Äkta kärlek, vad är det?

Tänk dig att  du har en helt underbar pojkvän/flickvän  och du har aldrig älskat någon så mycket som du älskar honom/henne.  Ni  känner varandra  både utan och innantill och vet precis hur den människan är, det är nästan så att pojkvännen/ Flickvännen känner dig bättre än vad man känner sig själv.  Ni kan varandras brister och svagheter och även alla positiva egenskaperna man har.  Det blir kväll och ni  har bestämt er för att gå ut,  ni vet  inte  vart men nånstans ska ni. För den här kvällen så vill alla era vänner träffa er för annars så brukar vi för det mesta bara sitta hemma och kolla på någon bra film och bara lata oss i sängen. Men ikväll  blir det andra bullar...  
Senare mot kvällen så har era vänner hört av sig om en fest som inte ligger så långt bort från där ni är. När ni kommer fram till festen  och upptäcker  att det är i våningen högst upp i höghuset.  Man hör musiken som dunkar hela vägen ner..  Vist tänker ni och börjar ta hissen upp.
När ni kommer upp så är det sjukt mycket folk och alla som ni känner är där. Det börjar bli väldigt kvavt i den stora lägenheten och folk står hej vilt och leker med elden, under tiden  som det är en ända stor röra så känner ni att ni måste  gå och ta en nypa  luft. Så du åker ner med en tjej/killkompis  då plötsligt hela lägenheten håller på att gå upp i rök,  alla som är där uppe får panik och alla vill ta sig ut på en och samma gång, vilket alla kan räkna ut  att det inte går.. Det ända du tänker nu  är att din livs stora kärlek är där uppe och  att du måste göra något för att rädda henne/honom.



Hade du offrat dig själv med att  gå in i den brinnande lägenheten efter din stora kärlek?


Om du hade det så är det definitivt  true love, och om det fanns ett annat starkare ord än älskar så är det nog det man borde använda.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0