Igår, lång text, om du vill läsa. Läs.

Herrejessus för igår säger jag bara!
För det första så åkte jag och mamma till mariatorget för att kolla på lägenhet klockan 4, som var riktigt mysig och riktigt läskigt nära Olivia. Jag gillade den men mamma var lite mer tveksam fastän hon gillade området, sedan skyndade jag mig för att möta upp Karin och Vera vid t-centralen, de hade hämtat ut biljetterna till New Moon nämligen, så jag satt vid perrongen på en bänk och väntade, då en kille brevid mig, alltså jag satt i mitten av den där långa bänken och han satt vid kanten och några andra killar satt vid andra kanten, så märker jag att när jag kollar åt den där ensama mannens håll så rycker han till och typ fräser. Så jag blir lite förvirrad och jag slutar kolla ditåt, medans samtidigt ur konstig anledning börjar tänka på att vad skulle jag göra ifall han skulle komma nämre? Och vad var det han gjorde just då? Jo! Han glider in mot mig och puttar in mig in i de andra killarna, som han inte känner, eller liksom glider på bänken, då jag skriker vad håller du på med? men han bara kollar blygt, eller sådär konstigt och bara fortsätter som ingenting. Sen möter jag upp Vera och Karin, vi åker till Ropsten och väntar på Kattis och Nanna sen möter vi några mer och sen tar vi bussen till bion på lidingö och kollar på newmoon. Jag och Karin tänder på Jacob, så himla sexig! Men tummen ner för Edward. Efter bion skyndar vi oss till bussen och på bussen möter vi upp Alexandra, vi åker till Vera och vissa byter om till andra kläder och sminkar sig. Sen åker vi till Sticklinge, långt åt h*lvetet! Möter samt Bea på bussen som bor där men hon skulle inte på festen hos Michaela. Vi drar dit och när vi ska komma ut ur hennes rum så kommer det någon brud och någon citronsur kille och börjar gagga mot oss "är ni verkligen bjudna?" - "Fick de ens ta med så många?" - "grejen är att det kommer så många senare" Men ingen av de var ägaren, så vi stod kvar men hade ingen lust heller för de två surpupporna, så vi bad Vera komma och då hade det blivit ett missförstånd men sen kom den där sura bruden och bara fräste mot oss "det är ju inte kul att vara på en fest utan att vara bjuden" jag ville helt ärligt SPOTTA bruden i ansiktet, men ägaren var jättesnäll och det hade blivit missförstånd och som de sa, wow vad mycket mer folk det kom! Först var jag Karin och Alexandra jätteotaggade, efter det där kände vi oss inte riktigt välkomna, men det fixade sig snart, det var någon hyperkille där som var så energifull så han fick en att skratta och det var då vi började dansa mot låtarna, och jag vet inte vad som hände men plötsligt var jag i toaletten och såg en massa killar i ett bastu och sjunga "Vi vill se Olle strippa, vi vill se Olle strippa" då jag stod utanför och skrek "Jag vill se Karin strippa jag vill se Karin strippa".

Mötte på en massa roliga människor, en jättegullig bög som jag var emot först för han hade gett mig värsta snea blicken haha men vi pratade och hade jättekul efter. Sen gick jag och Karin upp till köket och det fanns öl under bordet, vi visste inte vems det var och ifall de övergivit de. vi tänkte bara, åh! 2 öl. Såklart tog vi de, inte visste vi? Hoppas de inte blir efterlysta eller något. Iallafall snart var det tid för mig att dra hem. Skulle egentligen sovit hos Vera och det var jätteplanerat men sen ringde mamma mig att dra hem omedelbart, jag drog med Alexandra, det var evigt långa trappor ner för hennes tomt och det var sååååå svårt att gå i klackskor!

Vi skyndade oss till bussen iallafall och där längst bak var det fyra killar, låt mig minnas, en sa att han hette typ marcobenko eller något men jag kommer bara ihåg det för jag sa mark och bänk hela tiden. Kommer dock inte ihåg hans förnamn, sedan var det greken som hette malte, jag kallade honom greken. Simon som hade superminne och kom ihåg allt jag sa även fast jag inte kom ihåg det själv. Sedan fanns det the leftover, victor tror jag han hette? Iallafall gav jag honom 6 bitchslaps. Iallafall när vi satt där, först var alexandra med, men sedan, aj aj illa så gick hon av och jag var med de några stationer till, och det typ böna och bad för att jag skulle följa med till danderyd på fest. jag sa såklart nej, men de blev lite jobbiga, och klängde och hängde och märkte tilloch med att de tagit mina 2 öl ur min väska. hoppas inget annat.
Så gick vi till tunnelbanan för att åka in mot t-centralen, jag hade klackskor på mig, jättesvårt att gå. De följde med, och vi satt på tåget som vanligt och sen när de skulle av vid östermalmstorg sa jag hejdå och de vägrade, så de BÄRDE UT MIG UR TÅGET. och jag vägrade röra mig från den där bänken för jag nu missade tåget. Så jag satt där tills nästa tåg och bad Noah ringa mig min nödräddare. Det hjälpte att snacka med honom, men gud vad jag var kissnödig när jag kom hem. Ett mirakel att jag ens kom hem. Kommer inte ihåg bussresan. Haha!
Men endå var det en rolig kväll. Tillslut. Bara hade en äcklig smak i munnen nyss när jag vaknade.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0