Det snöar i slutet av mars.

Hej bloggen!

Jag har suttit här och nyss åt jag en kiwi. Så himla gott med frukter tycker jag. Man känner sig bra, inte sådär att åh fan vad stoppade jag i mig nu?.. Jag är så jävl* sur på vädret! Kan det inte bli vår snart? Fick värsta vårkänslorna förra veckan ju, sen igår började det snöa.. och idag är det helt som vinter igen. Helt ofattbart.. åh. Bilden är lånad från google. Det snöar i slutet av mars.

http://goteborgonline.blogg.se/images/dscf8299_1206456387.jpg

Iallafall så efter skolan idag åkte jag och Emeliy in till stan. Vi skulle söka prao till henne, men sen skulle vi träffa hennes kompis. Så jag ringde Jp och han var i stan. Har inte träffat han på ett år säkert! Ja, iallafall så träffade jag bebisen och sen hans kompis tim typ. Så träffade vi Olivia och så gick vi runt i lite butiker som Olivia ville gå in i, sen åt vi på mcdonalds (Som olivia ville) haha.. värsta Olivia-slavarna hela bunten. Ne, men så åkte jag hem efter ett tag riktigt seg och trött. jag känner mig sjuk jag har jätte ont i halsen. den 25:te ska ja till karolinska och kolla min hals vi ska bestämma när jag ska operera mig.. Läskigt!

Imorgon ska jag till min praoplats och lämna lappen. Tänkte vara sjuk imorgon för jag inte mår speciellt bra, men jag skiter i det för jag måste vara på SO:n och så praolappen... O SHIT NU MÅSTE JAG GÅ! Jag ska ju ut o köpa hårfärg.. i know. Förlåt, men min utväxt får kål på mig och jag ska färga ljusare..

Kommentarer
Postat av: Jinet

Hejsan!



Vilken fin blogg du har :)



Hur mår du då ? <3

2009-03-23 @ 19:22:54
URL: http://pinklife.blogg.se/
Postat av: - H *

- haha älskar snö !

2009-03-23 @ 19:23:02
URL: http://merei.blogg.se/
Postat av: Bloggpengar

Vill du tjäna pengar på din blogg? :)

2009-03-23 @ 19:24:02
URL: http://bloggpengar.blogg.se/
Postat av: h a n n a m e d i n

usch det ska inte snöa i mars, det ska bli sommar, NUTACK haha:D

2009-03-23 @ 19:24:52
URL: http://hannamedin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0