jarrå

idag har det inte hänt så mycket,fixade mig,hoppade in i duschen och pappa skjusade mig till vällingby c där jag mötte mella. vi har inte gjort något speciellt,tagit det lugnt och så. så det händer nog inte så mycket mer ikväll.
TJARÅ! /m

/ C.A.K.E

Bokade precis biljetter till taket lyser stjärnorna, till mig o karin. vi ska dit med signe, elin m.m... Ska kanske förbi sol kungen med karin o karolina också så vi blir lite brunare. men ja kanske inte pallar... haha men iallafall det är nattbio så jag kommer inte hinna skriva förens imorgon tror jag.. så förvänta inga inlägg idag men jag tänker dessutom ta med kameran! lucky you! Så nu ska jag fixa mig o sen ska jag väl möta tjejerna någongång här... vad ska ni göra den här lördags-kvällen?

På morgonen igår

nYVAKEN

Min snyggingtröja



/ M

Tja,vaknat för drygt en timme sen. Käkade god frukost med la familja och Nads som sov här. Vi hade jätte trevligt,igår var vi ute och snackade och sådär. Funderar faktiskt på att göra en kladdkaka. Har fått nadjas recept,så himla god!! Så vi får väl se,ska hoppa in i duschen också. Måste börja fixa mig ska åka till mella senare och vet faktiskt inte om ja ska träffa Rosanna eller inte,knas.. Hade hoppats på det,men vi får väl se annars vad som händer? :) Och imorn så efter jag har dragit från mella ska ja till Anna,Sara och Nads konfa. Ska väl komma sådär i slutet av ALLT (anna! hah) och träffa på dem och sen chillar vi väl bara och så. Men pyyyyyss så länge!

/ Eran Corinna

hejhej.. är helt död! så jag skriver ett snabbt inlägg så ni har någonting att sitta glo på. hehe, jo jag kom hem nyss! och snart ska jag sätta mig och dricka te me mamma o bara snacka tjejsnack.. kände för det verkligen för det e lite kaos i mitt liv just nu känns det som..

träffade karin och så träffade vi elin, karolina, signe, louise, emelie, emelie, frida m.m och åt lite hos elin. så stack vi till någon på rådmansgatan. fast de va íngenting att komma in på så vi var med dom som var utanför... så gick jag ungefär vid halv för att bea skulle hem.. jaja inget speciellt! pusspuss nu orkar ja inte sitta o lägga ner tid på att babbla! KISSES


Förlåt för jag inte bjuder på bilder på andra. känns lite lamt, men jag ska det! jag glömmer alltid ta bilder när jag faktiskt har en kamera.. i promise! imorgon klick klick ;)

(M)

tjafan.. ursäkta förlåt, och allt! men som sagt är min dator sönder,den funkar kanske i en vecka och sen i en vecka går den inte att starta!!! så irriteraden! aja,idag har jag inte gjort mycket. en chilldag i skolan med brudarna. efter gympan stanna jag och anna kvar ett tag och sen drog vi in i dans salen,vi kopplade in våra mobilen och HÖJDE! det var asnajs,vi bara dansade o dansade. H-e-h-e .. så nu drog vi hem till nadja,vi käka lite kladdkaka och sen kollade vi på filmen "the shining" dessvärre var den INTE alls så bra som  förväntat,hört mycket bra från den men var inte rädd en ända liten gång. ändå gången jag rös var när nadjas pappa diskade. hahah! aja,somnade lite under filmen också,som vanligt! känner mig en aning förkyld också..
helgens planer
- Idag fredag, Anna & Nadja kanske slaggar hos mig
-Imorn lördag, är med rosanna på dagen och sen slaggar jag hos Marielle
- Söndag, STÄÄÄÄDA!!!

Men har pappas jobbadata hem så det blir updates under helgen. Ciao babes! /m

HHAHAHAHAH,här kommer en fixad bild på mig och anna, underbar tacka nadja för bilden!! :)

klicka

Whateveeeeeeeeeeeer

Hejsan! Corinna här... som vanligt.

Idag har det varit en kort dag, slutade halv tolv och så vänta jag på en kompis och vi stack te odenplan o gjorde ett par ärenden. så träffa ja på boel o nora o stack från kompisen och åt med dom på falafel kebab.. efter det ringde karin och jag stack igen till odenplan och mötte henne o karolina.. vi skulle sola men så blev dom hungriga o så gick vi till mcdonalds. dom satt där medans ja mötte upp sandra o sen kom ja tillbaka.. min mobil ladda ur och ingen kan kontakta mig så det är därför jag åkte hela vägen hem för att ladda den tills ikväll! så hur mår ni? ska ut igen snart och möta karin.


Nu säger jag det & Godnatt!

Nu har jag klippt mig återigen! Nu ser man verkligen skillnaden. Mitt hår är skitkort! Och jag vill ha kortare, men jag tror jag vet att jag kommer ångra mig sen när jag ser någon med långt hår och bara: Åh varför gjorde jag det? Det är alltid samma sak.. blä... /Corinna

/Corinna

Hejsan!..... jag igen

Jag har ändrat bakgrunden till svart men den tycks inte funka... det är så tråkigt att bloggen ser så trist ut tycker jag.. eller vad tycker ni? Så jag tänkte iallafall lägga en bakgrund. Rosa skulle ju kunna passa bra också? Jag snackar me Carolina i telefon och äter youghurt. Haha det är hon som tvingar mig att skriva detta blogginlägg nu.. Så det här är för din skull carro! Din snygging-rumpa!


Svar

Fråga: hur gamla är ni?
vilken skola?


Svar: Vi är fjorton år och ska fylla femton. matteus och bergshamra

Fråga: vart köper du dina kläder?
får du mycket pengar av dina föräldrar?


Svar: Jag bara älskar ginatricot! Så som vissa märkt är det mesta köpt från gina, jag brukar inte orka vara ute på stan så hemskt länge längre.. så jag går oftast förbi gina för jag vet att jag alltid hittar något där! liksom för alla stilar... gillar också h&m, monki, mq o.s.v.
Jag får dugligt med pengar, av mamma är det mest för att jag bara bor med henne. Men jag har lärt mig att spara för att jag är värsta slösaren ska ni veta! Min farsa bor i frankrike och han skickar alltid ibland pengar och köper kläder till mig när jag kommer dit! Så... ja.. mellan.

Fråga: Jag älskar eran blogg, C&M ni verkar så rika..
Är ni det?
Vilka skolor går ni i?


Svar: Tack så mycket! Oja, det är ju alltid bra att höra.. haha, ja mellan! Vi har pengar så det räcker men det är ju inte så mycket att vi kan torka rumpan med pengarna efter toa. C i matteus och M i bergshamra

Fråga: Hejsan. Jag går i en skola som heter vittra och den är sämst! har tänkt börja i matteus och jag vet att corinna har gått/går där iallafall, så min fråga är: borde jag börja där och spendera mina sista tre år på matteus? är den bra asså.
kram



Svar: Hejhej! Okej, hmm... jo alltså den är ju bra, det är nog en mellanbra skola.. jag känner ju så många, såklart är det ju alltid jobbigt att vara ny i en skola! Så jag har vant mig. Lärarna är väldigt bra, trevliga och asschysta. Garranterat så försöker dom så att man får bra betyg! Håltimmarna är ganska många.. så det är också ganska bra. Hehe, men.. om du känner för det så är Matteus är ett bra val!

Fråga: Vart är din pappa, Corinna? Om jag förstått det hela rätt så lever du bara med din mamma.

Svar: Som jag svarade på någon kommentar här så bor han i Frankrike. Det har han gjort enda sen jag föddes, han har jobb där och jobbar på sportbolag såsom adidas m.m. och han har även familj där. mina lillebröder daniel och axel och hans fru.

Fråga:
hur lång ärt du?
vad använder du för smink?
saknar du fjortis tiderna?
vad är din favorit mat?
vilka är dina näsmaste vänner?


Svar:
 Jag är alltså pinsamt kort! Jag är runt 164 tror jag.
 Jag andvänder loréal på mascara och brunkrämoch h&ms fjortispuder haha.
"Fjortistiderna", ajdå.. det gjorde ont! Haha, nja... inte riktigt, det var ju ganska mycket strul (inte med tungan utan jobbigt) mellan mina vänner och mig. Så jag blev av med rättså många kompisar fast jag också fick mycket mer vänner. Det finns bra och dåliga sidor. Dåliga är väl hur hemsk man såg ut! Med råttbo i håret och hela köret. Inte bra.. inte bra.
Det bra var väl det med vännerna. Som tur var så tappade jag inte oskulden på toa typ som alla andra.
Min favoritmat är sushi helt klart!
Mina närmaste vänner just nu är... hmm.. det är karin, alltså det är väldigt många. Men såna som jag verkligen inte vill förlora är väl.. Karin, natta, melody, martina fast jag inte träffar henne alls ofta o alla dom tjejerna jag brukar hänga med.. många som jag inte umgås med heller men är viktiga för mig. Och såklart finns det många killar också! Sebbe, filip, ludde, martin, jp o.s.v

Fråga: läser du paulinadanielssons blogg?
och vilken är din favvo blogg?


Svar: Ja det gör jag faktiskt. Den är rolig att läsa! Hon uppdaterar så mycket..
Jag läser mina vänners bloggar, och ibland kenza... jag avskyr blondinbella! hon får ju göra som hon vill och vara som hon är men jag gillar inte hennes blogg. hon är så fake. jag läser allt jag får tag på! :)

Nu har jag svarat på frågorna, det var inte alls så många! Men om det var så få som undrade så är det väl klart då.. att ni inte har något mer att undra! Puss/ Corinna

/Corinna A. E.

Jo nu är det så...


Att jag ska gå och lägga mig. Strax efter min kompis varit ute med hunden och bara kommit tillbaka så ska jag säga tack för ikväll! Jag är riktigt seg och trött.. och hungrig! Det kurrar i hela min mage. Vi har ingen mat härhemma just nu i kylskåpet och det suger men snart ska det storhandlas.. Fan vad jag är sugen på mat!
Fråga, fråga, fråga

FRÅGESTUND


Från och med idag och till imorgon har vi frågestund.. då ni kan fråga allt ni undrar och vi/jag svarar imorgon när jag kommit hem!

/Corinna

Hello everybody! Kom nyss hem..

Var och kollade på bio, Benjamin Buttons otroliga liv, och filmen var bra! Brad pitt är så jävla snygg alltså! Men den var rättså lång... att i slutet ville man bara att den skulle ta slut så man fick gå och kissa. Haha! Men gå och se den. Det är på något sätt endå en "måste-film" så som Twighlight.. Efter skolan va jag med Filip o Victor ett tag för jag hade inget bättre för mig. Haha, det säger jag bara för att Victor sprutade in något äckligt i mitt öga hela tiden.. åh! Det sved som in i helvete. Och vet ni vad? Jag har faktiskt gjort ett videoinlägg, men jag kan ladda upp det senare... det blev tokigt, men det är inget sådant som jag sitter och fixar mig i evigheter och ba: men gud! aah och kolla vad jag köpt.. Haha! Så dröm..
Nu får ni nöja er med lite bilder:









Dixie har jämt och ständigt munnen öppen när hon ska vara med på bild. blir hon varm? Blir hon nervös? Är min hund kamera-nervös? Kan det vara så? Hehe...

Deadtired 4 today

Hejsan!
Kom hem vid sju från Karin. Helt dötrött var jag alltså, jag somnade framför datorn när jag skulle ta upp bilderna jag tagit för ni skulle fått välja min outfit tills imorgon. Men kan lägga upp bilderna imorgon istället! Det är kul att se vad vilka tycker och så. Min dator hackade rejält så jag stängde av den och var helt glasklart att jag skulle lägga mig vid åtta, men så kom top model på t. Så jag tänkte, ja men bara den här! Så.. nu sitter jag här! Som vanligt? Ska bli kul att försöka göra ett videoinlägg, det kommer vara en höjdare för er att mobba. själv tycker jag det är kul att skratta åt andras videoinlägg! its 2 fun, right? hah bilden nedan är en av förslagen jag kommer lägga ut imorgon! min mun ser sne ut och jag hela jag ser helt sne ut! Ursäktar/Corinna

/Corinna

Hej! Hemma hos Karin den bästa:D
Jag ska bara göra en snabbis outfit som ni bett mig att göra och sen ska jag ner och äta med henne.. haha fast hon sitter bredvid mig nu... visst e jag snabb på o skriva? hehe hej sexy lady.... jag vet jag älskar dig också! nuttetutte på spaghhettirulle... macka.... druva.... hehe



Obeservera karins lilla trosa.. MONKEY!

Its just crap and a bunch of SHIT

Hejhej, jo.. nja.. jag tycker färgen blev riktigt bra faktiskt! eller ja, den blev en nivå från svart antar jag! Eller så ser det ut iallafall. Nu har jag inte "före" bilderna här men ni vet ju ungefär hur mitt hår såg ut innan.. så! det blev ganska mycket mörkare men jag tror inte andra kommer märka sån stor skillnad..

Ja juste, så skulle jag fråga er läsare! Vad tycker ni jag och Martina ska skriva i bloggen? Fast m inte har tillgång till så mycket data hela tiden, men endå så ska vi göra vårt bästa för att bloggen ska vara intressant och bra att läsa. Ni kan föreslå i kommentarerna! Kom med idéer det är superbra! /Corinna

Nu så...

... sitter jag med färgen i håret! Det ser mörkt ut eftersom det ska vara mörkbrunt men det är näratill svart. Just nu sitter jag med färgen som är till utväxten sen ska jag ta över hela håret. Ska låta det verka för jag hatar att färga. Usch det låter som jag färgar mitt hår varje vecka, men det är inte så! Det känns som det jag har bara börjat det lite nu senaste månaderna.. annars inte mycket alls. Det var inte så att jag fick färga mitt hår förut alls.. Så! Nu har ni svaret. Jag har tagit före, så snart kommer efter-bilder! Ciao/ Corinna

....... BLÖ!

självklart har min datat gått i sönder igen!! lucke me,förvänta er inte inlägg ofta från mig (m) men ska göra mitt bästa,har ju tillgång till andra datorer hemma, skolan och hos kompisar -.-


Utvecklingssamtal

Hej allihopa!

Jag har en bra hårdag, eller det säger iallafall vissa! Hoppas den är bra då, för jag duschade imorse.. jag brukar inte orka det! Men jag gjorde det. Idag så har det varit en ganska kort dag, vi hade som vanligt spanska som första lektionen och det gick bra för mig för benjamin hjälpte mig.. så hade vi klassråd o lunch. på lunchen var jag i uppis o bara tog det lugnt. helt seg idag alltså, haha så kom sebbe och vi skämtade lite. alla 7or tyckte vi va helt knäppa i huvet.

Efter skolan så kunde jag gå ifrån gympan vid halv tre för jag skulle möta mamma och vi skulle på utvecklingssamtal. det gick bra och jag ska höja mig. inga mer kommentarer. så åkte mamma och ja till stan och köpte hårfärg och jag åt i kungshallarna, kyckling med ris. det var asgott! Haha, det är nästan så jag färgar håret hela tiden nuförtiden. Det är inte bra för håret, som dom vissa säger. och det är inte det heller. men konstigt nog så har frisören tipsat både mig och mamma, eller tipsat: sagt att hårfärg faktiskt förstärker vårt hår. Så vårt hår blir liksom livlöst ganska snabt så är hårfärgen bra och ger den liv igen. och samma med att jag har utväxt, hela tiden och då menar jag hela tiden! det är blonda små hårstråar som visar sig och då f´år jag panik för jag ser flintskallig ut för jag har ju mörkt annars och sen kommer det blondt. fy! Men nu är det fixat, ikväll ska jag färga bort utväxten.. wish me luck! Snart åker håret av också.  /C

Hejsan


Carolina är mesen som täcker för ansiktet

Här kör man modigt amanda, haha cornelia och amanda

jackan jag hade på mig från h&m, en randig skjorta från urban och jeans från h&m (har jag för mig?)
Det går skitsegt att ladda in bilderna så jag säger det istället: jag tog bara bilder på tröjorna jag köpt idag, en svart u-ringad tröja och grå vanliga tröja.. aja kommentera gärna mera för det är så himla lite kommentarer! puss på er/c

School 2morrow

Hejsan! Corinna här..

kom nyss hem, eller kanske en 20 minuter sen och jag har hunnit äta och ta en bild på dagens O. Jag ska även plugga för jag kommit efter i arbetet så jag skrev till magda och hon sa att hon bara visste NO-grejer. Så då gör jag NO-grejerna också.. Imorgon har jag utvecklings samtal för jag faktiskt inte haft det, för min lärare har varit sjuk eller utbränd och inte kunnat vara där. Så det blir imorgon. Sen ska jag träffa Melody imorgon också.. vi måste prata.

Idag så gick jag till Amanda ju och fotade dom! Haha visst är jag bra? All 4 you! Fast dom var små mesar som täckte för ansiktet. Haha och så tog jag och Karin värsta videon som vi la ner jättemycket tid på! Haha, den var för skoj och kommer lägga in videon så snart som möiligt. Den funkade inte att ladda upp på Youtube så ska försöka ändra format! Ni kommer garva ihjäl er. Så säger mamma att jag fortfarande ska ta det lugnt, för att jag brukar alltid när jag blivit frisk så går jag ut på helgerna och så är jag sjuk igen tills veckan. Så typiskt! Så jag tar det lugnt nudå.. Hur mår ni?

www.Thyranic.blogg.se

Nu är det dags att reklama för en bra blogg som är Karins & Karolinas blogg och heter nämnligen: thyranic.blogg.se! Jag tycker ni ska gå in på den. taccckkkkk,

haha jag och karin hade skojkul.. vi driver

anonyma muffinsätare

/ eran kära Corinna

Hemma hos Depp-Karin

Hej bloggen! Jag är hemma hos karin just nu. imorse väckte carolina mig vid 9 och sa att jag skulle komma tilll amanda. så ja gick dit sömnig o nyvaken o så¨sov jag där en liten stund, vi åt frukost och sen gick jag och carolina hem till mig och bytte om och stack till stan. köpte ett par saker, det får ni se sen. men så åkte jag till karin och vi har kollat på en gayfilm och ja så... nu ska vi ha kul och inte försöka deppa över killar hah. Puss lite bilder på oss! knasvideo laddar upp sen


jag grät till oc haha en sorglig video som karin visade och jag fick värsta coola ränderna!!

It sucks, my darling. You gotta keep fighting for justice

Hej bloggen! Jag har skrivit värsta texten för att få ut det på någonting, mina känslor för en kille (som jag alltså känt länge) jag träffade ikväll. Det är så jobbigt att fortfarande känna dom. Dom kommer och går hela tiden, men dom är svåra att undvika. Jag har försökt få in lite vett i min ängel karins huvud. Hennes kille är också skit och jag vill inte att hon ska hamna i samma situation som jag hamnade i. Gråta, gråta, gråta och gråta hela kvällar.. över vad? Ingenting.

Jag tog... inte... bilder ikväll! Förlåt jag är tvungen att erkänna det. Min väska var inne på rummet och jag, amanda, carolina, cornelia, caesar, danne, paul, cabbe och didde satt i vardagsrummet. Jag lämnade min väska hos manda men jag går och hämtar den imorgon bitti! Sen ska jag åka till karin och så ska jag ge hennes kille stryk.. haha nej, det får jag såklart inte.. det är liksom.. i mina drömmar. Nu måste jag typ verkligen sova men jag lovar att jag fotar sånadär hemska morgonbilder på tjejerna därborta. Nöjda? Allt för bloggen! / Corinna

I act like shit don't phase me inside it drives me crazy

idag var ja då i stan med mella. hon var jätte söt idag,hon skulle ta två till håli öronen,hon var sjukt rädd. men jätte duktig,hon höll mig i handen och skrek "fy sjutton va ont det gör,herregud!". Tro inte att jag inte små skrattade,jag DOG av garv!!! haha! aja,men så traskade vi runt. jag köpte några nagellack, strumpor, nail polish remover, och en ny piercing. den är sjukt fin,mella och ja köpte likadana hon tyckte den var så fin och den var på rea. så.. KÖR FÖRFHAN! men har inte alls lust att skirva inlägg. ska nog dra till stan med joanna imorn och köpa en tvätt grej till naveln.
TJARÅ! /m

10 cm

JAG HAR KLIPPT AV 10 ELLER MER CM AV MITT HÅR!! OCH JAG ÄLSKAR DET! / C

Yuck väder

(C) ..var ute med hunden och mötte Karin. Usch vilket äckligt slaskväder! Haha det var så roligt, Carolina ringde mig och jag hade sakt min adress för hon frågade om det. Och så sa hon att hennes kompis bodde några nummer ifrån. Och så ringde hon mig och bad mig komma ut till porten, så jag gick ut till balkongen och där var lilla Carolina! Världen är så liten.. va?

martina et marielle

vaknade för ett tag sen,runt ett. åt lite frulle och nu håller jag på att fixa mig. ska in till stan med mellsan och jag ska köpa lite basics,fick lite cash av pappa :) aja,tänkte inte skriva något mer än så. pöss på rumpan! /m


Carro i området

Hejsan! Corinna här.. Ligger just nu i sängen, jag har ett sånt där litet bord som är på sängen så jag kan ha datorn på. Eller något annat. Haha det såg så kul ut, jag fick ett sms. Och jag hittade inte min mobil. Och min hund låg bredvid helt oskyldig och så hörde jag att signalen lät som den var under någonting, så tog jag i sladden eftersom den laddade mobilen fortfarande... Så drog jag den under hennes rumpa. Haha det såg så roligt ut.. Never mind! morgonhumor..

Just nu försöker jag ladda in bilder jag tog lite bilder från mitt stökiga rum jag måste städa för att få gå ut. Så skrev jag till Carolina att vi kunde träffas ikväll och så, så skrev hon tillbaka att hon faktiskt var i området! Jag ska bara möta Karin och ge henne en grej och sen ska hon väl komma över till mig. Mamma står och bakar i köket. Snacka om morgonpigg! Inte jag..
Laddar in bilderna på en sekund, ville ha bilder på något annat än mitt ansikte en gång för det börjar väl bli utråkande för er läsare tror jag! Haha jag ska försöka sno med mig kameran så vi får en stor bild på Carolina. Jag har faktiskt kompisar! Haha! Bye.

Lita er inte på att få så många inlägg varje dag som idag

Tja! Kvällens sista inlägg.. jag tråkar ut er med mina långa inlägg haha.

Har ni haft en rolig fredag? Åh vad jag vill ut imorgon. Och om det blir så, om jag lyckas övertala min kära mamma så ska jag ta med kameran och så ska bilderna från kvällen in på bloggen! Så mycket älskar jag er. Så ni får lite kul här. Hah, nej men jag kollar på någon dålig B-film från 80talet på tv typ. Fan vad dåligt att King kong kommer imorgon och inte idag! Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig! (Det kommer jag verkligen inte göra, det kan ni lita på) så puss på er! / Corinna

hellyeah

tjojao! har precis sett film med mella,och strax innan det käkade vi och sen gjorde vi hår inpackning,naaaaaaajs ;)
aja,tänkte bara slänga upp en bild på tha piercing så blir väl inte mer med det, here it comes. (i love it,och man ser fett brun ut!)

 / THA MMMMMM!

My heart belongs 2 Chris!!

Oh god, akut-inlägg här..
jag tror jag kommer dö här.. jo... skryt-fanny ringde mig nyss från chris browns konsär och det var en massa musik i bakgrunden. Jo jag luktar skryt! Jag blev så sur och munter så jag la på och skickade smset:
Fanny sluta är du på chris brown ring mig inte jag blir avund!!!!!!!!!!!
Haha men hon har ju såklart inte tid och svara för hon sitter ju säkert just nu och hånglar med honom backstage.. lyllo!

Men han är ju min pojkvän! Fy på dig fanpan...

All my love.../Corinna

Benknäckargänget tv3

Godkväll.. hur mår alla? Jag mår bättre, riktigt mycket bättre!

Kollar på tv, benknäckargänget. Och har kollat igenom lite bilder. Sms:ar med alexander och ja tänker bara ta det lugnt den här fredags kvällen. Imorgon ska karin till sin faster jag vet fan inte hur jag ska klara en hel helg utan henne! Eller hoppas inte hon är borta på söndag för jag tänker verkligen stiga upp ur sängen och sätta på mig träningskläderna på söndag! Så är det bara. Haha mina favoriter i den här filmen benknäckargänget är helt klart han gråtande stora snälla svarta killen och sen dom där killarna som är "tjejgänget" haha, någon annan som kollar på den? cya/ Corinna

18:12

Hej vänner! Det är jag, C. Dagen är helt hullerombuller, och jag är fortfarande hungrig och snön har försvunnit utomhus! Jag ville ju ha snö. Det är ju det som är så himla mysigt! Åh fan då..

Jag förstår inte på vilket sätt jag ska vara, hur jag ska trösta dig? Jag försöker hela tiden finnas där och säga det kommer bli bra. För när jag väl sa sanningen så ville du inte höra den. Nu säger jag precis som du vill. Men fortfarande så passar det inte. "Du förstår inte" Men få mig att förstå! Jag vill ju finnas där.. men om jag inte kan hjälpa dig, varför är jag fortfarande kvar vid din sida? (Till en nära vän, som vägrar lyssna på mig mera) Slänger in en onödig bild också! Weee


yeye!

tja! har nyss kommit innan för dörren hos mella. Min dag starade helt crazy tidigt för att vara martina. Men det var chillen i grillen, hahah ursäkta uttrycket! Fixade mig och mötte upp anna och sara i tbanan. måste påpeka att saras hår har blivit grymt snyggt!! aja,så drog vi till hötorget där jag skulle pierca mig,men han som ska pierca var bortrest och ja fick typ panik? så vi tänkte att vi skulle dra till gamla stan och ta där,och tyvärr hade ingen av oss någon somhelst aning vart den låg,vi visste inte ens namnet eller något. men ivilket fall så letade och frågade oss fram och vi kom till ett skit bra stället, ANT heter den,skiit bra tro mig. värsta freschoch allt,gr8! med tanke på det,gissa vem ja stötte på? själva kira! fyfan vilken sötnos bruden är! aja,men iaf piercingen gick toppen men var tyvärr skit nära på att banga ur,men nu har jag iaf piercingen! den är ljusblå/turkos,underbar! och det som var roligast var att det gjorde inte ens ont,jag låg där och väntade på att det såkallade "onda" skulle komma men så var det klart. och som tur var hann nadja dit,för hade aldrig klarat mig utan hennes lugnande röst "andas in,andas ut" HAHAH! och inte heller utan anna som höll mig i handen. Tyvärr var sara tvungen och dra innan jag tog piercingen.. sen gick vi och käkade i stan och sen drog jag och mötte upp mella i odenplan(slänger in bild ikväll!) haha är sjukt stolt. nu ska jag och mella fixa lite krubb,tacos! PÖSSAR! /m
(URSÄKTA VÄRLDENS KASSASTE INLÄGG,DET VAR INTE FORMULERAT BRa PÅ NÅGOT SÄTT!!!!!!)

Paulines hår är rödsvart!

Ojdå..... hennes hår är på g till svart!

Haha, det gick bra.. bara att hennes hår var lite rött i början o nu är det typ svart:) Haha hon säger hon kommer bli emo. Hon får kattungar närsom helst säger hon. Gud vad gulligt! Nu sitter hon och leker med hunden och jag ska snart tvätta ur hennes hår.. jag är skithungrig, skittrött och det är fredag och jag sitter inne... fan!


Nu ska vi tvätta "av" Paulines hår! /C

Friday is my day

Hejsan, C här!
Fan vad det här suger! Att sitta inne på en fredag.. men det bästa är att mamma är här nu och hon kan ta hand om mig. men jag är näst intill frisk nu. Jag mår så mycket bättre sen igår! Medicinen har hjälpt en massa, och jag har tillochmed duschat! Haha ni vet inte hur skönt det känns. Att ha ork till att duscha. Min livs lyckligaste dag. Skulle egentligen sovit över hos Carolina idag, men sen sa vi imorgon..men ja tror inte jag får gå ut imorgon men... åh! hoppas!

Idag kommer Pauline hit en snabbis för att checka till hur jag mår och för att jag typ ska färga hennes hår? Det ska ju bli skitkul att se henne i en ny färg, men tänk om ja typ svimmar över henne? Haha! Hoppas inte det.. de skulle vara synd. Får ha medicinen färdiga på bordet intill! nejdå, skojar bara! hoppas alla haft en superdag och jag har en bra start tror jag iallafall... vad vackert det är ute iallafall! Slänger in en bild på mig från mammas dator sen..

It's either my way, or no way

tjafan! sitter hemma och gör inget speciellt. skolan var galet chill idag, hehe kom en lektion försent men det löste sig. hade no där jag,sara och anna gick ut i uppehållsrummet och lyssnade på musik och "läste" biologi om blodloppet eller vadfan! Sen hade vi underbara bild.. eller kanske inte men det var en slapp lektion så det går väl för sig. och efter det hade vi håltimme och sen käkade vi. oh sen so där vi bara kollade på film och tillsist EU profilen,vi hade bara presentationer och så av det vi har gjort, Projekt : Handel. Annars har jag inte gjort mycket idag.. JUSTE! min nagel ser ut som.. gud vet vad,den har brytits till mitten och idag började det blöda. Fick ingen bra bild men slänger upp en.(trodde jag!) hittar inte min USB sladd och jag som hade tänkt att passa på att slänga upp outfitten, god damn va duktig jag är! nu blev jag sur.. hejdå! /m

Låt mig presentera..

... ELIAS som liten! Så jävla överdrivet söt,haha förlåt var tvungen.


bedtime

nu känner ja mig varm.. riktigt varm!
troligtvis för att ja har lätt feber men
också för jag fick sötaste pressen av mella!!! Tack!

Aja,måste sussa nu och få min såkallade
"beauty sleep" så kanske man blir en gnutta snyggare?
PUSS! /m

I halmstad sum 08

Better and slimmer

Oh yes!!!........

Karin ringde mig och lugnade mig lite. Jag har vräkt i mig massa mediciner och när jag hittade gurgelvattnet i skåpet som jag hade till "puss-sjukan" i somras så hjälpte den rejält till halsen. Halsen är mindre rödare och gör mindre ont. Men det är inte det som är oh yes för jag är fortfarande svag och fy! Har fortfarande feber. men.. jag ska börja träna med karin! det ska bli jättekul att ta med sig en kompis och gymma.. haha fan vad kul... mina ben är ganska breda, så jag ba åh jag vill ha smalare ben! hon ba aa men det finns en sån där apparat som tränar sånt att man får slimmare. jag trodde jag skulle dö av glädje! jag fick tårar i ögonen hahaha! dramaqueen.. well thats me/ C

so sick (of lovesongs) so tired (of tears)

God kväll, Corinna här..

Som Martina så är jag också sjuk, hur kan det bli så? att nästan varje vecka så blir jag sjuk. Hade lovat mig själv att inte vara sjuk en enda gång denna vecka.. och nu så sitter jag hemma med fetaste halsen.. kill me! Får hoppas att jag blir frisk till helgen, som kan hända. Fast då kommer jag ju bli sjuk tills nästa vecka, jag är helt bombsäker på det! Så jag måste nog stanna inne? Vi får se.. hoppas jag börjar bli bättre idag så det lugnar sig imorgon och lägger sig på fredag så jag kan gå ut på lördag? Låter som en bra idé! .... *hoppas inte för mycket*. Måste nog plugga så ja kommer ikapp lite!

Hade den här "sjukan" i somras också, då var den kallad puss-sjukan sa doktorn. han sa också, att om det sker igen måste jag opereras.. is this the time? :( ursäkta urringningen!

jude?



-HAHAHHA!
fy f-an! har riktigt tråkigt,såg nyss på one tree hill och jag orkar verkligen inte göra något. så jäklans trött,ska se till att komma upp till skolan imorn. lär gå upp i god tid. får väl hoppas att ja hinner slänga in ett litet inlägg.
TJARÅ! / m

Don't make someone your priority when you are only their option.

vaknade vid 6 och redan då beslutade ja mig för att stanna hemma idag,
för att slippa blir sjukare tills fredag,som också är studiedag - och då det ska
de chillas galet med anna. och innan det piercing,galet taggad! (kommer dö!!!!)
ska nog dra in med Nadja,Anna och Sara. På L to the ördag ska ja umgås
med saga granberg gryhed,ska fan bli riktigt mys.
men vetni? nu ska ja ta och koka en riktigt gó varm te
TJARÅ! /m

Killar är inga målarböcker man kan färglägga med sina favoritfärger

äh fyfan vilken deep shit im in. jag är inte bara lite sjuk,
känner hur febern stiger och min huvudvärk sätter spratt i mina hjärna.
ingen jäkla skola imorn då, inte som ja mår just nu iallafall.
dagens låt , brittan - freakshow
TJARÅ! /m

Regn kan suga..

.. om man inte är med sin bästavän och dansar i regnet. Minns du mella? :')
Aja, idag har jag inte gjort så speciellt mycket. Startade dagen med att komma en halvtimme försent för min morgon var den jävligaste på riktigt länge. Jag vaknar i tid osv men sen har jag verkligen INGET att ta på mig. När jag ska ta ner mitt smink så tappar ja hela min Isadora Sun powder och det slutade med att det var puder på heeela mitt golv och riktigt förskyld är jag. Tror inte ens att jag kommer dra till skolan, hade feber och åå orkar inte. Har inte lust att vara sjuk,visst det är jävligt mycket som händer men det är de att jag kan inte missa allt. Juste,idag hittade killarna i klassen sjääälvklart på en ny sak att göra. Gummisnoddare.. Det säger väl allt? Sjukt irriterande, hah! Boys will be boys? (a)
/M

Måndag

Fan också, det är snöstorm ute..

Bra att jag iallafall hann till skolan innan det började snöa. Vaknade tre timmar innan jag skulle till skolan och jag var dötrött när jag kom hem. vid lunchen så gjorde jag och sebbe en dans vi mixade av våra "mooves" från i lördags. vi såg patetiska ut. hah.. Jag åkte till fridhemsplan efter jag slutat och skulle precis ta bussen när mamma sa att hon skulle hämta mig, då jag stod i kylan i liksom tio minuter extra fast bussen kommit typ fem gånger. så ringde jag karin som jag egentligen skulle träffat idag men hon orkade inte heller gå ut. Sov i säkert 3 timmar när jag kom hem och sen va jag tvungen att gå ut me hunden, mådde skit o jag mår fortfarande skit min svullnad i halsen börjar komma tillbaka och det hä är fan inte sant! /c

Förjävligt

fuck,fyfan vilken sämst uppdatering men min bror ska fixa min data och då blir det riktigt röj på bloggen igen!! amen det har väl hant pretty god damn much,men om inte för lång tid lär det dyka upp mer och mer på bloggen. btw,så har jag klippt mig och först trodde jag att jag skulle falla ner i tårar och grina som en liten babis men sen när jag fixade håret så blev ja nöjdare och bra det va? På fredag piercar jag med, turkos navel piercing! Gaaaaaaaalet snyggt va? har precis skrivit klart en NO uppsats, juste fick fan MVG i gympa! jag orkar inte,jag orkar verkligen inte med skolan. så sjukt jobbigt och ja blir så erhört irriterad och jag är redan skoltrött och vafan skolan har knappt hunnit börja.. men ska lätt höja mina betyg i år,ja tror på mig hah!
Kisseeeeeeeeeeeez! /M


/thailand sommaren 08

19:53

Datan var konstig igår så ja inte kunde skriva när jag kommit hem. en grymt kul kväll och mm... kommer inte glömma killen, haha karin:P men ja, melody fyllde år också alla sjöng och haha det var kul och grattis min bebis! nu kollar jag på top model o mamma pratar i tele fast vi skulle ut o handla mat tills imorgon. orkar ju inte gå ut hur sent som helst ja e helt dötrött.. ska plugga spanska fast jag har ingen aning hur jag pluggar in det för det fastnar inte! jag skriver dialogerna på svenska, spanska o allting. no connection, jaja! men martina.. ny träff-dag får det bli för idag så funkade det ju inte.. tisdag? /c



Outfit at Karins/ c


haha fulaste bilden ever på karolina o mig



ska försöka få tag på en kamera

Nu har jag fått igång med bloggandet igen för det blir liksom att man tänker på det oftare. eller jag försöker iallafall! det är så tråkigt med webcamera bara, jag vet.. jag ska försöka fixa en vanlig kamera och fota ikväll! det SKA jag göra. i promise! jag har precis vaknat och ska ut promenad med mamma o hunden. sen drar jag någongång vid 5 till karin. all my love /c

at Karins place





jag sitter och bombar er med bilder för att jag vet inte om nästa vecka jag har några att bjuda på för jag har så dåligt med kameror just nu! panka-kamera tiden liksom. men jag sitter hemma hos karin just nu och vi ska kolla på film. skönt att äntligen vara liksom inne en fredag och bara ha det mysigt. imorgon har karin tjejmiddag och alla möiliga olika tjejer kommer och det kommer vara kul att träffa alla. samt

little pictures gives you a smile

hellu! varit i skolan idag och vi hade typ 2 timmars lunch så jag o emeliy stack till kungshallarna o åt kinamat. asgott och sen så sluta vi ett tag sen och det kändes liksom som en kort dag, nu har jag tvättat håret och torkat det och ska ut snart. känner mig fräsch! som jag inte gjorde idag i skolan. men jaja, enough with talking! puuusssss/c

den här tröjan drog jag på mig efter skolan, egentligen hade jag en beige

jeansen och armbandet

ps. Marrrrrrebarre, jag hatar den här texttypen vi har... kiss:)

SOLO-girl

Hey guys! lagat mat till mig och sen gav jag allt till hunden för biffen gav mig huvudvärk typ:P haha det gick inte så bra det blev bara jobbigt efter ett tag. men hon nöjde sig visst! min solo kom hem idag och jag har suttit och läst lite i den! hoppas ni har en prima kväll och funderar på att kolla på någon film toonight! bye, love/c

"dot dot dot"

JA! Corinna, vi ses på söndag. Hör av dig bara:)
tja, förlåt för riktigt kass uppdatering men har inte tillgång till data hemma förutom pappas och pappas jobbdata och hans jobbdata tar han inte alltid hem. Min data har kraschat total. Något diskfel och vet inte om ja ska ringa supporter eller hur man gör, är itne dukig vid datorer. Haha! Det har hänt ganska mycket i mitt liv på senaste.. Men vet inte riktig vad ja ska skiva.. Är med Nad, Anna och Sara får väl se vad som händer i kväll. inte direkt mycket tror jag, men får väl se.
M

Lite smygwebbilder, u like?

Martina ska vi ses på söndag? Whatever! Kommit hem från skolan, mådde inget vidare så jag gick hem. Har liksom inte hunnit krya på mig än och endå så har jag gått till skolan halvsjuk. Men nu ska jag ta en sovpaus, men påvägen till skolan så gjorde jag en sak jag är väldigt stolt över som jag måste säga: jag lät en gamling sitta. jag är så proud! det är liksom en bra gärning för dagen, haha. Love by c

Har på mig en halvfin collegedragöver eller vad man ska kalla det

Armbanden jag har på mig, h&m och gina tricot

Känner mig inte så jättefin i den här kameran, ni får ursäkta hah

haha försökte få med hela outfiten men sorry! det gick verkligen inte.

jag älskar den här "tröjan" eller linnet eller ja det är ju rättså pösigt och långt. funkar utmärkt till tights!


:)

Fan vilken jobbig dag, eller en dag.. som jag kallar "pain in the ass". skolan, som var så slitande så jag var helt totalt slut när vi slutat, så åkte jag hem och gick ut me hunden. mötte upp karin i stan vi åt på tacobar, åt en grandemeny. först såg den likadan ut som den vanliga. men oj oj oj, efter man ätit liksom en hel var det en hel till.. så jag lovar er! storätarn (JAG) säger, tilloch med JAG .. lyssna noga: ni måste kunna äta en kossa för att få in den menyn.
så mötte jag upp brunis melody och natalie på odenplan när karin stuckit hem. vi gick runt där i säkert en halvtimma så ville dom till ungdomsgården och jag palla inte så jag åkte hem. kollat på love guru och imorgon ska inte bli som ikväll, alltså inte u-t-r-å-k-a-d. ska duscha o sen ska ja i sängs! pussisar/ c.a.k.e

min lilla ängel fyller år på lördag!

School n' homework

Fan vad jag är sliten och trött! Och det var så skönt att komma hem från bara en dag i skolan. Jag orkar inte med skolan och behöver lite mer lov. jag insåg idag att jag fortfarande är sjuk och sov i 2 timmmar när jag kom hem. nu är jag hungrig, men vi har inget att äta.. så... mm.. make my day! Det går fan inte att ladda in bilder, och vad är det med min dator? Åh! Precis när jag hade bilder så är inte fliken uppe.. ska försöka fixa de! Puss/C

Cry a river, build a brigde n get over it.

1. Vaknade och åt frulle med Sara 2. Fixade oss 3. Tog bussen till kista 4. Köpte en 09 kalender och linne. Vi tog också varsin glass. 5. Drog hem 6. Såg 2 filmer, Eden lake, (keff!) och 21. 7. Godnatti! /M

2 fucking tired ...

hello! idag var jag med fanny. vi satt bara och prata om allting. haha, igår så va jag me en massa.. kan nämna några, karin o dom o sen caesar, fill, jave som ja inte träffat på aslänge, ludde, salle, didde m.m juste, min kamera är helt allmänt död för det gick varken att ladda in bilder igår eller idag... it sucks!! i know:(:(/c

22.50

Tja-bba!

Yo, nu sitter jag hemma hos nadja med anna. Vi har kollat på Lets dance och käkat mändger med godis. Vi har bakat också så vi lär trycka i oss det. Kladdkaka faktiskt.  Nu gör vi inget speciellt vi sitter och fotar och typ töntar oss,haha! Första skoldagen var väl inte den bästa,så extremt tråkigt!
JUSTE!!!!! Om jag,nadja eller anna äter godis, fastfood, chips eller liknande innan den 9 februari så måste vi gå in i killarnas omklädningsrum i bara bh och hotpants. Haha, wish me luck babes! Men vi får åta gottgott på fredagar,så man passar väl på. Hah.

Nads,Martina&Anna
Love,M

in here its allways friday..

Tjululu, lägger in ett par bilder från nu (och det är inga snyggon) och sen lite bilder från dagen då jag skulle till mischa, alltså i tisdags blir det väl? .. hmm... jaja! hoppas alla haft en bra fredag idag.. för min var inte så bra.*krya på dig c* ciao!

jag med min gula "glöm ej skriva ner en viktig grej" bok

Det var FREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEZZZZZZZZZZZZZZIIIIIIIING

och tuben, den var inte klar. dom där klumpiga delarna som sticker ut det är för att den inte var sydd klart. inte alls, det var bara provgång.


here we go again..

Cant sleep. Den här huvudvärken tar kål på mig, har sovit hela dagen så när jag lagt i sängen hela kvällen nu blir jag bara varm och det snurrar. Inget känns bra just nu. Får heller inte gå till skolan imorgon. Det är fredag! Comeon... Dixie har tagit hand om mig dag/natt.. just nu ligger hon bredvid mig också och tar hand om mig.. 2 qute.. love/ c

so sick...

Hejhej, inte mått såhär dåligt sen i början av 2008. har 39 graders feber, och jag som aldrig brukar ha feber. har lagt i sängen dom 2 senaste dagarna och mått illa. jag hoppas det blir bättre, eftersom det är så typiskt att när skolan börjar så ska jag bli sjuk. håll tummarna uppe. puss/c

"vänner"

Fy fan jävla fa-an! Att det ska gå så långt. Jag har fått nog nu,jag orkar inte. Jag säger upp mig,jag orkar inte tjaffsa mer. Och du är den sista jag ville göra det med. Aja,tänker inte låta mitt dåliga humör sprida sig över bloggen så ska försökta tänka bort det nu. Idag hade jag tänkt att köra lte spa-lala! Mysigt va? Ska fixa mig, ansikts mask, hår inpackning, noppa ögonbrynen och hela köret. Den här kvällen är min, idag ska allt handla om mig. Haha! Stort ego? Nej men någon gång ska man väl unna sig själv eller hur man säger. Ska kila nu, pussisaaaaaaaaaar! M


En bild från dalarna för 2 år sen, men min underbara B. Coffee. Saknar dig i mängder bruden


Last day

Imorgon börjar skolan och jag får ont i huvudet på att ens tänka på det. Jag undrar ifall någon har ändrats? För det kommer jag att göra, precis som i Martinas inlägg så ska jag skärpa mig! Förra terminen var inte heller något att lalla runt på, men nu ska jag verkligen skärpa mig. Komma i tid, det är nog det viktigaste för mig för min väckarklocka har varit trasig och jag är sämst på att vakna på morgonen. Och sedan, ja lyssna och verkligen satsa på skolan! Jadu, Martina. Om du läser det här. Så får du fan ta och bestämma en dag med mig! Men efter läxorna! Hehe... Och dessutom är jag likblek och mår spyilla! :(



mer uppdatering ..

.. så fort skolan tar fart. Nu när skolan inte går och så vill jag bara be om ursäkt för kass uppdatering dom här dagarna. Själv tror jag att det blir mer att skriva och så,så fort skolan sätter i gång. Dem här sista dagarna på lovet har jag verkligen bara tagit det lugnt,laddat upp för en ytterligare termin. Den här terminen ska jag börja bra redan från början. Egentligen spelar det inte alls någon roll vilka jag umgås med. Jag måste bygga på min självsäkerthet. Jag vill inte att dom jag umgås med ska tro liksom att det är dom som gör så att jag gör si och så. Jag har min egna vilja precis som vilken annan människa. Mitt problem är att jag är för svag,att jag dras med alldeles för lätt. Så som nyårs löfte ska har jag bestämt att jag ska kunna umgås med exkat vilka jag vill utan att det ska påverka min skolgång. Wish me luck! Så jag får väl hoppas på en rejäl uppgång. Har redan stått i min uppförsbacke och orkar verkligen inte fler. Inte än,inte snart, utan aldrig. Så vill jag uppnå något med att gå i skolan och så är det väl bara att göra som lärarna säger
- Lyssna
- Fråga om man inte förstår
- Vara aktiv
- Komma i tid
- Visa intresse,smöra! (men inte för mycket, utan mer vinna lärarens förtroende osv.)
Så då är det väl bara att sätta igång med VT 08. Lycka till alla!

Nog om skolan och mer till bloggandet. Jag och Corinna ska träffas någon dag och ta ett litet bloggsnack,så nu vill vi veta om det är något ni vill se mer av eller något ni inte gillar. Dränk oss med era kommentarer och ideer!

Idag har det verkligen inte hänt något,har vart hemma och hjälpt pappa med lite saker och så. Vi såg nyss på filmen "Im a ledgend" Den var jättebra, rekomenderas. Jag tror nog väldiga många har sett den men om inte handlar den om en kille som heter Robert Neviell eller något liknande. Tidigare i USA hade man hittat ett botmedel mot cancer som utvecklades till ett virus.. och blablabla, haha ursäkta men orkar inte sitta och skriva om en film. Vem bryr sig? Haha. Aja,ligger i sängen nu och måste måste måste sova. Jag har försökt komma tidigt i säng nu i flera dagar,saken är den jag kommer i säng tidigt men sen slår jag på datan/tv och sen kollar man på klockan så har tiden runnit förbi på ett ögonblick. Aja,måste säga hejdå från mig. Eller vänta! Börjar alla skolan imorn eller? Jag börjar på Torsdag klockan 14.00,haha. Ohgud,längtar verkligen inte tillbaka!


Kolla vad Fredrica skickade till mig,åååh saknar den tiden! :/

ÅÅÅÅÅH,sommar. Det här kallar jag att vara brun.. Saknar massa,för mycket.. Jättemycket för mycket!
cya dont wanna be ya, lovelovelovelove M

It sucks that i like him..

TJJJJJJJJJJJJA! Varit över hos mischa och tjejerna var där och vi hade överrasknings/tjejgrej med karolina fast sen kom felix och hans polare. haha när vi hade köpt godis så höll jag i det och jag såg inte att det var ett steg eller vad det kallas för det var täckt av snö. så jag snubblade och slog i knät, men oj.. godiset ramlade också! och gissa vad? agnes och karin brydde sig bara om godiset. haha jag ba aaj mitt knä. så vi plockade upp allt godis det var täckt med snö, det blev äckligt, blött och gläggigt när karin sen desperat försökte värma det vid termometern eller va det heter. äckligare! Aja! iövermorgon börjar skolan. ett nytt start, eller vad jag ska kalla det för jag ska verkligen försöka bli bättre. jag SKA!

igår /c

Boring time alone with ma phone/C

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
2 little 2 much

Höll du några av dina nyårslöften?
Nej, varje år är det så - nada

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej

Dog någon som stod dig nära?
Nej

Vilka länder besökte du?
Blev inga resor iår.. it sucks..

Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Ett bra och långt förhållande.

Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
25 juni

Vad var din största framgång 2008?
Mycket. Jag lärde av mina misstag.

Största misstaget?
kärleksproblemen, att jag slösat min tid på att älska en kille som inte älskade mig tillbaka

Har du varit sjuk eller skadat dig?
puss-sjukan av det där jävla kärleksproblemet, kunde inte äta på 3 veckor

Bästa köpet?
Vartenda köp jag blivit nöjd med

Vad spenderade du mest pengar på?
kläder

Gjorde någonting dig riktigt glad?
mamma, vänner

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
no air -chris brown & jordin sparks, just dance -lady gaga, beyonce - if i were a boy

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Ledsnare

Vad önskar du hade hänt, som inte hände?
Att jag inte förstört allt för mig i början av året. Allt skulle varit så mycket lättare att ta.

Hur tillbringade du julen?
Med familj

Blev du kär i år?
Ja...

Hur många one night stands?
jadu..

Favoritprogram på TV?
desperate housewifes, gossip och ugly b

Bästa boken du läste i år?
Så dumt av mia törnblom, "shoo bre"

Största musikaliska upptäckten?
(?)

Något du önskade dig och fick?
Money, och sådana små saker man krävde

Något du önskade dig men inte fick?
Dont remember, inget jag kommer på nu

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Massor, en kille t.ex?

Vad fick dig att må bra?
Mamma genom allt

Vilken kändis var du mest sugen på?
huh? channing tatum allways

Vem saknade du?
För många..

De bästa nya människorna du träffade?
Mischa, Boel, Sarah, Agnes, Nora, Karolina och Karin träffade jag detta år men vi hade brytit kontakten sen vi var små.. och så många fler, lärt känna så många underbara människor!

Good night sleep tight



Alla fryser ikväll! Speciellt jag och dom jag pratat med. Det känns som det kommer bli istid. Vill ha sommar och jag längtar so into hell! Sov gott nu alla älskade läsare.. love ya! /c

Haha

Heeeello kära läsare! Sorry för dålig uppdatering. I really mean it! M har liksom tagit över här. Great;) Eh, jag kom precis hem var med felix, crippe och eric på fridhemsplan haha hade med min vovve och vi bara träffades en snabbis. Igår sov jag över hos Carolina med natta vi va på fest hos alice och det var galet kul! Bara att några grejer blev snodda? Inte så, kul.. Imorgon ska vi fixa överraskningsfest till karolina, hon kommer hem. sssh... säg inget! Men det ska också bli mysigt, tjejerna ska hitta någonstans man kan överraska henne. Fun! Haha sitter och chattar med galne fanny:

fanny säger: miss candy!
miss c säger: hey honey;)
fanny säger: vad händer :D
miss c säger: kom nyss hem. själv??
fanny säger: samma
fanny säger: kattig bild du har :)
miss c säger: haha dito!
fanny säger: haa den på fb :) miss
c säger: nej!! ahahaha reeeeeeeeeeeaaalllyyyyy not
miss c säger: asså mitt liv suger! **************************gilla en kille ASSÅ1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ahahaahahahahahahah (viss... eh... text saknas!!!!)
fanny säger: hahaha :D
fanny säger: men corinna vem e denna hemliga älskare
miss c säger: (LALALALALALALALLAALALA)
fanny säger: ******** miss
c säger: inte som ******!! euw.... han e 92a
miss
c säger: jag träffa han ------- säger jag!
fanny säger: jajuste ja :)
fanny säger: haha
fanny säger: var går han?
miss c säger: ------------ fanny säger: jasså :)
miss c säger: mhm... :(:(:(
miss c säger: bajsa ner mig fanny!!
miss c säger: men när ses vi gorgggeeooUUUSS
fanny säger: hahahahahha miss
c säger: asså mitt nyårsllöfte går helt åt fuck!! asso ..(lala)
fanny säger: hahah du suger kuk kvinna
miss c säger: vet.. (A)
fanny säger: jag va ironisk daah
miss c säger: men gud jag vet! holy jesus my lord! eat my balls liksssoooom om du FATTAR va jag menar *daah*
fanny säger: hahahahahaha
miss c säger: haru boring eller stekaren, sitter o chattar med CORINNA!?!?! HAHAHAHHAHAAH INGET LIV!!!
fanny säger: eller du kanske är fittslickAAARN
miss c säger: hehehehehehehehhehehe
fanny säger: haahhah precis
miss c säger: naat... eee
fanny säger: kunde inte sagt de bättre.....
fanny säger: hehehhe miss c säger: haha jag vet!
miss c säger: men fanny!seriously, när ses vi fittslickar/nuthead
fanny säger: veeeeet inteeeeeeeeeeeeeeee
fanny säger: på onsdag kuksugan
miss c säger: njjuuttt!!!!!!!!!!!!! ... kanskeD
fanny säger: hehehheeheeheh
fanny säger: HAAH VEM E -----?
miss c säger: haha visby


Haha ni kommer inte fatta alls! Heltsäker på, men vi driver och så tråkigt har man på en måndagkväll som denna.. Men en a la fanny är alltid kul! Love ya /c (SÄTTERUPP BILDER SEN)

Naighty

Har inte somnat än, fastnade på paint. HAHAHH! ja vet.. :/ Martina hade ett liv,sen kom pain. Men kolla vad jag har lyckast åstakomma, riktigt nöjd för att inte fatta ett skit. Hahah!

Goodnight,lovelove M

Myspella 4 sho'

Nystädat rum,tända ljus,popcorn,ny duschad..myspys.. Nu saknas det bara en underbart pojkvän.. Som inte existerar. Jag, Nadja och Anna snackade här om dagen om killar.. Killar är liksom, boys are boys men vissa är för jävla underbara. Önskade bara att jag hade den där drömkillen. Åh! Aja nog om drömmer och tillbaka till verkligheten. Idag har det inte hänt något alls. Jag sover bort dagarna och blir så jävla sur på mig själv för det. Imorn ska det upp tidigt,ska vara med min lovely Joanna N. Tänkte slänga in lite bulder på mitt rum, haha.. PIIINSAMT. Men bilderna är inte direkt kvalite men aja,se och njut. Eller haha,gör som ni vill vettja :)

Här har vi min underbara säng,natt..något bord. Mitt mästerverk mitt underbar hjärta,spegel och ni ser den rektangulära saken som står ovanför min blålysande klocka. Det var en text ja fick inramad av Marielle för ett år sen. Tider!

Bilden säger det mesta

Och mina underbara ljuuuuus,love.
Kizzzzzzzzzes babes! M


Long Time, No see

Yo my fellahs! Det var ett tag sen. Förlåt, men har inte varit vid datorn på ett tag sådär. Igår kom karin hem och jag fick ett par converse och playboytrosor haha. Idag ska jag träffa hannesoch arvid men innan det ska jag hem till natta en snabbis så vi hörs!! /c

Natti natti

åh,har precis gjort te och slagit mig till ro. Tills jag kom på att jag inte har bloggat. Så fotade lite smått och så. idag väckte pappa mig tidigt för att jag ska börja komma igång med tiderna. Har lagt mig åtta på morgonen nästan varje dag nu och det är inte bra. Jag undrar bara vad är det jag gör hela tiden. Jag snackade med Elias i tele i natt,vi satt och snackade om att ibland kan man se på Tvshop utan att tänka på det. Att man kan vakna och slå på tv,och inte ens tänka på det. Man sitter bara och kollar tills man upptäcker, va fan kollar jag på?! Man kan alla grejer och har sett dem en miljontals gånger. Men ändå tittar man,varför?
Nog om det..
   
1.sitter och myser och bloggar:O
2. Vitt te,lovar er det smakar gottttttt
3. Hjärtat jag och pappa tillverkade för en månad sen. Smart ide jag kom på va? tycker det vart riktigt sött!
4.Pappas ugly jobbdata,E L L E och mobilen givetviiiiiiiiiiiis
(klicka på bilderna, min data är sönder det är ngt diskfel och vet inte hur jag ska fixa,så har pappas jobbdator. bättre än inget)
Sweet dreams biatches! Love M


Sammanfattning av 08

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Mycket,för mycket

Höll du några av dina nyårslöften? 
Nej,vart fetare- men fan nu ska det ske förändring 

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej

Dog någon som stod dig nära?
Nej.

Vilka länder besökte du?
Thailand

Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Ett bra förhållande.

Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
8 augusti

Vad var din största framgång 2008?
Hur jag grävde min egna grav och bara på några veckor fick bra betyg

Största misstaget? 
att låta honom gå

Har du varit sjuk eller skadat dig?
kkämde två fingrar i en dörr pga var uppt. att kolla på annat. slutade med astrid lindgrens barn 7hus

Bästa köpet?
Vartenda köp jag blivit nöjd med

Vad spenderade du mest pengar på?
kläder

Gjorde någonting dig riktigt glad?
pappa

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
forever -chris brown, just dance -lady gaga

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Ledsnare

Vad önskar du hade hänt, som inte hände?
Att allt skulle vart s¨å jävla mycket lättare

Hur tillbringade du julen?
Med familj

Blev du kär i år?
Ja

Hur många one night stands? 
Haha..

Favoritprogram på TV?
Gossip girl

Bästa boken du läste i år?
I sommras, pojken som kallades det

Största musikaliska upptäckten?
Vettefan

Något du önskade dig och fick? 
Massa caaaaaaaaaash

Något du önskade dig men inte fick? 
Vet inte

Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Var i Thailand och solade sönder

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Massor

Vad fick dig att må bra?
Pappa

Vilken kändis var du mest sugen på?
ingen kändis, katten ja och anna såg på stan. vi smälte och skrek.. haha

Vem saknade du?
För många.

De bästa nya människorna du träffade?
Inga nya jag direkt träffade, utan nya jag skapade band till.

Hoppas alla får ett bra 2009, M

my bad

Ursäkta riktigt kass uppdatering. Egentligen har inget hänt,har bara degat med vänner och chillat.. Har vänt på dygnet totalt,hatar sånt. Verkligen hatar. Måste försöka somna innan 7 på morongen. Jag och mella la oss inte förens 14.00 på nyårs natten.. Sjukt. Vi såg på typ 6 filmer,haha. Och om du vill se bilder kolla hennes blogg. Sitter vid pappas bärbara jobbdata och får inte ladda in något i den eller nått. men aja,mellas blogg heter www.speakfreak.blogg.se :) aja,måste fundera på att sova. Lovar ska bättre mig,kan ju bli ett nytt årslöfte- samt vikten. haha,men om jag vill att det ska se ngn föränding måste ja göra ngt också. Haha
men love2ya,n g00dnight. M

Born 2 be cheap

Hey hello hey! Jag fick ett samtal av karin nyss hon har landat från kina! Yey, idag har jag varit med natalie, gustav, andreas, björn, william och en liten stund martin. Imorgon ska jag träffa dom o en kille som jag inte träffat på ett år! Herregud det komemr bli kul.. nu syr jag in mina jeans! SO long! /c

Grått nytt 2009! Hehe

Hello everybody? Vad är era nyårslöften? Jag laddar in en tönt-video vi gjorde för vi tyckte det var kul men man hör inte ett piss så det är väl att bara låtsas att vi säger något bra! Haha.. Vi hörs imorgon,(eller idag....)

/c

RSS 2.0