B-day babe

Hejsan, länge sen. igår var de favorit janice's födelsedag och här är lite bilder från igår

jag och födelsedagsbarnet haha


Olle och Amandis







Det fanns killar men det här var inte ens hälften av folket vi tog väldigt lite bilder och det var när vi gick och pausåt. Janice ville inte vara med på bild så klaga inte för hon ville inte!Och jag var med på varje bild för jag hade tråkigt. Yey.. Happy bday baby<3

,

kommer ladda in dom galna bilderna från johannas landställe så snabt som jag får dom!



long time no see

när jag kom hem från grekland så åkte jag genast till johannas landställe i fågelbro, där vi åkte golfbil till 8 på morgonen och hade massa kul. Åkte moppe på 80 och sprang under en vattensprutare. malcolm fick bada näck, och vi åt en massa. vi sjöng massor med låtar och åkte nerför nerförsbackar! jo juste.. sen tappa jag ju min mobil när jag va ute me mina vänner så ja fick som straff denna tegelsten som är sÄMST



hade på mig detta igår

Peace


typiskt mig att tappa min mobil, så var de liksom nu också så tror inte jag får åka till johannas landställe så får jag sitta här i sverige med tess och janice (ÅH TYPISKT) haha nej driver men de ska bli askul att ha lite strandpartys(!!) om jag så ska följa med så kommer vi rocka galheeeet på landet

<3

Therese..
Du kan inte fatta hur underbara vänner du har, jag vet inte hur dom klarar av smärtan. Själv sitter jag här med tårar i ögonen och jag knappt kände dig. Du borde vara lycklig över hur bra vänner du hade. Och har. Ingen kommer någonsin att glömma det där vackra ansiktet, jag fattar inte hur någon kan göra så mot dig. Din födelsedag kommer vara ett datum som inte kommer glömmas, grattis Therese i efterskott. Du blev inte ens 16 år. Godnatt och sov gott. Du är trygg nu. Vi kommer inte låta någon skada dig mer.  Du är en ängel.

Santorini Here I Come

7:30 timmar tills jag åker till grekland! Fabulous! Så ses vi då? Pussar på er, gud vad skönt att komma ifrån regniga sverige.



Fyfifan jag är osminkad och det får ni tåla, att ja ser ut som borat till denna årstid. kommer sakna mina brudar! karin, amanda, olivia, janice, jasmine, felicia, johanna everyone! pusso

.


Idag åker Jasmine till bålsta. Och dumma jag så försover jag mig när jag ska träffa henne sista gången på en månad! Jag ska till Grekland på Tisdag så jag slipper iallafall lida en vecka. Vi kommer inte träffas på jättelänge för sen ska jag till papi och allt kommer gå snett bebisen :( Igår hade jag kul med tjejorna vi åkte enda till farsta och det var helt misslyckat, samma som i fredags! Total suck. Vädret kan bara skita på sig..

God morgon!

Jag har sovit över hos Karin och nu regnar det, nice.... vi kollade på dumpad igår och sen sov vi ganska länge nu ska jag dra hem sen ska jag antagligen gå ut och handla lite bikinis till grekland med mami


B-day

Det är mammas födelsedag! Vi åkte och åt lunch på East vid Stureplan och sen åt vi glass när vi var klara, efter så åkte vi hem och latade oss. Men nu ska vi faktiskt ut och ta frisk luft, lite skönt att bara vara vi två en dag. Har inte gått ut idag, och det känns bäst så. För varför ska jag det? Mammas dag. Nu ska vi faktiskt ut och göra det mest lilla hon vill, gå ut och plocka blommor. Haha, inget jag fattar mig på! Men vi hörs.. jag är helt knäckt efter vad som hänt.

<3

Hennes bästavänner som skriver en blogg till minne av Therese.

<3

♥ Läs Therese's blogg♥ :'(

Jag tål verkligen ingenting sånhärnt..

Therese

Jag kan fortfarande inte fatta att du har dött. Att du blev mördad, jag ser dig överallt i tidningar och på internet. Jag mår så dåligt över det, det är så hemskt. Att DU blev mördad. Det är osannolikt. Det kan hända VEM som helst.. Läste att det var ett kärleksdrama, det var det jag antog, du är söt, du verkade ha gullig personlighet. Även fast jag alltid var lite emot dig. Jag ska aldrig vara så igen, jag har lärt från mina misstag. Det är hemskt... vila i frid.

Polisen söker raderade sms

Han Den 16-årige pojken häktades i går på sannolika skäl mis
Han Den 16-årige pojken häktades i går på sannolika skäl misstänkt för mord.Han har gjort vissa medgivanden och hans advokat Claes Borgström medger att bevisen mot paret är mycket starka.
Foto: FREDRIK SANDBERG/SCANPIX
Hon Den 16-åriga flickan häktades på sannolika skäl misstänk
Hon Den 16-åriga flickan häktades på sannolika skäl misstänkt för anstiftan till mord. Enligt åklagaren har hon skickat ett stort antal sms till den misstänkte pojken. Meddelanden som ska gå ut på att döda Therese Johansson Rojo.
Foto: ULF HÖJER
Offret I Stureby i södra delarna av Stockholm vallfärdar sör
Offret I Stureby i södra delarna av Stockholm vallfärdar sörjande för att hedra Therese Johansson Rojo med tända ljus, blommor och fotografier. En vän till det misstänkta paret berättar: ”Han skulle bevisa sin kärlek genom att döda Therese.”
Foto: LARS HEDELIN

Åklagaren: De planerade mordet på Therese i två veckor

Den svartsjuka 16-åriga flickan upprepade sin önskan gång på gång.

Med minst tio sms fick hon sin pojkvän att döda Therese Johansson Rojo, misstänker polisen.

Nu är meddelandena åklagarens starkaste bevis mot paret.

Helt täckta av Kriminalvårdens gula filtar leddes de båda tonåringarna in i Södertörns tingsrätt i går eftermiddag.

De häktades enligt åklagaren Karolina Lindekrantz begäran: på sannolika skäl misstänkta för mord och anstiftan till mord.

Den 16-årige pojken som misstänks ha genomfört mordet var först ut. Under förhandlingens offentliga del dolde han sig helt under filten och tittade bara fram genom en liten glipa.

Obefogad häktning

Hans advokat Claes Borgström hävdade att en häktning var obefogad och att pojken skulle placeras på ett vårdhem efter beslut enligt LVU, lagen om vård av unga. Men efter ett kort överläggande bestämde rätten att pojken ska isoleras på Kronobergshäktet med fulla restriktioner. En knapp timme senare fick flickan, som misstänks för anstiftan, samma besked.

Ett mycket ovanligt beslut för så unga personer.

– Det här är mycket allvarlig brottslighet, det är det allvarligaste brottet vi har. Och för att ta reda på vad som har hänt vill vi sköta utredningen utan att de misstänkta kan påverkas av utomstående, säger åklagaren Karolina Lindekrantz.

Pojken och flickan har varit ett par i nästan två år, men enligt flera källor har förhållandet varit ansträngt den senaste tiden:

– Hon var jättesvartsjuk. Det jag har hört är att han skulle bevisa sin kärlek till henne genom att döda Therese, säger en vän.

Starkaste bevisen

Tiden före mordet skickade den misstänka flickan ett stort antal sms till pojkvännen.

Meddelanden som nu är åklagarens starkaste bevis för att hon anstiftat mordet.

– Det finns bland annat en sms-konversation mellan de misstänkta. Det rör sig om ett stort antal meddelanden, tvåsiffrigt, säger Karolina Lindekrantz.

Enligt åklagaren har de planerat mordet tillsammans under en längre tid.

Till Metro säger hon att sms:en har skickats under ”i vart fall två veckor”.

Några av meddelandena har utredarna lyckats säkra, men misstanken är att det kan finnas fler sms som kan ha raderats. Telefoner och datorer har därför lämnats över till kriminalpolisens it-forensiker som nu noggrant kartlägger allt innehåll.

– Det finns bra förutsättningar att få ytterligare bevis, säger Karolina Lindekrantz.

Över 70 har förhörts

Utredarna har hållit mer än 70 förhör. Therese Johansson Rojos sista timmar i livet kartläggs noggrant.

De misstänkta samarbetar sedan i måndags med polisens utredare. Pojken lämnade då flera uppgifter som gjorde att misstankarna mot honom och flickvännen stärktes.

– De är lika intresserade som alla parter att vi ska ta oss igenom det här så snart som möjligt, säger kriminalinspektör Sven-Olof Karlsson som utreder mordet.

Kan flyttas

Enligt polisen har pojken gjort vissa medgivanden och under gårdagens häktningsförhandling medgav advokat Claes Borgström att bevisen mot det unga paret är mycket starka.

Nu har åklagaren två veckor på sig att utreda tonåringarnas inblandning i mordet innan en omhäktning måste ske. Då kan de båda slippa isoleringen på Kronobergshäktet och förflyttas till ett ungdomshem.

Therese Johansson Rojos familj är fortfarande svårt chockad och förlamad av sorg. I går samlades de i hemmet för att stötta varandra. Enligt familjens vän Mikael Näslund är de mycket tacksamma för allmänhetens stöd och omtanke.

 

 

 

Hur kan någon vara så hemsk? Hur kan någon vara så brutal? Att ens tänka på en sådan sak, att kunna stå ut med tanken och att kunna göra sådant. En hemsk sorg för hennes vänner och familj, vila i frid therese ♥


Therese Johansson Rojo Codjo

Jag INSÅG INTE ATT DET VAR DU! Therese, jag kollade inte på efternamn! HERREGUD DET ÄR THERESE. vi hade varit med i trångsund och varit med varandra några gånger med petronella, jag kan inte fatta att det är du- therese johansson rojo! :'( mitt hjärta stannade när jag såg det där. HUR KAN DET VARIT DU? VARFÖR JUST NU? Det kan inte vara sant, jag är chockad. Du blev mördad, jag trodde att det var någon främmande. Nu loggade jag in på facebook, och såg ditt efternamn. Mitt hjärta stannade, jag skakar när jag skriver den här texten. vila i frid therese, jag kan inte fatta. först malin, sen du? jag kan inte fatta att jag endå varit nära vän med en av dina kompisar. och vi träffats och pratat. jag hade endå alltid på något sätt avskytt er, jag förstår inte varför.. det blev så.. jag ångrar det! herregud... du är borta....... vila i frid... :'( 

Här med felicia...

Helo

Hoppas Calle läser min blogg nudå! Jag kom precis hem var på djurgårn med en massa fräna människor och det slutade aldrig med att plussera! Iallafall så hade jag avslutning idag och så skönt kan fortfarande inte fatta att det är sommarlov! JAAA...!! Men så fick jag två nya hotties in i min garderob, det här linnet härunder och ett gult! Imorgon ska jag och Jasmine ut och shoppa lite mer! Köpte också ett igår, en blåvit randig vanlig skön oversized tröja.Puss



Hade på mig vita linnet, Lindex och kavajen och ett par mörka jeans samt converse/ klackskor

Converse

Imorgon gäller det, det är skolavslutning!! äntligen är det det, längtat så länge.. sommarlov. mm.. Ska ha på mig min red dress och så tänkte jag, jag orkar ju inte gå dit med klackskor. Ska man köra regular som converse? HE...HEE.. Freak.




Har fetaste blåmärket på knäna, kanske kan matcha de till något??

Oldies..






Ma Favorites..




Hush



Embarresing. Ska kolla på film, 17 again. Ska ligga hemma hela dagen fast det är fint väder ute, äntligen(?) Mamma och jag ska kolla på sista minuten flyg ifall vi skulle kunna komma ifrån Sverige ett tag,det skulle vara lite skönt. Men imorgon är det skola och det är idag, en väldigt bra anledning att vila upp tills imorgon. Jag är seg och känner mig bara inte på humör..

T to the orsdag



Ingen av bilderna är tagna idag men har inte tagit några idag så detta får duga jag la bara in några men på den understa så hade jag på mig tunikan

2 cool 4 school

jag har precis kommit hem och nu ska jag skutta iväg till skolan. mm....mysigt med regn (väldigt)



The Sun is Shining.

Gud vad jag har lust att åka utomlands påriktigt nu! har kollat lite på flyg och mamma och jag funderar på i juni men tror inte det blir av, nu är de ju också fint väder i stockholm (antagligen?) men i juli åker jag till papi i frankrike så där ska det njutas! hoppas det blir mer, som sri lanka om de blir av ens me pauline vännen..



varför läser ni?

ja.. jag har tänkt lägga av den här bloggen totalt för jag inte har tid för att riktigt sätta mig ner och skriva fem inlägg per dag liksom och fota allt ja käkar och va jag har på mig. jag kommer nog skriva något inlägg någon dag men jag kommer ärligt inte kunna hinna me allt.. njut av sommaren! vi hörs nog i veckan..kisses bye bye

..and no, i´m not topless

2daaaaaaay

...ska jag åka hemåt, c you then honeys! ;)

ni vet ju att ja ritar mina ögonbryn? jadu... såhär ser de ut utan! blonde... blonde... blonde..

RSS 2.0