Nyårs middag med mella

Tja ;)
Nyår kommer spenderas med bästavännen mella, vi kommer rocka alla.Vi ska vara ensamma hos mig och käka middag och sen på kvällen går vi ut och träffar alla och ser på rackterna. Det kommer bli underbart. Pappa kommer fira nyår från andra sidan bergshamra och han har fixat massa lyxiga rätter. han gör massa extra till mig och mella och damn,det kommer bli underbart:) haha,vet inte riktigt vad jag ska skriva. men slänger upp bild på nyårs dresscoden och imorn massa bilder. ha en bra kväll, lovi M

@mella

Tjudeluttäänzzzzzzzzzz ;) Haha, vaknade för inte så länge sen. Kollade på high school musical 2 med mellsan. Vet inte riktigt hur det ska se ut ikväll,om ja sover hemma eller hos mella igen. Vi har fan vart fastklistrade det här lovet. Gamla tider återförs typ,underbart! Har lite bilder för några dagar sen, när jag sov hos henne förra gången. Slänger upp dem! Inga dresscode bilder kommer för gör bara sånt när jag är hemma,och idag är det verkligen inget speciellt.
 
Love, M

2009 iövermorgon!

Imorgon är det nyårsafton, i can hardly belive it! Det känns verkligen inte som det. Förut var det antagligen mer spänt men iår har det inte varit snö eller någonting heller.. Synd! Men nu har jag kommit hem från natta och ska ut o käka me mamma sen ska jag möta upp några kompisar och jag vet inte vad vi ska göra:) Imorgon fyller min lilla vovve dixie år också! Hon fyller 6 år!!/c



At Nattas place

Helloooooooo everybody! Idag har jag varit med Natalie och björn, gustav, william och så var det martin också men han stack tidigt. Vi har varit hos björn och kollat på film. Mirrors, min andra gång men förra gången kollade jag bara till mitten. Nu orkar jag inte sitta och skriva ner hela min dag men jag lägger in lite bilder. Ska sova hos nattapatta!!! (obs. vi driver):):):)






Cya later aligator/ C

01:47

hejhej, varit med natta idag och sen drog vi till isolde och var med julia, alice, rasmus och sebastian. hur har ni haft de idag? orkar inte sitta och skriva en lång text, ni sitter endå och skriver omogna kommentarer vad man än säger! synd. slänger in en bild från idag det var den enda jag fick av natalie hittils. hej /c

Afrim and Borggrens at ma house!

Tjabbbaa, länge sen jag skrev. Har verkligen inte hunnit. Bland alla rea kläderna har jag fart i dagar känns det som. Haha! Har inte direkt köpt massor. Men lite smått och gott,orkade tyvärr inte lägga in bild på allt. Förutom en tröja :) Sov hos mella igår. Vid 22.00 kom jag fram. Jag hade så extremt tråkigt så satte mig på tåget och åkte. Vaknade av hennes hund fanny, ohmy. Den låter asså,hah! Men kvällen var awesome! Åkte till stan och träffade Saga, vi strosade runt och fick hem 2 tröjor. Aja,nu sitter jag,saga och mella här och jag och mella har fotat lite.. 109 bilder,haha! Men slänger upp några samt bilden på ena tröjan.
Peace and love biatches! M

Från Bikbok, 150kr från rean! Såååå min.
klicka bara på bilderna för att få dom större babes! :)

        

L to the ördaaaag

Hey you! Det är C. Jag har inte kunnat skriva för min internet har fuckat sig hela tiden. Och hela datorn! Sorry, mitt fel! Idag har jag varit med Natta, mötte upp henne.. jag köpte en tröja som var på rean, för bara 49 kronor! Så gick vi till mitt favoritfik i östermalmstorg. Så kom Boel och Nora och vi åkte mot St.eriksplan, där mötte vi upp jojje, pontus och sebbe i typ några minuter och sen stack vi. Natta åkte hem för att äta och Boel ville käka så vi gick en stund in till Mcdonalds. Haha boel gjorde konstiga ljud och så blev det helt knäpptyst därinne och alla skrattade åt henne. Haha! Så åkte jag hemåt och åt, mötte jag upp Natta efter och vi stack till stan. Massa killar och så, inte för att låta överdriven men seriöst! På kvällen är det väl mest för vi var runt i hötorget, mulatter och blattar kom fram till oss och så. Helt knäppt, hela tiden. Så satte vi oss utanför Stadium på dom där bänkarna eller vad det är, så kom en hel bunt till oss. Treavor och hans kompisar.. Vi var med dom, så kom Crystal eller vad hon hette och hennes kille eller kompis. Så såg vi mickan och marilyn och sa hej!
Vi gick in för att värma oss och kassören som skulle sluta om 13 minuter, jag snackademed henne. Haha vi pratade asmycket oh jag sa att jag skulle komma dit på hennes födelsedag för hon fyllde år den 27 januari. Så frågade hon hur gammal jag är. Jag ba: Gissa? Hon ba 16- 17? Jag ba aha okej aa.. Så hon ba hur gammal? Jag ba 16. Hon ba ok! Så jag ba viska min riktiga ålder. Hon ba ärligt? Jag ba börja garva. Jag ba aa! Hon ba okej, så börja jag skratta igen. Hon ba pårikigt hur gammal? Jag ba 16. Så skratta jag igen, hon ba påriktigt? Jag ba 17. Hon ba okej. Haha så hon beslöt sig där.

- Nej men nu e jag vansinnigt trött! - Bara så ni vet.. hha! Men så gick vi runt där och så åkte vi till odenplan. Då treavor som va lite förtjust i natta ahahaha sa att jag skulle möta han för han va tvungen o säga en sak om natta. För natta sa att hon hade ått. Hahah så jag gick, han sa ingenting. Så sa han men jag följer med dig, jag b fuck! Så skrev jag till natta: in på toan!!! Hahaha... så jag ba äschjag drar nog hem, och när han kolla bort så sprang jag in till toan. Haha! Vi är bara för roliga... :)

Ute med Natta& mello

Hello my fellahs! Det var ett tag sedan, förlåt att jag inte skrivit har varit lite segt härhemma. Stack ut idag för första gången på tre dagar, träffade Didde en väldig snabbis och sedan åkte jag till hötorget för att träffa min darling Melody! Och jag är seriös och inte överdriven med att jag säger, vi var bästisar och så tighta och vi har inte träffats på ett halvår! Natta träffade jag förra veckan. Men så var vi med varandra, åt och så.. Ja ingenting speciellt, ringde flum-evelina och ska träffa henne tomorrow. Pöss, helt otroligt att min kamera är helt fucked up igen när jag andvänt den några gånger idag.

Kära Melody som åker till Thailand i 2 veckor imorgon.. :(

Söta Natalie som stannar i Sverige med mig! Jihuu

En riktigt ful och oseriös bild på mig

Värsta bilden men ajaja! Vi bad städaren ta haha schön kille

En snabbis outfit! Cya/C

Välkommen hem Nads :)

Aloha! Har kollat på massa film idag, eller två.. Med Anna och Sara. Vi kollade på Mirrors och Wild child. Och för ca 10 min sen kom Nadja hem från Oman. Hon är brun den lyckosten.
Jag skriver mer ikväll.
Love ya, M

Julbloggning

Hela julaftonen har varit lugn och skön! Vad har ni haft för påhitt? Jag har inte hunnit skriva men jag har fått mycket julklappar! En bok också som jag ville ha som jag tänker läsa nu. "Så dumt!" av Mia Törnblom. Jag var ute med mamma nyss, eller för en liten stund sedan. Vi hade inget att göra, eller vi ville bara ut! Så vi gick till kyrkan för att kolla stämningen, ute var det helt dött! Alla sitter väl hemma antar jag! Men i kyrkan var det ju först mysigt, fast sen blev det långtråkigt.. förlåt men jag är inte troende!
Jag har fått b.la skor, väskor, tröjor o.s.v och är riktigt nöjd med dessa! Mamma var busig som köpte något spel där man ska utsätta någon för liksom frågor och se hur smart man är. Haha jag kunde knappt några, men dom var svåra! Dom kunde inte heller dom. Leker smarta va? Haha. Dixie (min lilla vovveälskling) hon har precis haft lingonvecka så nu när den är över har hon den där tiden då hon sköter alla hennes gossedjur eller "barn". Hon går runt med dom i munnen, sköter dom och när vi kom hem imorse så hade hon hela bunten gossedjur vid ytterdörren. Hel uppstoppad familj! Haha vad taskig jag är, nej men hon är väldigt lugn när hon har den här perioden. Hon är ganska tyst! Men nu ska jag sussa, hoppas ni haft en bra julafton!

Massa mat. Men jag gillar egentligen inte julmat..

Såhär såg det ut i vårt vardagsrum

Framför kyrkan på odenplan

Gustav Vasa


Kizzzzzzzzzzzzes/ C


Natti

Sitter med tända ljus i mitt nystädade rum och har på mig min nya morgonrock, för mjuk och skön fick den av min underbara Farmor! Tack så mycket, jag kommer lägga upp bilder hela tiden och då kanske ja lägger till om det var något jag fick i julklapp. Bara så ni vet, haha :)
Love ya all, M

VSFS, ÄKTA KÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRLEK


Herregud, nyårs dagen 20.00! Älskarälskarälskar, måste se. Får inte missa. Jag älskar den här showen så extremt. Haha låter lite dorky, men när jag blir stor asså. Vill bli, kolla bara? Herreguuuuud.. Förebilder.
Love, M

Damn, thats QT stuff!



Godjul alla, orkar inte skriva mer inlägg idag. Love, M

Julafton

Det snöar ute förfan!!!!!
Hinner bara lägga upp en snabb O
  
Örhängen - Gina (stjärnorna)
(Halsband, ingen bild) - ett silver kors från gina
Skjorta- Fått från Saga Borggren för hon sumpade min, Gina!
Skärp - Old one, vet ej
Byxa- Gina
Frisyr - "hög" tofs. Inbakad fläta i luggen :)

Goooood jul everybody, Love Miss M

Miss M

Haha, har riktigt tråkigt ska se på Twiligt snart med papsen! Ska fixa lite popcorn och lite julmust.



Haha, kollade vad jag hittade, (ungefär så här tråkigt har jag!)
 


Love, Miss M

Yo, good fucking merry christmas!

Hello sexy!  Hade inte tillgång till datorn igår och hade nog ändå inte hunnit. Var i stan och julshoppade med Sara och Anna. Strax efter träffade vi Mella. Sara och Anna bestämde sig för att rulla men jag och mella drog och käka lite keeeeeeeebab, yaaammie! Sov hos mella och vi hade mys och trevligt. Köpte godis för 71, vi ba vi tar bara lite men ojdå :O Haha! Och idag var vi i vällingby centrum och träffade hela mellas alla mellas syskon och mellas syster dotter. Vanessa,stöört söt! ..However, vi drog in till stan igen och jag fyndade lite smått och gott.

Igårdagens O

Tröja - Köpt i Göteborg N.Y.C 199kr (NY!)
Armband - billigt krafs
Halsband - H&M
Klocka - samma gammla ur&penn

Dagens O
   
Tröja - H&M (NY!)
Armband - Matchande halsbandet i "Igårdagens"
Klocka - Ur&penn

Fyndade också ett par casual tygskor från Urban Outfitters, 69kr!!

Lovelove, Miss M

Quicky

Nu säger jag för sista gången hejdå! Alltså nu har jag kommit hem från julmatsshoppingen (igen) och nu ska jag laga julmat med familjen. Mysigt men jobbigt.. kan inte sitta här längre, vid 9 kommer någon film på tv 3 tror jag det var som verkar bra! Eller så var det femman.. lite osäker! Pusse/C


Stora halsduken är från Monki

God jul & gott nytt år!

Jag kommer nog inte hinna skriva ikväll. Men ni dör inte, M finns ju fortfarande! Puss


Sleepytime

Y'all nu ska jag gå och lägga mig! Jag är so damn trött och imorgon ska jag vakna tidigt och laga mat till julen. Vet inte hur ofta jag kommer hinna skriva men jaja! Tittade på disaster movie med min storebror och den sög. Haha så B film så det finns inte, dom andra är bra har jag tyckt. Eller förutom superhero movie. Dom försöker vara roliga så det blev dåligt, några saker var så tråkiga så dom blev roliga. Men helheten som film, NO! Kisses/C

Tröttsamma bilder från förra helgen(Inte den här helgen alltså)

Jag och Signe. Så trött så det var inte sant.

Jag och Signe again

Anastacia

Hahahaha, Karolina och Karin tog bilderna


Julshopping

Jag orkar inte sitta vid datorn mer. Så jag lägger in dagens o och sen blablabla.. jag är så trött! Var ute på stan med Elin köpte ett par guldörhängen till mig inga speciella. Jag har tappat mina älsklingar och jag hittar inte dom någonstans! Sen köpte jag julklappar till mamma och fick en grej av Elin. Un beso/ C





Bentley Green - 6 år och min favoritrappare




enjoy

It's x-mas alright

Vilken av jackorna ska jag ha på nyår? Har så svårt att bestämma mig, pick a number




1. VILA 2.H&M 3.mango 4.Lindex
Jag vaknade precis. Somsagt är jag ingen morgonmänniska om man säger så, har hemskt ont i nacken. Det är skönt när det är sådär mysigt mörkt ute så man inte får värsta solskenet direkt när man vaknar. Jag älskar när det är mörkt! Jag och familjen ska ut och köpa julmat snart och sedan ska jag träffa Elin. Vi ska också gå på bio tror jag, det ska nog bli twighlight eller någon sådan. Karin var den enda som sa att den sög, att det var överdrivet att dom hängde i träden och flög och allting att dom såg ut som små apor. Haha det låter ju vettigt, det är iförsej en dramafilm. Ni som har sett twighlight, tycker ni den är bra? Ja, förr eller senare måste jag ju endå se den..
P to the USS/C

Pa-papa pokerface



Cya later.. C

Passion and love, love the movie!


Love, M  
..pst! Var bara tvungen att lägga ut den (a)

boys playing with fire can their fingers burned

Nu är det dags för mig att säga Godnatt&Drömsött. Börjar bli trött och har en hel dag imorn. Upp tidigt, ska till ikea och köpa ny säng. Efter det lite senare på förmiddagen drar jag till stan med Anna och Sara. Ska köpa lite mer julklappar. På kvällen blir det väl utgång och vilka jag träffar det vet jag inte.
Godnightyyyyyyyyyyyyy M

I came, I saw, I conquered

Tjeniiiiixxäään! Kom hem för några timmar sen, sett på Heartbreak hotel.
 Orkade inte slå på datorn men nu är det gjort och nu har jag fasnat.
SÅ jag passar på att lägga in bilder.
Inte alla, imorn kommer bilder på mina köp för ska till stan också och då får vi allt på samma gång.
På vägen hem från Central stationen passade vi på att åka förbi en kina resturang och köpte hem lite mat.
Vår GPS kärring i bilen är helt fuckad, hon missar typ alla vägar och javettefan. Hah!
Här kommer en bild från innan idag, min "undebara" brolle var egentligen med men äh, wtf :)
(Hade solen i ansiktet, därför blunda jag!)


Looooove, Miss M

YES-man!

Kom precis hem, var på Yes man med kära bror Fanny! Den var så grymt bra ska ni veta. Varje stund så skrattade alla i biografen, ni kommer inte ångra er! Före bion gick vi runt i sergelstorg lite, då vi var påväg till mcdonalds eftersom det var riktigt kallt ute. Så såg vi en mulattfamij som såg helt normala ut när plötsligt, deras unge en liten pojke som var drygt 5 år gammal eller något bara spydde rakt ut och sedan var som vanligt igen. Alla tittade och undrade shit liksom, för hans mamma började skratta. Vi trodde först dom inte märkte men sedan spydde han igen och igen, och när vi hunnit komma in till Mcdonalds så kom dom efter och pojken spydde utanför mcdonalds rakt utanför ingången. Dom kom in, tog servetter, torkade av det och sedan fortsatte. Oroande!

När vi satt där var det ett par killar som tittade på oss, 16+ ungefär. Först var det liksom ingenting, jag och Fanny blev lite utråkade så vi gick ut. Det hagelregnade så vi stod under en grej, så kom han,deras kompis som satt därinne stod bredvid oss. Han kom blygt och bara stod där "Har ni cigg" vi ba eh nej. Så började jag tveka, förjag var inte säker om det var deras kompis så jag trode han skulle typ råna oss eller något. Haha, vad tänker man liksom? Så vi gick lite därifrån, så såg vi att hans polare satt och garva för han fick värsta dissen. Stackarn! Vi såg dom inte mer så vi stod bakom ett hörn och skickade en bild på det vi stod bredvid med bluetooth till "DEN SNYGGA JÄVELN" men ingen kom... haha!

Efter filmen så sa vi att vi skulle säga JA till allt. Så vi gick in till mcdonalds för jag var tvungen att kissa. Verkligen! Han killen kom ut därifrån. Det fanns ingen toapapper eller något. Jag menar come on? Han hade inte spolat och det var typ kiss överallt. Eller så såg det ut iallafall. Vi var så äcklade men jag kunde verkligen inte hålla mig, jag ba "Kom igen, C jag ska ju säga JA till allt!" Så jag ba jag kan vekligen inte stå! Vi kom ut därifrån så stod han i vår busshållsplats. Vi garvade vi ba HAHA det är kisskillen. Så skulle inte bussen komma förens om 9 minuter, vi ba åh vi e sugna på lite tuggummi. 7eleven? Vi kutade ner till 7eleven, det var stängt, och det var långt ifrån! När viskulle gå tillbaka: "Vi springer på ett ben ända till busshållsplatsen"och de var LÅÅÅNGT. Så såg fanny vår buss så vi kutade så snabbt.

Ska inte tråka ut er! Silly me... lägger in dagens O också. PuS! / C

Old and wrinkly

Jag är taggad till typ varenda skumma bild på facebook. Eller så känns det iallafall, om dom lägger en ful bild på en gammal gubbe så taggar någon "C" ja.. eller mitt riktiga namn! I denna stund så var det bilden under.. så jag blev taggad av någon jag inte har en aning om vem det är men jag tror det är den där lilla snubben som går i min pararellklass. Inte för jag snackat med honom någongång. Han försöker väl vara rolig, som dom andra. Börjar jag bli rynklig?

Jag vaknade och åt lite av min youghurt när mamma säger att hon måste rusa till en julfest eller början på en och jag inet fått mina pengar. Så jag är tvungen att slänga på mig kläder och sedan gå ut halvhemsk sådär. Fräscht! Hon kör mig till bankomaten tar ut pengar och sen åker jag buss hem. Whatever. Nu har storebrollan stekt ägg. Dom var inte speciellt goda för dom hade knappt någon krydda på. Så jag åt inte upp dom :p Lägger in outfit senare eftersom jag inte har några hyfsade kläder på mig än. Cya

Mini shopping

Thjiilivipöööön! Läget? Jofan, det är bra. Vart i Frölunda tog, köpte två tröjor/tjocktröjor lägger in bild när jag kommer hem. Igår fick jag lite presenter av Morfar och Mormor. 1000 kr, vantar och mössa. Tack så mycket! Aja, lite ledsamt. Idag åker vi igen, men vi kommer ner igen på sportlovet ryktas det om:) Ska kila iväg till grann huset till min underbara vän Annastacia.
C ya dont wanna be ya, Love M

gOODNIGHTY THEN

Ska gå och titta på storebrorsas dator på film istället för Alien 3 som kommer på tvn. Snackade precis med Anton i telefon och har varit bara hemma ganska mycket idag förutom Natalie, haha vi träffade ett par killar som ba skratta inte jag ba ag höööörinte. Men det kan jag berätta om sen! Ska inte tråka ut sömniga läsare! Puss /C

Julgranen e här

.....och såhär ser det ut

Träffade Natta en snabbis och sen åkte jag hem och här var det fart

Little Beyonce

O-O-o-O ooo mama

U call me bitch like its a bad thing

Hello! Såg pinsamma bilder från igår på SBN där några av mina kompisar var, eller f.d eller vad man ska säga! Men gud! Så var det en från min skola som säger, och säger och säger att han inte är fjortis. Okej ta inte illa upp men plejset är bara LIIIIITE fjortisstämplat. Whatever! Ska inte sitta och klaga över det, för jag var ju inte där då. Jag vaknade rättså sent idag och mamma och storebror stack och köpte julgran. Jag har ont i magen så jag bestämde mig för att stanna hemma. Det är jättemörkt ute ju! Men kanske ska träffa Fanny bror senare på kvällen. Lägger in lite från någon skjorta jag bara drog på mig. Och hoppas på att jag köper en färg i veckan så jag kan färga mörkare, sista färgningen blev askass! PUS! C

Från västkusten

Bonjour! Är i Göteborg, hade visst tillgång till datan men kommer inte sitta här mycket. Åker redan imorn igen vid fyra tiden,har lite skuldkänslor. Kanske borde stannat längre. How ever, om vädret klarnar upp lite så ska vi åka till Liseberg ikväll och se på julstämningen och sen ikväll ska vi öppna julklappar. Mys! Skulle egentligen träffat min kompis, Annastacia men hon var lite upptagen så ska träffa henne imorn på förmiddagen. Hittills har allt gått bra, sov btw som en stock på tågresan. Vi hade bordsplatser och vi satt helt ensamma så jag passade på att sträcka ut mig och somnade i två timmar. Hahahahahha, juste! När jag kom ut ur tåget så smsade jag sen ba : DOOOONK!!! Jag gick rakt in i en stolpe, yey me! Haha, roligt värre. Sen i bilen, det är en sån där sport bil som det inte finns dörrar till baksätet. Och givetvis tänkte inte jag på det så jag hoppade in och tänkte inte alls på att daniel stod utanför.. Silly me! Aja, juste. Jag kommer inte kunna fixa eller lägga in några bra bilder. Jag glömde kameran, men tar foto med min mobil kamera.

C ya dont wanna be ya, Love M


Sleepy Candy

Haha sötaste skrev till mig: Jag är jobbig :P jag typ skriver 200 sms till dig... OCH? Me like you
Gooddddddniiiggggghhhht hoppas ni sover sött o vi hörs imorgon. Cya!
saknar klockan på bilden..

Home sweet home

Alla smsar mig! GAAH jag blir galen. Okej det där lät inte rätt men det är det där irriterande sms ljudet på hela tiden, alla är väl galna eftersom det är jullov! Var ute med mina brudar och vi hade sådär halvkul. Det blev inte festen vi skulle till hos Mischis och då var jag, Nora, Karolina, Boel sen Karolinas kompis Sofie ett tag och Karin stack för hon ska till kina imorgon. Hon e typ galen i kineser. Hennes land alltså! Jag kom hem nyss och jag är helt slut, vi har suttit på mcdonalds hela kvällen och ätit. Undra inte om jag är helt deppig efter några hamburgare. Nej en happymeal faktiskt! Och vi fick en robot leksak som inte funkade.. onöjda kunder!
Slänger in lite trötta bilder och sen ska jag sleepy! Kiss, C

Mamma fotade mig när jag var sliten och trött igår.. Not nice!

Min ingång var astrång för mina lådor stod öppna så jag fick typ smälla fast dom (stökigt)

Jag och min lilla gris runt halsen, köpt i N.Y! Mysigaste som finns


Avslutning

Hejsan! Slutade tidigt idag, typ vid 11 och så stannade jag ett tag för att säga hejdå till alla. Tog jag bussen till odenplan och mötte Alex. Där så var det jätteskumt eftersom jättemånga vinkade och så till mig.. t.ex var det en utlänsk man som satt bredvid mig på busshållsplatsbänken och tittade på mig hela tiden när jag skrev ett sms på min telefon.
När han skulle ta bussen tittade han på mig eftersom han trodde jag skulle på den för typ alla bussarna som har möilighet hade gått förbi. Han satte sig på bussen med sin kompis och började hysteriskt vinka till mig. Jag låtsades att jag inte såg honom och bara låt bussen rulla iväg. Så var det en kille som satt och spelade trumpet med sin pappa sån som tigger pengar. Jag tyckte så synd om honom för jag hade inte en enda krona. Han tittade jävligt mycket. Men han var iallfall söt! Men nu ska jag bort från datorn! Chiao, C


Så ringde jp mig och han kommer hem på söndag vad glad jag blir! Jag har inte träffat han på ett år säkert.. wee

Godmorgon

Ah, galet najs. SIsta skoldagen, lite fika och få betygen sen är det bara att fira jullov.  Nu är sara och anna här,mys. Vi har fixat oss lite smått och om 10 ska vi rulla. Idag händer inget speciellt förutom att jag drar till Götet. Kommer hem den 21 så dont worry, ill be back before you know it :) Ojuste, fick ett galet snyggt armband av sara i julklapp, från snö. Tack älskling, bild kommer.



Dagens O
Skjorta - MQ
Byxa - Cheap monday
Armband - snö
Klocka - ur&penn
Hår - Lockat
Örhängen - Stora silver ringar

C ya dont wanna be ya, Love M

M is in taaaaaa hooouse

Hello sexy! Den här Torsdagen har vart extremt chill, förutom att jag startade morgonen med huvudvärk, I hate! Duschade lite snabbt innan jag gick iväg till skolan. Och skoja inte, riktigt bääd hair day. Annars var det lugna fisken. Efter julbordet i skolan åkte vi till gamla stan och rann runt där och kollade. Det slutade med att jag, Anna och Sara hamnade på ett galet mysigt cafe. Efter det drog jag en sväng till Joanna runt sju tiden och drog vidare hem efter någon timme. Nu gör jag inget särskilt, har lockat håret. En flammig hollywood look (bild längre ner) C skulle egentligen kanske sovit hos mig men det var lite knas. Sitter nu hemma istället helt själv, ingen är hemma så tillbringar natten all alonge. Imorgon åker jag till Göteborg och kommer därför inte kunna ha tillgång till datan och inte skirva i bloggen, men C lever ju fortfarande.  Imorn på morgen kommer Anna och Sara, vi fixar oss tillsammans och käkar frulle.

                     


Dagens outfit
Tröja - diesel
Byxa - Bik bok, sytt in själv (ingen bild)
Armband - Glitter
Och givetvis klockan
Locktången är en kompis

C ya dont wanna be ya, love M

Bye för kvällen!

Hello ma fellas! Har skrivit det här inlägget tre gånger nu eftersom min andra dator får bluescreens hela tiden. Jag skulle egentligen sovit över hos M men vi får väl träffas en annan gång! Kanske i helgen? Måste lägga mig tidigt eftersom jag har varit försenad för många gånger den här veckan för min väckarklocka är trasig. Så jag tänkte gå och lägga mig i sängen och titta på tv. Hittade en gammal bild på mig och M som jag kan slänga in, c ya C



T to the orsdag

Hello sötnosar! Jag har haft lite problems med datorn men nu fixade det sig. Jag och M har startat bloggen och det kommer att bli kul och se hur gulliga ni är ni läsare.. eller hur? Startar med dagens O och sen så en snabbis på "avslutnings tubklänningen" ingen speciell! i love ya but never wanna be ya, C

Tubklänningen har jag gjort själv
Svarta "tshirt"tröjan, Gina
Jeans-tights, Gina


If you've ever been 2 heaven, this i twice as niceeeeee!

Tjjjeeeenare, allt bra?
Mååår skit bra själv, inga prov, inga läxor, bara chillnation.
Yeah! Imorn ska vi åka till gamla stan och gå på julmarknad, nice!
Sen så får vi se vad som händer, kanske träffa C?
Pappa åker iallafall bort över natten, så det är galet härligt!
I söndags var jag på en liten shopping runda med pappa och kan lägga upp bilder på vad jag köpte.

  
Skärp - Gina                                                       "Tunika" - Gina 
Klocka - Ur&penn
Skjorta - MQ
Örhängen - creole

Big love M

Big love M&C

C och M kommer skriva i den här bloggen. I hope you enjoy! c ya dont wanna be ya ;)

RSS 2.0