och jag, jag ser ju föfan RYNKIG ut!

Någon trevlig brud från Dalarna

Kärleksparet (haha ni vet väl vilka det är och historian kring "oss"?)

Bästa tjejerna (+ älskling Jasmine)

Jätteglad i hörnet, sedan lite fjortizboys hahaha

Karolina var jätteglad den där kvällen

SANT! :@ I have not done nothing wrong. Dont blame me!

Ajdå.. men snälla va de!

 

 

Så godnatt! :D

 


This is it!

Cha cha bloggen! (ha ha)

Iallafal så är jag sitting on the toilet. Nej men usch jag borde få pisk för denna kassa uppdatering? Hur är demokratin ställd i sverige liksom, okej jag skulle låta smart där. Lets go back to my side, west side east side! Jag var ju som sagt med Olivia, vi stack hem till henne efter flera powernaps i min fina golvkoja som vi bygt upp som jag tänker sova i inatt för jag inte orkar bädda min säng.. Iallafall så är den riktigt skön! Vi stack hem till henne vid 7 åt nachos (how good is not that?) så drog vi ut och bokade bio och vi mötte filip, vi trodde vi kunde gå på saw 6 men så blev det inte! sen fanns det inget på zombieland så vi drog på this is it. Som jag blev nöjd med sen, sjöng och dansade väldigt mycket. Saknar dansen som är på måndag (YES!!) ska showa off lite.. Imorgon så ska jag vara med olivia (såklart?) helgen har varit lyckad så tummen upp för det! Sen kanske träffa Dario också, vem vet;) Jassan ska iallafall sova här hon akutringde nyss, jag blev bara irriterad, sen när började hon FRÅGA? Nejnej, oacceptabelt detta! Familymember do not ask!
Puss (ni får en rolig video från imorse senare)

alltid bra att bjuda på sig själv som sliten hagga!

 


Godmorgon med Hula hula och Ibrir





God morgon alla läsare!

Vaknade till det här pepparkaksmonstret och Karin som övergav oss!
Vi har haft en vääldigt lyckad kväll och det slutade sådär och
imorse fick jag ett samtal om att det blivit grejer stulna så hon ska polisanmäla alla.
VI E EFTERLYSTA!! WOOOOW SUPERCOOL...
nej men vi har inte gjort något så!! Ikväll blir det bio kanske,
Saw tänkte vi på. Lite mysigt sällskap? Skriv om du är en gammal gubbe över 43 års åldern!

Allt för mig nu! Over to, olivia.

Oh im bad

D Å L I G U P P D A T E R I N G!

Jag ska pussa era tår någon vacker dag men inte denna. Jag har SO redovisning imorgon och vet inte en blekaste aning om vad jag ska berätta om, iallafall så letar jag efter fest tills imorgon då jag,Olivia och Karin ska rocka kvällen!!! Ligger i sängen och är skitseg. Mamma vill städa rummet, jag har ätit lite för mycket för att kunna röra en enda muskel i min kropp!

Fula Olivia :)

Jag älskar honom redan

 


I want you so badly

En låt som beskriver mer än tusen ord och får mig att känna.


Training!

Hellu mates!

Jag känner mig väldigt sleepy idag och tänkte att om jag går och lägger mig snart så kan jag gå ut imorgon på snabb morgonpromenad (yes,måste komma i form nu verkligen!) Och då kommer jag också bli mycket piggare intill kvällen! Tycker ni inte det låter som en jättebra idé? Iallafall ska jag snart äta tror jag för att mamma ska väl laga någon mat. Ska nog inte äta inte så hungrig. Godnatt!

Måste få en sommarkropp så tyvärr är jag inte född mager!

Alone

Gjorde ett videoinlägg men man ser knappt något på den så jag försöker lite senare! Om ni vill alltså??.. Berättade iallafall kortfattat om denna inlägg att jag har huvudvärk just nu för att jag var ute i kylan och det blåste kallt när jag var på promenad med hunden även fast jag hade på mig täckjacka. Och angående det så vill jag ha en ny jacka. Idag så försov jag mig typ 3 timmar men kutade och hann precis till idrottslektionen, vi hade jojotest men jag var knappt med för man får en 2 chans nästa vecka och det var så trångt att springa.. Hade också musikprov och det gick sådär. Pluggade precis innan.. Ska kolla på internet nu, vill nämnligen börja på kickboxning! Vet ni något bra?

Satte på mig en varm ylletröja på direkten när jag kom hem. Annars hade jag mina nya dojjor, ljusa jeans från Zara, stor grå huvtröja och min skinnjacka.


Ville bara göra en hälsning från toaletten!

Nu när jag fått ut budkskapet till er läsare känner jag mig säkrare. Nu kan jag sova gott om natten.


My last goodbye

Jag vill bara säga godnatt till er alla! Framförallt mina favoritläsare Szoppe,Karin & Jasmine som "måste" läsa min blogg. Om ni inte gör det så kommer ni få pisk!! Iallafall så måste jag plugga nu för klockan är 11 och imorgn har jag musikprov,och gissa om jag pluggat till det-nej! Fick reda på det idag! Sen var mina favoritprogram på och blablabla,massa bortförklaringar.Men nu ska jag slita mig från datorn!

Mössan jag impulsköpte, inte för att jag passar i mössa, jag är ju inte alls osminkad på bilden! Hej och hå

Skinnsneakers, Som är otroligt sköna på! Skorna är från Warp.

It is so dark, im freezing to death, its so cold without you


Close your eyes,sometimes it helps

Halloja!

Jag har varit jätteduktig idag förutom att mina strumpbyxor gled ner hela tiden och jag gick som en säl, och att min mage var så svullet och gjorde så himlans ont! Imorgon har jag musik-prov så borde nog get started! När jag kom hem från skolan så åkte jag direkt till mamma och vi åt på fridays vid st"uuuuuu"replan, jättegott, sen gick vi runt i butiker och letade vinterjacka till mig som Zara,boomerang, NK alla möiliga och tillslut stadium, där hittade jag min drömjacka för 3999:- DEN SKA BLI MIN!! Helt vanlig svart, eller den från SOLO för samma pris riktigt snygg... åhjaa!! Fick med mig en svart mössa för jag tappat bort min andra 299:- samt skor för 400 :-

Hade på mig vanlig svart tröja och jeans uppvikta när jag gick ut andra gången.

 

Allt från Gina, but not me


Alltid<3

Cha cha! Haha nej driver.

Jag sov ganska länge och sen vid 7 vaknade jag, åkte typ i sömnen till dansen och dansade skönaste kategorin. Det var en sån bra danskurs idag!Nöjd. Iallafall åkte jag hem snackade med Filip i telefonen han är bäst på att underhålla mig, sen så kom jag hem hit och jag har bara käkat en massa! Snart kommer Jasmine hit, när jag såg att hon ringde kunde jag ana att hon var på väg hit. Inte planerat, vi är bara som en liten familj. Jag finns alltid där för henne som hon för mig som gör vår vänskap stark♥



Svar på tal

En läsarfråga: Anonym om Happy halloween:
känner du dig utanför i skolan ? läste att du inte gillade dom i din skola förut .. har du tips så man klarar av skolan även fast man kanske inte alltid har nån där ?

Svar: Nej det gör jag inte, även fast jag inte umgås med någon av de i min klass på fritiden. Egentligen så behöver man inte ha någon i skolan, för de kommer ju inte vara där och ge svar i framtiden. Så det är väl läxorna och lektionerna man borde fokusera sig på! Såklart är det kul att ha någon att vara med på rasterna t.ex lunchpauser. Då kan man ju som start, ifall man vill få kontakt med klassen att prata med de,att fråga om något, kanske fråga ifall man får vara med de på lunchrasterna. Det har inte jag något problem med, för jag är en väldigt social person, inte är jag utanför jag bara gillar inte min klass.. Men det tänker inte jag på. Jag tänker att snart är skolan slut, åh vad skönt! Då kan man vara med sina kompisar. Hitta någon i pararellklasserna? Få kontakt med någon via din vän? Våga stå på dig själv även fast du inte skulle ha någon,det är inte något fel med det! Man är i skolan för att lära sig, inte hänga med polarna..Lycka till! Hoppas jag kunde hjälpa.

Love.


Bättre uppdatering på G!

Hej!! Sorry för den dåliga uppdateringen..
Jag segade hela dagen igår, not to play with. Kollade på filmen knocked up och avslutade med grannfejden(?) tråkigaste programmet någonsin men jag var för lat för att byta kanal. Iallafall så var jag i skolan idag, matchade allting brunt som blev lite uttjatat för mig tycker jag, bruna boots,brun kofta,brun klocka,brun väska och brun halsduk! More is more. Valde att gå osminkad idag, inte det vanliga alltså. Var för trött så jag åkte hem och nu åt jag lite av det mammas kille lagade och det är supergott! Har ni sett mina naglar förresten?

Har dans ikväll det får jag inte missa.



Fint utan smink eller bara brutalt? (övriga bilderna tagna imorse)..

Happy halloween


Ska nog lägga mig nu.. adios!

Söndag är en nödvändig chilldag

Hola, jag kom hem från Karin nu. Vi kollade på fredag den 13 som inte var så läskig det enda jag tyckte var läskigt var området de var i och föreställa att man var där själv, iallafall så ska det här vara en chilldag för jag är så trött efter igår. Gick i 10 cm klackar! Iallafall så har Karin bilderna från igår det är bara att vänta.. kan slänga in några bilder på mig och jassan som innan vi åkte ut innan jag åkte till karin.


Godnattisar

Heeeejheeeeej
Kom precis hem ska sova hos karin... vi ska kolla på fredag den 13!! iallafall så var vi på fest hos mimmi och det var jättekul, träffade roligt nytt folk! Jättelyckad halloween med mina favoriter karin och jasmine :) love you!
Hörs mer imorgon (+ kommer bilder från ikväll)


RSS 2.0