Byebye fairytale... I have fallen for anotherone


Tyck till!

Jag vill få era åsikter! Så jag tänkte ha detta inlägg bara för er skull. Vad tycker ni ska förbättras med min blogg? Säg, så provar jag det!! Jag har lite ont om idéer så jag tycker att ni ska lägga in lite kommentarer så blir jag glad! Om ni inte säger, så är det ju samma tråkiga blogg varje dag. Så kommentera kommentera! Ska det vara videoinlägg, dagens outfits, "vad har jag för strumpor idag?" Inte vet jag! Get youre ass up here!


Britney 'is the best' Spears


Jag älskar den här låten!

Friday all alone

Gick på promenad med hunden och nu är jag bänkad framför "mumien" som är en av mina favoritfilmer. Han är så snygg (huvudrollen) O´connell.. Men ska nog dra nu! Ha en bra fredagkväll. Som jag tänker ha framför tvn... åh första fredagen hemma.. konstigt!


My babes



Nä.. nu ska jag sluta döda mig själv långsamt. Jag ska pallra ut nu!

(Jag) - Mamma, jag ska nog dra till Millers nu!!
(Mamma) - Med dina Killers (klackskorna) eller?

Off to the city

Nu när det slutat regna så tänkte jag att jag kunde åka till stan och titta runt lite. Blev lite sugen efter något nytt ;p Haha det är så... om jag har pengar känner jag ett sug att slösa. Inte bra! Det är därför det är bättre att jag slösar de så att jag sen kan leva ett normalt liv igen... ha ha och det är så jag fördröjer tiden också. Jag menar, vad skulle man göra utan kläder? Just det = inget. I love money!




bye bye mr american pie


Ska nog vila en stund. Men jag lovar att skriva mer! Dont miss me to much.. jag är snart tillbaka! Jag är bara så rastlös och så trött...

I make the call



Höga klackar, jag menar då: Gladiatorklackar. Men man kan ha vadsomhelst! Nu när det är "sommar" kan man ju flasha lite med benen. Och på fötterna sitter snygga klackar! Det kallar jag snyggt. Man visar sina somriga ben mer och dessutom ser benen längre ut (Ja.. iallafall vad jag vill att de ska vara med mina 160 + cm)
B.U.S, vad är det här egentligen? Kallas det här sommar? Jag tycker att solen ska komma fram! Annars så kan man ju fuska med bra brun utan sol!! Det gillar jag också! Bra B.U.S finns på h&m, deras egna är väl helt OK och sen har piz buin sjuukt bra produkter, samt loréal! Kör på! Becouse ure worth it.

Att Karin kommer hem snart, ha ha jippie! Min bästavän kommer hem snart från landet. Då ska JAG få vara med henne. Som jag inte fått vara med på heeela sommaren. Så ska vi dra iväg till Mariehamn och ha sjukt kul! Jag saknar min uppstoppade kaninboll. Det gör väl alla?!



Sommar 09, Bu. Mottot förklarar väl allting? Vädret har sugit kamelp*ng och det är sommar. Ska det vara så egentligen? Tycker vi ska gå och klaga hos vädergudarna eller nåt. Iallafall så har jag ju varit utomlands så jag ska inte klaga. Men nu är jag i Sverige?! Fan *hoppas, hoppas hoppas att vädret blir bra* FAN NU REGNAR DET OCKSÅ?

Att.. jag aldrig kan få sug att träna. Hur får man det? Fan (vilken bra kategori va? Tyckte det lite.. he he)


Jag och Dixie var nära på att drunkna..

Jag är fortfarande i chock. När vi var ute vid stranden vid en brygga så skulle vi bada dixie. Först gick det jättebra. Sedan skulle vi prova lite simning på djupare vatten, men det var endå vatten till knäna. Men Dixie simmade inte in till stranden, utan under bryggan som var jättelåg. Vi ropade på henne, men hon svarade inte. Jag fick panik, jag såg inte henne. Och jag hoppade in med kläderna på. Alla bara stirrade. INGEN gjorde något. Jag trodde jag hade förlorat henne, hon kommer alltid när man kallar på henne... Jag dök under vattnet under den trånga bryggan men jag kunde inte ha hela huvudet uppe, vattnet kom till näsan. Jag såg först ingenting, och var tvungen att komma upp för att ta luft. Sedan dök jag in igen, jag såg något svart som flöt - och det var då jag fick totalpanik, jag trodde hon hade drunknat. Men när jag skrek på henne såg jag ur en liten bit av luften att hon höll sig fast uppe i den trånga bryggan. Jag skrek på henne "Dixie, kom hit, Dixie.. simma hit jag är här. Dixie, dixie dixie!" Hon hade ena tassen mot bryggan men hon vågade inte släppa andra. Det var för trångt för att simma under. Hon skulle inte kunna simma över. Då jag inser att jag inte heller kan det, jag tänkte att om hon kommit dit annars skulle hon komma hit. Jag förlorade hoppet, men jag var där och kollade på henne och försökte få henne att komma ut, men det enda hålet att komma ut var där jag simmade. När vågorna kom tog dom med henne och hon dök under vattnet så att hon kom ut. Jag var så stolt över henne. Mamma stod och skrek däruppe, hon kan inte simma, hon är så rädd för vatten. Och hon grät däruppe, ingen hjälpte henne. Dixie var en duktig flicka..

Nu har jag tvättat av henne och hon gillar inte vattnet. Jag känner mig så hemsk efter det där. Att jag var så nära på att förlora min bebis... det var helt sjukt hur jag kunde se det framför mig. Så nära....


Efter första badet, jag visade upp henne för kameran.

Efter helvetesdoppet

Helt totalchockade. Vi båda ser små ut och skakiga

bebis innan allt

Jag kände mig så himla hemsk

Blöt..

Mr Fantastic

Jag är pigg och glad för att ha snackat med min bebis Karin! Och nu ska jag (jag var redan ute liten stund på någon urmobbad bänk men det var lite molnigt!) Men nu ska jag och mamma ner till någon liten strand härnere och bada lite. Sen vet jag inte men dagen blir rättså chill tror jag! Puss på er




tublinne: cubus
shorts: h&m
väska: grekland
skor: flipflops kreta
nagellack: h&m ;p

Gomorron'

God......morgon. Omg det känns som om mina ögon kommer ploppa ut ur huvudet, seriöst. Har typ inte vaknat såhär tidigt på evigheter. Kvart i tolv!! Amazing...Jag måste ut och göra någonting eller hälla vatten på mig själv för att fatta att jag fortfarande är vaken. *Nyp* Ajuste... Karin ringde ju mig, men jag var ju i sömn fortfarande!



Bild tagen igår

Facebook

Det är facebook som gäller nu och chatt med Felicia sen ska jag lägga mig! Jag är så trött att jag pratar konstiga saker hela tiden. Så ni som är och snackar med mig (Stackars er) så är jag trött -bortförklaring- ja! Sov så gott ni alla! Puss


Veckans bästa

Vi kan ju köra en ny kategori med Veckans bästa? Eller? Låter det som något? Haha iallafall (kommer till saken)..... Veckans bästa är nog: Att mammas kompis blev inbjuden på fest med henne... ja ni ser.... LADY GAGA!



Det stod även en artikel om det "Hon älskade honom"' (alltså Lady gaga)


Nice or what? Suck on that Lady Gaga Fans
.. häähää =)

AMEN TJENA!

Här går det framåt! Statistiken höjer sig och jag nöjer mig! Det är bara becouse of you my babies! Och ni ska få lite att titta på... lite tv.... lite från mobilen. Lite smaskiga videosar! Njut och tjut.... Pussrallallej


1 video: Emeliy och jag väntar på Skarpnäck tåget klockan ett på natten, Emeliy sitter i en såndär bur man väntar i inomhus och jag fördröjer tiden. Hon skrattar så mycket så hon inte kan filma. Vi fick oss en vän därinne! Han gillade min "marsvinsmin" Vilken gillar ni? Inte för man ser något....
2 video: Jag och Ellinora fyllepratar för vi kissat på en kyrka. Vi klagar för vi inte får be. Något att se? Äsch man ser ju endå inget!
3 video: Världens sämsta videoinlägg då man inte hör något. Man ser också monstret i mig!

Chill hos Gurra



Kom nyss hem från regnet. Jag fick sitta och vänta på bussen jättelänge och då började det precis ösregna, jag var iallafall hos Gurra och kollade på undercover niggah eller vad det var.. Där var jag med Benji, Jacob, Emelie och hennes kompis. Det var bara chillande vid tv... Sen ringde jag mitt ex som jag inte snackat med på jättelänge och vi bestämde att vi skulle gå på bio någondag. Som är superkul! Har faktiskt saknat honom... Vi har alltid varit sams men det funkade bara inte då för vi bodde så långt ifrån. Vi ska iallafall prata om det. Och nej jag kommer inte nämna vem det är, men det är iallafall inte "So last year". Jaja! Vi får se hur det blir annars, imorgon händer det massor ska träffa Sandra och gå egentligen på fest hos Gustav, men jag tror inte jag orkar med det... Åh, det är ju film på tv liksom?! (Daaah...?)


Out

Heey!

Jag kan inte ladda in bilder det är något fel med inladdningen, men iallafall så ska jag dra iväg till stan. Det blåser ute! Brrrr..... Men nu tjatar mamma som en galning. Cyou!

Tyra Banks show

NÅGON MER SOM KOLLAR PÅ TYRA BANKS SHOW?

Det är en tjej som är 15 år gammal och det här är ett program då man ska lära sig ha kontakt med sina föräldrar. Liksom kunna prata öppet om man haft sex första gången eller gjort någonting och kan lita på föräldrarna. Ni måste se detta!! Sätt på 3an.... Det är intressant. Hon har varit på en hemlig sexfest där en 28 åring bjudit henne och hon tror att hon är bisexuell.

Det är barnen som berättar för sina föräldrar om sina sexuella aktiviteter.

Oh crap....

Ssssh... dont tell mama


Våga prata med dina föräldrar om allt! Dom älskar dig oavsett.


Hur kan man se så bra ut?

Hon är fan typ 60 bast! Jag fattar, plastikopereringar, botox. Men endå? De flesta ser ut som plastdockor redan. Men hon håller sig fin! Hon är jääää-vligt snygg.


På tal om det så känner mamma restylanes grundare (YES!!!!!)

Nyduschad och redo att gå ut

Hola babes =)

Jag vaknade nyss och bestämde mig för en härlig morgondusch. Är det varmt ute? Från mitt fönster ser det alltid mulet ut men mamma säger att det är fint väder. Mama knows best! Ska nog ut på en promenad med Dixie och kanske sätta mig i solen och läsa något. Det lär bli en chill dag, kanske ska träffa Simon om han ringer mig och sen blir det till Gustav igen. Underbart! Allt är planerat. Yeee?? Om du ser det här Janice kan du ju ringa mig för jag har inga pengar på luren. Tjululu


Ser ni det där röda vid min näsa? Haha så jävla typiskt att jag slog i mig igår. Och att det ser ut som en finne! But na-aaa its not..


Eller..... fick precis ett sms från mamma:

Gå upp ur sängen nu, vi ska gå och hämta min cykel. (ÅÅÅÅH!!!!)

.....

Sitter och läser blondinbloggar... can't sleep... =(


Peace out




Hey?! Myspace?
Sitter och pussas med min tjockis... och nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Vi får höras mer imorgon... puss

Home, and sleeep.....

God kväll, någon vaken??

Jag kom hem nyss och hade pratat eller ja.. snarare sjungit OPERA med mamma i telefonen på vägen hem. Så kul, fattar inte ens hur det gick till. Seriöst, ni skulle hört. Vi pratade fast vi sjöng på opera alltså sjöng pratade. Så sköna vi är...När jag åkte och mötte Benji var det i karlaplan och där var Max och Maja, Martin och två till jag inte vet namnet på. Sen mötte vi Ivar,gustav, Malin, ellinora, Patrick, brommakillen och några fler. Sen gick vi till Gustav och hade bara lite kul, senare kom fler dit, som Alma, Ida o.s.v och så chockande nog, från mitt kollo förra året (!!) Rosanna!! Shit vad jag blev chockad när jag såg henne, vi pratade lite och sen så fortsatte det. Martin och jag satt och masserade varandra. Hhaha en lyckad kväll helt enkelt, har saknat "engelbrekt" gänget, som jag brukade umgås med väldigt mycket när jag och Karin tagit upp kontakten igen. Men sen började jag umgås med Jasmine och Janice och sen blev det det. Men skönt att träffa dom igen, har inte varit med dom sen jag var på Ivars landställe med de på valborg......


Jag sa ju att jag skulle grilla? Lövbiff blev det innan jag drog ut!

Benjamin

Maja, Ivar och Martin (Som är så brun så man inte ser honom ha-ha!!)

Patrick körde på mittbena (!!) eller PATTE som jag kallar honom haha

Underbara Ellinora som jag kissade på en kyrka med. Man måste ju be för det goda, ellerhur?

Underbara Max!!

Världens bästa Maja och Max! Och de är tillsammans också. Aldrig träffat underbarare människor!

Hmmmm jaa.... vi var lite galna av oss. Första träffen, huh? Så blir det med Corinna!!

Fan vad lång min tunga var?



Shopping time

Heeey you

Jag kom nyss hem med mamma och jag tog med mig lite från stan också, jag var runt i slussen så jag passade på att gå in lite i affärer. Men jag är duktig (!) För jag tog inte hem så mycket, för jag ska lära mig att titta före jag köper... Som inte är så lätt när jag har stort sug efter kläder. Men iallafall så tog jag hem en tubklänning från Carlings, en lång tröja från bik och ringar från glitter. Snurrade runt lite och kollade på skor men jag hittade inget speciellt, och så konstigt (!) för jag brukar älska belles skor... men jag hittade verkligen inget.. Rohaid skulle med men jag hade på ljudlöst så jag hade glömt ringa till honom för han glömt sitt SL kort och han åkte för att hämta den. Ja... hehe...ops?

Mamma har tjatat på mig att JAG ska laga mat hela tiden och jag är så irriterad för jag hatar att laga mat. Fy usch! Så nu ska jag gå till grillen och steka lite biff och majskolvar eller något. Det får duga! Senare ska jag möta Benjamin och sen kanske träffa Janice eller jag har ingen aning.. Så seg som hon verkar vara.. Vi får väl se. Hörs senare, eller nåt!






Bilderna suger för de är tagna med mobilkamera..

Bye

Nu ska jag faktiskt fixa mig och dra ut och shoppa lite! Först ska jag käka frukost och sen tänkte jag ge mig av... Tjululu

Peace out för brunetterna

Jag tycker blondiner är söta. Men brunetter är snygga! Det finns jättemånga blondiner som jag tycker passar i det grymt bra, men jag personligen tycker att vara brunett så ser man äldre ut o.s.v. Så jag diggar brunetterna. Kolla så många snygga kändisar det finns som är brunetter. Come on, g-orgeous!

Brunettes have more fun!

Kan någon fixa header?

Behöver hjälp med min header. Finns det någon som kan sånhär stuff? Isåfall så skriv :)

Godmorgon

HALLÅ ÄR PRIDE IGÅNG?!?! JAG MÅSTE DIT!!! VEM VILL HÄNGA MED??

Godmorgon på er, jag vaknade nyss och just nu pratar jag med Janice:
(Jag) - HALLÅ? ÄR PRIDE IGÅNG?
(Janice) - Hmm? Inte vet jag... kanske....
(Jag) - Men... men vi måste åka dit!!
(Janice) - Mmmm....
(Jag) - Men jag ska till stan du måste följa med!
(Janice) - Men jag är fett trött du väckte mig.... jag ringer upp dig snart...
(Jag) - OKEJ!

Jag fick värsta hyperkicken, jag kom inte ihåg att det är pride! Det är liksom en vana för mig att gå dit. Hallå? Tradition! Det är typ det roligaste på hela året att gå dit och släppa loss. Hur länge är det? Är jag efterbliven på något sätt? Fan.... Jag vaknade nyss...zzz..

Kan man se mer nyvaken ut? Ser ut som en nyplockad blomma haha

Kan man se sötare ut? (Alltså hunden, inte monstret bakom)

Babybooo

Vad ska ni hitta på idag?


In my mind like all the time



Jag bara älskaaaaaaaar början...

Today

Nu har jag laddat in mesta av bilderna från frankrike som inte var så många roliga alls. Men det får räcka för nu är det ganska sent och mina ögon håller på att åka ut! Men idag kom jag ju hem och detta hade jag på mig, samt lite bilder från när MJ knasar sig! Godnatt på er pangläsare:


Omg i totally said that?! Jag tog ju en bild på snyggingrÖmpan

Jag med mina nya gladiatoooooorrrrr grr

R.i.p min klocka och sen lite övriga plingplongchongs...

Johan och CS

Omg MJ is in action ha ha, girlfrieeend

Ja men kolla vem som står i mörkret. Är det inte lilla Jacob?

Haha apelsintuttarna


(Observera att jag inte kan vända på bilderna för datorn hackar som fan! Hoppas ni nöjer er med detta för ikväll! Hörs)


Frankrike 2


Farmor

Le tour de france

Leos hus (he he)

Världens gulligaste unge, Alvar

Annie

golfen

Peace out

Farfar, farmor och axel knasunge

drinkpaus

restaurang vid vattenskidåkningen

Axel åker vattenskidor

Påväg för att åka motorbåt

Hotel palace

Lac

pappas fru Lisbe på motorbåten

Pappa, axel och farfar

Vad är det för kryp vid mina ben?

Min bror är nog världens sämsta fotograf

Jag körde... weee

Lite färg fick jag väl? Eller fan.. inte på den här bilden. Men det var den seriösaste jag tog.

Restaurang, wow spana in hatten axel har på! Cowboyhatt han fick från restaurangens ägare. V.I.P ELLER VAD?

Ute med mina klackar och kjol men man ser inte!!

Jag och lillebror knasade oss

Men sen blev det pussar!!




Frankrike 1


Jag och Axel på golfen

Daniel med grädde runt munnen och ser sådär pervers ut

Axel, och nej hans ögon är inte sne han kollar snett i flit

Ingången


Huset från bakgården

Underbara Allie vid Lac

Jag vid Lac

Underbara utsikten

Le tour de france (världens största cykelhändelse typ)

Vid vägen, Daniel, Farfar och Axel under paraplyerna

Le tour de france, söta Annie vid vänster sida

Medans jag laddar in...

...som jag inte vet hur man gör.. men mamma får hjälpa mig..

Så hittade jag lite små bilder på de från frankrike på några av de jag var med. Som var hur gulliga personer som helst, jag var mest med grannen Leo och dansken Frederik och Dylan, sen var det Hugues och två amerikanska tjejer Allie och Alex.. Det var fler men jag kommer inte ihåg deras namn;p

Alexandra och Alexandra eller "Allie och Alex"

Till vänster Hugues och Allie

Im going to miss you all.... Har inga bilder på Leo eller de..


Live from home

Just nu: Mamma åker till mcdonalds för att köpa chicken nuggets till mig.

Ye, skönt att vara hemma då man har en morsa som hund.. Woff woff.. Hehe nej men skönt att få mat dygnet runt iallafall. Huh? Hinner med några inlägg sisådär, måste ju träna upp mig till er storbloggare. Inte för att jag kommer lyckats med dessa kassa rutiner som jag har. Men jag försöker. För några underbara läsare så får ni mig att fortsätta. Nog har jag tröttnat på det här bloggnamnet för jag hade ju den med Martina och tänkte skaffa en ny även... Har ni några förslag? Ett nytt start? Haha, here we go again...


Städa det ultrastökiga rummet
Köpa något från stan? Sugen på något nytt!
Sola solarium x3
Fixa såklart bloggdesign...
Fiiiiessstttaaaa......(!!!)

Damn, thats QT stuff!

När jag skrev senast så drog jag och mötte Janice och Micke vid st eriksplan. Även där på bussen såg jag den killen som jag kallar "So last year" men alltid betytt något för mig. Inte nämna namn....Där fixade vi upp en grej och sen drog vi hem till MJ där Jacob, Cs, Sara och John var och vi trallade runt bara och hade lite skojigt med våra små flaskor... Sen så drog vi ut för Cs skulle köpa cigg och så mötte Janice Javier... Jag och MJ var lite busiga så vi lekte James Bond. Janice nämnde att vi "ABSOLUT inte fick komma med". Men för det är ju liksom oss hon sa det till så betydde det ett helt klart YES!! Så vi spanade lite sen så satt MJ på sig Cs töntiga kockmössa och såg ut som en gubbe och jag på Saras astighta skinnjacka och så kutade vi över gatan och låtsades kolla på fåglar.. hmm... typiskt.. Dom kom på oss och vi fortsatte till MJ.

Sen gick jag hem som Javier, typ vid 12 och så gick jag till bussen, ringde en gammal vän Liam som jag inte pratat med på aslänge och vi skojade och flamsade i telefon så länge jag åkte hem. Nyss slutade jag prata med honom och just nu är jag vrålhungrig! Egentligen så skulle jag till Amandas landställe med Jassan imorgon men jag tror inte jag får för att jag inte får göra annat så mycket för jag varit borta så mycket från mamma... men vi får se. Försöker ladda in bilderna nu! Puss favoriter..


Min andra klocka pajjade i flygplanet imorse.. Snacka om B... Så jag workar på en ny!! Like it??

One day celebrity

Fråga: Om ni skulle få en dag med en kändis, vem skulle det vara?

Om jag skulle välja skulle det nog vara..

Om det var en tjej: Britney Spears! Hon har alltid helt klart varit en hemlig idol för mig. Hon verkar som en helt underbar person fast hon fått en del krångel i sitt liv och det är nog (enligt mig) p.g.a hennes totalstörda mamma som bossat in henne i media sen hon var liten. Gud, barnet har ju inte fått lugn och ro en gång ens! Skulle helt klart vilja bara prata med henne eller någonting. Det hela skulle vara en stor ära...

Om det var en kille: Channing Tatum.. Har varit kär i honom liksom alltid. Sen han var med i Shes the man så fick jag pirr i magen. Han är så het! Han är gullig och herregud vad jag är helt över honom. Jag har aldrig varit så himla besatt av en kändis som honom. Han är min min min..

 

 


Homie

Home Sweet Home!

När jag landade i sverige så fick jag en ledare med och han var g-orgeous! Jag skrev ett sms till Karin:
(Jag) - Jag har en råååååsnygg ledare!! Och jag vill bara ta på hans rumpa, Grrr..... mums.....
(Karin) - Mums!! Skicka bild ;)

Jag tar en bild på honom bakifrån och skickar direkt ett MMS.

(Karin) -  Mmm sexi! Ta in honom på toa :D
Lite snuskiga av oss..

Nu är jag klar (eller klar och klar jag har inte hittat mitt busskort!) Men ska åka och möta Janice som sitter och degar med Micke hemma hos henne.. Snacka om sega personer! Puss och jag laddar in bilderna från resan senare ikväll eller absolut senast imorgon det första jag gör!




Ciao!

<och en liten puss till min favoritläsare Jennifer!>

Miracle

JAG SKA BORJA PRESSA! ETT LOFTE: JAG SKA BORJA BLOGGA PA RIKTIGT NU FORVANTA ER MIRAKEL

?

Ar det hackigt pa era datorer ocksa att grekland inlagget kommer upp? Tryck da pa allmant bara!

Copenhagen

Jag sitter just nu pa en dator har i flygplatsen i kopenhamn. Jag ska snart pa flyget mot stockholm och har redan suttit pa ett. Kunde inte skriva igar for det askade sa mycket ute! Jag skriver nar jag kommit hem. Langtar!!!! Jag har massor med godsaker att beratta. Hall i er!



Hoppas det inte blir terrorist attack nar jag flyger!! *haller tummarna*

Saker ni inte visste om mig..

  •  Har varit kar 2 ganger och da menar jag i ett ar och inte kunnat slappa de. Men nu har jag lart mig av mina misstag.
  • Jag har haft en fagel som hette Svante och var en gron papegoja
  • Har flyttat minst 20 ganger i mitt liv. Bott i Finland liten tid, Sverige det mesta och England
  • Jag brukade ga valdigt mycket efter grupptryck forut och kunde inte sta pa mig och kunde latt tryckas ner. Kunde inte ens saga nej ifall man sa emot mig. Det ledde till besvar.
  • Jag ar en valdigt krasen person och tar inte allt som jag far det.
  • Jag och min mamma har en valdigt nara relation, eftersom vi alltid bott tillsammans. Vi ar som syskon och har samma humor och kan skamta om allting och ha hur kul som helst tillsammans. Jag skams inte over henne for det tycker jag ar onodigt att man ska gora, for varfor det liksom? Men min och pappas relation ar inte alls sa nara, vi pratar knappt med varandra under tiden jag ar i Sverige. Bara OM jag kommer till frankrike.
  • Jag gillar brunhariga killar mer an blondiner. De ser ju aldre ut, och oftast sa ar de ocksa snyggare (!!) Det beror ju saklart pa ens personlighet och hur man ar och sa. Men foredrar det alltid! ( Snaggat ocksa, tsss...)
  • Jag alskar att spela tennis, golf o.s.v (NYFUNNEN INTRESSE)

came back

tyvärr så kom ja hem igår från grekland har fått värsta brännsåret under ögonbrynen och ett hack haha, men de ordnar sig annars e ja brunis ( typiskt att de ska vara precis på ansiktet ) damn..



hehe hitta en bild från grekland kan ladda in några random

Last goodbye

Pa ett satt langtar jag hem eftersom jag inte behover klattra pa berg som jag kommer behova gora imorgon, FAN att pappa gillar att rora pa sig. For det gor inte jag! Har fatt ordentligt med 4 timmar langa cykelturer, promenader och nu bergsklattring? Kanns som jag ar med i ett idrottsprogram! Hjalp!! Mamma?

Pa tisdag kommer jag iallafall hem och da ska ni fa se ordentliga bilder harifran frankrike (alltsa inte pa mig utan allt annat som ni fatt se valdigt lite av) och ska bli skont for mamma har hyrt en bil bara for att hamta mig for var andra bil gick sonder :( Tyst minut for den.




Goodnight! ♥

260709

Heeej

Idag sa (dodade jag tre getingar) akte vi motorbat och fran dar sa simmade vi ut och det var ju hur skont som helst, och det kandes inte ackligt heller som i Sverige utan det var helt klarblatt och det var sa fint! Efter det sa gick vi hem och jag badade i poolen och solade lite sen akte jag och pappa moppe runtom och kolla pa den asfina utsikten!

Nu kom jag hem fran en god middag pa en restaurang precis vid stranden, spanade som vanligt pa killar som akte motorbat (!!!) hela min familj satt och sa:

(Pappas fru, Lisbe) - Corinna, det ar snygga killar bakom dig. Vill du kanske byta plats sa du kan kolla?
(Lillebror, Daniel) - Ja, du som gillar franska killar. Fast de ar inte min typ!!
(Farmor) - Dom ar riktigt fina att titta pa
(Lisbe) - Ar du saker att du inte vill byta plats? De har inga trojor pa sig!
(JAG VILL BYTA PLATS!!!!!!)
(Pappa) - Nu har du nagat att spendera kvallen till....

Nu har alla gatt och lagt sig och jag har haft en skon kvall med mina klackar av stal! Jag har inte snackat med Leo pa tre dagar nu och jag undrar om han ar lite sur over det som hande mellan oss for fredrik inte heller pratar med mig. Aj! Jag angrar det jag gjorde...


Sok pa "sexy french guys" sa hittar du sakert nagot gott.... ha ha

Dissa och Hissa?

Jag dissar....

1. Att det inte finns paint pa den har datorn! Det stor jag mig pa valdigt mycket. Samt att alla lander inte kan ha samma sprak sa att jag skulle kunna skriva normalt just nu!! Aaaah arrrggh, ingen vill se Corinna sur!

2. Att min tampong akte ut nar jag akte vattenskidor! Haha, dalig diss eller? Jag tyckte den var nog illa for att passa in har! Sa hemskt... sa pinsamt och sa obekvamt! Tur att ingen sag? Eller??...
3. Att det ar sa himla manga spinkiga tjejer som bloggar! Haha... wtf? Mina kategorier, iallafall sa menar jag: Att det borde finnas mer kurvigare tjejer som ocksa vagar komma ut i bloggvarlden och visa upp sig, inte lata sig tryckas ner av de faniga kommentarerna. Be brunette, be fat!

+
Money can buy love.. clothes

Jag hissar....

1. Franska killar!
Aldrig har jag spanat in mer killar an har! Man kan ju inte ra for att kolla pa de nar de aker sina moppe eller ar ute eller vadsomhelst... Dom ar ju sa grymt snygga harute! Sa jag klagar inte.. Nej, jag ar minst sagt nojd!

2. Shoppa dig lycklig! Ar lite som ett motto for mig, jag maste bara saga att nar jag inte ar ute och koper nagat sa ar jag inte nojd.. om jag aker in till stan med pengar, kommer jag inte darifran med tomma hander. Och tro mig, jag far panikangest om jag inte hittar nagat. Vad som helst!!!

3. Farger! Jag har lart mig att alska olika farger, liksom i borjan av 2009 andvande jag bara typ svart vit gra blabla zzz... Men nu har jag borjat alska farger! Lila, lime gron, gul, neonorange, orange o.s.v. Oh i love it!



Klackar av stal

Goodnight

Det har varit fyrverkerier har nyss och alla andra sover jag borde nog lagga mig med min singel i manhattan-bok! Jqg forsokte ta en bild pa klackarna men tar mer bilder imorgon nar vi ska pa fancy restaurang! En puss till er alla i Sverige och ni far ha det sa bra! Borde nog fa lite skonhets somn nu for jag kommer vakna tidigt imorgon... Why? For tyvarr har jag nagot som kallas: i wish i never had two littlebrothers. Deras energi, oj oj... Ni som kanner mig vet att JAG har rikligt med energi, det gar val i slakten....


Oj oj mina alsklingar!

Lila klanning/trojan nerifran

Kjolen, ser tantig ut dar ( eller.. who am I kidding, man ser inget!)

Den har en knytrosett uppe och de har monstrerna nere, sweet!


Och jag tror jag sag min farmor naken nyss... Toabesok, ni vet..

.. Har aldrig sett en lyckligare tjej

Ni maste kolla pa det har, jag upptackte att jag sjalv log utan att jag tankte pa det. Hon blir sa himla lycklig! Kolla pa engelska oversattningarna i bubblor darnere. De kommer lite segt men man fattar sen!! Kolla hela.

Japansk tjej som blir overraskad av sin idol Ron fran harry potter

Shoppat och cyklat

Hej alla i Sverige!

Idag var vi och cyklade jattelange sa var vi andra sidan stan och dar akte jag vattenskidor! Askul och sen at vi pa varldens mysigaste restaurang vid stranden! Sen fortsatte jag och pappas fru till stan och shoppade lite. Jag kopte hoga assnygga svarta klackar jag ska ha pa mig imorgon, gladiatorskor (skitsnygga) men det ar val vanligt att jag valjer snyggt (?) haha! sen en jattesot kjol som har monster haha alltsa med ô inte monster! sen en jattesot lila klanning man ser inte i webkameran den ar jattesuddig. Sen drack jag energidricka och fick varsta energin och sen at vi glass pa vagen. Franska bilar ar galna i trafiken! Holl nastan pa att bli pakord. Stupid motherfuckers!!
Nu sitter jag har, tagit en skon dusch och atit grillspett! Imorgon ska vi pa restaurang och bara njuta av semestern! Snart kommer jag hem.. ingen lust for jag trivs faktiskt har! Bara att Leo inte hamtat mig och det ar trakigt!!! Ska kika tills hans pappa och ge han lite smisk... Puss



Originalet;

Hej!

Jag ska beratta en liten bit av i frankrike. Nar jag kom hit motte jag pappa och farmor och farfar vid flygplatsen, vi akte hem och at en jattemysig middag pa terassen sen sa sa pappa att jag kanske ville ha sallskap om kvallarna so jag inte bara var hemma. sa han ropade till grannen, som hade asmanga killkompisar hos sig just den kvallen
- Kan inte ni ta med min dotter pa fester och sa? For hon har inget att gora i veckan?
Det kom upp en dansk blond kille; frederik och han kom senare och bjod med mig ut till leos hus (min granne) och vi var dar med asmanga franska killar jag fattade inte vad dom sa och dom fattade inge engelska. Sen nasta dag (onsdagen) akte vi till hans mammas stalle: leo kom och hamtade mig med sin moppe och vi akte dit dar det var tva amerikanska tjejer och nagra killar. Dylan och jag stod och dansade pa balkongen och drev och jag snackade med dom asgulliga tjejerna:

Jag hittade denna men jag skrev det redan kortare fattat i tidigare inlagget! Puss

France

Bonjour!

Ja hade skrivit varsta langa texten och nu forsvann den. Ska gora annu kortare fattat! Forsta kvallen jag var har raggade min pappa upp grannen som hade sina kompisar over, de tog mig och traffade deras kompisar och i onsdags so akte vi till leo (min grannes) mammas hus pa moppe, han kom och hamtade mig och dar var tva amerikanska tjejer och vi pratade och dylan och jag dansade och skojade pa balkongen (det var jattemanga franska killar dar men dom fortstod inte mig och inte jag de for de fattade inte engelska och jag inte franska) men vi hade kul enda. Sa gick jag och alexandra en av dom tva ut till stranden for nattdopp och (aaahhhhh nu kom leo hem med moppen!!!!!) iallafall........ sa var tjejerna pa sprakresa har. sen sa igar var vi hos leos mamma igen han kom och hamtade mig och dar var jag med hugh(?) han uttalas yyyyghhh haha och sa typ dablalalala jag har ingen aning och leo, frederik, klemo och nagra mer och vi hade askul forsta franska ordet jag larde mig for allt jag sa sa oversatte dom pa datorn till franska sa jag ba 'small dick' de skrev ner det; petite bite!!

Orkar inte skriva mer skriver senare!!!!! tar bilder pa dom nagangong jag lovar! puss


Sweetdreams

Beyonce 2

Jag har redan mycket att beratta...


har fatt mig nya snygga killkompisar som grannar

Frankrike

RIP.  Jag och lillebror sitter och hyllar Michael Jackson och lyssnar pa hans legendlatar

France

Nu  ska jag göra mig redo för att åka till arlanda... jag är hur trött som helst eftersom jag inte fått så lång sömn..försöker logga in i frankrike om kvällarna. Men om inte, så hörs vi om en vecka!! cU

<3

Nu ska jag gå och lägga mig, jag är helt totalt trött och imorgon ska jag vakna klockan 6. Karin när du ser det här: Förlåt för jag var så otrevlig mamma satt och skrek i bakgrunden att jag skulle avsluta och det var inte meningen men jag kunde inte svara för mobilladdningen avbröts hela tiden! Jag älskar dig och ringer dig när jag kan! Älskar dig bästevän

Bildbomb







Bild 1: Karin och jag hos "störda tjejen"
                                                                          Bild 2: När jag och Karin sov över hos Janice och dygnade, bilden tagen typ 4 på morgonen
Bild 3: Kryssning
Bild 4: Janice och jag beredd för film med hennes kusin
Bild 5: Vi dygnade och köpte frukost vid 6 typ på 7 eleven
Bild 6: Efter frukosten
Bild 7: Emeliy på vår exklusiva kyckling och ris middag
Bild 8 Idag: På bussen med hunden ut för att käka

Packa


Nu ska jag dricka min chai latte och kom nyss hem. Vi var nyss och hyrde bil tills imorgon så mamma kan skjutsa mig till arlanda, innan det var jag på stan och köpte ögonbrynspenna, armband och en söt blus... ville ha en annan armband också och det är så synd att jag inte köpte den. Ångest!!!!! Nu är jag utan den  en vecka till... Hoppas det iallafall är fint väder därborta. Så nu ska jag inte tråka ut er! Måste packa... Cyou




BACK


En seg kväll igår. Träffade Emeliy och vi gick mot NK men det var stängt, så vi gick till mcdonalds vid stureplan för att käka någon billig fika. Så stod hennes killkompis i kassan och vi fick gratis mat! Vi gick och satte oss på "uteserveringen" och han kom med gratis cocacolaglas.. haha, lyx eller vad? Sen så följde vi han till gullmars och sen åkte vi hem till emeliy, vi köpte kyckling och kokade makaroner.. orkade inte ens hälften. Så vi fixade oss och vid 9 åkte vi hem till john som bor långt från henne. Vi var ungefär framme halv elva, elva. Så var vi där med hans två andra kompisar men det var fett segt så vi åkte, (jag erkänner att det är hemskt) tcentralen, vi mötte några där och så åkte vi hem och gjorde massa knas. Haha på tunnelbanan, skarpnäcktåget skulle inte komma förens om typ en timma. Så jag skämde ut mig och emeliy, hon satt och garvade ashögt i en såndär innesittrum och jag var utanför och gjorde grimascher. Emeliy tog video men, tyvärr suger hon ju på att ta video man ser knappt någonting bara bänken för hon garvar så mycket...

Oj, lång text..... Åker iallafall till frankrike imorgon



Bild 1: pappa
Bild 2: Huset som är ganska stort så finns ingen bra bild
3: Jag och Daniel och en bit av poolen

CU later

Jag är klar snart!! Och jag måste ut och köpa en ögonbrynspenna, för jag insåg nu att min jävla väska alltid tappar bort saker (ja, jag skyller på väskan!) och det är dens fel för det faller ner saker från dens j*vla hål hela tiden. Så det här är nog min 348632 penna jag tappat bort iår.... men jag måste ha en ny.. Detta är vad jag har på mig:



Emeliy 2day

Jag har nyss vaknat och åt frukost. Ringde Emeliy och hon hade nyss också vaknat och jag ska möta henne fem så allt ordnar sig. Nu måste jag duscha, gå ut med hunden och fixa mig. Sen hinna att åka och möta henne. Vi hörs ikväll!


I act like shit don't face me inside it drives me crazy

Jag är på ganska dåligt humör just nu och inser att jag nog borde lägga mig.. hela kvällen har bara varit lite onödig, men det ordnar sig väl... det suger bara att jag kunde varit utvilad tills imorgon och kunnat sova! Ja men gjort är gjort. Karin ringde mig och gjorde mig gladare! Hon är mitt allt.. Fan vad jag blev deppig nu! Shit NO... Hörs imorgon!






(Snodde bilderna från Karins & Karolinas blogg)

Som inte kommit upp:


Alltid om det är mörkt, tänker jag på att någon kollar in ur fönstret. Vet inte varför (?)
Jag har varit kär 2 gånger
Jag hatar det, men jag faller alltid för killar som är upptagna. Eller ännu värre, mina kompisars ex.... men jag har nu, verkligen slutat.
Jag har varit nära på att åka in på akuten för jag inte kunde andas för min hals var så svullen
Jag är översocial, och för det mesta så skrattar jag
Jag hatar mina kralliga lår, men låter inte heller någon trycka ner mig för det
Jag och min pappa pratar aldrig, förutom en gång per år kanske om jag åker till honom
Jag hatar katter
Jag är halvfinsk, eller har olika rötter men kan prata finska.
Jag hatar konflikter
Har svårt att bli sur på någon, men om jag blir sur så är det inte kul
Jag kan vara på g med flera killar samtidigt, och så ser jag vilken jag vill ha. Om det ens blir seriöst.
Jag biter på mina naglar, vilket är superäckligt
Jag har inte klippt mig hos frisören på 2 år (utan kört hemma)
Jag brukar skriva när jag är själv

Fucked up Night


Hej! Haft en bra dag? Efter jag bloggat tog jag en powernap så jag vaknade vid sju, åkte åtta från mig och var ungefär vid nio vid skärmarbrink. På vägen mötte jag på Jacob, Emil och CS. I skärmarbrink så mötte vi tre snurriga pinglor, jajemensan... så gott som Olivia, Amanda och Janice. Sen åkte vi till rådmansgatan och det började regna som fan, vi skulle grilla och träffa massor med Karin men sen så kunde vi gå in till hennes kompisar Sanna och Mimi... Där så var de inte så jättekul, för hon som bodde där (nämner faktiskt inte namn nu...) var jätte kaxig och jättepackad...Så hon skickade ut en av mina kompisar (nämner inte heller några namn) pga hur hon liknade någon Vanessa?! Jag menar, ska man göra så? Alla blev jättesura, och det blev tjejen som blev utskickad med och det blev lite problem hon kom inte tillbaka... Så ville alla gå upp och hon var sur på mig, namnlösa.. Jag förstår inte varför men jag orkar inte bråka iallafall... För jag skulle åka hem med tvillingarna så jag kom med upp men var inte taggad på att snacka med den störda personen.. Vi åkte sedan och jag drog hem till mitt.. Så nu är jag här! Karin och jag tog lite roliga dusch-skoj-bilder på toan, och Karolina tog också lite bilder som hon lägger ut!!! Imorgon ska jag träffa Emeliy och sen kanske Sebbe...


y

Longer Hair?




Blusen kommer från Gina.

....dreglas i munnen..


Mmmmm..... hamburgare.... *dreggel*

Torsdags

Hittade dessa små bilder på Karins blogg. Så jag lånade dom lite, där är vi på väg ut till ingenting speciellt, Tim.



Home Sweet Home




Aldrig har jag varit såhär trött. Det hörs i huvudet och jag är grinig som få! Tänkte lägga mig på balkongen och bara vila ut.... För ikväll så kommer Matatko tvillingarna hem, då jävlar!!! Men tills dess så ska jag bara ligga och tycka synd om mig själv. Och mitt knä, jag nämnde att jag och Karin åkte cykel hela valhallavägen till Tim, och när vi är påväg tillbaka så precis vid trottoaren börjar hjulet gå mot kanten så det blir ostabilt. Och det andra jag vet är att Karin slänger ifrån sig cykeln i panik (!) och jag sitter på den.... Jag flyger över trottoaren och hela cykeln är över mig, skadade inte mig så himla mycket bara ett blåmärke på knäet som jag helst skulle vilja trolla bort! (Harry Potter, somebody?!)  Men det första vi gjorde var att asgarva, ni vet när man får en sådan chock att man inte kan veta om man ska gråta eller skratta. Jo, en sån..
(Vi) -  hahahahahahaha
(Jag) - Okej, det var inte kul!!
(Vi) - hahahahahaha

Laddar in bilderna från kvällen later!

Pigga..

...är det sista vi är. Fast än Janice druckit 4 redbull.. Ja... vi försöker fortsätta dagen med att dygna tills natten tar oss med stormen!! Vi kom nyss från vår "promenad" och jag håller på och tuppa av.. Som ni kanske ser är vi inte i vårt godaste skick eftersom vi dygnat två dagar i streck... Men det ordnar sig, snart går jag hem och (hähähähähäh, gissa vad som händer då???) Ja.. inget janice får veta!! DYGNA!!


Bor hos JANICE

Hejsan allihopa!

Sitter just nu med en kåt Janice, hon suger på en klubba och vi har inte insett att tiden rullat iväg. Jag sov över hos henne med Karin igårnatt då vi dygnade och gick ut typ 5 på morgonen på promenad. Men så somna vi. Janice sov till typ kvällen (ovanligt? inte...) så jag och karin gick och kolla på crank 1 och 2 o lite av BETA house hos Tim. Sen cyklade vi hela vägen tillbaka och träffade Janice och hennes kusin Robin!! Sen åkte alla vi till söder och kolla på bio vid halv tio "The proposal" eller hur det stavas.. Sen orka inte jag, Janice eller Robin gå på fest så vi drog och kollade på en film hos Janice. Och nu sitter jag här, IGEN, med den här bruden som jag är beroende av. Men nu ska vi gå ner till 7 eleven och gå hem och väcka JOHN! FÖR HAN VÄCKTE (HAHA... JAG VAR VAKEN) MIG!!!! NU ÄR DET REVEEENGEEEEE....









CU NEVER WANNA B U

...Såhär känner jag mig just nu!!


Jag kommer snart gå bort från datorn för att mamma kommer antagligen sno den. Enda datorn som jag kan vara på just nu... Så har jag ont i magen, dessutom är jag ju hur trött som helst. Sen fick jag ett fucking sms från baby att han inte kanske kan träffas på fredag som får mig att vilja slita mitt hår av.. ja ja det ordnar sig nog.. Nu när jag får åka hem och träffa mina favorit pinglor Karin och Janice. ÅÅhh så jag längtar!!!!!

Har ni dött?

Var är alla kommentarer? Kom igen, tänker ingen av er lägga in en liten pyttekommentar? Jag vet att ni finns... För ni finns med på mitt statistik! Haha, you are so busted... Fast ni inte är så många, för jag slutade blogga ett tag så är ni endå några trogna läsare!! Jag vill gärna ha lite kommentarer. Ni är alltid välkomna att kommentera! Det är bara kul... Det är nog mysigt när det är få, jag kommer sedan fixa upp min design o.s.v... då jag kan lägga ut min blogg men just nu vill jag inte ha mer än det är! Lite läsare är bara kul. Men snart tänker jag dra hit fler! ( och sluta skriva tråkiga inlägg.. eller??)


Är det "visa-tuttarna" som krävs för lite kommentarer? Kom igen!


Spotify

Hey! Sitter och lyssnar på Spotify som vanligt, sitter med hunden i knän just nu med Pink - Sober i hörlurarna. Det är så knäppt att min lilla Challie gick och raggade på den där Daniel, och han var ju då ett riktigt kap.. Han jobbar ju på Spotify(!) må jag säga för att de reser runt hela tiden.. not too bad?? Iallafall har jag inte träffat henne på ett tag, sist så gymmade jag med henne i kista. Men sen har vi bara inte hållt kontakten, nu är hon som en pinne och jag sitter här och vräker i mig pizza om dagarna? Ska det vara så. NO, im gonna move this fat ass.... someday.




Jag har alltid haft lite större ben, jag försökte även träna ner dom väldigt länge. Men det byggde bara upp mer muskler. Jag får bara nöja mig med att det här är faktiskt min kropp! Puss på er!!

Old 1


Vila i frid<3


Det är som att dagarna rullar iväg. Ingen kommer någonsin glömma den hemska händelsen, det gjorde ont i hjärtat. Att en normal tjej som du, som vem som helst, helt plötsligt inte fanns en kväll i juni.. Minnena med dig delas av dina vänner. Många ungdomar, föräldrar och nära stödjer detta. Du är inte borta, vi alla håller dig vid liv av att skriva om dig. Man märker hur glad du var som person, iallafall så kan man läsa i bloggen om den vackra flickan, Therese Johanson Rojo. Vila i frid. Det är så konstigt.....För tre dagar sen var det fem veckor.

..Jag är så tvungen, hiss & total miss

Ja... jag också måste ta upp detta..

  • Fräscha naglar! Jag kan inte låta bli att inte ta upp det här med fräscha naglar! Jag känner mig så naken och så tom utan fixade naglar. Antingen ska de vara fixade eller så kan de lika gärna vara gömda! Jag har mina perioder då jag sliter av mig de längre naglarna och bara kör med färg, jag menar, färg är aldrig tråkigt? Ett stort + för mig!
  • Bruna sommarben! Eller.. sommarkropp(?) Nyrakade, bruna härliga sommarben! Det tycker jag är ett måste, inte ska man sitta och gömma sig inne vid tv:n när det är sol ute? Gå ut och bada! Gå ut och sola! Inte vet jag! Visa dig ute i solen! Du kan även gå till solariet.. som jag tänker göra när jag kommer hem för att hetta upp brännan (som gått bort)..
  • BlondinNadja från klass 9a. Jag brukar läsa jättemånga bloggar, men har nog lagt av att läsa de flesta. Jag läser inte de stora bloggarna längre. Utan nu läser jag en mindre bloggare fast hon har en fet antal med läsare! Hon är ljuvlig, det måste jag säga, aldrig har jag blivit så glad av att läsa en blogg! Hon är blond, men vad är det för fel med det? Hon är inte som de andra, hur kan man ens kunna stå ut med sig själv och klaga på den här tjejen? Hur rar som helst! Och söt också! Läs den.
  • Wnb kändisar genom kompisar? Det här med att bloggarna blir kändare, jag måste bara säga en sak. Hur kan de inte inse att deras kompisar som de inte hört av från jättelänge, helt plötsligt söker upp kontakten och de blir helt plötsligt "bästisar!" Ja men varför inte? Om kompisen hänger med äldre storbloggare och får stålar. Varför inte få 5 sekunder i rampljuset? Ohh.. so patetic.. 
  • Tights under korta shorts? Det hajjar jag inte riktigt. Har jag missat någon mode-hit? Eller vankas det 2006 över det hela? Jag förstår inte hur ma kan ha tights under typ färgglada shorts? Eller så är det bara ingen eye-candy för min del bara...
Det här hela känns ganska mycket "Kissie" men det var helt klart inte meningen. Kategorin passade bra ;)

Syns min nya header?

Jag har då bytt header nu och jag undrar om den syns. Man ser nog förändringen, den jag hade annars hackade upp sig! Så den var endå tillfällig. Så säg till om den syns så har det funkat! Puss


Flavors

Hej! Nu när det är såhär svettigt väder, så vill man ju helst lukta gott. Eller hur?.. Det vill iallafall jag! Produkterna som luktar underbart somrigt är deosprayn PUMA woman FLOWING den kostar omkring en hundralapp, inte exakt på priset. Sen använder jag det lilla röda äpplet Red Delicious från DKNY, som kostar 399 tror jag! Jag kände bara att jag var tvungen nu när det är så himla varmt väder. Iallafall här, hur är det i Sverige? Gud så jag längtar tillbaka! Imorgon är det dags att åka.. ska börja packa snart men jag orkar inte, är så seg..




Today 4 you,
Turkos klänning, Cubus
Örhängen, Ur&Penn
Solglasögon, Dixie

Roflmao

rohaid min msnpolare vi chattar haha. Han tog bilden i smyg bye

baby


Oldie


Hittade en bild på storebrorsas dator, det där var när jag bara hade klippt håret lite

To tired

Tja på er! Jag har varit så himla trött den här veckan, men jag kommer ha varit utvilad till när jag kommer hem! Jag längtar som en galning! Snart ska jag ringa min baby för mamma laddade på typ en krona... haha men det känns som det för de är svindyrt att ringa.. whatever.. puss på er

<3


...

Chattar med Rohaid för jag inte har något bättre för mig (he he...) vi har båda en väldigt tråkig period i vårt liv så vi behöver varandra!!! Haha men jag har iallafall varit ute på promenad med mamma och sett miss.march som är nog världens sjukaste film. Haha!

har aldrig känt mig så sliten, och aldrig varit

Hej! Jag är tillbaka från en lång bilresa (igen).. Och nu är det specifikierat när vi åker hem, det är då att jag kommer hem till sverige på torsdag kväll. Jag kommer inte gå hem och lägga mig, så som ja saknat mina små pluttisar därhemma. Jag åker ju till frankrike sen på tisdag igen. Sen fyller bebi år på lördag!

NU SKA VI....

nånstans.. och jag har tjockt mycket kläder på mig antog att de skulle vara kallt men mamma kom in pustande att det var varmt, men det är åskväder.. Ja vi ska snart ge oss av, somewere och vi hörs imorgon! För jag kommer inte hinna blogga mer idag tyvärr pusspuss (juste jag ska göra om bloggen totalt) börjar bli tråkigt med samma. de har fått bli ego bilder  de senaste tiderna för ja inte haft kamera o inte kunnat fota annat :( men ja fixar de!




Dagens: jacka h&m
tröja marinblå me knappar gina
jeans gina
klocka grekland
skor converse

Regn

Va fint väder det är ute! (Verkligen) Det ösregnar och det åskar och man kommer ju in jättetorr! Herregud vad soligt det är. Tänkte bara säga att jag lever ännsålänge och vi ska ut snart (i ösregnet) jag har inte direkt någon regnjacka med mig i bagaget. Men det får nöjas!

bild tagen igår

boring

OM DU VILL HA UNDERHÅLLNING KOLLA HANS VIDEOS: bäst , se lite längre till slutet


HAH

Miss my baby

jag ligger och saknar my baby.. kollat på pineapple express och sedan fick jag en chockande janice på chatten på facebook. förlåt ni "få" läsare som är kvar att jag inte anstränger mig på bloggen, men vi skulle köpt en dator som aldrig blev av för jag ville ha annat, som mobil o.s.v men ja ska få bloggdator endå. och idag läste ja nog världens bästa blogg, jag menar det, det skärde in i mitt hjärta för hur god hon verkade vara. hon är verkligen en sådan som är "en sådan person man skulle vilja träffa",nadja.  just nu ligger jag bara och kollar runt lite och ska nog lägga mig snart! puss


miss greece

i

Uppmärksamhetssökande bitch.

bajs

jaha så här sitter ja o käkar sånhär bantningsmat eller sånt som min familj äter för alla håller på o bantar just nu hah, egentligen skulle jag vara riktigt sugen på en hamburgare.. istället sitter ja o käkar de här, men har lrät mig att gilla de

just something casual





köpte två grejer på stan för 500 lappen, zara o gina haha mina standardshops.. yey

Hello f*cking sweeden



ska nog ge mig iväg till stan me mamma o shoppa lite så får vi höras ikvälll puss

min bästis ja saknar dej


du e min allra bästa bästa bästa älskling jag har saknat dej o jag kommer aldrig lämna dig
vi ska skaffa barn volvo o lägenhet.. yummie HHA... okej tolkasfel... men iallafall älskar dig mest bästavän karin larsson

friday


efter en lång bilresa

är jag äntligen här igen o kan lägga mig!

yeah, ja loggar in imorgon bebisen janice o läs mejlet.. jag förklarar allt sen, älskar dej

Lång bilresa och det är åska.



ny vaken ja tänkte ha hippiebandet på idag men tror inte de blir så bara slappis och så täcket för ja är totalsömnig

favorit


Goodnighty then

Imorgon kommer de bli en tuff dag så jag ska nog lägga mig nu, lyssnat på musik och skrivit dumheter med janice. har också snackat i telefon med min babyboo, D, som jag kommer hemlighålla i denna blogg. om någon ens läser den? statusen visar + iallafall så jag skriverpå o lovar mer bloggande faktiskt! i love it, laddar in bilderna från min o jannebanans 3Dkväll också vi tog grymt me bilder. även en bild på när vi kissat på skolgården vid en skola haha! love you 2 much bye then



hade väl tråkigt så ja roade mig me peace-tecknet, och sista bilden är tillägnad för janice only bara för jag är extra smaskig just ikväll

My love


även fast du e en total slut älskar jag dig HAHA jannebanan

Dixie

my babies heter dixie precis som min hund. kap eller vad? miss home ♥

snart åker jag till papi i frankrike är där en vecka om mer, så hoppas ja kommer härifrån innan de så jag kan träffa min D ♥ bara Janice fattar ;) och janice, karin, tessräkan o tvillingarna matatko bebisar

here


sovit me tandkräm


ser ni näsan? precis vaknat o ja hade tandkräm på näsan de e väldigt bra sätt att få hyn fräschare

.

tja allihopa igår var jag med janice på ice age 3 och idag åkte ja båt har fixade naglar lite svårt att skriva, hörs sen

Tallin

Det blev liksom snabbt sådär att jag ska iväg till tallin, har aldrig varit där och det är väl en del av ryssland? Iallafall så har jag hört en massa om det men nu ska jag själv kunna döma hur det är. har faktiskt ingen idé. någon som varit där? vi ska bara vara där i en hel dag, så är tillbaka på lördag. ciao

Juste köpte ny mobil förra veckan.. den är lila

Så köpte jag den här svarta samtidigt

Köpte dessa shorts, gröna och lila på rean och sen en tshirt en grå och en grön likadan klänning som jag har i svart i förrgår

dagens

RSS 2.0